| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 11:34
- Nahlásit
PetraK
Podstata krizovyho kulhani je ze pes kulha na jinou nohu nez ktera ho boli tudiz lidi ktery nepoznaj kde je problem je vic nez se na prvni pohled zds
Kim to mel zkraje a po druhy operaco, po prvni operaci byl vzornej a kulhal na operovanou nohu a to slo v obou pripadech o nohu jednu a tu samou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 12:02
- Nahlásit
Maya
jako nemůžou to mít normálně nějak?? Dělaj to sválně??
Teď jsem mluvila s ohaří kamarádkou, taky říkala, ať se uklidním, že tomu mám dát čas.
Je fakt, že když jí feňule nalítla kolenem v plným trysku do kovový lampy, kulhala tvrdě 14 dní. Tak já prostě se uklidnim a nebudu vyvádět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 12:04
- Nahlásit
Maya
to ted rikal kamarad ze zacal kvuli kotniku chodit na rehabky a fyzio se neco nezdalo a pak dosli k tomu, ze to ma ze zad a ze misto rehabky kotniku a pretezovane nohy udelaj rovnou rehabku zad a melo by to byt ucelnejsi ale to proste asi normalne nepoznas, no...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 12:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Kač: "nemáme jídlo. Budeme si muset nějaký ukrást"
Já: "a Kačenko nebylo by lepší si na něj vydělat?"
Kač: "ale mami!!! My jsme myšky, ty přece nemůžou pracovat"
S Michalem o ní občas mluvíme jako o "Moriartym"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 13:18
- Nahlásit
kachna_
Musis udelat osvetu o pilnejch myskach
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 13:25
- Nahlásit
kachna_
S Michalem o ní občas mluvíme jako o "Moriartym"
no - hele.... něco na tom možná i bude ale. Jak jí tam tak hlídal Brtnik, byl krapítek zaskočen její bezvýrazovostí a chladnokrevným klidem
Maya
Musis udelat osvetu o pilnejch myskach
no, tak na to jí takovýhle dítěto myslím moc neskočí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 13:32
- Nahlásit
PetraK
Jak jí tam tak hlídal Brtnik, byl krapítek zaskočen její bezvýrazovostí a chladnokrevným klidem
ano, musím říct, že kombinace introvertní Kačenky a extrovertní Lucinky je někdy silně na palici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 13:39
- Nahlásit
kachna_
jsou každá naprosto jiná (ale něco vnitřního mají společný) a každá jinak úžasná.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 13:46
- Nahlásit
kachna_
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 15:08
- Nahlásit
kachna_
To je uplne stejny jako moji synovci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 15:13
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 15:14
- Nahlásit
A HÁSKEJ VÍKEND JO?
Je tu zataženo, tak doufám, že na chalupu dojdem suchou nožičkou??
Mám špekoně , jsem zvědavá, jestli je zase povezu domů, jako minule a nebo si vzpomenu, že jsem se vlastně hrozně těšila, jak si opeču buřtika
Je to se mnou marný. Ani ten prostředek na udržení senility od kachny vlastně nepotřebuju Ešče chvíli a bude mi dobře , nebudu si pamatovat nic
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 15:18
- Nahlásit
Teď jsme byli v lese - jen chvíli - neb celou dobu pršelo. Psisko sedělo po zaparkování v otevřeném kufru u auta a přemýšlelo, jestli má cenu vůbec vystupovat... a nebo na nás počkat v suchu. Pak ale lítal jak pablb... myslím, že nakonecje spokojen i s mokrou procházkou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 15:23
- Nahlásit
PetraK
Podle radaru je jedinej suchej pruh praha plzen tak jestli mate chalupu tam tak pohoda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 16:10
- Nahlásit
petrak
uzijte ai spekone, taky mam! tak na vas budu myslet;)
xerxova
tak neni to zadna padavka
ja to asi risknu a vzhledem k pocasi otestuju boty s upadavaci podrazkou, prilepenou vterinakem ale na hadrovy silnicky se necitim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 16:26
- Nahlásit
čaj vem si kotouč izolepy do mokra... ať máš čím opravovat na trase
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 19:45
- Nahlásit
Xerxová
klasicka rulickova naplast musi stacit
tak krasnej vikend, ja se tu stavim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 20:44
- Nahlásit
cernej caj
Moc si to užijte!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 20:59
- Nahlásit
birma
diky, doufam v co nejmin deste!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 21:09
- Nahlásit
cernej caj
Držim palce. Ještě jsem si říkala, jestli by se vám nevyplatilo jít už z Lovosic a místo těch pár kopců mimo cesty vylézt na Lovoš, ten mě fakt uchvátil
A moc prosím nafoť mi výhled z Lipské a pak, jak ji budete obcházet a budete mít po pravé ruce suťové pole směrem k vrcholu, tak mi prosím to pole vyfoť, ať vidím, čím jsme se tam potmě drápali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 09:09
- Nahlásit
zkusim! (ty lovosice uz pozde, promin). pamatuju si lipska. zayim neprsi;) jeste jedem ale krasnej vikend vsem!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 09:19
- Nahlásit
my teďbyli hodinu a půl v lese - a dokonce nám svítilo sluníčko - krásný jarně voňavý les.
A srnčí je zcela domácí... jdeme, bavíme se, Night lítá terénem a dusá jak mamut... Blížíme se ke krmelci a je tam i zastřešené krmné místo na zrno (tři stěny a střecha). Odvolám si Nighta (tedy hlasitě volám) blíž k sobě, zkontroluju, že je bezzvěřno (minule tam bylo srnčí a brala jsem si ho na vodítko) a dám mu volno... Když míjí krmítko, vyskočí z něho dvě srny. Přímo Nightovi pod čenich...
hmmm - následoval trysk všech tří - zařvala jsem, a zoufale se podívala na hodinky ... jak dlouho budu bezpsí. Kupodivu jsem zvedla zrak od hodinek a už se ke mně vracel černý oflusanec... Takže návrat okamžitý - ale ten start si neodpustil... Nevítala jsem ho, piškot nedostal - ale nechala jsem ho na volno průzkumničit dál...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 17:55
- Nahlásit
xerxova
taky sme meli krasny jarni vonavy les dobre, ze navrat byl okamzity i kdyz ti asi zatrnulo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 17:59
- Nahlásit
xerxova
taky sme meli krasny jarni vonavy les dobre, ze navrat byl okamzity i kdyz ti asi zatrnulo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 18:46
- Nahlásit
Buď blbne tlak, nebo se definitivně rozpadám. Jsem celý den KO a motám se jak ožralá. Adam teď na procházce nafasoval postupně celej pamlskovník, protože všechno co mělo aspoň jednu nohu nebo aspoň jedno kolo muselo bejt zrovinka za našim barákem a chlapeček to už pomalu začíná zvládat i klid u jedoucí bobovky jsme si pocvičili a prvně to vypadalo, že to půjde
Xerxová
Téda u mě by měl půl vagonu masa a z tebe nevypadne ani blbej piškot je to vzorňouch
cernej caj
Závist, čirá závist. Co Martin? Dorazí zítra za váma?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 19:52
- Nahlásit
birma Xerxes i Beta mě namlsali - že existují psi, kteří se sice napětím chvějí, ale dovolí si za zvěří maximálně dva skoky... Nigt zvládne zvěř nehybnou - to poslechne. Jakmile ale je hodně blízko, a zvěř zdrhá, tak se k trysku připojí. Většinou nezmizí vůbec z dohledu... otočí to rychle - ale stejně se mi to nelíbí a raději v místech přezvěřených mám stopovačku.
U něj je to pouhá radost z trysku (ani se psy se "nestrhává" a nepere - miluje běh a trysk a je mu jedno, jestli je lovec či kořist - hlavně líííítááát). Ale to bych myslivcům těžce vysvětlovala - a měli by pravdu, že je to jedno, z jakých pohnutek tu zvěř žene...
Jinak dopoledne počasí slušný a od tří už zase bylo teplo a občas i slůňovato - dřeli jsme na zahradě a teď jdu žehlit... bléééé
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 20:09
- Nahlásit
Xerxová
a tak zase když se hned na zavolání vrátí, tak podle mě to je celkem dobrý, však na něj křikneš hned
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 20:16
- Nahlásit
Mám nový boty a zbývá mi 5 dní na to, abych se s nima zkamarádila, abych v nich ušla příští víkend long
Xerxová
To jsi fakt namlsaná
Myslíš, že příště bude motivovanější přijít rychlejc? Nechci rejpat, jen mě to fakt zajímá.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 20:58
- Nahlásit
birma motivovanější... já nevím, já ho asi až tak nemotivuju. Často chodím i bez pamlsků. On ví, co je povel ke mně... a nebudu ho nadšeně chválit, když ho splní až časem... Prostě buď hned (a pak se chválíme a blbneme a máme ze sebe radost oba) a nebo s malou prodlevou - pak žádná komedie (ale ani vodítko) a když má zpoždění větší (opravdu výjimečně), tak jde rovnou na vodítko a ví, že bublám vzteky. Byl by blbej, kdyby to nepoznal. Nepřetvařuju se ani u vnoučat (nekresliče chválím, že kreslí, ale nejásám, že je výkres úžasný - když není. ), ani u psa (stejně si myslím, že moc dobře ví, že jsem naštvaná a komedie jásací není potřebná).
Dřív jsem pamlsky vůbec nenosila - s Betou jsme se za odměnu "praly" a Xerxes se chodil přitulit... To až Vy tady mě kultivujete - a občas se Vám to nedaří
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2016 21:05
- Nahlásit
b]Xerxová[/b]
No motivovanější může být i tím, že se nenaštveš
|