Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 21:38
- Nahlásit

Fajka
Tlapatko je uz uplne v paratku, tukam. Misto toho neco na liste, ne okenni. Ale to nehodlam resit, v jejim veku. A este mela drasanec, akorat sme provadeli ocistu betadinovou, na tvari neco a svou vesmirnou pili si to vypilila do strupance slusnyho, proste drbava haravka. Ted uz to ma pekny. Nebo to mohl bejt klistak svedivej, predevcirem sem vytahovala prvniho Troldakovi. Chudak, hned hrcu - aspon to najdu, ale musim je nejak osetrit, vsechny.
Pani Babofka si dari dobre? Joo a mela bych casem prosbu, sepisu v emila, velka slapko.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 22:04
- Nahlásit

Fifi
je uz uplne v paratku, tukam
já tak taky !

Misto toho neco na liste, ne okenni. Ale to nehodlam resit, v jejim veku. A este mela drasanec, akorat sme provadeli ocistu betadinovou, na tvari neco a svou vesmirnou pili si to vypilila do strupance slusnyho, proste drbava haravka
a no jo no huž to nejsou mladice a občas se někde něco najde no

Pani Babofka si dari dobre
ale celkem jo ted drobátko pelichá, a včera tu byla neteřinka a tvrdila mě že je i hubenější ... tak asi zabralo moje bubu na dědu s babuškou aby jí nepřilepšovali ... ale já to teda na ní moc nevidím jak ji mám na očích furt..

Joo a mela bych casem prosbu, sepisu v emila, velka slapko
no klidně písej písej, co máš na osrdí mrrrknu na to

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 22:12
- Nahlásit

Fajka
Ja bych ti to sdelila i po tlf, ale ten, co mam ulozenej, je furt nak nedostupnej, vypnutej.
ted drobátko pelichá, a včera tu byla neteřinka a tvrdila mě že je i hubenější ... tak asi zabralo moje bubu na dědu s babuškou aby jí nepřilepšovali ... ale já to teda na ní moc nevidím jak ji mám na očích furt..
Tyhle prilepsovaci, nenapadny... O linani ani nemluv, co se sype z Troldy, to sem v zivote nevidela, furmikem z nej vycesu pul tasky denne - jemna kratka podsada. Ktera se vznasi ve vzduchu, vcera mi jeden takovej chlup vlitnul do oka a myslela sem, ze si ho vydloubnu, neslo to ani vykapat. A jen at je pruhata babofcicka na leto stihla, jak rikas, nejsou to mladice a jestli budou zase ty nechutny tropy, jen dobre zhubnout naky deko.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 22:18
- Nahlásit

Fifi
bych ti to sdelila i po tlf, ale ten, co mam ulozenej, je furt nak nedostupnej, vypnutej
no to víš noo já a telefén...já su na prášky z toho služebáka natož ještě ten druhej... to je na mě moc...
hle pošlu ti číslo na služebáka do emila....bo tam ten druhej oživovat nějak nemám v plánu zatím

linani ani nemluv, co se sype z Troldy, to sem v zivote nevidela, furmikem z nej vycesu pul tasky denne
jojo a hezký je že nejdřív pelichá jeden a když konečně dopelichá začne druhej..no na palici... a to ty máš ještě třetího v řadě

stihla, jak rikas, nejsou to mladice a jestli budou zase ty nechutny tropy, jen dobre zhubnout naky deko.
jo to určitě, už to vidím ..v létě zase budu asi venčit jen v noci :-/

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 22:29
- Nahlásit

Fifi
máš to číslo v emilu....jako já bych aj zavolala sama jo...ale tvoje číslo mám v tom druhým mobilu kterej je někde zaskládanej ... a dyž najdu mobil tak bude mít mrtvou baterku a já vůbec netůchám kde je nabíječka .... tož se pani vomlouvám musíte ciknout jako prvnííí a já si vás pak uložím i do služebáka
inu jakej pán takovej pes.....prostě jelita noooo

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2016 23:31
- Nahlásit

Fifi
tož paní v emilu máte ten čvonč

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 05:56
- Nahlásit

fifi
tak dobre, ze strup se hoji pod dozorem a snad s tou listou to bude dobry... tak skritek nakonec mezi nima bude fakt skritek

fajka
to je dobre, ze trosku zhubla, kolik ji vubec je? vidim to na selmicich jak sou tlusty nemuzou se skoro hybat a bez pohybu zacarovanej kruh... i kdyz cerna tlamicka kilco zhubla ale zlata tlamicka se zqtim drzi ale prestala pribirat

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 06:18
- Nahlásit

cernej caj
kolik ji vubec je
10,5 roku strááášně to letí

sou tlusty nemuzou se skoro hybat a bez pohybu zacarovanej kruh
no právě

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 06:36 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

držím všem psím babčam palce, ať občasné bulky a potíže pohybovací zlobí jen tak lehce - jako běžný neduh stáří. Žádné zlomy a blbé diagnózy se nedovolují

Vytáhla jsem během týdne první dvě klíšťata - ale ještě chemizovat psa nebudu - raději týden počkám, až bude určitě psisko v plné kondici. Betka nebyla sběrač klíšťat, Night je pro ty mrchy podstatně chutnější...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 07:10
- Nahlásit

Fajka
mela sem pocit, ze tak nejak, ale prece jen obcas si nejsu jista, zda se mi ti mistni psici nepletou

Xerxová
asi ta spanelska krev je pro ne nezvykla a chutna

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 08:06
- Nahlásit

Xerxová
Me to pripada ze klistata jdou vic po tmavy barve u nas nejvic mourovatej kocour jich nosi za to zrzavej a strakata kocka jich maj polovic

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 09:17
- Nahlásit

Xerxová

držím všem psím babčam palce, ať občasné bulky a potíže pohybovací zlobí jen tak lehce

taky díkujeme ešivá se můžeme připojit. Bubrdlína dneska dělala chytačku. Nejdřív chytala mě (což je nová věc, která jí tetkon děsně ba) a potom balonky. je to normálně klokan. Teda klokanka.

Fajka
tvrdila mě že je i hubenější ... tak asi zabralo moje bubu na dědu s babuškou aby jí nepřilepšovali

to je blbý tohleto, to chápu. na Bubi je krásně vidět, jak je i víc v pohodě. Sice jí to tak jako nepřipadne, když je podle ní žrádla málo, ale to by bylo vždycky, ž eje podle ní žrádla málo. tam nehraje roli to, jestli dostane normální dávku a nebo tři tuny žrádla . A taky jí pak můžu zase přilepšit tím, že jí dám hryzat syrový prasátkový ouška, když už nemůže ty kosti. Mě hrozně ba vidět jí, jak si spokojeně žvejká a funí si u toho nadšením

Fifi
Ja ho tam furt nevidim, beeeee.

je tam a je tam a je tam

Jsem koukala dneska na dvojcata, a Troldas nejak dorostl, chybi mu do Kremyla par cm. Bajitko uz zcela nepokryte prerostl. .

no šak, dyk to nejni žádnej drobeček.

Chtela jsem male mile pruhy a mam velke silene pruhy. Echich

každému opačně než by chtěl já chtěla velké zrzavé pometlo a mám malé zrzavého šíleného Milouška
asi jsme v žádosti nějak blbě uvedly velikost, a nebo to prohodili

Xerxová

krásné fotky šťastných psisek.
díky

Já teď s Nightem obešla Jezevčí vrch na kraji Lužek - ptáci řvali, koníci se honili v ohradách, srnky provokovaly v lese... ale brouček byl vzorný. Jen k malým kozičkám rval hlavu (jsou tam "hladící" mezery pro děti... a jejich spolubydlící osel mu došel vynadat

hmmmm hásky jste se měli, hásky

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 09:38
- Nahlásit

PetraK
Jak presne se podava ta zadost? Chci zasadne jen neco mensiho roztomileho a hodneho
Reklamace se berou?
S mamkou super kdyz ji takhle vybicujes alespon k necemu

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 09:45
- Nahlásit

Maya

Jak presne se podava ta zadost?

no to evidentně ani jedna z nás neví právě PŘESNĚ!! protože, kdyby jo, tak... jaksi, není kus té žádosti u Fifiny a kus u mě Nebo maji v CD momentálně bordel v evidenci, jinak nevim

neco mensiho roztomileho a hodneho

a jééjejejeje. ajéjejejejej, to nevidim dobře tuhleto. Dostaneš něco velkýho, hrozně zlobivýho. Čerta asi nějakýho

Reklamace se berou?

hm asi jako v Jůpísí, nebo tak nějak

S mamkou super kdyz ji takhle vybicujes alespon k necemu
to jo, ale mě to bere hrozně energie. Včera jsem přišla dom a už nic krom tý makovice, která už to fakt zasloužila nestihla. Jen jsem seděla se psima na zemi a mudlala je Ještě že pak ráno se fakt s nima dostanu ven. Sice o to míň spím ale to mi za to stojí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 12:01
- Nahlásit

PetraK
tak s mamou super a teda ty boty ti urcite rozzarej botnik

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 12:07
- Nahlásit

cernej caj

urcite rozzarej botnik

to jo, ty tam úplně svítěj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 12:20
- Nahlásit

PetraK
dobry fotky

jojo si to tam predstavuju jak cni na prvni pohled mezi tou zaplavou zbylych fadne jednobarevnych cernych je zariva nova cerna

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 12:41
- Nahlásit

A ja vidim prt

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 13:00
- Nahlásit

cernej caj

dobry fotky

že jo? Děsny gezichty!! Jsou neuvěřitelní, já se tlemila. Nevím, která je nejpříšernější no a ten předposlední, to je vrcholnej dement!!

Maya
A ja vidim prt
a ani ten fb odkaz poslední, kde jsou všechny ty fotky?
a jestli možu doporučit, tak nezapomeň a podívej se z domova, natuty ti to vylepší náladu po pracovním dni

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 13:12
- Nahlásit

PetraK
Ani ten posledni odkaz, mi to pise stahnete si aplikaci a prihlaste se a ja ji mam pritom samo stazenou uz davno a normalne prihlasenou

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 13:17
- Nahlásit

Maya

ja ji mam pritom samo stazenou uz davno a normalne prihlasenou

takhle napsaný.............. to Mayo................. zní příšerně
a kdes evidovala??

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 13:32
- Nahlásit

PetraK
Asi na ty policce kam se taky ihn

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 13:33
- Nahlásit

PetraK
Asi na ty policce kam se taky ihned dobrovolne odeberes

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 13:35
- Nahlásit

A koukam jeste skoro dvakrat
Si furt nemuzu zvyknout na tu vetsi klavesnici

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 14:08
- Nahlásit

Mayana ty policce kam se taky ihned dobrovolne odeberes

Ale dobrý ne???? Miluju mnohovyznamovost jazyka : -)))))

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 14:24
- Nahlásit

dneska mi to nejak zlobi tak sice pisu ale dycky to zmizne

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 14:36
- Nahlásit

PetraK
No tohle je spis mnohovyznamnost mysleni

cernej caj
Me to blblo zas pred par dny treba s tim neco delaj

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 14:39
- Nahlásit

cernej caj
Jo a ta apka shealth mi namerila 1.5 km tam kde mam autem zmerenych 900 m a jediny co slo orebastavit bylo z muze ns zenu, tak nevim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 15:43
- Nahlásit

mám nalepený zub - a mám pocit, že mi nesedí... Prý pokud si za dva dny nezvyknu (mám pocit, že je vyšší)... mám dorazit a předělá to...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2016 15:56
- Nahlásit

xerxova
skoda, ze ho neudelala mensi hned? ale zas kdyz si zvykens, nemusis absolvovat to prerabeni...

ctu ted divocinu, od vero. krasne napsany, ale koho prekvapi ze americani nevi ani v dospelosti kolik vazi voda?
zkousela sem to cist po vanocich, ale neslo to. ted to taky nejde ale aspon mam zacatek zmaknut... fakt zajimavy jak si ruzny veci nachazeji cestu v ten "spravny" okamzik

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání