Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 18:00
- Nahlásit

kachna mě jde o to, aby se dalo dobře bruslit - tudíž nebyl namrzlý sníh na ledě... Mácháč prý nejde (tudíž ani naše oblíbené Hradčany a nebo Břehyně...)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 18:05
- Nahlásit

prostě něco takovýho...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 19:07
- Nahlásit

Xerxová
snad se vam podari neco najit k brusleni nezasnezeneho

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 19:16
- Nahlásit

Xerxová
no nevím, u nás je sněhu dost, že na bruslení by to nebylo, jedině odhrnovat, to by asi šlo dobře, když je to suchý prašan

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 20:45
- Nahlásit

Rrumstajn,
preju vsem co nejlepe straveny mrazivy vikend bez nejakych ujem na zdravi, lidskem ci psim. Ja jsem si vcera jaksi rozbila Kremylka, i kratka prochazka ve snehu ji nejak nesedla. Nebo to bylo tim kravenim jejim s pneu na zahrade? - kazdopadne ma klid na luzku.
birma
Krasny fotky. O nejakym Petrovi ctu ponekolikaty, ze by...
cernej caj
to samy mame od podlahy, je sice zaizolovana ale ledova, takze v posteli musim vic vetrat a mam tam ty koule na srazeni vlhkosti
Brr, jak se vetra v posteli? Spite neprikryty? Ten zbytek radsi nekomentuju...
Fajfko
Clovek odvykne snadno a rad mrazu a snehu. Ale aspon si to uzivas s Jelitem na bezkach zase?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 20:45
- Nahlásit

Xerxová
jj, já to chápu, ten Harasov je dost vyhlášenej právě,takže myslím, že bude i odhrnutej. U Zbraslavi se bruslilo na Krňáku, ale to je kurňa daleko.
Hele jestli si zítra vzpomeneme, tak se tam stavíme, až pojedeme z Prahy (na fb ani jinde jsem nic nenašla)

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 20:56
- Nahlásit

Fifi
jak se vetra v posteli?
u nás tak, že z tebe mrně serve přikrývku. Jak v bezdětných domácnostech už se nepamatuju
v posteli musim vic vetrat a mam tam ty koule na srazeni vlhkosti
chudák čajový muž, představuju si to, myslím, že dnes z tulení nic nebude, i kdyby nakrásně pídě usnulo. Díky tobě a čajdovi budu přemýšlet nad technikou větrání koulí
Ja jsem si vcera jaksi rozbila Kremylka
tak snad se rychle opraví zase

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 20:57
- Nahlásit

Fifi jestli máte nasněženo, tak opravdu Křemylek může být z toho "divného" pohybu nešťastný a bolavý. Souvisí to s "taháním" nohou vzhůru při každém kroku. Tak ať se z toho babča rychle oklepe.
Ehmmm - co houby ?? Za chvíli zase porostou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 20:59
- Nahlásit

kachna dík za průzkum... uvidíme, jestli se někde bude dát krásně bruslit. Zase na Lipno či Orlík se mi fakt nechce - i když "skalní" bruslaři plánují třeba Balaton - to je prý rarita a úžasná skleněná hladina

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 21:01
- Nahlásit

nejvíc koule větrá jistě Night - nejraději spí tlapama hore...

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 21:19
- Nahlásit

Xerxová
nejraději spí tlapama hore...
to je rozumný, aspoň se mu na nich nesráží vlhkost
Balaton bych brala spíš v létě

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 21:22
- Nahlásit

kachna_
chudák čajový muž, představuju si to, myslím, že dnes z tulení nic nebude, i kdyby nakrásně pídě usnulo.
Tak pardon.
tak snad se rychle opraví zase
No vzhledem k veku a tem ruznostem, co na sobe ma, taky doufam na docasny opraveni.
Xerxová
jestli máte nasněženo, tak opravdu Křemylek může být z toho "divného" pohybu nešťastný a bolavý. Souvisí to s "taháním" nohou vzhůru při každém kroku.
Nejsu blba, pardon. Je mi jasny, ze se ji hur chodi a tak, jen je nahle hodne rozbita. Netaham ji nekde do zaveji, mame tu tak 15? cm. Do zaveji zapadavam az do pasu s pruhama, teda pruhy si rotujou zvesela po povrchu, jak zapadnu jak granat necekane.
Ehmmm - co houby ?? Za chvíli zase porostou
Prosim te, zkrm to u vas nebo rozdej, at nemam vycitky. Kazdopadne moc dekuju. Ja v tomhle pocasi nikam do hor nejedu, navic jsou nasi nemocny s chripkou. Ja dneska chytla ne chripku, ale smyka takovyho, ze mi na chvili zatrnulo, byt sem se plazila dvacitkou a rizeni v netradicnich podminkach mi nevadi...
nejvíc koule větrá jistě Night - nejraději spí tlapama hore...

Troldik taky rad vetral, ted uz teda jen ten pytlik.
A nelze nevzpomenout kulky Rummickovaty, ty se asi taky dobre vetraj.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 21:26
- Nahlásit

Fifi klíííd - houby počkaj Výčitky neměj. Tady se jezdí opravdu blbě - sněhu spousta a navíc dneska celej den stále lehce padá...
Pruhatec je již zcela zahojen ?? Zatím má alespoň ten pytlík na větrání... pak holt bude větrat už jen bříško

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 21:41 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
Ja jsem si vcera jaksi rozbila Kremylka, i kratka prochazka ve snehu ji nejak nesedla.
chůďa. Tfuj tfuj ať je jí brzy dobře
O nejakym Petrovi ctu ponekolikaty, ze by...
Už to tak asi bude
edit: dokonce ho tam máš na fotce, kterak na mě s Ádou družně čekaj

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 21:44
- Nahlásit

Xerxová
Pruhatec je již zcela zahojen ?? Zatím má alespoň ten pytlík na větrání...
Naprosto, ten je uz zcela fit, stehy vstrebany bez problemu. Pytlik mu snad zustane, cancour koznatej, bo mel kulky pekne velky, sam pan dochtour je uznale zkoumal, ze tohle pujde dobre.
Tady se jezdí opravdu blbě - sněhu spousta a navíc dneska celej den stále lehce padá...
Verim, takze se nebudu poustet do zadnejch vetsich akci. A jestli teda houby pockaji, tak nejak nechapu, proc ses na to ptala, kor v tomhle pocasi. Kdyz je zrejmy, ze asi nedorazim? Asi jsem natvrdla, ci zmrzla. A jestli u vas zase porostou, jipijajeej, budu zavidet!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 21:47
- Nahlásit

birma
Už to tak asi bude
Juuuu!
dokonce ho tam máš na fotce, kterak na mě s Ádou družně čekaj
Sem si ho jako vsimla prave, proto se ptam! Tak at vam to klape!

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2017 22:25
- Nahlásit

birma
Už to tak asi bude
bezva

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 07:00 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fifi to byla pouze řečnická otázka... Vůbec ne na tento konkrétní víkend... Klíííd prostě jen připomínám...
Jinak o houby se neboj - loňské zásoby jsem vybudovala značné - neb jsme skoro každý den v lese... a z našeho příbuzenstva nikomu houby nechybí (buď byli taky často v lese a nebo jsem je zásobovala průběžně).

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 08:27
- Nahlásit

cernej caj
Není nad to bydlet ve svým. I kdyby by vaše vztahy se sestou byly sebelepší.... Takže za mě - upřela bych energii a finance do svého.

Jsem zničená. Vnoučkovi se objevil exem. Pravděpodobně je to následek návštěvy u nás.Čerstvě vytřený byt, vyluxováno, stažený deky na kterých se válí Adéla, Adéla po dobu návštěvy zavřená v jiné místnosti... Myslím, že k nám několik let nepřijdou....

I my už jsme zapadaní sněhem. Je to pohádkové. Jen bych potřebovala do polí vyšší boty. Nosím pořád trekové které se nepromočí, ale jsou jen kotníčkové a tak se snížek snadno dostane pod zateplené kalhoty....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 08:47
- Nahlásit

Darenka chůdě vnouček, chudáci Vy...
Mně se před chvilkou sníh dostal nohavicí až nad kolena - přelézala jsem sněhovou bariéru ze silničky do lesa... byli jsme venku opravdu chvilku - neb podle předpokladů po půlhoďce psisko začalo pajdat střídavě na zmrzlé nohy... takže do auta a domůůůůů. Ale je venku krásně - sníh, modré nebe, červánky a vstávající slůňo. Bylo v Rudolfově mínus šestnáct, což na procházení moc není - navíc sněhu tolik, že i doga musela skákat jak raslík, aby se mohla pohybovat

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 08:59
- Nahlásit

Xerxová
Tak s mrazem jsme vás asi předběhli. U nás ráno 18,4°C.
Jestli u vás bude celý den slunečno, bude to kráááásný. My jsme takhle krásně měli včera. Chodíme po málo frekventované polňačce a přilehlých lukách k lesu každý den. Je to nádhera. Škoda, že ze 3 hodinových vycházek jsou teď jen 1,5 hod kvůli viditelnosti. Ale dny se začnou natahovat a bude zase dobře. O víkendech je to lepší, vyrážíme na dlouhé procházky hned po obědě. Tenhle mráz bude ale asi taky limitující. Dnes to u nás na sluníčko zatím nevypadá.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 09:08
- Nahlásit

u nás -14. Adam se tvářil, že mu to nevadí, ale protože jsem musela do práce, zkrouhla jsem venčení asi na 15 minut. Zvažuju, jestli svýmu postelovýmu rozmazlenci nepořídit na Zimní sen teplejší obleček. Včera při nějakých -8 jsme byli venku hodinu a půl a nevypadal, že by s tím měl sebemenší problém, jenže může bejt třeba o 10 míň a to se bojím, aby se na něm nepodepsalo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 09:14
- Nahlásit

kachna_
tak jak se ti usinalo?

Fifi
at klid na luzku zabere! prece jen ten snih je vycerpavajici a kraveni na zahrade tez

napadlo me, zda treba taky nemuze uz hur vnimat zimu? prece jen se ted zas vic ochladilo?

Darenka
pulka toho domu je moje, takze bych bydlela ve svym i tak

takze kdyz zustanu tady, budu mit 1,5 domu s tim, ze ta pulka domu pro me zustane nedostupna, pulku neprodas nikdy a kdyz v ni nebudu ani bydlet... je to skoda si myslim

tak s malym to je mi desne lito hlavne asi to muze mit odkudkoi, ze... muze to mit klidne i ze stravy doma... to je fakt blby

kup si navleky pripadne, byvaji nepromokavy, s gumickou dole a zahaknou se pod botou takze ti nebude padat snih do bot

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 09:21
- Nahlásit

cernej caj
A není možný, aby tě sestra v budoucnu vyplatila?

Ty návleky jsou dobrý nápad. Podívám se kde by se daly sehnat, díky za typ.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 09:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Darenka
tezko, ta pulka bude mit hodnotu dobry 2.5- mega, nehlede na to, ze bych to po segre ani nemohla chtit kdyz maj 2 deti a financne resi hromadu jinejch veci, aby ti vubec dali takovou hypoteku tak musis mit nadstandartni plat a dobrovolne prodej svuj domov, abys vyplatil nekoho, kdo na tom netrva, protoze vi, ze to neni spravny... no takze realita je takova, ze to nikdy neopusti a ja tam pritom treba nikdy nebdu ani moct bydlet, nebo treba za 30 let, az nebudou rodice... Jako na jednu stranu, ja se o to nijak nezaslouzila ze mi rodice koupili pulku domu, takze nema smysl na tom lpet ale na druhou stranu je hrozna skoda mit pulku krasnyho domecku v brne a stejne muset platit bydleni jinde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 09:57
- Nahlásit

čaj tak ti třeba budou časem (až nebude na mateřské) postupně každý měsíc "přilepšovat" dohodnutou částkou. Byla bys blbá, kdybys to nechala být. Pořádek (i finanční) je základem dobrých vztahů. Takže nedělat jí potíže, ale zároveň ze sebe nedělat blba a vzdát se (zcela) majetku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 10:08
- Nahlásit

Xerxová
na takovy veci je rozhodne nekolik let cas, navic bych si tim zas zcela zavrela moznost treba na stari jit do brna (tady je jeden nevybavenej obchod a zubar), a zas predstava ze nekde v 80ti jezdim autobusem a taham tezky tasky s nakupem a pracima praskama v rukach me taky zas prijde, ze ta moznost na stary kolena se proste muze hodit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 10:41
- Nahlásit

Maya
ferinka ukradla myvala z kose na pradlo a zuzla ho na posteli uz tam lezi tyden a dneska ho vzala na vedomi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 15:39
- Nahlásit

Xerxová
nadhera! a ty ptaci, to je skvely

ja si zitra na vylet beru jen mydilko, jak rika fifi, ma byt cca -14 a nahore pres -20 a nepredpokladam, ze by se mi uplne chtelo moc fotit, aby mi neumrzli hnatky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2017 16:27
- Nahlásit

čaj Pepa si pořídil speciální rukavice pro myslivce... Jsou to veleteplé palčáky a ještě mají direčku "na spoušť" . Zatímco já chodím vlasatá a většinou i bez rukavic, tak on má kulicha a tlusté rukavice...

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání