| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 15:30
- Nahlásit
PetraK držím palce, aby se Bubitce vrátila radost z pohybu. Co dostala na bolest ??
Jinak taťka už dojde mamce naproti k autobusu - má to asi 100 metrů po rovince... ale stejně - je ochoten opustit "bezpečí" zahrádky.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 15:33
- Nahlásit
PetraK
chůdě Bubitka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 15:48
- Nahlásit
Xerxová
Jinak taťka už dojde mamce naproti k autobusu - má to asi 100 metrů po rovince... ale stejně - je ochoten opustit "bezpečí" zahrádky.
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! TY BRĎO! no to je skvělý!!!
Tak koukám, že posuny jsou u nás i u vás. To je skvělý!
držím palce, aby se Bubitce vrátila radost z pohybu. Co dostala na bolest ??
díky, já doufám, že to nějak půjde, že se to pospraví. Mám strach z toho, že věk aby nějak jako něco. No. tak se uvidí. Prostě se teď bude flákat a bude. Člověče na název léku jsem se včera nestihla vůbec zeptat. Je to hnědý . Já vím, hrozný, ale to už jsem včera nestíhala. Letěli jsme pak k tý mámě, já v tom ajfru navíc zapomněla doma NAROZENINOVEJ DÁREK!!! - nejsem já debil? říkala jsem si, kytku mám, chlebíčky mám, dortiky taky.... tak mám šécko........... a kulový no a dom jsme došli hodně pozdě, takže..... ale bylo vidět, že lék jí s tím hodně pomáhá.
birma
chůdě Bubitka
jo, je to moje neščastné pipi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 19:08
- Nahlásit
xerxova
tak skvely!
jinak dneska probehl odber krve na ty jatra... tak su zvedava
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 19:40
- Nahlásit
Xerxová
tak to je skvělý, že už takhle vyráží do světa, i na psychiku určitě lepší nežž pořád sedět doma
PetraK
světle hnědej bejvá Rimadyl
tak snad bude brzy fit
což mi připomíná já tu mám furt jeden Trocoxil, tady ho asi nikdo chtít nebude?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 19:40
- Nahlásit
cernej caj
tak držím palce ať je to ok
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 19:48
- Nahlásit
Rrruumstajn. At uz jehnedy aspol uz laskave tahnou do...
PetraK
ubohe pipi Bubu, at se ji kolinko rychle srovna. Zadny kraveni, klidovej rezim a bude dobra, panmama jedna. Akorat tech piluli teda uz ma furu, esli dobira furt atb a ted este rimadyl ci kyho vyra, tak at ji zazivani funga. Jo a mamce dodatecne gratuluju k narozkam!
cernej caj
jinak dneska probehl odber krve na ty jatra... tak su zvedava
To bude dobry, urcite.
Xerxová
Tatka je teda frajer, at mu to tape i mimo zahradu!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 21:03
- Nahlásit
muze mi nekdo rict, proc se muz nezeptal na ucho, i kdyz sem mu to 3x pripomela do telefonu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 21:14
- Nahlásit
cernej caj
Ja se te ani radsi taky neptala, kdyz si o tom nic nepsala. Ja bych ti odpovedela, ale nechci, radsi...
Kazdopadne, esli si nejak usisko drbe a venuje mu pozornost, chtelo by to hodne rychle poresit. At nedopadne jak chronickej pacos usni jako Kremylek.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 21:43
- Nahlásit
cernej caj
příště papírek z dotazama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 21:45
- Nahlásit
Maya
příště papírek z dotazama
A kdyz i na nej zapomene?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 05:51
- Nahlásit
fifi
taky sem myslela, ze budu potrebovat kobercovou asistenci, ale je fakt ze se nedrbe tolik, v tydnu skoro vubec, i se mi zda ze uz na nej nereaguje tak mozna kapicky pomohly. nastesti tam musi pak zaplatit ty testy, protoze vet nezna cenu tak dostane seznam. blby, ze ted byl dost v praci. a taky su podle nej napul hysterka a vsechno resim a jit k doktorovi dle nej znamena rovnou si lehnout do hrobu tak je to v tomjle tezky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 07:52
- Nahlásit
Nová moderní lahvička s patentovaným mechanizmem pro udržení sterility
čtu rychle, nepozorně, takže mi z toho vylezlo "udržení senility"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 07:55
- Nahlásit
kachna_
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 09:11
- Nahlásit
kachna_
Udrzeni senility by nekdy i bodlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 09:17
- Nahlásit
PetraK
tak to je blby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 09:18
- Nahlásit
kachna_
vylezlo "udržení senility"
náááhodou to neni vůbec marná věc
Maya
Udrzeni senility by nekdy i bodlo
hele přesně, přesně tohle jsem si říkala!! Že v současným stavu kdy musím myslet na svoje věci, máminý věci, za jednoho šéfa, za druhýho šéfa - třetí naštěstí myslí sám.................. že by mi to asi i bodlo
cernej caj
no voni ti chlapi na veterinu poslaní nejsou moc velký terno. Lepší, když jde člověk sám. Znám to - hlavně dřív s prvním pesanem. To jsme měli furt dohady, že se jde zbytečně a kdovíco.... A páč já jsem vztekloun, tak jsem to všechny dycky vyvztekala a dneska ale už na to kouká Brtník i sám jinak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 09:19
- Nahlásit
cernej caj
no je to stará paní, po neděli jdeme na kontrolu, uvidíme. Ale trochu mě bolí u žaludku, tak se bojim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 09:25
- Nahlásit
PetraK
kdyz u nas je problem, ze bus uz odpolko jezdi jednou za hodinu a dost prervanej, takze nej reseni kdybych tam mohla jit s nim ale to sem mohla po-st kdyz muz nemoh a vcera kdyz teda sel sem nemohla zas ja... tak sem mu to aspon 3x rekla do telefonu, ze ucho je fakt nejdulezitejsi vec s tou krvi... ale zas ma ferinka ostrihany drapky na operovany noze, tam je mela fakt dlouhy...
no prave, a nejak s tim vypotkem nic nelze?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 09:37
- Nahlásit
PetraK
Pokud se to nelepsi ja bych teda uz zvazovala navstevu ortopeda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 09:46
- Nahlásit
Maya
Pokud se to nelepsi ja bych teda uz zvazovala navstevu ortopeda
jo určitě, pondělí rozhodne. Jako včera to o mydlifousek lepší bylo, přišla mě přivítat, ale je prostě vidět, že jí to bolí. B rtník pravil, že doktor byl veledůkladnej - on je ten typ, že psa prohlídne do posledního chlupu, očuchá mu dech,kouká na detaily, který člověka nenapadnou. Nohu prej projížděl, jak kdyby měl na rukou skenner, hlásil Brtnikoj-že : tady je tendle vaz, tam je to v pořádku, tady je tuten vaz, je to dobrý, má krásný klouby, artróza nikde, a tady podívejte se, tady má v koleni výpotek. Já vím, že on je opravdu důkladnej, tak nechci hnedle panikařit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 10:04 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
No u nas treba az ortoped vedel o krizovym kulhani takze ti obyc vetove predtim vysetrovali spatnou nohu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 10:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
setrovali spatnou nohu
no ono tady není pochyb o tom, která noha to je. Je mi jasný, že ortoped ví víc než "obvoďák". Na druhou stranu tenhle doktor je opravdu důkladnej- Brtnik shodou okolností před vteřinou podroben křížovému výslechu , pravil že s ní dělal věci, o kterých si myslel, že s psí nohou udělat nejdou a že říká, že by to mělo být v pořádku. Když si podvrkneš, silně narazíš nohu, tak to taky není během dvou dní v cajku. Jí se to stalo v úterý. V pondělí tam jdeme. Lék bere jen jednou denně, aby neblbla a byla v klidu.
PS - se snažim nezmatkovat . Stojí proti sobě dva pocity- to, že mu věřím, protože vím, že je důkladný a že to opravdu bude nejspíš pohmožděný a musí se tomu dát čas vs. to, že jsem hysterická .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 10:24
- Nahlásit
jiank doufam, ze to pocasi bude NEDESTIVY musim si koupit na bivak spekone
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 10:39
- Nahlásit
cernej caj
Spekaty kone?
Ted jsem zrovna koukala a tady u prahy ma prset kazdy dve hodky celej vikend
PetraK
Ahs tak ja myslela ze hlavni priznak ma kulhani ktery fakt k urceni nohy nemusi byt smerodatnx
Tak samo ted o vikendu neco resit je nesmsl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 10:42
- Nahlásit
Maya
jj proto rikam ze ma byt hnusne, no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 10:59
- Nahlásit
Maya
Ahs tak ja myslela ze hlavni priznak ma kulhani ktery fakt k urceni nohy nemusi byt smerodatnx
Tak samo ted o vikendu neco resit je nesmsl
nene, tam je to fakt jasný - ona tu nohu výrazně nadzdvihává, je jasný, která jí bolí. Snad je to fakt "jen" něco zhmožděnýho. On nemá tendence něco podcenit - samo, seknout se může. Já právě mám velký sklony hysterčit - u ní obzvlášť . Takže.....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 11:10
- Nahlásit
PetraK je ještě brzy, aby se holka viditelně vylepšila - vydrž... To bude dobré. Taky bych zatím věřila "svému" doktorovi (kde ji znají) a nehnala se na ortopedii.
Mimochodem o křížovém kulhání nás náš doktor proškolil hned u maličké Aronky (preventivně v rámci očkování ) Doteď si pamatuji, jak mě to překvapilo... Dostali jsme jako prvomajitelé "náročného plemene" bezplatný (však za ty roky, co tam chodíme jsme ho určitě zaplatili ) veterinární rychlokurz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 11:13
- Nahlásit
tak jsem dobrá. Konzultace s panem vethomeopatem potvrdila, že homeopatikum jsem zvolila dobře a mám pokračovat dál.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2016 11:18
- Nahlásit
Xerxová
e ještě brzy, aby se holka viditelně vylepšila - vydrž.
děkuju, potřebuju vyklidnit.Rozum hovoří jasně, že v jejím věku nemůžu chtít něco co by nešlo a ni u mlaďocha . Jenže splašilý srdce jaksi naléhá
Ad to kulhání. Já jsem ten člověk co uvidí kulhání dřív než ostatní - zvlášť, když mám zvíře v oku, ale........... nejsem schopná rozklíčovat, kde vlastně ten problém ve skutečnosti je, která noha je ta potížistická. Vidím malilinkatou jinakost kroku,ale nevím, kde se kulhá
|