Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2016 19:19
- Nahlásit

Fifi
tady se promenujou volně slepice kolem každýho druhýho baráku, mě teda jako principelně nevadí že zamorduje slepici na zahradě, ono popravdě to by udělal i Kim, jenže byl na ně moc pomalej, ale pár kuřátek si dal, akorát si myslím, že to trochu hatí to učení, aby jinde si jich nevšímal a holt teda musí chodit i na lukách ve vsi na vodítku, na odnaučovací metodu většiny zdejších lidí zbušit psa hned jak se rozběhne za slepicema nemám žaludek, i když pravda účinný to je
oooom ooooom ooooom snad to bude fungovat
dospívá nějako nejen že je hluchej, ale votvírá si i hubu na lidi občas

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2016 19:32
- Nahlásit

Maya
dospívá nějako nejen že je hluchej, ale votvírá si i hubu na lidi občas
Jiste, selektivni hluchota a vymezovani se vuci ostatnim...
K tem slepicim - u nas je to podobny, ale lidi, co pousti slepice mimo zahradu, uz nejak pocitaji s tim, ze se jim muze neco stat. Ja mam cokle na voditku po vesnici, poustim je kousek za vsi na polnacce. Jestli tam bude nejaka pipi nebo cici ukryta a vypali psovi pred rypakem, to je jeji smula - i kdyz ma clovek oci vsude, tohle neovlivnis.

Jinak prohlasuju Pruhy za zcela uzdravene po operaci, je to pako litaci a sileny. Pytlik ma splasklej, jeste tam jsou citit takovy ty asi "uzavery", ale je uz fit. Az zase primrzne a odblokujou se mi zada, prijde na radu asi tahani pneu, at si stehynka pruhaty jeste vic obali svalama.
cernej caj
Pozdravuj vero a buldozera!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2016 20:23
- Nahlásit

Fifi
vyridim!

a teda rada ctu, ze pacient zcela OK, bez obtizi

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2016 20:50
- Nahlásit

cernej caj
ze pacient zcela OK, bez obtizi
Ehm, bez obtizi? - na hlavu je padlej furt. To je udel majitele vorecha, ze nevis, co v nem drima. On je hodne chranici si zdroje, zradlo je NEJ. Dneska me naprdnul, neb rano dostala smecka na chroustani tvrdej chleba, samoze v klidu separe. Jemu zustal kousek za dasni ve skrani, nemoh to vydolovat. Privolam ho, Kremylek se prijde podivat, vo co gou a ten kreten po ni "natvrdo" vystartuje. Protoze mel schizu, v hube zradlo, ktery nemoh sezrat a ktery si proste hlida... Fakt pako. A je jedno, ze je Kremylek fena a jeho teta, proste zraaaaadlo!!! S timhle me stve. A je toho i vic. Ale coz. Co jsem chtela, to mam.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2016 20:51
- Nahlásit

jinak snad ve ctvrtek vylet s ferinkou paradni celodenni a v patek jen neco kratsiho s buldozerem a vokounem, tak se zda, ze jeste z toho volna neco prijemne psiho trhnu

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2016 22:09
- Nahlásit

cernej caj
a má bejt i hezky
Fifi
to se Pruhatec rychle zahojil, tak to je super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 08:22
- Nahlásit

fifi
myslela sem pooperacne, s hlavou asi moc neudelas

ted sem ukazovala letosni fotoknihu a na ohnu byly deti aj s ferinkou samo pod dohledem a mam.par peknych fotek a kazdej ze tam vypada tak desne hodna... ona je desne hodna, hysterka ten prah vzrusivosti ma proste silene nizko ale kazdej ju ma za zravou bestii, sak me uz 3x pokousala, ze, ale pritom ten pes by byl tak hodnej, nemit tak citlivou nervni soustavu

maya
uvidime. dneska budu doktorovat pocitadla a je nadherny slunicko a teda chystam se objednat pracku. nemam pradlo a ponozky uz
ale jezisek mi nadelil bambusovy tricko a mela sem ho na sobe 3dny po sobe nez muselo jit do kose, t je zaaazrak

jinak po zkoumani vyhrala indesitka. whirpoolkam v poslednich letech pry hodne odchazzi elektronika ridici casti tesne po zaruce takze se mi jedna libila ale nebudu riskovat a nakonec vyhrala jeste pracka s 3koleckama misto displeje (sem k moji nelibosti zjistila, ze vetsina displejovych pracek kinimalne v cene do 8t neumi nastavit otacky po 100 ale ma treba 3 volby, 700/900/1200 nebo dokonce 700/1200 nebo dokonce neregulovatelny vubec a do toho nejdu.

vyvstava jen otazka, zda chci vyvavzovani pradla v bubnu ale 6kg pradla a 1200ot, coz je fakt hodne pradla, nebo 5kg a 1000ot (mi staci) ale bez vyvazovani. cena stejna...

asi lepsi vetsi, stejne se ma prej plnit do 80% buben, ze jo

worick
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 10:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Fifi
Neznam psa, kterej by odolal zamordovat slepici, kdyz uz mu pristane pod nosem.. - náš Berry, toho by něco takového v životě nenapadlo. Worka je třeba na potoce vyháněl od vody k dvorkům, lítaly vyplašené Berčovi před nosem, ten ani brvou nehnul, vůbec se o to dění kolem nezajímal a šel si po svých.
K tem slepicim - u nas je to podobny, ale lidi, co pousti slepice mimo zahradu, uz nejak pocitaji s tim, ze se jim muze neco stat. - u nás také. S Workou tam chodím buďto v době, kdy jsou slípky ještě či už doma, nebo jen na vodítku. Jeho pokusy o nahnání všech slepic zpáky do kurníků pro ně nekončí vždy šťastně
Pro všechny: nebojte, na První svátek vánoční už bylo taky po sněhu jen ten Štědrý den hezky vyšel

kachna_
Budeš pořizovat štěnítko k Woričkovi? - pořád jsem tak nějak doufala a hledala vhodného psa. Já jsem nechtěla už berňáka, ale jen proto, aby mi nepřipadlo, že jsme Berušku nahradili, jen kus za kus Našla jsem si bobtaila - všechno na něm mi vyhovovalo, jen mi trošku vadilo, že nemá jemnou srst. Ale definitivně mne Tom ukecal, že ne. A už mu tak nějak dávám za pravdu, že Worka bude šťastný jedináček Když jsem měla psy dva, neuměla jsem si představit, mít jenom jednoho, samotinkého. Ale Workovi zůstaly alespoň ty kočky, není tak úplně sám(i když on je nijak zvlášť nemiluje, spíš jen toleruje) skoro denně je u nás sousedovic Dášena, někdy tchánů zlaťák či mamky Mandy. Tom mi říkal, že se prostě mám víc věnovat teď Workovi(vždycky byl Berry upřednostňovaný) víc ho rozmazlovat...Jo, jo, víc se mu i povoluje a toleruje, teď No a až nebude ani Worinka, zase vezmeme dvě štěňátka spolu a budem doufat, že to bude zase tak super, jak to bylo s klukama...

worick
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 10:34
- Nahlásit

Maya
Lokin furt v modu neznám svoje jméno a tebe vůbec neznám, jednou ho zabijuuu - co mi to jen připomíná Ale jo, s věkem je to lepší, přeci jen Workovi už bude za tři měsíce devět Ale momentálně mu hárá kámoška huskyna, tak je totální mimoň. Ráno vyrazí z brány a je v tahu, najdu ho až v místě, kde mají přes potok humno. Tam stojí a civí, jestli tam není. Kdyby byla, asi to veme rovnou přes potok a najdu ho až tam...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 15:56
- Nahlásit

worick
tak oni pokud je worka spokojenej jedinacek vicemene tak nema smysl to hrotit

worick
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 18:22
- Nahlásit

cernej caj
on to neřekne ale snažíme se
Vero má co? Ty kníračky? Snad nebude holky prudit, je rozjančený z té háravky od sousedů...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 18:24
- Nahlásit

worick
nene, vero ma buldozera, zlataka starsiho pana, na nej to zitra bude hodne, tak pujde jen ferinka

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 19:34
- Nahlásit

worick
Tak to asi vidíš jak to Worka nese, Dorin byl fakt hodně špatnej a i když za ty 3 měsíce, co jsem čekala na štěndo, se to zlepšilo, tak pořád i po takový době to nebylo úplně dobrý, nakonec jsem teď fakt hodně ráda, že Lokina máme, protože Dorin už začíná blbě vidět a je vidět jak se už řídí podle Lokina, holt od vodil takhle Kima a teď Loki vodí jeho, kdyby byl sám, bylo by to blbý
cernej caj
u vás sluníčko???? u nás od noci až do odpoledne fest lijavec
prostě dovolená za všechny prachy

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 19:34
- Nahlásit

cernej caj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 19:44
- Nahlásit

Maya
tak rano a odpo jo, ted vecer nic moc...

no ale to ma fifi ne tenhle model ja mam trosicku novejsi

ale na druhou stranu nokia zabije ale pak ji muze nekdo vzit a pouzivat... napr. jak mi ted praskl displej na krytu, za 150 koupim novej kryt. kdyz ti to praskne na dotykaci, za 5000 mas novej dotykac

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 20:02
- Nahlásit

cernej caj
tak pujde jen ferinka
a ta mu to jasně vysvětlí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 20:03
- Nahlásit

kachna_
nojo, ale zas oni se s worickem uz znaji, takze s vysvetlovanim ma zkusenosti

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 20:04
- Nahlásit

cernej caj
kdyz ti to praskne na dotykaci,
tak máš holt popraskanej displej

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 20:11
- Nahlásit

cernej caj
na dotykáči máš folii ne?
tak to k vám večer asi došlo to co tady bylo přes den

worick
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 20:17
- Nahlásit

Maya
Jo, jo, to je dobře, že má parťáka, co se o něj postará..My si taky představovali a plánovali, jak to uděláme, až Berry přestane výlety dávat, že mu pořídíme nějaký popruh a Worka mu bude pomáhat, nakonec třeba i kárku, na které ho bude vozit Beruška to vyřešil za nás
cernej caj
Aha, já si je spletla. Vero asi znám jen z vyprávění, odsud?

worick
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 20:20
- Nahlásit

kachna_
tak pujde jen ferinka
a ta mu to jasně vysvětlí
- jo, to on v pohodě dává, od baby by si nechal natrhnout klidně pr.el. Tady jde jen o to, aby tam Kristýn nestrkala kolena...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2016 20:23
- Nahlásit

Maya
no ale ta taky nezabrani vsemu a treba muz si to msel prelepit izolackou protoze to sklo hrozilo ze se zacne drolit a vypadavat a ten telefon se pak uz pouzivat neda... navic ta folie kdyz nemas tu tvrzenou nicemu nezabrani a i ta tvrzena nevydrzi vsechno

worick
jj, asi jen odsud z vypraveni

dik za podporu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2016 06:44
- Nahlásit

jak mit nestastny oba psi? nevzit na vylet toho, kterej se tesi a soukat do postroje toho, kterej nechce

aneb kam jsem mohla dat obojek? (pripadne muz) pac neni schopnej nikdy psi odstrojit za dverma a uklidit to do psi krabice...

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2016 06:44
- Nahlásit

Dobré ranko,
asik ještě téměř všici chrníte, co . Já už si to užívám v práci, včera vlastně taky, ale neva, je tu klídek, moje drahá kolegyně má dovolenou. Teda to je počásko, alespoň u nás, prší, funí....asi všude stejný co. Ikdyž světe div se, dnes ráno přimrznuto, tak nějak doufám, že by mohlo i trochen sněhákovat. Těšila jsem se na dlouhé procházky, ale bohužel.
Vlastně budu mít dovču příští týden 1,5 dne, přijedou orlíci.
Letošní rok mají docela smutný, začátkem roku umřela jedna orlice na dnu, před pár měsíci se tomu samému majiteli zapletla mladá orlice do el.drátů...., druhý známý měl před měsícem infarkt, samé radosti.
Možná že už znáte, ale přesto to sem dám, na ohařích se někdo zmiňoval o těchto stránkách http://www.silver-paws.com/ , udělají vám i vaše mazlíky podle fotky
Hezký den všem

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2016 06:45
- Nahlásit

cernej caj
á koukám, čajda nehajá , takže dneska výletík? Vypadá to na haské počásko a netejrej ty čokle furt !

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2016 06:53
- Nahlásit

Maya
akorát jsem ho pak našla jak chrápe vedle slepice
nééééé promiň, takový chlupáček s andělským čumáčkem,
že by zežral slepicí?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2016 07:42
- Nahlásit

kuk - dneska jsme sami. Nezvyk po tom šrumci předchozích dní. Jdu nakouknout do práce (mám dovču, ale odnesu jim trošku cukroví... Kontrola musí být ) A odpoledne vyrazíme na delší procházku. Pokud psisko nebude dospávat a dospávat a dospávat.
Opět si našplhal - měl všude lidi, cizí věci, bylo různě přestěhováno (to nemá rád) a přesto všechny (nejen) Trpajzlíky zvládal úžasně. Hlavně toho lezce po čtyřech, který zná jediná dvě slova - MAM (máma) a HAF (Night) a neustále HAFA naháněl a oplacával (pokud haf ležel) a nebo podlézal (pokud haf stál).
P.S.: jasně že měl haf možnost klidu... ale moc ho nevyužíval...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2016 08:51
- Nahlásit

denyk
at ti to v praci utece aspon mas klid. tu na jihu zacalo fajrovat slunko

xerxova
tak at se vydari prochazka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2016 14:28
- Nahlásit

procházka byla úžasná. Od ráno zcela jasno (dole ve městě inverzní šedo, ale u nás slůňo naplno). V lese sníh, umrzlo, klidno... psík řádil jak tajfun (konečně je svět zase v pořádku ) A když jsme se vraceli... tak nás "přepadla" foxinka či parsonka (neurčila jsem). Když ji páník (se dvěma dítky) nebyl schopen asi na 50 metrů odvolat, vypustila jsem krakena z vodítka. A děly se věci. Sníh se rozstřikoval na všechny strany, nadšení z těch dvou čoklů přímo čišelo, obě děti se řehonily nahlas... A světe div se, byla jsem to já, kdo to ukončil. Když psíci už trošku zvolňovali, tak se mi povedlo hned na poprvé Najtidlo odvolat a připnout. Pak jsme ještě museli počkat, až si páník odloví pod Najtem (šla s náma) čubinku a v náručí ji odnese - neb neměli vodítko...
Spokojení jsme všichni - psisko vylítáno a vyřáděno, světlo na focení, krásné počasí... co víc si přát.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2016 16:54
- Nahlásit

tak doufam, ze budou fotky

worick
dik za vylet

byl slunecnej a mrazivej den, pekne sme se prosli a vokoun to zvladl paradne mozna i diky nizsi teplote

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání