Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 14:50
- Nahlásit

Maya
jakoze to ma nahore i dole nejaky pridelavaci tentononc?

de o to, ze to nema takovou nosnost

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 15:20
- Nahlásit

cernejcaj
dole to má takový přidlěávací pacičky do desky a do zdi to pridelaný nejni vubec
a samo to má bocnice pod skrinkama ktery jsou k ty desce přidělany a nesmej bejt logicky moc ouzky ja mam siroky jako ty skrinky nahoře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 17:28
- Nahlásit

takze mas na zdi pod skrinkama deaku a na skrinkach pacicky do desky? ale ta deska ti stejne na necem.musi drzet ne?

a ty bocnice mas pod skrinkou kazdou zvlast nebo jednu nalevo a jednu napravo? ideal foto

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 19:51
- Nahlásit

Tak jsem dneska byla asertivní
Vyjíždim potmě z vedlejší doleva (přes dvoupruhou silnici a ještě dvě přípojné vedlejší, autobusy...) a nějakej blbeček za mnou hned, že si na mě zatroubí.
Vystoupila jsem a došla k němu. Začal sprostě řvát, proč jako nejedu. Tak jsem mu klidně řekla, ať mě objede, že já to rychlejc neumim.
Se mi omluvil
Potěšilo mě to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 20:02
- Nahlásit

kachna_
tak to ses drsna a navic teda i chlap je drsnej, ze zachoval fazonu

ps: myslete na esusku. nijak se k tomu nevyjadrim jinak, ale proste tak.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 20:02
- Nahlásit

cernej caj
čajda je bláááááásen!!!
Fotky jsou super

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 20:09
- Nahlásit

cernej caj
tak držím ešusce palce až je to co chce, škoda no že tady nemáme ešusí novinky
ti to vyfotím
kachna_
si teda docela drsoň, občas takhle někdo na někoho vytáhne i kudlu, bych se fakt bála jít k nasranýmu chlapovi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 20:13
- Nahlásit

Maya
presne, nam takhle urazil jeden debil zrcatko u auta a kopal a mlatil mi do dveri. Jeste ze muz duchaplne stihl zamknout central.

nojo, je to skoda, ale co nadelame.

dik

kachna_
no vic stesti jak rozumu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 20:19
- Nahlásit

čaj krásný fotky. I ta opalovací Úžasná viditelnost. Je fajn, že jste měli tak pěkně ušlapanou stezku - když jsi to popisovala dopředu, tak jsem si myslela, že fakt budete prvochodci někde ve ztracených zasněžených pláních.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 20:21
- Nahlásit

jinak sem si po vanocich nasla peknou bundu ale zas mam od lonska novou co sem koupila ve vyprodeji na test a ukazala se skvela do mesta i na vylety akorat nema kapucu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 20:22
- Nahlásit

Xerxová
no to sem netusila vubec, jak to bude a uprimne sem necekala ze se na vrhcol dostanem

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 20:25
- Nahlásit

cernej cajMaya - kotovice se řeknou v Čechách vepřovice, tak proto holky neznají. Nevím jestli to jde, ale tady lidi mají ještě staré domky, zkusím se poptat. No ale...nevim, nevim, nemyslela bych si, že to horní skříňky udrží. Dle mne spíš ne. Ten váš domek je z kotovic? Tak to máte ale zdravé bydlení... čau

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 20:30
- Nahlásit

kachna_
my pripomelo ten vtip "pane, pojdte mi vycouvat a ja vam ten klakson podrzim"

jinak muz prave dostava sporak do kuchyne a zapojil elektriku v zasuvkach ♥

worick
joo, veprovice pravda, to sem si taky hned nevzpomela.

jo, castecne kotovice to je. Nevim, jak to myslis s tim zdravym bydlenim? skrinky to drzi v poho, ale mam prikaz "je nepretezovat" a nevim co to znamena jako jestli police taliru + police treba plastovych dozicek je OK nebo uz moc

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 23:23
- Nahlásit

cernej caj
Nevim, jak to myslis s tim zdravym bydlenim? - tak jak píšu je to přírodní a zdravější, než dnešní moderní materiály(pálená cihla je taky OK) líp to dýchá, absorbuje vlhkost atd. O polystyrenu nemluvě

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 06:24
- Nahlásit

worick
woricku zdravý to možná je, na práci s tím je to děsběs. Máme doma v baráku vepřovicovou zeď. Oč je silnější, o to je křivější
cernej caj
na Ešusku myslim pořád a pořád mi tu chybí. A taky mi tu chybí Fajka
Hele jsou "rodinné důvody" pro nepřítomnost, když nám v tomhle mrazu (-15st na baráku) nestartuje "rodinné auto"? (máme to 2 km jedna cesta, nebo 800 m na autobus, ale pak zpátky bych stejně musela pěšky i se zbylýma dětma, protože školka je stejnej problém jen ještě o 1,5 km dál)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 07:02
- Nahlásit

worick
jo takze spis takhle ze to lip dycha. No zas je blby, ze se to nema moc rado s vlhkosti takze kdyz, tak ti spadne celej dum na hlavu jak to zacne nekde navlhat takze to bohuzel kazdy ma neco...

Maya
ale to zas mas naprd pak pracovni plochu, kdyz bych mela pod kuchynskejma skrinkama tuhle vymozenost, tak nemas moc prostoru?

kachna_
tak co vim, tak co cihla to original velikostni

ja myslim, ze rodinny duvody muzes mit jaky chces jen to nesmis nikomu rikat

Fajka se snad taky mihne, bude mit asi zas hodne prace s danema ale doufam, ze si uzivaj s dokysem lyzovacku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 07:19
- Nahlásit

kachna
Myslím, že povětrnostní podmínky důvod pro nepřítomnost dítěte jsou. Navíc pokud to bude jen jeden den - tak se snad nic nestane...
Ešusce palce držím, snad bude líp

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 08:14
- Nahlásit

neumrzla jsem -19
cernejcaj
jo logicky tam mas min prostoru je to tak do pulky desky
holt kdyz to je bud tohle a nebo riziko ze mi odpada pulka zdi pri vrtani do kamene mi tohle pripadalo jako lepsi varianta
to je na zvazeni kazdyho ja tim ze skoro nevarim tsk je mi to jedno kdo he v kuchyni furt tak by asi s tim mrl problem
jrn jsem chtela jsko rict ze ts moznost existuje ze nejsou jen skrinky na zed

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 08:19
- Nahlásit

Maya
jo to je jasny, ale dost obdivuju ze mas v kuchyni takovy veci, to u me by bylo uz napadany v hrncu, pokydany peprem a tak

my mame kus zdi opravene (linka bude rohova) takze to kratky kridlo je normalne v cihle a jeste sou prosroubovany + sou tam asi nejaky dlouhy hmozdinky, takze nejhur dam nejaky talire spis do rohovky a na hlavni zdi budu mit treba rucniky. Jen teda nevim, jestli treba rucnikum nebude vadit, ze budou bydlet nad drezem? asi by nemuselo, ze jo

jojo, to chapu, to me spis jen tak napadlo, i krz tu policku se zviratkama, co tam mas.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 08:40
- Nahlásit

cernejcaj
vsak jsem psala ze skoro nevarim takze zviratka muzou klidne bydlet v policce jinak by byla prazdna a jsou po ruce kdyz si je furt pujcuje neter na hrani
takze i ten prostor mi staci nemam ani sporak jen varic bo mi pripadalo ze by mi zbytecne zabiral misto mam to fakt mrnavy kdyby me nahodou nekdy postihla varici manie coz se teda si nestane tak je v planu druhej pult naproti od sloupu co je tam ted ke zdi kde by pak bylo mista hodne
rucniky nad drezem asi nevadi horsi by to bylo nad sporakem
na netu nikde nepisou co tak ta veprovice udrzi? ale nekdo ma dum jen z nich a taky tam ma urcite neco zavesenyho na zdi tak mozna to jde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 08:51
- Nahlásit

Maya
jj, vsak jo

tak vune jako vune, jem misto zajicka azuritka by vonely po zajickovi na vine a cesneku

no moc sem toho nenasla. Muz to pridelaval s kolegou stolarem, a prej ze nepretezovat, ale urcite to pridelali nejak tak, aby to nespadlo, kdyz se tam daj 3 hrnky ale proste chci definici nepretezovani

jenze zrovna ty kuchynsky skrinky sou dost tezky a veprovicovy domy sou spis ty stary a treba moje babicka mela takovy ty kredence, a pak mela velkej stul (pracovne/jidleni) a v nem byl schovanej vysuv s lavorama na myti nadobi a dole jeste skrinka na dalsi nadobi. Podle me teda spis to resej bud jinak, nebo se zed provrtava naskrz pripadne. Ale nasla sem i nekde ze borec psal, ze to pridelal na nejaky T profily at je to cokoli a jeste udelal ocka s hmozdinkama 10cm a ze mu to drzi jak pribyty. Takze to nespadne, ale aby to nespadlo ani s talirema ono krom linky uz toho moc nezavesujes, obrazy ti nepopadaj

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 09:10
- Nahlásit

cernejcaj
se obavam ze definici nepretezovani ti nikdo asi neda
asi jak bud to spadne a nebo ne
potrebuju novou konvici neb ta moje uz obcas nevypina a aaach oooch https://www.kitchenstyle.cz/rychlovarna-konvice-ki tchenaid-p2-5kek1222-kralovska-cervena/
budu se chvili kochat a pak su pudu zase koupit nejakou plastovku za petikilo

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 09:21
- Nahlásit

cernej caj
podle mě, vepřovice bude, co kus to originál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 09:22
- Nahlásit

Maya
ta je pekna, ale 1.25l mi prijde malo, ja si bezne sama pro sebe varim 1,2l

kachna_
dik

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 09:38
- Nahlásit

cernejcaj
to pijes ze sudu nebo co? me staci pul litru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 09:49
- Nahlásit

Maya
no a kazdou hodinu si budu chodit ohrivat novou vodu, ne? normalne si udelam litr a pul caje, dam si to na svicku na ten ohrivacek, zapadnu ke kompu a pul dne se od nej nehnu

sem si prave precetla, ze zasuvky musej byt aspon 60cm od drezu... mate to nekdo bliz? me by totiz vychazeli asi jen 45-50

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 09:50
- Nahlásit

Mužova maminka se rozhodla odejít od manžela. Není s ním spokojená, já bych v těch podmínkách nevydržela ani týden (3+1, bydlí tam s nimi podnájemnice a jeho dcera s dítětem), takže to chápu.
Ale my jí máme najít byt, kam ona se pak s manželem půjde podívat (já nemůžu, tohle bych fakt neustála a řekla něco neuctivého , naštěstí se mohu schovat za děti). Taková vysloveně efektivní práce .
Ani bych nepinkla, kdyby otevřela NTB, našla si byty a pak je spolu obešli, ale tohle...

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 09:52
- Nahlásit

cernej caj
a plánuješ nějak intenzivní využívání kuchyně? Pokud ne, tak si s tím moc nelam hlavu. Pokud jo, mysli na myčku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 10:02
- Nahlásit

kachna_
takto je taky dobry... ale vlastne uz pred vanoci ses tu na ty garsonky a maly byty ptala. porad teda nic nemate?

no na mycku uz myslet nemuzu, protoze na ni nemame udelany odpady. Ale zas chapu, ze treba v rodine s detma to mas vecer plny kazdej den a fakt se to vyplati. Nicmene ja teda nadobi k smrti nerada meju, to jo, ale i kdyz varim/pecu tak sou to dve, tri nadoby max a talir s priborama, coz se zas nevyplati na ty 3 kusy tu mycku mit a poustet. Ono prece jen omacky nerada, knedle nerada a rejzu a maso nebo zeleninovej salat mas hned a i se to dobre meje

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2017 10:12
- Nahlásit

cernej caj
no moc jich není a ten je daleko, tamten špatně dostupnej a včera mě Michal dohřál tím, že mi říkal, že si to prostě "představovala jinak". Jak mám doprčic vědět, jak si to představuje???

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání