Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 10:46
- Nahlásit

kachna_
Tak ona tmavemodra bejva dost casto skoro jako cerna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 10:55
- Nahlásit

Maya
vycpavky (jako takovy ty mekky molitanovy vyjimatelny vlozky) ne vzdy znaci vyztuzenou. (jakoze ne kazda vyztuzena ma vycpavky ale proste je jen tlustci ze lip drzi tvar)

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 11:19
- Nahlásit

cernej caj
Vycpavky jsou pro me cokoliv co je tam navic krome latky a to maji podle me vsechny vyztuzeny akorat nektery vyrobci uvadej tenci vycpavky u vetsich velikosti ale v krame jsem to nevidela a objednat to pri predstave ze mi to bude delat o cislo vetsi prsa jsem nenasls odvahu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 11:44
- Nahlásit

Maya
a nemuzou ti v krame objednat nejaky na zkousku? ja treba tu co sem tu postovala nedavno koupila v krame a na webu sem priobjednala jinou barvu (ale naslepo do toho taky nerada du)

ale ja mam ty trosku vyztuzenejesi radsi, protoze u vetsich prs proste lip drzej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 12:00
- Nahlásit

tak sem doplatila zajezd do rumunska a su zas bez penez

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 12:07
- Nahlásit

cernej caj
V lete pojedes do Rumunska? A to Norsko nebude?
V krame u nas zadny znackovy podprdy nemaj tak nejakou triolu a ta to snad ani nema

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 12:15
- Nahlásit

Maya
ne, norsko nebude - to chce hlavne kamoska (me by nevadilo), ale nepojedu tam 2x, sama a s ni krz financni narocnost treba ob rok, zejo... a ona letos nechtela norsko resit a me to taky spis vyhovuje vzhledem k nakladum na pohreb a pomnik...

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 12:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

černej čaj
jéééé, Rumunsko, tam bych se taky ráda vydala.
My jedeme v létě na Slovensko a přemýšlím nad podzimníma prázdninama na Rujaně (u nás byla fotovýstava)
vzhledem k nakladum na pohreb a pomnik...
to je brutus, co?
Letos to jsou čtyři roky, co umřel Franta a strašně mě překvapilo, že si ho Lucka furt pamatuje (byly jí tři, když umřel), a to jako Franta fakt nebyl nějak "Baby friendly" (neznám přesnější českej význam).

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 12:59
- Nahlásit

cernej caj Maya
tak jsem riskla podprsenku přes astratex. Protože prostě nikde nikde nikde nemají v kamenném obchodě velkou bezkosticovou podprsenku a mě kosticové nesedí. Ale teda litovala jsem velice.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 13:27
- Nahlásit

tak jsem prozatím kontrolu odvolala - uvidíme, jak naběhne postupně standardní stravovací režim. A dneska taky bude večer dlouhá procházka - tak snad chlapec se trochu unaví a nebude jak Temelín před výbuchem

Kachna Na Rujáně jsem nebyla - jen na Usedomu a pak na Jutském poloostrově v Dánsku. A krajina písečných dun a větrem vzdutého moře je pro suchozemce úžasná. Do Dánska se letos vracíme - neb Legoland je prostě Legoland - a vyváží i to studené moře. A pískoviště je tam neuvěřitelné

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 13:40
- Nahlásit

kachna_
Litovala jsi proc? I kdyz pravda je to polsjy obchod a tech negativnjch reakci uz jsen slysela vic
Xerxová
Jsem ted videla na fb video z elfiho kanonu na Faerech jsi mi to pripomnela tim Danskem a jela bych to osobne obhlidnout z fleku hned

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 14:07 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
no litovala jsem, že si nemůžu objednat kosticovou , páč jsou hezký. Jak teď koukám, napsala jsem to blbě. Budu to kupovat na dobírku, tam se zas tak moc zkazit nedá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 14:21
- Nahlásit

kachna_
asi to ty deti vnimaji jinak... rikala ted segra ze koukali na vecernicek uz nevim na co a byly tam dva panove a holcicka a prej starsi ditko rikalo taky nemaj babicku, taky umrela... i kdyz je otazka, jak to pak bude s vekem (ja mam z tech cca 3 let fakt mlhavy vzpominky na lidi, spis skoro zadny, i strejda, co umrel kdyz mi bylo asi 8, tak si ho trochu pamatuju ale fakt jen trochu

jinak teda je to masakr, ale tak zas ted se vyresi pomnik a pak uz nebude nutno, kdyz uz misto budeme mit...

tak nejhur vratis... blby, ze tady je nutno proste zkouset a zkouset. Me z 15podprd jich 14 nesedi ale v my velikosti maj v kazdym obchode mezi 0 - 2 kusama... a to je navic vsechno kosticovy na vetsi prsa, tak su zveda, jak to bude sedet

Xerxová
tak snad to uz bude vpodarku

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 14:29
- Nahlásit

Maya

hele - koukala jsem, že ty toho nebohýho Dorinka pěkně tejráš

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 15:30
- Nahlásit

PetraK
Jj ja jsem znamej tyran psuch co je i vobcas vyzene ven u do deste

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 15:33
- Nahlásit

Maya

co je i vobcas vyzene ven u do deste

jsem na tom stejně jako nebohej Dorinek. Mě zas naopak do deště vyženou čoklle. Nebo min. jeden Kdeže jsou ty sladké časy, co nesnášel vodu shora! Velmi rychle ho to opustilo :

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 16:32
- Nahlásit

petrak
ja ho za poslednim smrkem vlevo nenasla, muj tip ze je uprostred za stromem je teda taky blbe ale ten birmin tip mi k nalezeni nepomoh

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 16:45
- Nahlásit

cernej caj
) je dobre ukrytej pomůžou ostatní fotky na rajceti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 18:35
- Nahlásit

PetraK
tak sem se konecne z pc dostala k fotkam, snehu ste si teda mohli uzivat dobre

a ten ocasek presne vidim proste uprostred fotky zhruba, akorat po te serii ted vim, ze je to fakt ono

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 18:56
- Nahlásit

PetraK krásné fotky šťastných psisek.

Já teď s Nightem obešla Jezevčí vrch na kraji Lužek - ptáci řvali, koníci se honili v ohradách, srnky provokovaly v lese... ale brouček byl vzorný. Jen k malým kozičkám rval hlavu (jsou tam "hladící" mezery pro děti... a jejich spolubydlící osel mu došel vynadat - naznačil útok - a Night pochopil Když mám mrkev, tak je osel přátelský (i k Najtidlu) - když jsem nic dneska neměla, byl naštvaný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 18:57
- Nahlásit

Xerxová
osel koukam z toho umi vytezit co to jde krasne ste meli, hned zavidim

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 19:17
- Nahlásit

tady ten Elfí kanon na Faerech, tipuju, že se jim ten ostrov nějak rozpadá
akorát nevim, jeslti to uvidí i kdo nemá fb
https://www.facebook.com/mortan.mortensen/posts/10 208388013080818?fref=nf

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 19:24
- Nahlásit

Maya je to vidět i pro nefbáky... Moc hezké. My chvilku zvažovali, jestli v září nezkusit Orkneje - ale nebude čas. Alespoň nějaký ten ostrov z Hebrid by měl klapnout - Mull a Iona případně Skye. Podle nálady a počasí a touhy víc chodit pěšky po kopečkách a podle vody a nebo víc jezdit

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 20:25
- Nahlásit

PetraK
je dobre ukrytej pomůžou ostatní fotky na rajceti
Ja ho tam furt nevidim, beeeee.

Jsem koukala dneska na dvojcata, a Troldas nejak dorostl, chybi mu do Kremyla par cm. Bajitko uz zcela nepokryte prerostl. Chtela jsem male mile pruhy a mam velke silene pruhy. Echich.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 20:31
- Nahlásit

Fifi já si to hned myslela, že to prťavec nebude... Ale co - je hezky narostlý sličný pruhatec. A babča rotvičí z něj má radost - a tak to má být

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 20:38
- Nahlásit

Xerxová
On je aspon na rozdil od rtw takovej drobouckej. Zadnej mastodont, lehka kostra, mala hlavinka. Ale kdybych obkreslila siluety, tak je to druhej Kremyl, soft verze.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 20:46
- Nahlásit

Fifi kolik váží ?? Night drží 75 kilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 20:48
- Nahlásit

Fifi
ale sou to furt pruhy aspon

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 21:19
- Nahlásit

Xerxová
kolik váží ?? Night drží 75 kilo
Pockej, zkusim ho potezkat. Tipuju tak pres 25 kg, o neco malo tezsi nez Skritek. Musim ho nekdy zvazit poradne, furt neni cas.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 21:23
- Nahlásit

Fifi
a co tlapátko Křemýlkovic? to je oká?

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání