Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 12:04
- Nahlásit

ty mramorové "parky" jsou docela časté třeba ve Středomoří - nemusí se to zalévat, není tam vyschlá rezavá tráva, dá se to omýt hadicí... a dekorace dělají lavičky a zeleň v "kýblích" a sem tam moderní vodní atrakce (vodotrysky, potůčky, pítka)
Je pravda - že dětí na skejtech a koloběžkách a bruslích se tam honí dost - proto označení jako skejtpark je docela na místě.

A ještě jeden poznatek - když málo prší, tak malé parčíky ve městech děsně smrdí močí (lidi jsou čuňata a ne že ne). Ten beton, mramor... bývá čistčí - asi proto, že to víc cáká...

Raději mám zeleň, ale dokážu někde pochopit i výhody "nezeleně".

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 13:14
- Nahlásit

Maya
nechtej platit zahradniks a nebo tendr vyhrala betonarska firma
nebo jim došla zelená barva v toneru
Xerxová
když málo prší, tak malé parčíky ve městech děsně smrdí močí
no dobře, ale to je něco jinýho, než park pod Bratislavskym hradem

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 13:16
- Nahlásit

Maya
podprsenky došly, ale nesedí . Budu to muset vrátit a pořídit si kosticový.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 13:16
- Nahlásit

Xerxová
když málo prší, tak malé parčíky ve městech děsně smrdí močí
jenže když všechno vybetonujem, tak bude pršet ještě míň...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 13:29
- Nahlásit

Kachna nevím - ale snad nejvíc smrdící park byl v blízkosti Velké mešity v Cordobě. Takže klidně i v centra...

birma ale tak já nehájím kamenickou a betonářskou lobby - jen že není Bratislava jediné město, kde park vymění za "pevnou" oddychovou zónu. Já taky raději měkko pod tlapátka (hlavně když cestuju se psem, tak se zelený park vždycky hodí )

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 13:34
- Nahlásit

Jo a Káčátko už umí jezdit na kole!!! Zabila sousedům popelnici

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 13:39
- Nahlásit

kachna šikovné Káče

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 13:51
- Nahlásit

Xerxová
jj, mám radost, ona totiž nouze naučila Káčátko jezdit. Rozpadlo se jí odrážedlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 14:04
- Nahlásit

kachna_
tak to je skoda ale ono je to dost tezky kupovat naslepo kdyz neberes presne overenej model v cisle co mas doma...

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 14:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
ono je to dost tezky kupovat naslepo kdyz neberes presne overenej model v cisle co mas doma...
no a i ten model kupovanej v kamenným obchodě ne vždy sedí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 14:29
- Nahlásit

kachna_
no jasne, ale kdyz mas najitej v obchode model v presne velikosti, tak to z netu pak uz objednas ale ja kdyz mam problem vubec neco sehnat v kamennym obchode tak z netu bych jich musela objednat tak 20 aby mi mozna jedna sedla...

takze jestli si vzala naslepo nazkousku, tak to bohuzel asi byla sance, ze to neklapne ja treba i u jedne znacky oblecu vyjimecne jeden model a dalsich 8 nee, i kdyz sije "podobne" staci pul centaku nekde pridat nebo ubrat a ten strih je nepouzitelnej

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 15:20
- Nahlásit

kachna_
No to msm taky presne obavy ze objednanim z netu bych pak nedelala nic jineho nez behala na postu s vracenym zbozim
Ja teda kupuju jedine s kosticema tak nejak mi prijdou ze lip sednou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 15:44
- Nahlásit

maya
jj taky mam radsi kosticovy, lip prilnou k telu a lip drzi...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 16:09
- Nahlásit

Skoda, že jsem na dnešní oslavu máminých narozenin dala chladit nealko žampuňský, po dnešním dni v práci bych si zasloužila aby bylo alkoholický a aby ho byly aspoň dva kartony

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 16:10
- Nahlásit

kachna_

Jo a Káčátko už umí jezdit na kole!!! Zabila sousedům popelnici

Hééj a to je šikovný Káče!! Nechce přijet sem? potřebovala bych tu pozabíjet pár kolegů . nebo aspoň dva teda.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 16:16
- Nahlásit

PetraK tak hlavně že žiješ. A mejdan si užijte - hlavně mamině hodně síly k boji. Že jí zdraví Night - ten by jí měl kus energie předat. Teď v lese byl na zabití - například jen tak ze srandy vletěl do bažiny... a už jsem se viděla, jak ho půjdeme zachraňovat... Ne - prý bahenní lázně jsou príma a omýt se pak může v potoce... Dal si tam dvě kolečka...

Jo a dneska od rána už zcela standardní bobky. Ufff... a to už přidávám i granule

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 18:50
- Nahlásit

petrak
tak bodne sily mamince a chuti do zivota

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 19:03
- Nahlásit

PetraK
tak to pěkně oslavte, to mamku taky určitě nakopne
kolegy si ubezduši sama
Xerxová
tak super, že už je Najt v pořádku, asi fakt nějaká viroza

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 19:54
- Nahlásit

Xerxová
a gratuluju k pevne hovnote

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 20:01
- Nahlásit

ono už v pondělí to vypadalo dobře (i proto jsem zrušila kontrolu) - ale o víkendu bral ještě ten diadog, v pondělí už nic a včera ráno jsem začala přidávat víc granule. A tak až dneska opatrně jásám - opatrně proto, že ještě má dost vařeného masa s rýží

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 20:09
- Nahlásit

cernej caj
Maya
nj, ale v kosticový podprsence se strašlivě blbě kojí, tak jsem myslela, že s touhle by to šlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 20:38
- Nahlásit

kachna_
to je fakt... ale existujou takovy ty s oddelavaci latkou, tos nezkousela? nebo to u vas ani nesezenes a do prahy se zas s detma na zkouseni nedostanes?

jinak hlasim, ze tatinek ma paradni fotky z kapverd, sice kompakt asi 10let starej pidi do kapsy, 4mpx, ale teda hned bych se sla vykoupat, teplo bylo, rybama se zduchali, vrak lodi co tam je uz tak 60let zapichlej vyfotil...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 21:34
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, to musej bejt super fotky, Kapverdy jsou teď nějak v kurzu, už jsem slyšela od pár lidí, že tam byli a nebo na Azorech
kachna_
aha, tak to mě neapadlo, že ještě kojíš, jedině fakt jak píše čaj ty sundavací látky

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2016 21:51
- Nahlásit

venku průtřž a bouřka, doufám, že to do rána přejde, předpověď na víkend nic moc, hezky zas prej až od pondělka, to je jak naschvál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 05:55
- Nahlásit

maya
jojo, me to povidej... ja se modlim celej tyden za rozumny pocasi

znamej tatinkovi nabidl ze muzou spolu ale on uz ma sjezdeny kde co, egypt, tunis, spanelsko... tak chtel na kapverdy a pro tatinka kazda dovolena dobra.

pry tam dost fouka v tomto obdobi - ale teplej vitr, na fotkach obcas sopecny podlozi, sopecny oblazky nam privezl, ale sou tam obrovity duny nafoukany ze sahary, je neuveritelny, co ten vitr pres ocean prinese. tu ztroskotanou santa marii taky fotil.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 07:12
- Nahlásit

cernej caj
existujou takovy ty s oddelavaci latkou
nojo, ale tam se do nabídky velikostí fakt nevejdu . Jinak jo, ty jsou šitý dobře.
Maya
tak to mě neapadlo, že ještě kojíš
holky jsem touhle dobou kojila už jenom ráno a večer, ale páč je Marťa atopik a možná má i slabý astma a kojení je v tomhle docela doporučovaný, tak kojim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 07:58
- Nahlásit

kachna_
aha, tak to je blby taky jako nechapu na koho to sijou kdyz si vetsina lidi co znam stezuje ze se jim blbe shani

tak je super, ze to i jde

PetraK
sikovna! (a odpovez laskave na reply na bundomaila

bubi podrbani! co to znamena a da se s tim neco delat?

tak berlin bude super a to polsko teda nakonec jo?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 08:09
- Nahlásit

cernej caj
reply na bundomaila
pardooon, ale

Tak jsem dneska před školkou našla žábu. Krásnou mladou ropuchu zelenou. Tak jí sbírám, že jí odnesu do požární nádrže, protože byla fakt na blbym místě, kde se chodí, o pár m vedle i jezdí, před osmou je před školkou celkem frmol.
No, vzbudila jsem celkem jako veřejné pohoršení a cestou jsem potkala paní.
Ta povídá "vy už to máte velký"
první myšlenka byla konečně někdo ocenil tu krásnou žábu!!!
Pak mi to došlo: vona myslí dítě

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 08:23
- Nahlásit

PetraK
Chudak Bubice ale tak kolinko snad poresite
kachna_
No to vis ro je prece fuj sahat na zabu
Ja na ten kladnej vliv kojeni na alergie moc neverim moh

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 08:31
- Nahlásit

PetraK
Chudak Bubice ale tak kolinko snad poresite
kachna_
No to vis ro je prece fuj sahat na zabu
Ja na ten kladnej vliv kojeni na alergie moc neverim moje generace vyrostla na umelym mliku a ci je alergie nikdo ani nemel tuseni ja to spis hazu na jidlo a hlavne okolni prostredi
Ale samo jinak kojeni je urcite dobry vsak taky prirozeny
I jdyz o delce kojeni jsen nedavno cetla clanek jak se dneska precenuje c minulosti ze driv byla zenska di roka zase tehotna a s kojenim byl smytec nezridka i par mesicu po porodu

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání