| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 14:01
- Nahlásit
Číííííf
důvodů je víc, než dost
a já doufala, že vzhledem k tvému věku do jara zapomeneš na všechny útrapy, které jsem ti způsobila
Vzkaz pro koledníky
neboj, banda známých dorazí odpoledne a "pomlázku do 12" jaksi nedrží, takže to ještě doženou
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 14:07
- Nahlásit
Janiii
banda známých dorazí odpoledne
Tak kdybys je PROSÍM poprosila, aby jaksi i za mě...
To bych byl rád, to by se mi ulevilo...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 14:17
- Nahlásit
Číííííf
sedni do auta a přijeďte přece takovou důležitou činnost nebudeš požadovat v zastoupení
vidíš, to by byl nápad, velikonoce jsme na Pecce ještě neměli - ale to bysme s děvčaty asi měly problém vylézt pak kopec do umývárny ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 14:22
- Nahlásit
cernej caj
vysypalo se nam zadni sklo u auta
To je radost teda. Tak ať máte brzo opraveno a ideálně levně a bez práce
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 14:27
- Nahlásit
Janiii
sedni do auta a přijeďte
Jo a domů polezu po čtyřech...
(I have one working day today) - Nejím, nespím - pracuju (nebo se to snažím předstírat).
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 14:44
- Nahlásit
cernej caj
vysypalo se nam zadni sklo u auta tsk trochu ziminkaa
jak se vám mohlo vysypat zadní sklo???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 14:44
- Nahlásit
Číííííf
Nejím, nespím ty??? nevěřím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 14:48
- Nahlásit
chvíli bylo azúra a teď je zas vánice. Kam můžu poslat stížnost?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 14:57
- Nahlásit
birma
stížnost posílej kam chceš, hlavně neposílej chumelení k nám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 15:05
- Nahlásit
Janiii
hlavně neposílej chumelení k nám
překvapuje mě, že když je chumelenice (a to fakt neni posněhávání, takhle tu nechumelilo už dvě zimy ) v superteplý Praze, tak je v republice místo, kde nesněží
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 15:14
- Nahlásit
birma
tak je v republice místo, kde nesněží
hmm, už asi není už tu padá taky ...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 15:18
- Nahlásit
tady do oběda bylo hezky a teď už je všude bílo, sníh leží souvisle všude... Opět dojem vánoční...
Když tu vidím Číííífa tak jen připomínám, že nabídka na pokusy s fotostolem je časově neomezená...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 15:39
- Nahlásit
Janiiibirma
tady je taková vánice že není vidět na protější dům
Xerxová
tu vidím Číííífa tak jen připomínám, že nabídka na pokusy s fotostolem je časově neomezená
jééé hodnááá dííííky
číf zrovna nesimuluje že maká ale fakt maká :-máme ted hoňku do toho 16.4 musíme mít tu zakázku hotovou tak není čas nazbyt... ale pak se určitě ozvem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 15:50
- Nahlásit
Fajka
tady je taková vánice že není vidět na protější dům
pěkný.
Tady stihlo přestat sněžit, začít pršet a přestat pršet. Asi se to počasí bojí, že kdyby vydrželo deset minut v kuse stejný, tak se ukoušem nudou
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 16:17
- Nahlásit
Xerxová
Pani, Paní, to sem nepište, páč já bych přijel hned, ale buď nemám čas, nebo mi je blbě...
Ale díkuju, že na mě myslíte, někdy se urvu (pořídil jsem si nový delší makro obj. tak je nutné se naučit ho taky používat).
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 16:19
- Nahlásit
Janiii
Nejím, nespím ty??? nevěřím
No tak teda žeru, chrním a válím se...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 17:35
- Nahlásit
Dokonaly aprilovy pocasi dneska.
Janiii
Krasny fotos. To se to foti s takovou modelkou.
Xerxová
Hele, oni jsou vsechny dogatka fakt stejny.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 17:43
- Nahlásit
Cau decka, hlasam taky april, i tem srnkam z teho hrabe, skacou nam v lese temer na hlavu, ale Bukis hodny jen cuci na me, komu teda vlastne hrabe? A v sobotu rano jsme vychazeli na pole z lesa a na poli cca 20m pred nama listicka, zapichla cumakem v zemi . Tak jsem piskla, at o nas vi a ma cas zdrhnout. No nelenila a vystartovala pryc. Buk kousek za ni. Janii moc pekne fotecky. Na videjo s Darenkou juknu az zitra. A v Hobitine jsme si uzili fajn vikendik.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 18:12
- Nahlásit
koukámo odpolední váníce proběhla všude, asi prostě se nám šouply roční období a teď je zima a ne jaro
Janiii
krásný fotky, ta lehací se mi taky líbí nejvíc
tmavým pozadím asi myšleno to suchý křovisko vzadu bych řekla
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 18:13
- Nahlásit
Pokud se chcete mrknout na něco zajímavýho, tak doporučuju toto (pokud to ještě neznáte):
URL
Je to sice primárně určený pro letce (piloty), ale je to špičkově zpracovaný a jde si s tím hezky pohrát (třeba vítr v různých výškách je zajímavý a dá se různě zoomovat) a je takto zpracovaný celý svět.
Hezké pokoukání.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 18:34
- Nahlásit
u nas teda ani snehvoa vlocka, jediny co snezilo byly kvety ze stromuuu
kachna_
asi bylo praskly, muz razneji pribouch kufr a uz to bylo
birma
diky
Maya
tady neeee
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 18:42
- Nahlásit
cernej caj tak to se mate, mne na prochajde zastihla snehova vanice, dokonce 2x
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 18:46
- Nahlásit
denyk
nezavidim teda, ja musim rict, ze me stacila ta klendra pri cekani pred baumaxem, oblecena na vichrici v aute sem nebyla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 18:50
- Nahlásit
cernej caj
vy to tam máte pořád nějaký divný, tady vánice, že nebylo vidět na krok a normálka všude bílo, hrozný, asi si zetra budu muset zase vzít zimní bundu nebo co
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 18:56
- Nahlásit
denyk
A v Hobitine jsme si uzili fajn vikendik.
Tak to ma byt, tak je spravne.
skacou nam v lese temer na hlavu, ale Bukis hodny jen cuci na me, komu teda vlastne hrabe? A v sobotu rano jsme vychazeli na pole z lesa a na poli cca 20m pred nama listicka, zapichla cumakem v zemi
Obdivuju Bukvicku, ze zver takhle krasne zvlada. Bajitko dneska malem chnapla hrdlicku, cpaly se asi ctyri na zemi pod budkou a nejak tezce se jim vzletalo. Mely to tak tak, slepice velky bily.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 19:16
- Nahlásit
cernej caj v pohode funkcni pradlo to jistilo Fifi jo bylo to fajn, od pani majitelky knajpy jsme dostali beranky a chlebicky na cestu, ubytko primo u ni nad hospodou za kilis na noc, dokonce i ty tvarohovy mazance se mi povidly, az na to matlaci testo to jsem mela nerva. Misto rozinek jsem tam nacpala brusinky mnam a do cesnekovy pomazanky jsem namatlala rerichu mnam. Kamos delal fazolovo masovou smes na topinky, taky moc fajn, upeklo se uzeny kolinko a krkovicka a k tomu Postrizinske pivko. Mnamiky. Pocasko taky vyslo, sice kosa ale slunilo. Pry nas moc nebudeee, asik tak 5 lidi nakonec nas bylo asi 15 . S tema srnkama jo jsem taky moc rada ze to takhle zvlada Buk, v hospode byl i kocicak a taky v pohode. Pani ma novou/starou fenecku vzala si ji z utulku ma ji asi mesic, ale uz to tam ma osefovany . Fotos dodam zitra. Kocicakovi furt myla usi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 19:18
- Nahlásit
Fifi hrdlicka drza, co ma co lizt do vasi zahradky cernej caj uz jsi mluvila s kamoskou kvuli tomu cervenci?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 19:28
- Nahlásit
denyk
Kamos delal fazolovo masovou smes na topinky, taky moc fajn
To hod recepis, to zni zajimave! Teda ono slinim celkove, pri tom tvym vyctu, hur jak xerxovic najt.
hrdlicka drza, co ma co lizt do vasi zahradky
To ony se sem litaj dokrmovat, bezne. Jen to dneska nak neodhadly, vetsinou si jich Bazusak uz nevsima. Dneska ji nejak iritovaly asi.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 19:33
- Nahlásit
Fifi recept nefim, ale nekdy v tydnu budu s panom kucharom mluviti tak se ho zeptam, pac jsem mela stejny napad, byla takova jemne pikantni, fakt dobra, snedla jsem teda dve polotopinky ackoliv chleba nezeru . Ale nebylo toho moc tak zbytek prskal ze to "zeru" bez chleba . Bazusak mela asik lovecky den :-D
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2015 20:03
- Nahlásit
tak jsem právě přihlásila obludu na květnovou speciálku... To bude ostuda... Přerve výstavní "tkaničku", vyvleče mě z kruhu za okolostojícími psisky, neopustí mimochod (pokud nebude naladěn) případně neopustí skoky po zadních (pokud bude naladěn), já ten výsledek "neposouzen" jasně vidím
|