| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 12:21
- Nahlásit
PetraK
asi bylo tukly/praskly, no muz musi sehnat novy (idealne cely zadni dvere, no...) stacilo vic pribouchnout a vysypala se ho pulka
PetraK
a jakejs mela vikend?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 12:24 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj
to by se mi fakt hodne libilo ale tak s mapou
jasně to nějak dáme, já mluvím za sebe, fakt mám problém s orientací
PetraK
protože ho předtím nějaký takový podobný opral
ale jeho to poznamenalo na celej život
přesně jak u nás
v tomhle případku jdu proti psu já a majitel může držkovat jak chce. A já se s tím už po těch zkušenostech s*át nehodlám, paralyzér a pepřák. Ano spíš by to měl odsrat majitel psa, ale bohužel.
jaký videjo s DArenkou
samo, myslela jsem fotky, blbá jsem
jo a chobotnice jak je v ní Darenka skrytá, je super
Hm u vás je hásky furt,
tudlencto je ve Velemíně, u Lovosic, České Středohoří, nádhera a žijí tam hobiti samí, proto Hobitín
taky chci fazolovo-masovou pomatlánku
už jsem mu psala, ale je někde v NDR kamijóoonem, tak až zavolá, myslím na to
Na Milešovce je dobře, moooc dobře
a pod Milešovkou ešče líp
Jsme se normálně divili, že jsme v neděli chodili po rovině, což se nám tady stát nemůže
A v tý krabici mi Darenka připomněla totok, to je haluz, znáte to?https://www.nakupni-dum-praha.cz/Ostatni-5569/Z ertovna-fretka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 12:30 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj
nebo taky do Rumburka do nemocnice se můžem jet podívat http://www.novinky.cz/krimi/366294-obzaloba-zdravo tni-sestra-z-rumburku-zabijela-aby-si-ulehcila-pra ci.html
http://decinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/sestra-z- rumburku-vrazdila-pacienty-aby-si-ulehcila-praci-2 0150407.html
šílený šílený, co jsme schopni dokázat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 12:53
- Nahlásit
denyk
ne diik... ale je to des, no.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 12:58
- Nahlásit
PetraK a venkovní posezení u Mexikááá už trochu začíná finišovat, opravili tam křížek, prořezaly stromky, ten blásen labuťákovej kámoš je truhlář, takže tam zrobil lavičky, hazký to bude, njn on bejvalej šéfík je puntičkář, všecko mu trvá dýl, ale pak to stojí za to
I podívat se na zem je zážitek, vytáhli všecky kameny a znovu je usazovali, fakt hezký
cernej caj
to je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:00
- Nahlásit
cernej caj
denyk
tak snad tam neskončíte nedobrovolně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:04
- Nahlásit
Maya
no cece nestras ale ted uz snad dobry... to jak byl heparinovej vrah, ten byl kde? nebyl nekde v humpolci?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:13
- Nahlásit
Fajka
ježíš zežloutli ti ramštajni
sou velikonoce, ne?
Nabarvila sem je místo vajíček
Maya
jakože chceš říct, že včera u vás celý odpolko nebyly vánice????
byly, nastřídačku, proto mám taky hotovou jen půlku záhona. Páč jsem nejdřív musela stopovat s Bubi, to bylo hezky a pak vyrazit s Rumíčkem za zviřátky, to už nás honily vánice po poli a pak když jsem se konečně dostala k zahradě, tak to bylo vždycky 3x kopnout do hlíny a utikat dom
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:13
- Nahlásit
cernej caj
to jak byl heparinovej vrah
ale točil se tóže v Rumburský nemocnici
http://rn.rumburk.cz/2008/11/20/luzickou-nemocnici -obsadili-filmari/
je to šílená budova, kde je všechno x let starý... k tomu vysoký stropy, hajzlíky a sprcha na chodbě, čék se bojí, že tam něco chytne, snad vše původní fakt si tam čék připadá jak na poslední štaci . Ženy na jednom patře s chlapama, takže když ženu vezli na vozíku na operaci v "andělíčku" byl jí vidět zadek, raději nevzpomínat, fakt tam si člověk sáhne na dno už jen tím prostředím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:21
- Nahlásit
denyk
ale zas takova budova by me lakala videt, ne teda z pohledu pacienta...
PetraK
tak i pulka zahona je fajn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:29
- Nahlásit
cernej caj
tacilo vic pribouchnout a vysypala se ho pulka
tjo ještě štěstí, že tam u toho nikdo neměl gezicht!
a jakejs mela vikend?
dobře bylo, včera jak nás zahnala jedna z těch vánic do chalupy, tak akurát dávali Saturnina, což miluju, tak jsme dali kávičku a pohodičku se Saturninem. V sobotu dostali čokle obří kostě, tak si je hlodali venku a v neděli jsem si dala prácičku s jedním obřím záhonem (je to tuten na nádvoří
a kochala jsem se tím, jak je čisťounkej /byl po tý divný zimě plnej mechu všude), očíhanej, učesanej, vzhlednej a ráno čumim, že je pod sněhem
denyk
v tomhle případku jdu proti psu já
jo to já taky a je mi fučik, jestli má někdo kecy, klidně jdu i proti němu. Já bych někdy chtěla bejt taky takhle bezohledná, jak ti co jim to přijde normální, fakt. Nemusela bych učit Rumíčka, že si má sednout a jít ke psu na moje povolení, jen bych ho nechala vystřelit a otravovat
jo a chobotnice jak je v ní Darenka skrytá, je super
kde co, prosím, já právě nic nevidím . mám pocit i z komentářů, že třeba některý příspěvky nevidím , někdo na něco reaguje a já nenajdu na co, prostě to tam není.a nebo jsem prostě už debilní a slepá a blbá což je reálný
Velemíně,
ááha, znám - teda znám, projížděli jsme párkrát na Milešovku a jedem pokaždý, když jedem na koncík.
, tak až zavolá, myslím na to
skvěláá! a prosím, hodila bys mi to do emila, tady to co?? nenajdu
že jsme v neděli chodili po rovině, což se nám tady stát nemůže
tak ale ona Milešovka je pěkněj krpál zasejc, to jo, a ty kopečky kolem taky nejsou malý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:30
- Nahlásit
cernej caj
ale zas takova budova by me lakala videt
nech se pojistit na cesty do zahraničí na ten týden, kdyžtak tě vodvezem do NDR, jejich nemocnice je cca 2km, tahle 25km.
A v NDR úpá jiný přístup a hlavně čeští a slovenští lékaři.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:34
- Nahlásit
denyk
čaj nechce vidět moderní německou nemocnici
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:36
- Nahlásit
PetraK
vůbec dávali dobrý filmy, ikdyž já jsem nečučála
Homolkovi, Pekařův císař, atd atd....
co se týče těch psů, taky chápu že ty s těma prďolama mají strach z mýho rádoby velkýho psa a berou je do náruče, ikdyž jsme ještě daleko. Taky nemám dobrý pocit z většího psa, jde i o to, žejsou holoprtky, že jedno kousnutí může mít fatální následky.
jo pomadzánku hoím v emil.
to jo, a ty kopečky kolem taky nejsou malý
nejsou, my šli po polňačce a krz to údolí plný ouchylů
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:37
- Nahlásit
Maya
čaj nechce vidět moderní německou nemocnici
tak halt cípne se zlomenou rukou v český nemocnici
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:39
- Nahlásit
PetraK
Darenka tadyk http://darenka.rajce.idnes.cz/Eliska_Velikonoce_20 15 jinak na straně 481 aj ouchylnej zajac tam je
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:41
- Nahlásit
denyk
vůbec dávali dobrý filmy, ikdyž já jsem nečučála
já člověče krom toho Saturnina neviděla vůůůůbec nic. V sobotu, když jsme se vraceli, tak tam byla moje pošahaná sestra, která zase přijela dělat dusno (už by se měla fakt léčit ) no a pak jsem byla furt venku a domů -třeba v neděli, přišla až za tmy, protože nejdřív jsem vzala ven Rumíčka na velkej okruh a pak šla zvlášť s Bubi na o něco menší okruh, pak jsem vařila a pak cípla a v ponděli zas venku
a krz to údolí plný ouchylů
čkej, chceš říct, že se Fajfka podělila vo úhyly?? zas nic nevim, utiklo mi to.
taky chápu že ty s těma prďolama mají strach z mýho rádoby velkýho psa
jo přesně. I proto učím Rumíčka i Bubi zastavení (Rumíčka navíc sednutí, Bubi nenutím sedat), když jim písknu. A ke psu můžou až po domluvě. Já chápu, že se může stát, že se pes uvolní, ale pak mám sakra rychlý nohy, abych byla u něj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 13:42
- Nahlásit
denyk
aj ouchylnej zajac tam je
ten mi tak úhylnej nepřijde, zato Éééliška, co leze pod sukně!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:00
- Nahlásit
PetraK
co pod sukně, i do chobotnice!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:01
- Nahlásit
PetraK
si zas neumim predstavit, jak by mel mit nekdo gezicht u zadniho okna auta... navic to bezpecnostni sklo se nadrobi a vysype, to by asi nejaky sody nenapachalo a taky to gravitaci pada dolu, takze uz vidim fajnsmejkra jak olizuje spztku
Maya
caj si to zridi kdyby si na bastei mel zlomit nohu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:13
- Nahlásit
PetraK
zato Éééliška, co leze pod sukně
panenkám
chceš říct, že se Fajfka podělila vo úhyly?? zas nic nevim, utiklo mi to
copyright:
ale třá Opárenské údolí je po rovině, v NEDĚLI na nás někdo řval do údolí z kopce: " POZDRAVUJTE KRÁLE" a kámoš, co tam bydlí a zná tohohle magora říká, hlavně mu neodpovídejte, to je magor, svlíká se před starýma ženskýma. Jednou půjdu a ustřelím mu palici
Jo a bydlím tam jeden v takovém "zbytku domu" a ten pytlačí všecko zvířectvo v okolí a v životě nigdá nedělal jen byl zavřenej a víc to rozvádět nebudu
cernej caj
si nezlomíš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:18
- Nahlásit
denyk
no jasny, ale tak jistotka je jistotka, ze jo... aj jak pojedu s kolegou na harnici na sumavu, tak proste radsi dam tech 25kc den nebo kolik, nahoda je svine a ja uz s tema urazama a sitim v zahranici mam nejaky zkusenosti
jo sem v praci rekla, ze musim koupit novou panev, az prijde vyplaticka, pac si muz stezuje, ze se mu na ty stary pripalujou vejce... no v kanclu plnym chlapu supr no
navic on to poskrabe jak to skrabe vidlickou kdyz to z ni vyzira a pak si stezuje
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:22
- Nahlásit
cernej caj
nahoda je svine a
jo to máš pravdu, to se vyplatí
no v kanclu plnym chlapu supr no
si blbááá, takhle to podat, se jim nedivím a to ani nejsem chlap
mu kup dřevěnou vidličku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:23
- Nahlásit
cernej caj
navic on to poskrabe jak to skrabe vidlickou kdyz to z ni vyzira a pak si stezuje
pořídit plastové vidličky, tak v NDR by mohla být příležítost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:24
- Nahlásit
denyk
si blbááá, takhle to podat, se jim nedivím a to ani nejsem chlap
no mě to jednu setinu sekundy trvalo než mi to došlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
ja to podala uplne verne, pac mi vcera rika "zeno, potrebujem novou panev, ta stara je poskrabana a pripalujou se mi vejce"
tak sem zvazovala tefalku (nechci nic made in china, ani dovozce klatovy kde se ani nedozvis, odkud to vozi ale cena asi tista kace...
a kolega doporucoval z ikey, ze sou dobry a drzaky a stojej pulku nez tefal...
tak co kdo doporucite? nastava cas zvazit tu ocelovou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:31
- Nahlásit
cernej caj
já nedoporučím, já mám pánev dost drahou na indukci od německý firmy AMT, jsme jí kupovali ešče s bývalým, takže jí mám asik od roku 2010 ale je nezničitelná a tak těžká, že bych s ní mohla i zabít někoho . Navíc je to moje nejpoužívanější nádobí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:36
- Nahlásit
denyk
jj, taky panev pouzivam vic nez hrnec... ale dost tezka je taky napytel, kdyz pak to neudrzim v jedny ruce tak to by bylo skody
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:37
- Nahlásit
cernej caj
měla jsem tefal i tescomu a nemám pocit, že by tefal byl lepší a nebo vydržel dýl, akorát víc stojí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 14:38
- Nahlásit
než si birma koupí tu lapinu, tak se může pěkně vystajlovat
http://www.drakkaria.cz/sperky/sperky-saami-dovoz- laponsko/?vp-page=1
|