Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:42
- Nahlásit

denyk
tak o vikendu jim podobne, no... proste ja na hlad nejedu, neumim to. kdyz mam hlad, tak proste du jist. sak se taky kolem 7h budim uz rano hlady

jj, prasatecko pac ja se dycky opiram o hranu stolu a asi ji tam neutiraj ci co, aj v kanclu za stolem su primackla mezi zidli a stolem na brise, se mi tak dobre sedi

Maya
tak to je supr. cos objednavala?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:45
- Nahlásit

cernej caj
tak to je supr. cos objednavala?
no tu lampičku, k tomu krásně barevnej dobíjecí usb kablík a já blbka mámě pouzdro na mobil a to nemaj a furt mi posílaj maily, že doba dodání neznámám, tak jsem jim chtěla zavolat, jestli nemaj alespoň tucha, jeslti to bude tejdny nebo měsíce a vím prt, tak mi asi nezbyde, než to zrušit a to se máma už tak těšila, i když pravda jsem jí upozorňovala, že se jí tam ten mobil možná nevejde

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:46
- Nahlásit

Maya
nijak to neovlivníš
já to myslela jinak, tak jak mi už Čajda odpověděla, tak prostě nejím ve 12 ale jím v 11 kapišto? Ale jo když to nejde, tak to nejde, já nad tímhle prostě tahle nedumám, mně to neva, ani změna času mi neva, tohle prostě neřeším no

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:46
- Nahlásit

PetraK
nechoď na záchod
to je dost nebezpečná rada

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:47
- Nahlásit

cernej caj
jj, prasatecko pac ja se dycky opiram o hranu stolu a asi ji tam neutiraj ci co, aj v kanclu za stolem su primackla mezi zidli a stolem na brise, se mi tak dobre sedi
bóžinkůůů to jsou problémos, ešče že nemáme jídelnu a když si zakydám stůl, tak můžu nadávat sama sobě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:48
- Nahlásit

Maya
ajooo tu bozi mega luxus ledkovou lampicku co se mi taky tak libila?

jim napis maila jako odpoved na objednavku, ne?

denyk
hruza, rok od roku to pocituju hur

birma
rada podopna jako "neser" a zabicka za 3dny pukla, ze

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:51
- Nahlásit

cernej caj
hruza, rok od roku to pocituju hur
nezbývá než tělo začít zvykat po 15ti minutách třeba

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:52
- Nahlásit

cernej caj
jj, přesně tu, vypisovat do mailu se mi to nechce, tak já na to nespěchám, tak ještě tejden dva počkám a pak to pouzdro zruším a zbytek mi dodaj snad
ale prostě je to akorát vodbejvání zakázníka, oni sami by měli informovat o termínu, když nabízejí zboží, který nemaj, u takovýhle firmě mě prostě takovejhle přístup k zákazníkovi překvapuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:59
- Nahlásit

birma

to je dost nebezpečná rada

může do toho lesa, jak tu někdo dneska ráno navrhoval

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:03
- Nahlásit

cernej caj
rada podopna jako "neser" a zabicka za 3dny pukla, ze
tak nějak

PetraK
může do toho lesa, jak tu někdo dneska ráno navrhoval
ty kretýno kde mám u smíchovskýho nádraží hledat les?

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:03
- Nahlásit

PetraK
že do toho lesa, jak tu někdo dneska ráno navrhoval
vono v tom je taky docela problém, páč jestli čék nemůže pořádně vohnout koleno, tak se blbě chodí v lese i na malou, jsme to včera řešily se šéfkou

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:05
- Nahlásit

denyk
páč jestli čék nemůže pořádně vohnout koleno, tak se blbě chodí v lese i na malou, jsme to včera řešily se šéfkou
musíš napůl sednou na pařez

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:07
- Nahlásit

denyk
jo, to znam moc dobre ale zas lepsi les nez pidi kabinka, kde to koleno nejak ohnout musis, aby se na tebe nekoukali vsichni kolemjdouci

birma
neee rikal kolega jak za mlada jezdil s nejakym oddilem a do vykotlanyho pareza udelali latrinu a oblozili jeste mechem at to maj mekky

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:08
- Nahlásit

cernej caj
rikal kolega jak za mlada jezdil s nejakym oddilem a do vykotlanyho pareza udelali latrinu a oblozili jeste mechem at to maj mekky
tak jo, příště hledáme místo pro bivak podle vykotlaných pařezů a dostupnosti mechu

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:08
- Nahlásit

birma
musíš napůl sednou na pařez
ach sooo a přlepím se vo smůlu ne
Tak já měla ze začátku problem jít i na normál hajzl, páč jsem
se tam s tím nevohnutým kolenem nevešla

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:09
- Nahlásit

cernej caj
birma
a umíte si představit mít vobě kolena nevohejbací?
Ták pak jedině vestoje

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:10
- Nahlásit

cernej caj
pareza udelali latrinu a oblozili jeste mechem at to maj mekky
uáááááááááá pomooooct!

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:11
- Nahlásit

Přestalo sněžit a svítí slůňo

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:14
- Nahlásit

denyk
přlepím se vo smůlu ne
musíš napřed použít oči, víme?
Ták pak jedině vestoje
no jasně! už sou na to přece k sehnání ty udělátka, aby to šlo, aby nás chlapi nezahambovali, že to na rozdíl od nás zvládaj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:14
- Nahlásit

denyk
radsi si to nepredstavuju

birma
no me spis napadlo ze od ted uz nikdy nejim na parezu

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:15
- Nahlásit

cernej caj
me spis napadlo ze od ted uz nikdy nejim na parezu
na vykotlanejch stejně nejíme

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:16
- Nahlásit

birma
přece k sehnání ty udělátka
jo to se tady taky řešilo, říkám pořád, že si pamatuju jen důležitý věci

cernej caj
me spis napadlo ze od ted uz nikdy nejim na parezu
když je na něm naskládaný ten mech, tak to je podezřelý

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:48
- Nahlásit

birma
ty kretýno kde mám u smíchovskýho nádraží hledat les?

tak halt za návěstí pudeš, no!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:50
- Nahlásit

denyk

páč jestli čék nemůže pořádně vohnout koleno, tak se blbě chodí v lese i na malou

a zkus to s bolavejma zádama, to je taky vychytávka. vyzkoušeno na vlastní kůži, modlila jsem se v tom křovíčku, kam jsem šla na malou, aby nikdo nešel kolem, páč jsem hekala, tak, že by se voba ty úhylové vod Fajfky mohli jít klouzat závistí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:50
- Nahlásit

projasňuje se - zdá se, že bude tady hezké zimní odpoledne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 14:51
- Nahlásit

cernej caj
a do vykotlanyho pareza udelali latrinu a

a jak často museli latrínu vyvážet ?

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 15:03
- Nahlásit

Xerxová zdani klame u nas polojasno a zase sneziPetraK jo to si umim predstavit taky fajn

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 15:25
- Nahlásit

Xerxová
že bude tady hezké zimní odpoledne...

tu se taky protrhává oblačnost, uvidím, jak bude za hodinu
včera mi známá ohaří říkala, že jsem magor, být s nima v tomhle počasí tři hodiny venku, že oni jdou tak na dvacet minut a pak na gauč............ tak nevim, jak tohle vysvětlit Rumíčkovi, kterej po těch třech hodinách, běhání, cvičení, hopíkání, ohařování přiběhl domů a co dělal milé děti? Co dělal? Popadnul Pana Tučňáka a svěže s ním řádil bytem . Odpadnul, až když si narval pupek a to ho přišpendlilo k pelechu. A to zase naopak natolik, že zcela nečekaně odmítl jít na večerní čůrání.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 15:30
- Nahlásit

PetraK
známá ohaří říkala, že jsem magor, být s nima v tomhle počasí tři hodiny venku, že oni jdou tak na dvacet minut a pak na gauč............ tak nevim, jak tohle vysvětlit Rumíčkovi, kterej po těch třech hodinách, běhání, cvičení, hopíkání, ohařování přiběhl domů a co dělal milé děti? Co dělal? Popadnul Pana Tučňáka a svěže s ním řádil bytem
No tak v tom případě s ní naprosto souhlasim! Je úplně zbytečný s nim v tomhle nečasu cárat venku tři hodiny, když je pak stejně nevybitej, jako kdybyste jen obešli blok!
Já teda fakt procházky silně zkrouhla, o to víc něco kutíme doma a Adam to bere naprosto s klidem. Možná to bude tim, že jsem mu slíbila ten další long

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 15:33
- Nahlásit

PetraK
to je teda Rumíček nějakej divnej, protože tohle hnusný větrný počasí vadí i mejm psům a to už je co říct, ti něco snesou

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání