Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 08:38
- Nahlásit

Maya
Ja na ten kladnej vliv kojeni na alergie moc neverim moh
já věřim na kladnej vliv dlouhodobýho kojení a ono je to jedno s druhym, když kojíš, nepotřebuješ dávat kravský mlíko (a nemusíš řešit, jestli má dost vápníku) a zrovna kravský mlíko a atop. ekzém často souvisí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 08:41
- Nahlásit

Maya
No to vis ro je prece fuj sahat na zabu
no nevim, já mám žáby strašně ráda. No já mám ráda jakýkoliv zvířata, moje děti na mě pokaždý nevěřícně zíraj, když jim nadšeně přitáhnu slepýše, ať si ho pohladěj!!! ukazuju krásnýho křižáka... Tak snad aspoň Marťa to ocení.
právě oplechovávám tu králíkárnu od tebe, aby jí králíci nerozkousali dřív, než skončí sezona

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 08:42
- Nahlásit

Maya
a tak ja kojena nikdy nebyla a alergie v podstate nemam, pripadne lehkej problem v prachu ale to je spis tim astmatem (kterej taky je nasledkem vlekly nemoci), ale zas sem byla jako decko furt s necim doma, byt kojena, treba to je lepsi

kachna_
holt ropuchu nidko nepochvali

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 08:49
- Nahlásit

cernej caj
byt kojena, treba to je lepsi
to nevíš. Třeba mamča měla strašný trauma (ale ona si jako na traumata potrpí), že tím, že mě nekojila, jsem tlustá. A podívej na Lucinku/vs. štíhlá Kačenka - stejný start, naprostý rozdíl.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 09:37
- Nahlásit

kachna_
no prave, nevis. ale tim ze se kojit bude se urco nic nezkazi, kdyz to pujde...

to bude spis geneticky preskoceny nejaky generace...

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 09:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Včera mi mamča volá, že se u ní stavila moje bývalá tchyně (měla auto v servisu v Lahovicích).
A že jestli jsem se s ní pohádala. No nepohádala, ale Petr zdědil po dědečkovi a babičce chatu, měl jí na půl s bráchou, tchyně na ní nikdy nejezdila. Podle mě je to tedy majetek, který patří jim jako sourozencům. A po Petrově smrti připadl tchyni. Já bych ho prostě přepsala na Petrova bráchu, ona si ho nechala (půlu má pořád Petrův brácha) a bude si tam stavět domeček na důchod.
Já jí to nemám za zlé, ale bavit se s ní už nechci a mamča mě pobavila: "No, tak jo, chápu. Tak se s ní bavit nebudeš, jen jí občas zavoláš."
Tak jsem jí oznámila, že jí teda fakt nezavolám.

kdyz to pujde...
no a v kosticový podprsence to právě nejde
budu muset vymyslet jak pozapošívat ty sportovní podprsenky.
Jo aaaale modrá modrá modrá sukně i tričko sice nejsou úplně bezešmouh, ale na vyzvedávání dětí, nákupy... jsou úplně akorát a vypadají moc dobře. Dokonce se v tom cítím mnohem lépe než v té bílé!!!
Takže eternalová příhoda se obešla zcela bez škod (když nepočítám tu vylitou barvu)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 10:21
- Nahlásit

kachna_
a to sdedila po svych rodicich nebo po dedovi z druhe strany? (ja bych zas asi nezazlivala cloveku, co chce na stari do neceho rodinnyho, ze to ted zvazil i kdyz driv o to zajem nemel)

tak super, ze obarveni proslo ke tvoji spokojenosti jinak co si upravit kosticocou? myslim, ze ufiknout kosicek, prisit kus latky a nejakej suchej zip by se dalo taky? nebo nejaky hacky, at se to nemuze rozlepit

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 10:24
- Nahlásit

kachna_
Ja mysleka ze v ty kralikarne budou slipky takze tadny hlodani
Takze ta modra fakt tu cernou prebila? Tak super ze se zadarilo a je to nositelny

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 10:26
- Nahlásit

cernej caj
A nebo z kosticovamy ktera sedi vyndat kostice jestli tam teda nejak zasadne vadej

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 10:33
- Nahlásit

Maya
A nebo z kosticovamy ktera sedi vyndat kostice
to už jsem zkusila a nefunguje.
cernej caj
a to sdedila po svych rodicich nebo po dedovi z druhe strany?
oni to zdědili po svém dědovi (tatínek jim umřel v dětství), ona po svém synovi (mém prvním manželovi), protože z bezdětného manželství rodiče dědí půlku majetku.
Jinak je celkem zajištěná finančně.
Maya
jo, já to tak původně plánovala, ale budou v té od černého čaje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 10:40
- Nahlásit

kachna_
tak zas pokud na to mela pravo to dedit, coz mela, je to asi o domluve a nevim, zda bych se zlobila na nekoho ze kdyz neco zdedil, ze o to ted ma zajem... na druhou stranu asi pokud finance je zajistena, tak bych spis chapala ze si zaridi domecek tam, kde to ma rada a ne tam, kam nikdy nechtela...

jinak kralici fakt drevo prokousou?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 10:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
jinak kralici fakt drevo prokousou?
no jeje, termiti XXL
zda bych se zlobila na nekoho ze kdyz neco zdedil, ze o to ted ma zajem
ale já se nezlobím, to určitě ne, jen s ní prostě nechci udržovat žádné vztahy a tohle byl ten zásadní důvod (pro mě). On to samozřejmně asi nebyl jediný důvod (mimochodem manželka druhého syna se s ní také nestýká)
Ale hlavně, a proto jsem to psala, mě pobavilo to "no tak se s ní nebudeš bavit, ale občas jí zavoláš"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 11:20
- Nahlásit

kachna_
tak to by me nenapadlo

tak jinak je jasny, ze pokud s ni nechces udrzovat vztahy tak neni duvod to delat, jinak ale logika mamci byla vtipna

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 12:20
- Nahlásit

už máte potprdy? eše kojíte? - nestíhám pročíst , jen jsem prolítla poslední stránku co je za téma.
Maya
Chudak Bubice ale tak kolinko snad poresite
cernej caj

bubi podrbani! co to znamena a da se s tim neco delat?

má klidový režim a prášky na bolest jednou denně. A za pár dní uvidíme. Poprvní na ní vidím, že jí něco opravdu trápí, přijde mi, že po tý operaci byla víc o.k. než teď. Pipi moje malá. DOufám, že se to podaří nějak pořešit. Pan doktor prý pravil, že nemá vůbec artrózu, že je fit. Tak to mi udělalo radost. Byl tam včera narychlovku Brtnik, protože se mi nechtělo líbit to kulhání a její chování. Tak snad , snad, snad to nebude nic co bychom nezvládli.

Ještě koukám, díky ostatním reakcím, že u Xerxů mají již pevné hovnoty, a tímto jim gratuluju

musím později detailně prozkoumat, jak je možný se s někým nebavit, a jen mu telefonovat : kachno, jak se to dělá? A nechápu jak je to s tím dědictvím, nějak se mi to příbuzenstvo motá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 12:32
- Nahlásit

PetraK
treba po telefonu svorne mlcej? a muzou si posilat obrazkovy maily?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 12:43
- Nahlásit

jo a prejte si krasnej vikend laskave

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 12:53
- Nahlásit

jsem se dneska dozvěděla, že mám z loňska ještě 1,5 dne dovolený. Víc takových zpráv

PetraK
jsem něco přehlídla? Co je Bubitce?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 12:55
- Nahlásit

PetraK
jak je možný se s někým nebavit, a jen mu telefonovat
zavoláš, mlčíš... Ale tak zas když nad tím přemýšlím, tohle bych možná zvládla. Třeba v noci
Vzpomněla jsem si na spolužáka ze střední totiž. Byli jsme na horách, měli jsme tam dokonce i mobilní telefén. Ten s tím příšerně drahým voláním ještě. Spolužák, který měl spoustu prapodivných tet, tenkrát prosil vlastníka toho telefénu, zda si může zavolat, že ho to fakt nebude nic stát. Takže vždycky v jednu v noci volal jedné velmi neoblíbené tetě. Nechal to pětkrát zazvonit a položil to. Asi to nebyla úplně oblíbená teta.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 12:57
- Nahlásit

birma
jsem se dneska dozvěděla, že mám z loňska ještě 1,5 dne dovolený
to už tam děláš tak dlouho? To je děs, jak ten čas letí. A dobrý?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 13:00
- Nahlásit

birma
no skvely!

co s ni udelas?

kachna_

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 14:09
- Nahlásit

birma
To se mas to me se dovoleny spis nedostava

cernej caj
Prave se snazim vymamit z wifi firmy jestli druhej wifi routr v baraku bude pripojenej kabelem stejne jaki ten prvni k antene za oknem a nebo jestli pojede skrz ten prvni a bude pripojen k nemu
Dostalo se mi rady ze bude stacit zapnout ho do zasuvky a na muj dotaz kde vezme ten signal co ma sirit kdyz ne kabelem kdyz jinak kde nuc tu nic mi bylo receno ze mi zavola technik a uz je to hodku a nic

Ale tak me napada v mistnosti hned za dverma je signal tak na dve carky kdyby se tam dal routr objevil by se signal u na druhy strane mistnosti kde ted skoro neni? Nebo by byl lepsi ten zesilovac do zasuvky? Muzou bejt dva v jedny siti? Uz to chci fakt nejak poresit
Muzu ten zesilovsc vytahnout ze zasuvky a zkudit jinde kdyz tam neco nejak nastavovali nezmizne to nastaveni?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 14:10
- Nahlásit

kachna_

zavoláš, mlčíš... Ale tak zas když nad tím přemýšlím, tohle bych možná zvládla. Třeba v noci

to dáááš, kachno todle dáááš, máš na to

měli jsme tam dokonce i mobilní telefén.

to byla ta velká krabice??? au!

hele kachno - víš co? Já jsem ti myslím zapomněla pogratulovat k tomu, že Ti nakonec tak nějak - jestli jsem pochopila?? vyšlo to pokračování školy, že jo?

birma
jsem něco přehlídla? Co je Bubitce?

Bubí špatně nastupovala do vlaku . Respektive místo aby nastoupila, tak rovnou vystoupila

mám z loňska ještě 1,5 dne dovolený

bude hrozně těžký nějak vymyslet co tak s nim asi, žejo? D:

cernej caj
jo a prejte si krasnej vikend laskave

nemá bejt?? Já počítm s tím, že bude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 14:33
- Nahlásit

Maya
problem je v tom, ze kdyz chces chytat a posilat wifi signal, nevim, jeslti nepotrebujes neco jinaciho nez router ale spis klasickej opakovac(ale mozna sou nejaky router opakovace, zesilovace signalu ktery bys mela v tom miste se signalem). s tou zasuvkou nevim.

PetraK
taky pocitam, ze bude i pres predpoved

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 14:44
- Nahlásit

cernej caj

jako musí bejt!! Já teda ani nemám čas zjistit, jak bude, kouknu se teprve,ale musí bejt. nebo se radši koukat asi nebudu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 14:49
- Nahlásit

pridali mi lekce ve streduuuuu huuuu muzu chodit pravidelne 2x tydne

jo, budem si navzajem prat paradni jasno

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 14:50
- Nahlásit

cernej caj
mi lekce ve streduuuuu huuuu muzu chodit pravidelne 2x tydne

k tyči?
Kolegyně momentálně chodí dosti bez dechu, neb jí tyč způsobila jakýsi problém s mezižeberními svaly. Jste blásni.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 14:53
- Nahlásit

kachna_
To je děs, jak ten čas letí. A dobrý?
letí to strašně, už jsem tu 6. měsíc... Celkem jo nemůžu říct, že bych nemohla dospat z toho, jak se těšim do práce, ale žádnej velkej vopruz to neni

cernej caj
co s ni udelas?
budu potřebovat míň neplacenýho volna?

PetraK
Bubí špatně nastupovala do vlaku . Respektive místo aby nastoupila, tak rovnou vystoupila
ech, to už se mi taky stalo. Prvně mě to strašně rozhodilo, jsem se bála, že psa zpod vlaku nevytáhnu, ale teď už je to trochu rutina
bude hrozně těžký nějak vymyslet co tak s nim asi, žejo?
Rozhodně! Možná bych jí někomu mohla věnovat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 14:56
- Nahlásit

PetraK
chudak, ale ona je dost jinej levl, ne? tam asi spis mozna k necemu dojde, nez u me kdyz su jak prkno neohebna, nemam si co rozbit

birma
dobrej plan ja bych mela s neplacenym volnem problemy a nikdo by mi ho asi nedal ani

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 15:03
- Nahlásit

PetraK
Cvoci co?

cernej caj
Dik tak ja budu potrebovat nejspis bod 5
Ten repeater je nejspis to samy co muj zesilovac
Se teda zds ze dva routry nejde bo by se nejak hadali

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2016 15:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma+
Prvně mě to strašně rozhodilo, jsem se bála, že psa zpod vlaku nevytáhnu, ale teď už je to trochu rutina

no ona nespadla pod vlak, sjela shora z těch schůdků a tam si asi udělala něco s nožičkou . VYstoupila ale normálně, v pohodě odpochodovala celou cestu do hospůdky a až po odchodu kousek od hospody koukám, že tak trošku divně jde. No říkala jsem si, že si to teda asi přeležela. Pak šla trošku víc divně- říkala jsem si, že si tam tu nožičku asi trochu narazila.... v půlce cesty už šla hodně divně, to už spíš kulhala. Brtník že jí ponese /jsem na ní skutečně dosti hysterická na bábrdli mou). Enemže vona je hrdobec, že jo, takže se s nim poprala, že nosit jí teda nebude a to už fakt pajdala. Pak doma se to rozleželo a bylo vidět, že jí to bolí. nesnášim, když moje psy něco bolí. hezky jsem si k ní sedla, uklidnila jí, protože byla nervozní. No a druhej den už to bylo na mě moc. Tak Brtnik mazal na veterinu. Snad to spravíme????? Mě tohle vždycky vždycky totálně rozbije a v tuhle dobu ještě mnohem víc.

Rozhodně! Možná bych jí někomu mohla věnovat?

Já ti klidně poradim, hele, kdybys nevěděla, tak nechoď za chůvou, která ví víc než já, ale poď za mnou!

cernej caj
, ale ona je dost jinej levl, ne?

vona už tam po tý tyči jezdí a dělá hrozný věci. ale taky má za sebou pár let na konzervatoři, takže to je o něčem jiným.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání