Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2015 20:32
- Nahlásit

Xerxová
já ten výsledek "neposouzen" jasně vidím
ale tak aspoň se tam nebudete nudit

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2015 20:44
- Nahlásit

denyk
budu s panom kucharom mluviti tak se ho zeptam, pac jsem mela stejny napad, byla takova jemne pikantni,
To budes hodna, ja fazole miluju, ale na topinky me je coby smes s masem este nenapadlo dat.
Xerxová
Přerve výstavní "tkaničku", vyvleče mě z kruhu za okolostojícími psisky,
Tak si nech normal voditko a obojek, kdyz nenii zvyklej.
neopustí mimochod
Spravne rozbehanej mamut mimochod opusti, staci, kdyz te nekdo upozorni. Zastavis a zacnes vic tryskat. A pak bude nasledovat asi
opustí skoky po zadních
Neposouzen nebude, to zvladnete, kor na specialce dozi, privrou oko. Nebo te este prekvapi, jak bude slapati ala profik.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2015 20:56
- Nahlásit

velikonoční beránek (naštěstí není u nás doma, bála bych se vkročit do kuchyně )

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 07:40
- Nahlásit

Morgen,
ty wogo, takže dnes bude azůro, když jsme v kolbence, jo .
Jsem byla ještě ve dvě vzhůru, nějak jsem nemohla spáti

birma
viděla jsem na FB, z té první fotky se mi udělalo až blivno, že co je to jako za hnusnou parodii

Ták abyste Čajdo a Birmo věděly, že na vás myslím, tak jeden pařez z díí píí jen pro vás díí píí v sobotu ráno

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 07:42
- Nahlásit

A Velikonoční pondělí z vokna dopo později a odpo a na tomhle místě bude možná stát benzínka a Free Shop

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 08:06
- Nahlásit

birma
brr

xerxova
tak holt s hrebeckem na vystavu budu doufat, ze to klapne

denyk
peknej parizek

tvl fakt jak na vanoce u nas fakt ani vlocicka, dneska teda fuci ale slunicko a bude snad i azuro.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 08:21
- Nahlásit

cernej caj
co ten červenec, už jsi o tom mluvila s tou kámoškou?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 08:37
- Nahlásit

Rumštajn!
Bože tam je krásně ! tak jsem neodolala a ještě ted ráno vyrazila na lyžovačku, asi byla poslední bo jak bude dneska svítit slunko tak to zase roztaje. Ale nevadí, přestaneme v nejlepším, dneska to svištělo nádherně , jelítko táhlo a je vidět že ho to fakt baví

Jen mě dělá starosti Fája, bo má problém na loktě, náhodou jsem jí tam našla kapku krve a bulku z který sem vymačkala hnis, vyčistila desinfekcí ... no a dneska kulhá jako prase, přitom předtím nekulhala... takže jedem dneska směr vetka.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 08:47
- Nahlásit

Fajka
ještě ted ráno vyrazila na lyžovačku
a máš recht!

našla kapku krve a bulku
jé chudínka, snad to nebude nic vážnýho, držím palečky

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 08:50
- Nahlásit

Pár pohledů na Milešovku a Miluška, fenka z útulku, jak olizuje bílému tygrovi ouška

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:12
- Nahlásit

ráno u nás -7, jako kosička pěkná
ale azuro je teď taky, já samo zimní bundu, no ale půjdu domu až večer, sem přišla do práce o hodinu pozdějc jak sem předpokládala, to už bude zasejc kosa
denyk
pěkný fotečky, ta benzínka tam teda bude jak pěst na oko, ale zase tam koupíš o půlnoci bagety a podobný nezbytný věci
Fajka
chudinka Fajka, tak snad to nebude nic vážného

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:16
- Nahlásit

denykMaya
snad to nebude nic vážného

snad to nebude tak hrozný, jen asi jak má ty otlaky tak se jí tam něco dostalo a zanítilo se a asi to moje čištění nestačilo, tak halt pojedem k vetce ať to vyčistí pořádně.

denyk
týjo Milešovka, dobrej krpál !

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:22
- Nahlásit

Maya
no u nás -7,
až tak jo

ta benzínka tam teda bude jak pěst na oko
ale tak já v koutku duše doufám, že nebude, hlavně by nám to smrdělo do oken a co si budem povídat, už to dávno není o tom, že stojej fronty až k hranicím 800m od benzínky. Mám tu v dosahu dvou km 3! Benzínky a je to asik málo, prostě každým směre, kterým jedeš je benzínka a to nepočítám NDR. A ve Free shopech jde hlavně o cíga a chlast... a vietnamští spoluobčané mají krámky s potravinama, takže je otevřeno stejně téměř pořád ...njn investor láká na to, že tam bude 40! pracovních míst, no to bych chtěl vidět . Už jsem tu měli u té jedné pumpy (asik 800metrů odsud) i obchod, ale je zavřený, zkrachoval....

Fajka
snad to nebude tak hrozný
je teda divný že jí to bolí až tak, že kulhá

týjo Milešovka, dobrej krpál !
tak z tý strany co jsme byli na podzim my to zas tak hrozný nebylo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:25
- Nahlásit

denyk
jj tak prej predbezne OK, otazka je jak na to spechas? a nejhur bych prijet aspon sama

uz sem ti i objednala uplatek

tvl to je krpal, tam doufam nepolezem

Fajka
snad bude fajuska OK a je to jen z nejakyho skrabnuti

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:30
- Nahlásit

cernej caj
otazka je jak na to spechas?
nespěcháš

uz sem ti i objednala uplatek
tě s ním vyhodím

tvl to je krpal, tam doufam nepolezem
je tam kolem hodně kopcůf.Birmica ví ale třá Opárenské údolí je po rovině, v NEDĚLI na nás někdo řval do údolí z kopce: " POZDRAVUJTE KRÁLE" a kámoš, co tam bydlí a zná tohohle magora říká, hlavně mu neodpovídejte, to je magor, svlíká se před starýma ženskýma. Jednou půjdu a ustřelím mu palici

Je to ale celkem dostupný výlet, dvě hoďky vlakem jedna cesta, tam se pak dá v pohodě přespat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:38
- Nahlásit

denyk
ten se ti bude libit

svlíká se před starýma žens

tak uvidime a to mi pripomina ze musim prepocitat dovolenou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:50
- Nahlásit

denyk
tak to vypada dobre, moooozna bych si mohla vzit dovcu celej ten tyden (ut-pa) aby clovek mel o vikendu jeste cas doma zregenerovat pokud bys nas tam ale prezila tak dlouhou?

ale tam by bylo luxus moooc vyletu i kdybysme fakt meli vzit taxika nekdy...

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:55
- Nahlásit

cernej caj
ale já vás klíďo přežiju i měsíc, mně je to egál, jde o to jen jak jsem ti psala, že já s dovčou fakt nevím

zase je blbý, že kdybych dovču neměla, nemohla bych s váma nikam, kdybyste to naplánovaly bez víkendu .

A s taxálem neplaš, se dycky někdo najde

tak uvidime
se těšíš na ouchyla?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:58
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Gůtn tág majne líbe Kindr. Měli jste se fšicí??? My se měli jako v zimě. . V sobotu jsme jeli na chalupu zprovoznit kamna- tedy vyměniti propálené trůby a dokončiti úklida, posléze jsme se zcela zbytečně vraceli, páč já jsem tvrdila, že tam máme zůstat, že nebude ta hrozně, leč Brtnik tvrdil, že počasí má bejt na pikaču, tak pojedem. Mno, jeli jsme , abychom se v neděli vraceli a zvostali do pindělí. Mám tedy uklizeno jeden a půl záhonu z milionu dalších. A Bubinka krásně stopovala!!! Lůůkcus prošla krásně celou stopičku a našla všech šest zastávek je to Suprfena. A Rumíček je mrkvička, páč furt lítal a bojoval a chodil hledat zvířátka, který teda nenašel, páč oba zajíce jsem viděla jen já. Ale když viděl srnéčky, poslechnul pěkně a zvostal. Ale dneska nezvostal, když měl zvostat a šel se nečkaně družiti , tak byl zatčen, aby si následně cvičením zopakoval, co že to má dělati. Já mám ruce jako kopáč a hubu vomrzlou z větru a vánic, který mě občas proháněly po poli. A co jste dělali vy, milá dítka?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 09:58
- Nahlásit

denyk
jasny, urco s vikendem si rikam v patek po praci vyrazit, at mame uz celou sobotu, nedeli a ten svatek v pondeli, kdyz vemes kamosku s autem, tak dokonalost a pak si nejak poradime podle situace

to spis fajfka by si mela davat bacha

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 10:02
- Nahlásit

cernej caj
spis fajfka by si mela davat bacha
proč, dyk ona je ve druhém výběžku

kdyz vemes kamosku s autem, tak dokonalost
kámoška spíš vezme vás ne jde o to jaký bude mít služby, dělá v děcáku noční, ale tak není jediná.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 10:05
- Nahlásit

denyk
to neni tak daleko ne

no jasny, se nejak uvidi minimalne nejakou cast ceskosaskyho svycarska bysme asi chteli videt a podminka stopro sou teda tisske steny

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 10:05
- Nahlásit

denyk
proč, dyk ona je ve druhém výběžku
ale silnej magnet na ouchyly

PetraK
My se měli jako v zimě
to i my nahorách..

ježíš zežloutli ti ramštajni

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 10:11
- Nahlásit

PetraK
jakože chceš říct, že včera u vás celý odpolko nebyly vánice????
ale sobota neděle bylo hezky, to je fakt
tak super, že jste si to takhle užili a si vem, až budeš mít domeček, budeš to mít denně
cernej caj
chystáš se k denykovi na návštěvu? i s Ferinou? tak budou pižlošpicata?

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 10:13
- Nahlásit

cernej caj
podminka stopro sou teda tisske steny
ták tam si běžte samy tam jsem nic zvláštního nepotkala, byla jsem tam jsou to 3 roky, byli jsme autem, jinak je to asik docela štreka, nevím jaká je dopravní obslužnost z města. V Ústí jste od nás za 1,5 hoďky, vlak jede každý dvě hoďky.

Fajka není sice "až tak daleko" na mapě ale najdi si k ní bus nebo vlakóz, to je téměř jak jet k vám

minimalne nejakou cast ceskosaskyho svycarska
tak Pravčickou, soutěsky to je okej.

Fajka
ale silnej magnet na ouchyly
jooo tááák

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 10:29
- Nahlásit

Maya
samo bez feriny, sice denyky rikala ze by slo je v klidu oddelit (ferinu nekde zavrit) ale tak to bude asi pohodlnejsi

denyk
jj, divala sem se, streka desna - ale fakt by me lakal ten nemeckej hrad tam co dycky davat ty pekny fotos, to urco bude nutnost
jinak sem myslela takovy desy jako tissky steny se skoro 3ma h cesty jakoze spis az budes v praci

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 11:10
- Nahlásit

cernej caj
Jo myslíš Koenigstein, tak tam se dá jet v pohodě vlakem
A Bastei ten skalní most, ten je dál, to by chtělo někoho kdo se tam trochen vyzná, myslím autem, tam jsem byla 2x, ale jako moje orientace je na bodu mrazu. U nás je hezká třá Jedlová a z ní pak na zříceninu-Tolštejn, nebo třeba to Kyjovské údolí....
Tadyk se čučni http://www.luzicke-hory.cz/mista/index.php?pg=zmar egc#r02 co by se vám tak líbilo, nejdostupnější je okolí Chřibské a Krásné Lípy, Varnsdorfu a Jiřetína, okolí Kytlic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 11:49
- Nahlásit

denyk
jj bastei to je, to by se mi fakt hodne libilo ale tak s mapou?

diky

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 11:51
- Nahlásit

Fajka

fajfko, tys zase úrazovala?? Jak je??

Proto tenkrát s jelitem ta seznamovačka byla tak strašně dlouhá... u ní nešlo nic uspěchat...

a jak si to dneska užívá - jako na tom videu

worick
hele, abych tady posílila davy zfanatizovaných. Bylo by občas dobré podívat se na věci z vícero úhlů, než jen z toho svého.
Třeba ten pes co je na vodítku o kontakt s jiným nestojí, protože ho předtím nějaký takový podobný opral a on se bojí a bude mu tím pádem v takové situaci hodně nepříjemno. Nebo je ten pes na vodítku nemocný a může ho kontakt s neznámým psem stresovat a ublížit mu ( jako kokra u nás na sídláku, co má nemocný srdce a je starý, špatně vidí, takže když se k němu nějaký takový hovado nařítí, není mu z toho dobře). Nebylo by dobré být trochu ohleduplný?? To čeho se zastáváš je dost bezohledný. Je jedno, jestli je někdo pejskař, nebo velkokynolog. Ale tohle se nedělá.

Pořád si já myslím, že psi to takhle neberou a nedramatizujou.

škoda, že jsem Tě nemohla seznámit s Ešátorem.

Bubi se třeba z takový situace otřepe, ale jeho to poznamenalo na celej život. Jak tu někdo psal - stejná paraela s dětmi a posmíváním ve škole. Někdo to dá, někdo to neřeší vůbec, někdo to otočí proti posměváčkovi a někoho to poznamená dost.

Fifi
Ja jsem pro vychovu steneci od dospelych psu, ale jen v ramci domaci smecky, pripadne osvedcenych psich kamaradu. Predstava, ze se mi na stene pririti cosi nevychovanyho, co neposlechne na privolani... ne, proste ne

moje noční můra tenhle scénář. Pes nemusí ani nic udělat, ale pokud je štěně bojavý, stačí jen to, že se nařití a hodí to štěně někam, kde ho nechci mít.
A to stejný, pokud fena hárá a x takovýchle páníčků nechá svý pejsáčky, aby jí otravovali, to kolikrát stačí, aby fena poté začala být preventivně štěkna, aby jí nechali být.

Xerxová

Ale psi mu byli dost jedno, dospělí i děti, kteří ho chtěli hladit, tak mohli a jen vrtichvostil - neskákal, tulil se slušně

no a pak že mu to jednou nepůjde, pipimu malýmu kvílivímu pískacímu máš tedy Kvílíky dva už

tak jsem právě přihlásila obludu na květnovou speciálku... To bude ostuda

ne-bu-de

kachna_
já jí držim (páč ještě nezvládne zároveň šlapat a řídit) a Kačenka mi říká: "a kdy už mi sundáš přídavný kolečka?"

kolečková kachna!

AD TY SÝRY - pro mě třeba ten kozí byl dost záchrana, myslíš, že by Ti mohl škodit?

Janiii

krásný fotos velikonoční modelky

cernej caj
vysypalo se nam zadni sklo u auta tsk trochu ziminkaa

eh? jak se to stalo?? To bude asi paletka, za to sklo, co?

denyk
Na videjo s Darenkou juknu az zitra.

jaký videjo s DArenkou?? kde?? a ví už Darenka výsledky?

A v Hobitine jsme si uzili fajn vikendik.
Hm u vás je hásky furt, dala bych si líbit víkendík u vás

taky chci fazolovo-masovou pomatlánku - resp. recept nani, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2015 12:01
- Nahlásit

denyk

denyky - moc krásný fotos, užila sis co?? Na Milešovce je dobře, moooc dobře

Fajka

akže jedem dneska směr vetka.

aj jaj. Držím palce a ty mi dej prosím echo, ano?

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání