| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 17:37
- Nahlásit
naaadjerny fotky a ta druha krom teda boziho najta je dokonala i barevnw a vsim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 17:38
- Nahlásit
čaj to je fajn, že to Vokoun zvládnul v pohodě. A že jste měli hezké počasí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 17:51
- Nahlásit
cernej caj
v poho, však víš, že jdu ráda využiju, že někdo chce jít se mnou
Snad i holkám se líbilo...Čekala jsem, až se ozveš, jestli jste to zvládnuly Pozdravuj muže a Ferinku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 19:28
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky a sníh máte, tady má padat až v lednu až budu zas v práci
ale bylo dneska taky slůňo a přimrznuto, takže paráda
jsem si chtěla v lese udělat pěknou Lokiho fotku sedící a nejlepší toto, ty další ani ukazovat nebudu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 19:35
- Nahlásit
denyk
přijedou orlíci.
Letošní rok mají docela smutný, začátkem roku umřela jedna orlice na dnu, před pár měsíci se tomu samému majiteli zapletla mladá orlice do el.drátů....,
Ahoj denyky. Pozdravuj orliky. Ale teda hodne smutny, co ctu, z ceho chytne takovej veleptak dnu?
Pohlazeni Bukvicce a uzij si zitra klidek v praci. A samoze to volno v novym roce!
Xerxová
A když jsme se vraceli... tak nás "přepadla" foxinka či parsonka (neurčila jsem).
Ty pidi terieri jsou proste gerojove, neleknou se mamuta. Prekrasny fotky, slava, ze se Najtik moh radne vyradit.
Achjo, je to tu takovy prazdny. Nenadela clovek nic. Rada bych doufala, ze od novyho roku se tu ozve zase radny rrrrumstajn a nekdo tu zatopi... Neb u nas dneska teda pekne prituhlo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 20:13
- Nahlásit
Maya
jsem si chtěla v lese udělat pěknou Lokiho fotku sedící a nejlepší toto
Ten sedi teda... mocinky pekne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 20:46
- Nahlásit
maya na zahradě taky nemáme sníh - ale stačí vyjet kousíček do hor (od nástupu v garáži do opuštění auta u lesa to máme asi 10 minut) a je zimní království. Fajka to má určitě ještě sněhovatější...
Lokinkovi to sluší, i když manekýn to zrovna není
Fifi a spadla u vás alespoň nějaká voda z nebe v posledních dnech ?? Doplňuje se deficit ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 20:54
- Nahlásit
Xerxová
a spadla u vás alespoň nějaká voda z nebe v posledních dnech ?? Doplňuje se deficit ??
Drobne prselo par dni, snih zadnej. Deficit to nedoplni ani omylem. V lednu prijdou zase merit studnu, teda spis asi zjistit, ze tech par cm vody bylo a neni...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 20:59
- Nahlásit
fifi ach jo - vzpomněla jsem si na tebe v lese, neb vody teklo v potocích docela dost. A stojí voda i tam, kde loni nebyla. Bažinky loni vyschlé už zase bažinkují (ale bylo umrzlo, tak jen křupalo pod nohama)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 21:17
- Nahlásit
maya
posed desnej to he fakt "pozer"
worick
jojo super, ve straznici sme sfihly vlak co sme chteli, holky spokojeny i kdyz zaba mozna odvola zitrejsi vylet kvuli puchyrum at se nozky regenerujou. rada sem te zas videla
huraaa po oslave narozenin domu, huuuf su mrkef
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 21:29
- Nahlásit
cernej caj
Fajny, ze ste si vylet uzili.
Dotaz - po x letech mi prdla na skrabce na sklokeramiku ta ziletka, jsem uz ted lina googliit. Ma smysl shanet jen tu "ziletku/nuz" nebo rovnou koupit novej bazmek? Kdyby mel nekdo podobnou zkusenost...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 21:49
- Nahlásit
Fifi koupila jsem celou škrabku... protože jsem ji viděla v regálu a byla líná shánět jen "žiletky"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 22:17
- Nahlásit
Fifi
nevim kolik stojí škrabky neb sklokeramiku nemaje, ale
http://www.gastrozone.cz/fackelmann-nahradni-noze- pro-skrabku-na-sklokeramicke-desky-226666284-10-ks -fackelmann.html
jinak teda Lokin právě většinou sedá moc pěkně a ne vůbec na kejtách jako špicové, ale zrovna dneska si vybral den
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 22:24
- Nahlásit
Xerxová
koupila jsem celou škrabku...
Maya
nevim kolik stojí škrabky neb sklokeramiku nemaje, ale
Ta moje skrabka prisla se sporakem, takze je to takovej dinosaur taky. Zazrak, ze vydrzela cepel tak dlouho. Stavim se se skrabkou v nejaky prodejne po novym roce, neb ten bazmek jde dobre rozdelat. A budu doufat, ze najdu pasujici noze do ni, nebo halt nova skrabka za pak kc.
Lokin právě většinou sedá moc pěkně a ne vůbec na kejtách jako špicové, ale zrovna dneska si vybral den
Sedel jak sumo zapasnik. Dobre najedenej, asi slepicim vyvarem. :x
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2016 22:51 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Fifi
sumo zápasník říkáš?
najedenej pytlíku masa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 10:03
- Nahlásit
tady je zase od rána úžasné počasí. Jasno, mrazík, krásně... A konečně má psisko čistá tlapátka, když se přiřítí ze zahrady
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 13:02
- Nahlásit
fifi
k cemu to vubec je ta skrabka?
ja su po godine cekani pekne promrzla ale fajn vylet s buldozerem a uz abysme jeli dom
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 15:41
- Nahlásit
Rrrumstajn,
u nas nejdriv azuro a ted mlha husta tak, ze by se dala krajet.
cernej caj
k cemu to vubec je ta skrabka?
Na skrabani.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 15:44
- Nahlásit
Fifi
premyslim, proc by se mela skrabat sklokeramicka deska? (predpokladam na sporaku?
tak prvni kolo prani v nove pracce. S praskem od jeziska tak su zvedava
u nas dneska azuro celej den, ferinka teda krasne chrapala cestou zpatky i kdyz teda uz tu chodi, ze by sla ven
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 15:51
- Nahlásit
cernej caj
proc by se mela skrabat sklokeramicka deska? (predpokladam na sporaku?
Jojo, na sporaku. No kdyz ti prekypi hrnec, neco vysplouchne a tak, pripece se to tam. Dratenkou to neodstranis, tou skrabkou a spesl pripravkem skvele.
tak prvni kolo prani v nove pracce.
Jee, tak gratuluju, at slouzi dlouhy leta. Tu starou si odvezli? Cos nakonec teda vybrala?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 15:58
- Nahlásit
čaj a taky se krásně tou škrabkou odstraňují připečené odmáčené zbytky ze dna hrnců a pekáčů... a třeba i plastelína z dlaždiček...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 16:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
ahaaa ja si furt rikala proc by to nekdo proste "skrabal"
nakonec sem vybrala tu s vetsim bubnem. Starou muz jeste odveze, na separaku sou dve hodiny tydne tak neni lehky se trefit
akorat je hlubsi nez stara a jeste musi byt dal od zdi, protoze ma jinak hadice a strasne kratkou snuru k zasuvce
xerxova
tak stesti, ze ji mate
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 16:11
- Nahlásit
cernej caj
Ta vypada dobre, a jeste hodne slusna sleva teda!
Starou muz jeste odveze
Ehm, jsem zvedava, kdy mu to vyjde...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 16:20
- Nahlásit
Fifi
tak doufam, ze bude jeste lepsejsi, nez ta stara
do konce letoska to asi nestiha, to je fakt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 18:08
- Nahlásit
muzete se mi smat, ale su zvykla ze stare pracky, ze ma * 20/30/40 stupnu a * 400/500/600 otacek a * znamena default k programu. No tahle to ma na nula stupnu a bez zdimani
jinak teda vokouna vylet vcera asi tak zmohl, ze odmita jit i ven curat, asi se boji, ze by tam mohlbyt dyl nez par minut
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 18:46
- Nahlásit
čaj takže jsi prala jako na potoce ?? V ledové vodě a bez ždímání ??
Dorazila švagrovka se švárou - zítra vyrazíme na silvestrovský výlet. Chodíme každý rok...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 18:55
- Nahlásit
Xerxová
akorat bez ty fyzicky namahy
tak krasnej silvestrovskej vylet taky sme driv chodivali, ted uz je predsilvestrovskej z organizacnich duvodu - at uz kvuli psum nebo kvuli tomu, ze nosit celej den silvestrovske obcerstveni na vylete a pak ve vyletnim obleceni parit u kamosky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 19:05
- Nahlásit
čaj no to my se vrátíme domů... a ještě nám babička uvaří ovar... který si dáme po návratu na zahřátí. Takové libové vařené masíčko s měkkým chlebíkem... ňamňam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 19:09
- Nahlásit
Xerxová
to verim
ja ale uz co nebydlim ve meste se domu na prevleceni a prehozeni obsahu batohu vracet nemuzu, takze se nase tradice o den rozdelila
ovarek budu zavidet i kdyz ja mam taky na zitra svuj kazdorocni dil nachystany
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2016 19:38
- Nahlásit
cernej caj
a vypralo se to? teda moje pračka na nula stupňů snad ani neumí
otáčky já teda nikdy nijak neměním, tak to mě u praček ani nenapadlo sledovat
Xerxová
tak si to užijte zítra, má být hezky jako dneska, u nás dneska větší mráz než včera, je to paráda, lepší než to bahno a přesně psiska suchý a Lokinek má teďkonc nějaký dobrý dny, takže celkově super
akorát mě bolej nohy, je to nezvyk takhle furt chodit
|