Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 11:59
- Nahlásit

worick
u nas napadlo minimalne 15
cernejcaj
vsak me pripada ze vetsina cesky scifi je ala military bud takto nebo zombici apod
vyjimku tvorej zensky kdysi jsem cetla Reckovou a spol ale ted uz mi to prijde takovy divny
proste mi tu obecne chybi moje nejoblibenejsi klasicky scifi tj jiny svety jiny casy pekna neotrela zapletka a to vsechno vedecky vysvetleny ani to nemusi byt super hitech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 12:07
- Nahlásit

Maya
kamoska ted cetla pentalogii Mycelium a dost si ji chvalila

no jeste sem moc necetla cesky scifi, co by se mi tak libilo ale na druhou stranu i spatne hodnoceny kniy se mi libi nebo dobre hodnoceny mi prijdou necitelny takze ono se to obecne stejne posoudit neda

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 12:45
- Nahlásit

cernejcaj
o tom jsem xetla twd nedavno ze je to super ale zatim kupovat tolik knizej najednou se mi moc nechce a cekat s koupi je taky risk ze nebudou

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 13:19
- Nahlásit

Zdravím!
Všechno nej do tohoto roku přejeme
Dneska jsme se vrátili z dovolené. Máme dost naťapáno. Včera Adam trochu vyděsil - začal najednou kulhat na přední, tak jsme dali klid a večer dobrý, to jsme byli venku asi 3 hodinky a prej to bylo málo, tak doufám, že ráno jen blbě šlápnul třeba na kamínek a nebylo to nic vážnějšího.
Dneska jsme si postáli mezi Táborem a Prahou, sníh a vítr překvapil kamioňáky, nějak je chuděry nenapadlo, že v zimě neni nejlepší nápad mít letní gumy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 13:50
- Nahlásit

Maya
tak kdyz vis, ze to chces stejne cist tak je to uz jedno, kdy to koupis, bych to koupila klidne hned.

birma
diky, i tobe!

skvely, zes te si uzili a ze teda adamkovo zakulhani nebude nic hroznyho.

ja myslela ze ze zakona nesmej jezdit na letnich ve zhorsenym pocasi... tak hlavne, ze zadna havarka a auto teda uz opraveny?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 13:58
- Nahlásit

birma
tak snad Adamek je v poradku kde jste byli?
cernejcaj
tak ono u nas maj casto komiony problem s kopcema i na zimnich gumach bo ty naše zimni taky moc se snehem a ledem nepocitaj
kamiony co jezdej skandinavii napriklad musej mit jiny zimni gumy nez ty co stacej u nas

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 13:59
- Nahlásit

cernej caj
Pár jich bylo v pangejtu, ale vážně nevypadalo nic. Fakt je, že místama jsem s autem plavala a věřila jsem tomu, že vyjetý koleje jsou tak hluboký, že nás udržej ve správnym směru. Ještě jsem tohle na silnici nezažila, tak jsem ráda, že jsem si to zkusila a že jsem v autě nebyla sama, to bych asi byla trochu víc v nervech, takhle mi to přišlo strašně zábavný (samozřejmě ty, co uvízli, jsem litovala, ale mě to prostě bavilo).
Auto bylo už před vánocema

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 14:05
- Nahlásit

birma
tak to je super, to sem nepostrehla, ze uz to mate vyreseny

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 14:08
- Nahlásit

Maya
v Táboře jsme byli, takže jsme se na Nový rok prošli do Chotovin (vtipná byla chvíle, když jsme odtud odcházeli za soumraku a měli jsme před sebou asi 12 km domů), předevčírem jsme se svezli Elinkou do Bechyně a šli pěšky domů taková pohodička, Petr si lovil kešky, já si fotila, Adam si čuchal, prostě veget

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 14:26
- Nahlásit

birma
tak to zni skvele

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 14:34
- Nahlásit

birma
tak to jste si pekne uzili

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 15:38
- Nahlásit

psisko řádí, lítá s velkým míčem - ale největší psina je prý házet tenisák do sněhové závěje. Ten dement rozryje rypákem hektar sněhu... aby s nadšením sobě vlastním míček "našel" (často je i vidět, ví o něm, ale blbne ve sněhu), vyskočil všema čtyřma vysoko do vzduchu, dal dvě kolečka tryskem kolem zahrady s míčkem v tlamě a pak mi ho donese, ať zase hodíííím.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 16:22
- Nahlásit

cernej caj
já mám hrozně ráda Eduarda Martina (syna Petišky). Mám ráda Neffa, Toufara. Celkově znám hlavně ty starší, jednak proto, že to s dětma nestíhám, druhak proto, že jsem nakupovala vždycky hlavně v antikvariátech . Mám ráda i Arbesa.
Mám ráda žánry přesazený do sci-fi reálií.
A celkově Kurt Vonnegut.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 16:29
- Nahlásit

Xerxová
psisko řádí
klasická klidná důstojná doga
(ale chápu, se sousedovic dogou byla taky spousta srandy)
Já jsem uhnala špice (a sebe). Byli jsme sáňkovat a vzali jen Batynku. Prý to bylo super, psisko odvolatelný, ale teda vysoký zvěře všade mraky a pak jsem dostala ten pitomej nápad, udělat ještě okruh. Píďátko odmítlo asi od dvou třetin jet na sáních a neslo se za krkem (mym)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 16:43
- Nahlásit

kachna jojo - děťátka jsou někdy paličáci paličatí... A často jim to nejde ani vymluvit, ani dělat "zlou" ať si ťapou sami... a prostě vzít je "na hrb" je jediné možné řešení. Ufff - už mi ta fňoučata naštěstí rostou - a mrňavka mrňavá je hodně samostatná a nechce s ničím pomáhat.
Škoda že je Nightidlo tak temperamentní - jemu bych sáňky s dítky nesvěřila

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 18:21
- Nahlásit

Rrrumstajn,
teeeda slusna kalamita u nas je, dost dobry na nasi placku. V noci vichr takovej, ze se nedalo spat a chumelenice. Stejnej styl pocasi pokracuje doted, domu jsem jela misto ctvrt hodiny cca 45 min. Cokle jsou samozrejme nadseny, ja uz min, docela se desim zitrka. Po meste se jezdi relativne v pohode, ale jak se vyjede z nej, jazyky, zaveje, silnicari nestihaji - ani se nedivim, vzhledem k ty vichrici. Doufam, ze neslusne elektrika.
Fajfkooo
vy uz musite bejt uplne zapadany, zvladate to??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 18:32
- Nahlásit

Fifi já házela před chvilkou další várku, a padá a padá. U Fajky to musí být děs běs. Pepa teď dojel z Č. Lípy - prý všude na hraně sjízdnosti (a to je zvyklý jezdit neustále). No a za pět minut jede směr Jablonec...
Psisko nadšené - skoro neustále je mokrý, neb sotva se chvilku zdrží na pelechu - už zase chce vééééén

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 18:59
- Nahlásit

fifi
snad se pocasi umoudri!

kachna
dik mrknu na neco

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 19:13
- Nahlásit

Ach jo, už je tu ptačí chřipka . Taky si jí mohli němci nechat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 19:21
- Nahlásit

kachna no a přelétající vodní zimující ptáci ji přenesou snadno a rychle... Máš hodně pipin ?? Naštěstí na dvounohé Kachny a Kačenky se to nepřenáší

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 19:39
- Nahlásit

Xerxová
Máš hodně pipin ?
no nemám, páč liška u nás provedla na podzim preventivní zásah.
Ale je to strašný pro chovatele, většinou, když se to vybití dotkne nějakého významnějšího chovatele, znám ho často i osobně.

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 19:43
- Nahlásit

Zdravíčko
Dodatečně přejeme v novém roce všem jen to nejlepší, hlavně hodně zdravíčka a radosti ze čtyřnohých přátel.

Až se stydím napsat, jak jsme s Adélou šťastní. Asi jsme měli štěstí, že Adél je šikula a tak i prvničky jako my jsme docela v klidu. V cca 8 měsících jsme objevili nedaleko od našeho města cvičitelku, ke které jsme cca 8x jeli na individuální trénink - spíš páníků než psa .

cernej caj
čajíčku, jak jsi na tom s prací? Klaplo něco rozumného?

kachna_
Držím pěsti, ať se vám ptačí chřipka vyhne velkým obloukem.
Co malé kačenky?

Xerxová
U Vás musí být mraky sněhu a Najtík si ho určitě skvěle užívá. U nás prvně tuto zimu napadl teprve včera...to bylo radosti. Sice už nechytá každou padající vložku jako vloni, ale zase o to víc ho žere přímo ze země

Fifi
Co Trolda? Včera jsem namátkově na foru koukla trochu zpátky a pochopila jsem, že byl na operaci? Kastrace? Je v pořádku? Už to musí být chlapák Je velký jak jsem předpokládala

[b]Maya

Máš krásnou a šikovnou lapinku. Ať ti dělá jen samou radost.

Nezapadejte sněhem

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 19:44
- Nahlásit

kachna_
mě by kleplo už jen z toho, že bych neměla vajíčka
tak snad se to moc nerozšíří
Vonnegut má dobrý i ty nescifiknížky
tak ono i takovej Čapek se nechá čist

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 19:46
- Nahlásit

Darenka
Taky všechno nejlepší do nového roku.
Adélka se má, že má spoustu kamarádů jak vídám na fb.

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 20:00
- Nahlásit

Maya
Děkuji
Ano, podařilo se mi dát dohromady partu pejskařů se zhruba stejně starými pejsky a táhneme to společně už od loňska. Všichni jsou přátelští a krásně se spolu vylítají.
Když budu upřímná, dává mi čerstvý vzduch a kvanta nachozených kilometrů docela zabrat. Když přijdeme domů, odpadne Adél i já. Musím se hodně přemlouvat na to, abych zvedla zadek a makala v domácnosti . Ale zvládám to. Adéla mi dává na všechno sílu ♥

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 23:23
- Nahlásit

Darenka
Co malé kačenky?
rochní se ve sněhu (pro Martínka je to první opravdový, co si uvědomuje).
Co vnoučátko?
A je super, to s Adálkou takhle pěkně vyšlo a užíváte si to.

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2017 05:59
- Nahlásit

kachna_
Kolik už je Martínkovi - strašně rychle to utíká. Vždyť našemu vnoučkovi už táhne na 14. měsíc. Je moc šikovnej. běhá už od 11 měsíců. Jen ho nevidíme tak často jak bysme si přáli. Tak 1x týdně. Snacha je totiž přesvědčená, že kontakt se psem = různé alergie a exemy a není nic, jak bysme jí vysvětlili, že to tak není.
Adéla k nim do baráku nesmí a oni u nás byli od té doby co se malý narodil prvně na 1. svátek vánoční!!! - po 13 měsících. A to bylo napřed nutné splnit požadavky - těsně před návštěvou vytřít, aby nikde nebyl chloupek a vysát prach z čalouněného nábytku. Troufnu si tvrdit, že máme doma častěji uklízeno než u nich....... , ale nechci to tu dál komentovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Led 2017 06:52
- Nahlásit

kachna_
tak snad nebudes muset utracet zviratka?
i kdyz je to blby, no

Darenka
jojo, neco bude

jinak taky hodne zdravi, spokojenosti a dekujeme za navstevu

jinak s tou psi partou to je skvely, ze se vam tak zadarilo a ono to fyzicky je docela napor ale on clovek aky zjisti, ze nemusi prat zaclony kazdej tejden a luxovat kazdej den

Maya
capky sem cetla na gymplu neco ale uz nevim ani co ale ty rozhlasovy sem poslouchala docela dost, to bylo dobry takze asi by i knizky vlastne byly OK.

ja su barbar, ja ty klasiky moc nectu

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2017 07:01
- Nahlásit

U nás hezká kalamitka, na silicích přímo katastrofa, radši zůstat doma a nikam nejezdit. Včera napadalo minimálně 60 cm prašanu a celej den do toho fučelo. Co dopoledne člověk odklidil měl už odpoledne celé zpátky. Nic co by jsme už nezažili x-krát, ale pravda za těch pár posledních let co to tu nebylo člověk odvykne...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2017 07:04
- Nahlásit

taky jsem si hezky ráno zaházeli... A mně se stalo to, co ještě nikdy nee - zapomněla jsem dát Najtidlu snídani Jak jsme házeli a neměli klasické ráno, tak byl s náma dlouho venku a pak dostal jen piškotky na rozloučenou... a tradáááá směr škola...

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání