Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2017 16:09
- Nahlásit

Xerxová
taky bych si dala jeste nejakej den navic

Maya
sleduju zkaza lodi endurance a docela zajimavy a zaroven neuveritelny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Led 2017 16:56
- Nahlásit

tak už se přeorientovávám na proces pracovní. Přečetla jsem jednu bakalářku před odevzdáním... a projíždím si obě zítřejší přednášky. A dostala jsem z toho hlad - jdu dorazit kus zbytků...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2017 17:00
- Nahlásit

Xerxová
pri praci vyhladne, no

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2017 22:18
- Nahlásit

Xerxová
taky se mi zejtra nechce do práce a ještě k tomu je teď tak hezky
cernej caj
to vypadá zajímavě, ale něco mi to říká, jestli jsem nečetla i nějakou knihu o tom

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 08:41
- Nahlásit

maya
jo ja prave slysela prvne o knize ale sem se k ni za pul roku co ji mam nedostala precist, tak sem se divala zda to nesfilmovali abych o to neprisla ale uz ji musim vratit.

kniha by jiste byla taky skvela

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 08:54
- Nahlásit

pretrhnu synovce kterej mi tvrdil ze jdou dneska do skoly tak ja jdu na bus co o prazdninach nejezdi a v tonhle mraze tam pak stepuju 20 minut na dalsi jak debil to jsem revniu mohla soat o ctvrt hodiny dyl

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 09:10
- Nahlásit

jinak Lokina vydesilo par petard na silvestra na veceru a schovaval se na zahrade za barakem nez jsrm pro nej dosla a i kdyz pulnocni kanonadu prochrapal v obyvaku u televize jiz znaven z toho cekani kdy bude jako vzdy odvelen do boudicky tak jeste vcera vecer odmital opustit barak ze jsem ho musela vystrkat
ale ohnostroj v tv se mu libil a videl reklamu se sobama
on teda jako fakt kouka na telku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 09:42
- Nahlásit

Maya
jako ze ti rekl ze jede bus, kterej nejel? to teda lity lity. ses mela podivat na internetu

tak dobre, ze to doma prochrapal a nase selmie taky cucela na telku, zvlast lunetici a tri orisky pro popelku mela rada

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 09:50
- Nahlásit

cernej caj
ses mela podivat na internetu
tak on člověk má sklony považovat příbuzné za věrohodné
lunetici
to by mě zabilo. někdy v říjnu přinesla Lucinka ze školy nějakou "úžasnou" písničku. Měla jsem z ní noční můru
Přemýšlím, že nechám děti doma až do pátku. Jsou nastydlí a vzhledem k nákazové situaci bych nerada, aby z toho bylo něco horšího

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 10:12
- Nahlásit

kachna_
tak oni je nedavali v telce casto ale kdyz nahodou jo, tak eliska cucela na telku a stekala

jo to je asi rozumny, sem cetla ze v nekterych krajich je to s tou virozou ci cim o dost horsi ale i ja sem "lehla" celej vikend mi bylo zle jak psovi, teplotka...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 10:18
- Nahlásit

cernejcaj
rekl mi ze uz nemaj prazdniny toz me nenapadlo to overovat na netu
clovek by rekl ze v sedmy tride nebo v kolikaty bude mit prazdninach prehled
me teda nikdy zadnej pes na telku nereagoval ani na zvuky natoz na obraz ale Loki sleduje i letadla holt ten nezadouci zajem o hejblavy veci
kachna
Batynka je zpet?
nechci nic rikat ale pred chripkou ty deti par dnema stejne neuchranis a nachlazeni je v kontextu toho co vidim kokem jeste super

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 10:27
- Nahlásit

zase jako vzdy touhle dobou ne prepada nutkani vyhodit sileny prachy za par hodin finstiny
ted to uz nejakou dobu flakam takze bez bice to jde celkove do kopru ale par tejdnu vyuky je fakt k nicemu a na delsi dobu individualni vyuky pro zabavu ma jen rotsild takze mi to rozmluvte ze bude lepsi koupit Kokinovi novou hracku

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 10:38 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
Batynka je zpet?
no ona nezdrhá na dlouho - přeleze plot, obejde to po silnici a pak se nechá pustit vratama domů
Ale ano, aktuální díra důkladně zadělaná. Beru-li to pozitivně, donutí nás důkladně zabezpečit a opravit ploty
pred chripkou ty deti par dnema stejne neuchranis
mně jde spíš o to, že nepůjdou oslabení do kolektivu, jinou ochranu od toho nečekám.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 10:39
- Nahlásit

Maya
mně pomáhá studovat si literaturu v tom jazyce, to by nešlo? (a koupit Lokinovi novou hračku)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 10:44
- Nahlásit

Maya
kup kokinovi finsky pohadky o lapinkach

kachna_
tak snad zas mate na chvili pokoj

jinak tatinek se vcera zas ptal, zda nechci bydlet misto nej... to v jistym ohledu vubec neni dilema a v jistym ohledu je fakt hrozny... nejak se mi nechce z myho domecku ale je mi zas jasny, ze mit cizi najemniky kdyz je spolecna predsin a navic sou tam psy a deti je zas proste slozity a vetsinou neprijatelny jak bydlici casti tak najemnikama...

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 10:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
a nešlo by (chápu, že z citových důvodů možná ne) to prodat a koupit baráčky dle aktuálních potřeb..
nejak se mi nechce z myho domecku
což je ale strašně důležitý, hele podle toho, co jsi tu dříve psala, tak tvé potřeby nikdy nikdo moc vážně nebral. Co na to muž?
a mmusíte to řešit, nebo je to jen návrh?
a ještě edit. - nebo co stavební úprava a oddělit vchody?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:05
- Nahlásit

kachna_
no to by bylo asi taky hrozne tezky, protoze to je nahore i dole udelany podle toho, jak se to chtelo, je tam dokoupena obrovska zahrada, bezproblemovy parkovani... myslim, ze moznost to prodat je spis nerealna, protoze dneska sou navic nemovitosti silene drahy, slo to dost nahoru v poslednich letech, dokonce NAD cenu, kdy sem ja kupovala a bylo to drahy v pomeru k nasledujicicm rokum...

muzi je to asi celkem jedno, kde bude bydlet, kdyz by se vyresilo bydleni pro aparat zvukarskej, coz by asi problem nebyl, na metry je ten tatinkuv spodek asi o neco vetsi.

a ja to vnimam tak, ze bydlet v brne je krz dojizdeni (delka X finance) vyhodnejsi ale zas by to bylo dal pro muze ale obecne je lepsi bydlet ve meste kdyz je vsechno co clovek potrebuje ve meste...

Psi by mohli byt oddeleni, protoze dole je uzavrenej dvur a do zahrady se chodi kolem domu, takze tam by problem byt nemusel (kluci se nesnesou a s feri by asi bez dozoru nemohl byt zadnej z pejsku), ted mame maly 2 + velky 1 a krasnou velikou koupelnu, tam by bylo krasny veliky 2+ velky kk, mala ale funkcni koupelna sice bez sprchace, ale ten zatim nefunguje ani u nas...

ohledne bydleni se segrou se zas nejak nebojim, soukromi si navzajem respektujem.

bydlelo se mi tam driv dobre, ted se mi dobre bydli tady. Nevim, jestli je zdravy lpeni na konkretnim bydleni - jakoze domov nakonec musi byt tam, kde je clovek rad (s muzem/rodinou, psama a citi se bezpecne) ale v principu by to asi nemuselo byt spatny.

Vubec nevim, jak se k tomu postavit.

Problem je asi v tom, ze tatinek proste nemuze tahnout dve bydleni zaraz, a i kdyby to mozna nejak daval ted, bude mu 60 a za par let z duchodu uz to urcite nebude realny.

takze se to zda jako rozumna volba, kdyz je navic papirove pulka domu moje...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:07
- Nahlásit

kachna
no u jazyka kde uvadej ze po 3 letech intenzivniho studia zvladnes jakztakz small talk se domacim pomalostudiem ke studiu literatury hned tak nedopracujes
cernejcaj
a tatinek musi mit podnajemniky?
ze svyho by se mi teda taky nechtelo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:09
- Nahlásit

kachna_
k editu: oddelit vchody by bylo dost naprd kdyz se starej vchod zazdil a udelala se z nej nova koupelna misto stare hrozne koupelny ktera byla asi metr na metr a leteckyho zachodu (jakoze i ja mrnavec sem mela kolena ve dverich) a ted by se to muselo zas resit vybouranim asi te uplne nove koupelny s tim, ze teda kam s ni kdyz se predelali odpady, uplne vsechno, udelali novy podlahy...

proste stavebne se ze dvou oddelenych bytu s oddelenymi udelali dva oddeleny byty se spolecnym vchodem a predsini nejen kvuli zvetseni mista spodniho bytu, ale i proto, ze se to nakoncipovalo vic jako "rodinnej" dum a ted co s tim, ze jo, kdyz se to pred dvema lety cely dodelalo a najednou je situace uplne spatne

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:10
- Nahlásit

cernejcaj
a neslo by ten vas domek pronajmout? ze by ti zustal
jako vzdat se vlastniho na ukor vlastnictvi casti domu coz budou do budoucna problemy to by se mi nechtelo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:11
- Nahlásit

Maya
tatinek nezvladne platit zbylou hypo na cast domu, ze kteryho se chce odstehovat. Segra na matersky s dvema detma sou radi, ze platej tu druhou pulku a neni realny aby platili celou hypo a my na to taky mit nebudem, platit dve hypo na prazdnej byt

takze jde asi predevsim o tu financni cast, jak vyresit, ze aktualne sou 3 hypo na 3 lidi a jeden z nich bude bydlet jinde a potrebuje na to jinde mit finance zaraz s tim, ze najemnici sou krz dispozici domu a v patre radici male deti nerealny, protoze z panelaku to kazdej zna, jak to je kdyz u sousedu radi cerna ruka, ze ...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:14
- Nahlásit

cernejcaj
to bys mela podobne jako ja
na neco dobry ale nekdy na palici jsem to vyresila alespon protihlukovyma dverma do velky mistnosti a kdyz je nejhur vylejzsm jen na zachod

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:14
- Nahlásit

Maya
no to me taky MOZNA napadlo ale... muj domecek ma nejaky uskali a to spis prodas nekomu, kdyz to nebude draho, kdo si to dorekonstruuje dle svyho nez aby v tom bydlel ted (napr. ohrev vody na koupel v brutaru drevem) navic nikdy nevis jak to je s najemnikama, muzou se z nich stat neplatici, nebo to cely znicej a nemas na ne prakticky zadny paky, minimalne co slysim treba od kolegy co pronajima byt a oni mu neplatej a nemuze se jich zbavit (kdyz 3 mesice nezaplatej, on ma narok jim vypovedet smlouvu ale oni dycky jednou za 3 mesice poslou jeden najem, aby je on vyhodit nemohl)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:17
- Nahlásit

Maya
no presne, melo by to nejaky negativa, ale i nejaky pozitiva a na druhou stranu by pro me zas bylo realnejsi si treba vzit na pul hodku deti a hlidat je treba u vareni chvili segre, nemusela bych resit, kdyz ma vlak z vyletu zpozdeni, ze musim stat 3hodiny na autobusaku se psem, protoze v lete to jezdi naprd... kdyz by bylo potreba nekam jet bez psu, nemusel by nikdo jet jednou za den 20 km je nakrmit ale byli by pekne na dvore "pod dohledem"...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:19
- Nahlásit

cernejcaj
ono tohle je vzdycky blby
my taky barsk jak krava jednou to bude mega problem i bez hypo
ted musime aktualne pres leto vyresit topeni protoze tata uz nemuze tahat kyble s uhlim a kdyz mama lehne jako ted a ja fuc tak by akorat tak mohli mrznout v baraku nez ja dojdu z prace
jak to budem resit zatim nemsm tuseni

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:24
- Nahlásit

cernejcaj
o to nedojizdeni je velky plus
na druhou stranu dve deti v baraku znamenaj fakt echt rachot ja jsem rada ze od nas nakonec vypadnou
ale tak vy jste s muzem mladsi tak to budete snaset lip

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:28
- Nahlásit

Maya
no proste ma to nejaky pro a proti. Prvni krok bude zvazit realny +/- a bud to pak bude bezpredmetny nebo se clovek bude muset rozhodnout i v emocionalni rovine

zas ja su furt nekde pryc (prace, tancovani, kamaradi, vylety) a v panelaku sem par let bydlela a obcas to bylo protivny treba dupot nebo brekot novorozence ale nesere to cloveka furt

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:37
- Nahlásit

cernejcaj
tak kazda takovahle vec ma pro i proti
he to tezky
fakt nejvetsi minus bych videla ze prijdes o to svoje bo za svuj zivot jsem uz parkrat videla spoluvlastnictvi baraku a pokazdy to skoncilo blbe a rozhadanou rodinou i tam kde nejakou dobu bylo vsechno OK holt barak je velkej majetek
jednou me to taky ceka ale me nic jineho nezbejva dobrovolne bych do toho asi nesla

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:40
- Nahlásit

cernejcaj
ale clovek neco takoveho resi furt a stejne jestli se rozhod dobre nebo spatne vidi az casem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2017 11:41
- Nahlásit

Maya
jasne, negativa tam sou taky, no... zas clovek se muze dycky pak rozhodnout odstehovat a treba jim tu pulku darovat at si s ni delaj co chcou - ono zas pro starsi bezdetny lidi asi neni duvod na tom lpet kdyz nemaj pro koho to drzet a zas platit hypo jeste 6 let misto 12 je taky rozdil, clovek by pak spis mohl setrit a treba casem jit i do najmu jen...

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání