Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 15:52
- Nahlásit

V tom případku mám extra troubu kterej dneska za žádnou cenu nechtěl jít domu nechal se totálně zapadat sněhem a v tom venku spal... jen sem kontrolovala essi ta kupa sněhu tam je furt on nebo to spadlo něco ze střechy dyž sem ho pak konečně překecala at jde domu že muším jet do kšá, tak koukal jak tejranej péf

Jinač ježdění u nás dneska na pikaču, samá nehoda

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
Je úplně zbytečný s nim v tomhle nečasu cárat venku tři hodiny, když je pak stejně nevybitej, jako kdybyste jen obešli blok

tak to sice zní logicky, ale tak to nejni. kdybych s nim obešla blok, tak ho k tomu pelechu nepřišpendlí ani ten napchanej pupek a bude tam řádit s panem Tučňákem jak életrická myš do alelujá
Ešátor to měl stejně.

Maya
Rumíček nějakej divnej, protože tohle hnusný větrný počasí vadí i mejm psům a to už je co říct, ti něco snesou

nejni divnej. Je jednak otužilej, jednak pohyblivej a jednak je to ve svý podstatě pracovní plemeno, který musí vlézt do vody i za dosti nepříznivýho počasí na honech. SE jich nikdo neptá. Musej vydržet. I Bubi se otužila. Vlezla do vody sama od sebe klidně v říjnu. A v pondělí jak byla ta vánice, tak jsem předpokládala, že ona to bude valit domů. No valila, valila to, ale do pole, do vysoký stařiny, že budem dělat ty ohaře . jako za barákem teda vona nevidí důvod proč tam bejt dlouho, chytí ráno párkrát kolečko, hodí bobek a když je hnusně, jde dom, ale odpoledne se musí chodit, o tom žádná . Nejsou to žádný bábovky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
u nechal se totálně zapadat sněhem a v tom venku spal...

tak už by holoprtky nedělaly, to je fakt, ale jináč prostě venku, je venku a zvlááášť, když jako v úterý se cestou jde kolem hospody

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:11
- Nahlásit

PetraK
tak už by holoprtky nedělaly, to je fakt
tak von má na sobě tu deku že jo

a zvlááášť, když jako v úterý se cestou jde kolem hospody
no jelito se todle už taky naučilo ..to je výsledek těch trekůch... jak vidí votevřený dveře zkoumá essi jsou hospodský a dem tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:18
- Nahlásit

Fajka

tak von má na sobě tu deku že jo

trošičku no
připomnělo mi to jak jsme byli na chatě a lilo jako kráva, děsně. A Ešátor že nutně musí bádat tu Máňu pod habrem. Nevydržela jslem ten pohled a navlíkla na něj svou šusťákovou bundu s kapucou. Podíval se na mě jako že "Fajn, to neni blbej nápad!" a odšustil zpátky k habru, kde stál další dvě až tři hodiny v bádavém postoji Pipi moje bláznivý. To na těch vižlách miluju, tyhle hovádiny co vymyslej

..to je výsledek těch trekůch... jak vidí votevřený dveře zkoumá essi jsou hospodský a dem tam

Bubi má ešče jednu vychytávku - jde a cestou kouká, ešivá je nad dveřma vývěsní štít, když jo, jde

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:26
- Nahlásit

Michal právě odvezl Gábinku nach Prag

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:28
- Nahlásit

kachna_
Michal právě odvezl Gábinku nach Prag
si statečná žena! dyž si to přežila tak dlouho !!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:29
- Nahlásit

kachna_

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:34
- Nahlásit

bože to byl ale nevychovanec
- nemluvila pořádně (jako na to, že jí budou tři roky spíš vůbec)
- neposlušná až hrůza (a určitě to nebylo tím, že mě nezná, doma je neposlušná úplně stejně)
- zlobila holky, neuměla si s nima vůbec hrát

vzhledem k tomu, že funguju na zpětné vazbě, tak domluvit se s někým, kdo zpětnou vazbu nedává vůbec, je vcelku nelidský

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:39
- Nahlásit

Fajka
si statečná žena!
vono i holky si užily svý
PetraK
tak vod Habánů mám jenom Svatovavřinecký, v sobotu si půjdem sednout k sousedovi, asi ho vezmeme s sebou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 16:53
- Nahlásit

kachna Odpočiň jsi. Jsi dobrá.

Psisko hnalo ven - počasí nepočasí. Pravda, myslela jsem, že moc takových cvoků venku v lese nebude. Najednou psisko vyrazilo, já zařvala - ale už jsem nad terénní vlnou viděla dvě ženské hlavy a bylo jasné, že v té sibérii na procházce jen tak nebudou... A hned se vynořily hlavy i zbytku výpravy - tři velké černé palice - labradorka, NO pes a kříženec labíka dlouhonohý taky černý... Night se na vteřinku snad i zarazil (takovou přesilu nečekal - tuto bandu neznáme) - ale vyrazil vstříc srandě. A byla. Hoňka všech honěk. Bály jsme se (všechny paničky), že v tom kluzkém terénu ve stráni mezi stromy se přerazí. Kupodivu přežili všichni. Ale odlovili jsme psiska s ohledem na smyky poměrně brzy... Doma na zhradě (už v ostrém sluníčku) dal ještě několik tryskokoleček - nechápu - je to kluzké, nadávám mu, je vylítaný... a stejně letííííí a letíííí a jedéééé a padáááá a vybere tóóó... neb je tedy torpédo odolné.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 18:14
- Nahlásit

kachna_
Teda, to mě ani nenapadlo, že jste ji tam měli tak dlouho
Jsi dobrá!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 19:07
- Nahlásit

kachna
statecna jachna, supr ze ste vdichni prexili, I deti

fajka
to jefakt jrlito ale teda rakovejjvkys ystlat di v hroude snehy, brrrr

petrak
esus s bundou pobavil

birma
mudim rict ze po tancovanu citim noht, adi ten pomydlnej pocit ze sem v pondeli mohla vyraxit znovs byl trochu mylnej pac su rozbitejsi nez sem cekal

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 19:16
- Nahlásit

cernej caj
mudim rict ze po tancovanu citim noht, adi ten pomydlnej pocit ze sem v pondeli mohla vyraxit znovs byl trochu mylnej pac su rozbitejsi nez sem cekal
jj taky to ještě nemám úplně v pohodě. Doufám, že do Šlapek budu ready

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 19:16
- Nahlásit

kachna_
to sisi užila, takový děťátko je spíš k vzteku

prodali jsme bazén řezníkovi, dneska si přijel pro pár věcí a přivezl tašku ještě teplýho uzenýho, já to teda nejím, ale voní to hezky v celým baráku a akorát zase budu furt něco žrát z tý vůně

cernej caj
no ono když člověk jen sedí v kanclu, tak ani nepozná, že má nějaký problémy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 19:27
- Nahlásit

birma
urcite ja mam jeste spankovejdeficit trochu a navic asi spis jeste trochu ztuhly ci co. ale uz se to rozlezelo.

maya
tyjo supr prodej, mnaasm
tak jasny ze sezenim nepoznam ale tak chodim s citim to ze ok. ale to protahovani dneska narazelo na vic limitu nez jindy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 06:02
- Nahlásit

zvire zacalo harat. frnda uz se zvetsuje, ma vytok. tim ji ignoruje. doufam ze kvuli strede nebudu mit ovcouno spice, to by me kleplo a jak zjistim, ze by mohla byt nakryta?

doufam, ze nikomu nic neuletelo a vsichni se z cest vratili v bezpeci

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 06:11
- Nahlásit

Pátek, jupííí
eščeže aspoň ten vítr ustal, když už teda chce bejt sníh....
Rypadýlku to ale nevadí, jak není namrzlá půda reje jak vo závod , ščenátko moje

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 06:13
- Nahlásit

A pro ty co nemají FB, myslím, že se docela povedla

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 06:14
- Nahlásit

Aešče teda poslední a už dám pokoj

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 06:16
- Nahlásit

kachna_
dobrá jseš, já teda nevím, asik bych to nedala...

cernej caj
ze nikomu nic neuletelo
mně fčely

snad už ten vítr ustává, ne?

Maya
přivezl tašku ještě teplýho uzenýho,
mňááám

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 06:51
- Nahlásit

kuk - hlásím, že paní domácí má vzorná psiska. A hrozně maličká nějak přestávám vnímat správně standardní rozměry
Pravda - trošku jsme se zakecali, cestou domů několikrát vánice... a dorazili jsme domů za Nightíkem po půl jedné... (byl vypuštěn babčou na zahradu, kdykoliv chtěl a měl k nim celý večer otevřeno - takže nestrádal)

denyk krásné fotky

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 07:01 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Xerxová
že paní domácí má vzorná psiska. A hrozně maličká
muheheee
jestli se potkáme na Tomášově, poznáš rozcapené malé psisko

krásné fotky
dikuji

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 07:09
- Nahlásit

denyk
skoro na nem to blato na prvni pohled neni videt

jinak moooc pekny fotky

no u nas brutus, cesta z busu do prace pekny masakero a u nas fucelo jak svina vcera vecer, ani sem nesla ven, stacilo mi jak me to tlacilo od zastavky domu...

Xerxová
malicka psiska no proti hrebecku spanelskymu pravda asi budou trochu mensi hlavne, ze ste dobre dojeli

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 07:24
- Nahlásit

cernej caj
nem to blato na prvni pohled neni videt
já ho viděla hned, páč normálně má ten čumec takovej tmavě růžovej, hlavně jsem doma zjistila, že ho má zdrápanej, pakoušek

u nas fucelo jak svina vcera vecer
dneska už to bue dobrý určo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 07:25
- Nahlásit

denyk
ferina tam ma dycky takovy zaschly blato na hranici cumce a chlupu

no ted tu snezi a u nas fuci dycky hodne, chteli sme v nedeli ohen na spekone ale asi bude jen sraz u kamosky

jak ti je?

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 07:30
- Nahlásit

cernej caj
dycky takovy zaschly blato
tohle ještě zaschnout nestačilo

no ted tu snezi
tak to k vám přišlo to včerejší počasí od nás asik....auuuu

škoda, na špekoně to fakt asik nebude

pořád nic moc, ale doma jsem měla 1,5ks párku a přežila jsem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 07:37
- Nahlásit

denyk
nam snezilo i vcera, takze nevim ale je to divoky, hlasily zas na D1 neco a namrazy a tak na silnicich

no snad to klapne v lete. ja mam na parose chut uz tyden, si budu muset koupit tak supr, ze aspon trochu muzes neco jist

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 07:41
- Nahlásit

Mohlo by vás zajímat http://rungo.idnes.cz/test-funkcni-spodni-pradlo-s ouboj-prirody-s-umelinou-pd6-/behani.aspx?c=A15030 3_113827_behani_ize

cernej caj
nam snezilo i vcera, takze nevim
nám i předevčírem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 07:51
- Nahlásit

denyk
tak jasny, nam tu snezi od pondeli, vam taky snezi od ponedli takze je otazka jestlito k nam de vod vas nebo nekde vodjinud

tak se divam na ten clanek, vybrat jako zastupce znacku, kterou nikdo nezna je supr jinak treba s umelinou me stve, ze mi vadi ten matros primo na telo, zajimavy ale ze ty tchibo active kolekce sou prijemny

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání