Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 12:57
- Nahlásit

cernejcaj
no me to prave napadlo ze to asi nebude samozrejmost, ono teda na aukry ty popisy jsou vselijaky, tak asi jedine napsat prodejci a nebo si najit ten typ nekde v obchode
vlastni zkusenost s keramikou ne, ale kdyz jsem snad vloni nebo predloni to kupovala tak jsem nekolik dni projizdela fora a naprosta vetsina lidi na to nadavala hlavne ve smyslu ze se to brzo poskrabe a pak to nejde umejt bo v tech skrabancich se drzi spina

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 13:11
- Nahlásit

Maya
jo, asi jak rikas, najit si bud typ, nebo napsat prodejci...

aha tak to bych cekala ze keramika bude odolna. Ja teda na panev jdu jen varekou ze zvyku takze to asi moc poskrabat nejde, ale uz to cloveka odradi

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 14:01
- Nahlásit

cernejcaj
no bylo to ze to poskrabali i plastem
ale je to fakt uz nejakej casek treba uz to bude ted vylepseny ale urcite projet recenze kdybys o tom uvazovala
on jako nadava na vsechno vzdycky nekdo ale kdyz ty nadavaci prevazujou tak to uz asi neni nahoda
kdyz jsem si treba hledala recenze o pomalym hrnci tak to bylo tak pul napul to cloveku moc nepomuze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 14:03
- Nahlásit

Maya
jasny, jak rikala segra s prackou, 14dni po zaruce odesla ridici jednotka. das si to do google a na 10ti odkazech si lidi stezujou ze jim do roka po zaruce odesla ridici jednotka a oprava je jak nova pracka. sice info 2 roky stary ale uz si ji nekoupis tu znacku, ze jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 14:31
- Nahlásit

a jeste si budu nechat nacenovat skrine na miru... uz sem vymyslela jak zaclenit klec, proste se na ni necha ve skrini dira a kdyz jednou budem bezpsi, nechame si misto klece dodelat skrinku

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 14:34
- Nahlásit

cernejcaj
tak prinejhorsim veci muzes davat i do klece

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 14:44
- Nahlásit

no ale proste budu mit takovy specialni pozadavky navic je treba blby, ze nevim, jak velky dvere by meli byt do rohove skrine a jak efektivne mit v rohove skrini policky a tak... coz asi taky od toho navrhu zalezi pak cena

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 14:52
- Nahlásit

Maya
mám keramickou pánvičku od Tefalu (28cm) a mám jí ráda.
Voka mám (taky keramiku) od greenpan. Ten je sice čína, ale to je jediná vada na kráse.
Maya
no možná tam nějaký škrábance jsou, ale jsou hluboko pod mojí rozlišovací schopností
Mám i keramickej hrnec z Kauflandu a ten je prostě boží, nedám na něj dopustit. Takhle nějak si představuju pokrok, jinak mi to vždycky přišlo jedno, jestli vařim na plechový mrše nebo něčem s dvojitym dnem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 14:53
- Nahlásit

kachna_
tak ono pokud su stejne zvykla jen drevenou varekou tak to je stejne asi nemozny poskrabat, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 14:57
- Nahlásit

cernej caj
co čapnu, tim to zamíchám!, proto jsem zamítla teflon. Ale mám teflonovej hrnec a ten mám taky ráda.
Navíc já mám strašlivě nerovnoměrnou podlahu a tím pádem i ohřev (a to mám plyn), to je taky znát na opotřebení

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 15:09
- Nahlásit

kachna
no to vis jedna pekna recenze koupi nedela
nee i jiný lidi to chválili ale byla jich výrazná menšina

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 15:13
- Nahlásit

ja prave mam nejakou obyc s tenkym dnem, uz je vypouleny (se vypoullilo po par pouzitich) a stve me ze maslo je vsude jen ne veprostredae nad plamenem to hreje veprostred kde se vsechno pripaluje prozmenu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 18:44
- Nahlásit

tak sem horko tezko namalovala nakresy na ty skrine, to az nekdo uvidi tak ho rovnou trefi a zadnej cenovej nastrel mi neudela

+ teda vubec nevim, zda moje paradni rohova skrin ma vubec pouzitelny rozmery a kdyz si koupim jeste schudecky tak budu mit diky nastavcum mnohem vic mista

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2017 19:47
- Nahlásit

cernej caj
jj, nástavce jsou dobrý, to má máma, já mám skříně až skoro ke stropu, schůdky má takový lehký kohový skládací
tak rohovou skříń využiješ minimálně na prádlo a ponožky a tak ne? takových menších věcí do skříně taky je

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 06:23
- Nahlásit

jo rohovku chci protoze efektivneji vyuzije misto ale myslela sem ze nwvim, jak se bezne dela vnitrek ty rohovky kvuli cene. protoze samo je potreba aby to nebyl jen prazdnej prostor ve stylu dodo, ale aby uz od stolare byl plne pouzitelnej, takze tam byla treba tyc na vesaky a zaroven nejaky policky nebo tak.

tu druhou skrin sem si vymyslela podle nabytku univerzal vlastne nikdo to nechce a ja na to nedam dopustit

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 08:37
- Nahlásit

cernejcaj
nabytek univerzal neznám
ono treba do kuchynskych linek se delaji i rohove supliky

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 10:08
- Nahlásit

cernejcaj
fakt asi jsem to nikdy nevidela
ty prachy teda jdou kdyz si vezmu kolik me stsly prefabrikovany skrine

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 10:33
- Nahlásit

Maya
tak to ses asi jedinej clovek v cechach, co to nikdy ani nevidel

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 11:07
- Nahlásit

ha tak uz vim ze blbnu z premiry prace
http://21stoleti.cz/2017/01/10/dlouha-pracovni-dob a-po-ctyricitce-skodi-tvrdi-studie/?utm_source=www .seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 11:42
- Nahlásit

by bylo super makat 30h a mit za to plat jak za 40. i 35 by bylo super

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 12:01
- Nahlásit

cernejcaj
vy ne vy nlady mutete majat od rana do vecera

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 12:23
- Nahlásit

Maya
no jeste 8 let a uz mi taky bude 40

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 13:57
- Nahlásit

jo mate nekdo linku v kotovici?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 13:58
- Nahlásit

cernejcaj
za 8 let bych uz za komousu byla v duchodu a mola si uzivat s Lokinem prochazky takhle mi nezbejva nez budovat kapitalismus az do smrti

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 13:59
- Nahlásit

cernrjcaj
co tim chtel basnik rici?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 13:59
- Nahlásit

Maya
to proto, ze si nebyla ve veku kterej mas ted uz za komancu

a nekteri z nas budem budovat i po smrti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 14:20
- Nahlásit

Maya
jestli ma nekdo pridelany horni kuchynsky skrinky do kotovice alias nepalene cihly

clanek zajimavej ale prijde mi podivny, ze se tam ohani ze nema na cestu do santiaga a pritom ma na cestu do mexika nebo do ruska

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 14:29
- Nahlásit

cernej caj
tak ty cesty ji mohl platit ten pritel a syn tezjo rict navic ta cesta do Santiaga je fakt na dlouho tak se to asi vic orodrati
kotovice teda slysim prvne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 14:31
- Nahlásit

Maya
fakt jo?

no a zkusesnosti s tim nemas treba zokoli nebo tak?

no ale tak je to takovy kontrastni ale tak super, kdyz ji to takhle vyslo

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2017 14:49
- Nahlásit

cernejcaj
nemam si myslím ze u nas se z tohohle nikdy domy nestavely vsechny ty stary co znam jsou kamenny a pak uz byly tvarnice
kazdopoadne pokud si nejsem jista tak si muzes nechat udelat skrinky ukotveny dole, mam je kvuliva ty stene z kamene ale hur se to shani nedela to kazdej

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání