Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:35
- Nahlásit

PetraK
no je prostě celej Kim, nejdřív koná a až pak až někdy možná přemejšlí, si to dovedu představit

birma
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:39
- Nahlásit

PetraK
Jde do všeho a po hlavě
To je moc dobře
To na tý fotce ale není ona, to je Ešínek
To mi došlo, to je přeciž profláklá fotka a Ešuska od Bubitky ještě poznám
Na ukazování jenom. Jako když mají obíhat.
To je furt stejná metoda, je fučík jestli ukazuješ pamlskem nebo jenom rukou ale tak je logický, že když se tomu nechcete moc věnovat, tak se volí to zpočátku nejrychlejc postupující

Jo zahlídla jsem tu v okolí nový pižle, tak jsem moc zvědavá, jestli se mi bude jeho soužití s páníčkama líbit víc, než toho pižlodorostence, co občas vídáme. Ale z tý pikosekundy, co jsem je zahlídla, bych řekla, že jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 22:32
- Nahlásit

Maya
no je prostě celej Kim, nejdřív koná a až pak až někdy možná přemejšlí, si to dovedu představit

ano v některých případech kapek kontraproduktivní

birma
To je furt stejná metoda, je fučík jestli ukazuješ pamlskem nebo jenom rukou

no to si úplně nemyslím, je rodíl jít od ukázanýho směru a slepě následovat pamlsek, kdy pes ani neví co dělá

nechcete moc věnovat,
ne to se opravdu nechceme , jái chci, aby se bavili

birma
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 22:37
- Nahlásit

PetraK
no to si úplně nemyslím, je rodíl jít od ukázanýho směru a slepě následovat pamlsek, kdy pes ani neví co dělá
Nemyslela jsem to obecně. Ale u slalomu je několik hodně rozdílnejch metod jak ho učit (který se daj do určitý míry kombinovat) a v tom smyslu je to prostě navádění (ať už rukou nebo pamlskem) a ne třeba ulička nebo 2 x 2
jái chci, aby se bavili
Tak to se můžou (a měli by) bavit i psékusové, co se tomu věnujou na mistrovský úrovni

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 22:44
- Nahlásit

Kim dostal po večeři kostičku, měl jí asi dvě vteřiny a kostička se přemístila do jiné tlamy

samo po ožrání masa byla kostička přemístěna definitivně do popelnice

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 22:53
- Nahlásit

birma
ne třeba ulička nebo 2 x 2

jo znám. nám ale vyhovuje tohle a volnej potenciál si necháváme na podstatnější věci.

a měli by) bavit i psékusové, co se tomu věnujou na mistrovský úrovni

a já myslim dovopravdy bavili

Maya
Kim dostal
a kostička se přemístila do jiné tlamy

hááájzl jedem malej vlčitej!!

Jo a! pro tebe, čajdu a kachnu - máme tu novou vlčošpicu - je moc krásná, je jí tuším dvanáct, paní jí zdědila po mamince. vlčošpic krásně vypadá, krásně zvládla přechod do paneláku, ale nezvládá chudera (byla zahradní) hafo jinejch psů. Paničku jsem se snažila přesvědčit, že je to normální, že je nervní, ale zatím se nezadařilo, uvidíme. Ale fenka je fakt krásná.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 22:59
- Nahlásit

poradnej fejprask, melir za 750 slitej cukrovou vodou a spoustu jinych radosti fam se zrdce preji fsem! jakoze ku prilezitosti toho zbrndovstani

birma
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 23:02
- Nahlásit

PetraK
nám ale vyhovuje tohle a volnej potenciál si necháváme na podstatnější věci
Ale však jo! Jsem prostě jen napsala, že je to navádění, netvrdim, že to máš dělat jináč ani nic podobnýho
já myslim dovopravdy bavili
Furt nechápu, ale to je jedno
krásně vypadá, krásně zvládla přechod do paneláku, ale nezvládá chudera (byla zahradní) hafo jinejch psů. Paničku jsem se snažila přesvědčit, že je to normální, že je nervní, ale zatím se nezadařilo, uvidíme
Tak tfuj tfuj ať se zadaří

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 23:11
- Nahlásit

zbrnd
zbrndovstani

to je víc, než strašlivý slovo!!!

tak si vstal už jako jo? to je dost, já vstávala v 05:55. Umyla si hlavu, vytvořila gezicht, a šla s čoklema na 3/4 hoďky ven. Tam mi umrznula ta umytá hlava, pak zbytek těla a pak jsem se přesunula do prasé z prasé sem se přesunula za mámoj, od mámoj do řeznictví pro kostě, cesto hodila řeč s novou kámoškou Jůůůlinkou , která je z nepochopitelnýho důvodu dycky hyn, když mě vidí a ač je pudlocosi, hýká jako oslik nadšením. a pak šla tři hoďky týrat čokliště a hlavně sebe.

Kdybys chtěl nějaký zavostření na drápky, tak to teda asi nemám,a le mám tu Bujbííí a Rumíčka:

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 23:13
- Nahlásit

birma
Furt nechápu, ale to je jedno

že už to dneska začasto není moc o zábavě pro psy samotné.

......

Mnooo, tohle vidět Brtnik, tak ho švihne. Vypitvanej plyšák a do toho Bubinou rozhňahŇaný žrádlo po koberci mám o zábavu postaráno

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 23:15
- Nahlásit

zbrnd
cukrovou vodou? to je nějakej krajovej zvyk kterej neznám

zajímavý http://www.huffingtonpost.com/2015/03/05/human-imp act-on-planet-photos_n_6784080.html

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 23:17
- Nahlásit

PetraK
no jo, to se nedivím s tou špickou když už jí je tolik, ale tak snad to časem dá a bude v pohodě, moji by taky určitě měli s tím problémy, holt vesnický psi, cizího psa potkáme jednou za rok

birma
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 23:19
- Nahlásit

PetraK
že už to dneska začasto není moc o zábavě pro psy samotné.
Pak je to smutný. Mam kliku na trenéry a ještě jsem se u nich nepotkala s týmem, kterej by se nebavil celej teda oba jeho členi

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 23:27
- Nahlásit

Maya

žejo? znám akurát ohnivou vodu

e nedivím s tou špickou když už jí je tolik, ale tak snad to časem dá a bude v pohodě, moji by taky určitě měli s tím problémy, holt vesnický psi, cizího psa potkáme jednou za rok

to je jasný, že pesan z domku v sídlišti mít problém bude, tady je zapsíno (tedy kolem baráků ),paní má ještě mini psa a toho bere fenak v poho. Normoš chování. Ani nebyla nějak extra vostrá, jen jí prostě vadila ta aktivita zrzavá .
Paní v pohodě, jen jí prostě ještě nezná a nevěří jí a neriskuje. což je dobře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 23:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

Mam kliku na trenéry a ještě jsem se u nich nepotkala s týmem, kterej by se nebavil celej teda oba jeho členi

když on svět není jen taková malá bublina . Je hafo psů, kteří běhaj pro ego svého majitele. a tipnu si, že jich je většina

birma
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 23:39
- Nahlásit

PetraK
To nepopírám, ale nějak nechápu, jak to odporuje tomu, co jsem psala, tedy že se bavit můžou a měli by? Nechápu to, že ty máš pocit (pokud dobře rozumim tomu, cos psala), že kdybyste se tomu věnovali víc, tak tvoji psi by se nebavili. Podle mýho to je v přístupu majitele a ne v tom, na jaký úrovni se tomu věnuje…

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 06:56
- Nahlásit

ty mladý fakt nic neví. Čím si myslíte, že si chlapci a děvčata v dobách ne tak dávných tužili patky, případně - ó hrůzo i kohouty či číra ?? Cukrovou vodou...

Jdu si dát kus mazance a klušu do školy...

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 07:28
- Nahlásit

Krasne ranko, doslova a do pismene. Vypada to, ze april se na nejakou dobu vyradil. U nas jasno, trochu primrzlo, bez vetru, ptici peji. Udelala jsem si cajik s citronem a medikem. Buk jeste lezi jen packy mu couhaj zpod deky . Jdeme se juknout na louku a do lesicka. Pak upecu tvarohove mazance, udelam cesnek pomazanku a ve 14hod. jechame. Hezke svatky vsem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 09:45
- Nahlásit

Maya
jeziiiis to je roztomily

jj, no sem to chtela zkusit chvilu ale proti slunku to odlesky haze, takze neco asi tam chytlo

PetraK
ja si rikala, ze na ty foto je bubi nejaka velika

Xerxová
je mi to jasny, ze se to pouzivalo, pac nebyli chemikalie (a asi to bylo pro to telo i zdravejsi...)

tak at to rychle utece a vecer uz trpajzlici najezdy

zbrnd
probudil ses ze zimniho spanku?

denyk
taky je u nas krasne tak puliruju, peru, skladam a pak hura za maminkou poprat k narozeninam.

uzij si to

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 12:07
- Nahlásit

Zdravíčko všem a krásný prodloužený víkend velikonoční
Včerejšek mám za sebou, po dávce chemikálií do těla a osatních hnusů jsem si po 30hodinách lačnění dala něco menšího a stala se ze mě šípková Růženka (bohužel ne tak hezká ) a spala a spala a spala.....Výsledky se snad dozvím na týden (jestli pan Dr. najde místečko a pozve mě na návštěvu).
Dopékám druhý plech nádivky a jdu rozdávat - jedné babičce, druhé babičce, mladým. Darence kůže a chrupavky.
Ještě že sem dáváte ty krásný fotky, jinak už bych ani nevěděla jak vypadá sníh.
Bubi je velešikovná lavičkolezkyně.
Dala jsem na rajče pár Eliščiných fotek.
Je zatím hezky, tak možná i zahrádka bude. Krásný den.
http://darenka.rajce.idnes.cz/Eliska_Velikonoce_20 15

birma
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 15:57
- Nahlásit

Adam je boréééééc! Krásně mu jde slalom a pak se byl cachtat v Rokytce a statečně ignoroval všechny cyklisty, co jeli kolem. Já toho chlapečka žeru

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 16:44
- Nahlásit

těžko se ve sněhu fotí velikonoční přání...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 18:07
- Nahlásit

Darenka
jeee eliska je skvela jak si s tim hraje

Doufam, ze neco kloudnyho se dozvis a krasne si uzijte svatky

Xerxová
jak ma ten snih na cumecu

birma
dkvely

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 18:16
- Nahlásit

Xerxová
kouká na ten košík nějak podezřívavě
cukrovou vodu jsem myslela, že zbrnd myslí nějak v souvislosti s velikonocema, ale ani jinak to neznám, za mejch mladejch rockerskej let se nosily jen dlouhý vlasy
cernej caj
tak alespoň že ti to chytlo trochu když už taková námaha s tím

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 18:17
- Nahlásit

já teda žádný přání nedělala, tak akorát jedno pučený, tak veselý velikonoce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 18:37
- Nahlásit

Maya
sem ho nekde videla loni

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 19:15
- Nahlásit

cernej caj
já ne, ale je super, takovej mi přijít koledník, tak uteču

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 19:29
- Nahlásit

PetraK
duel o homeopatii..pokud jsi to nefidělo ještě
té psycho patky si nefšímej at si nepokasýž den

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 19:31 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Maya
ni, ale vlasy jsou pak slepený...prostě su dobrák od kosti

měl jí asi dvě vteřiny a kostička se přemístila do jiné tlamy
potřebuješ poslat nějaký jídlo nebo tak?

cernej caj
probudil ses ze zimniho spanku?
nonstop, já chci spát nonstop,
když něco přinde, mám chuť zas spát

tož tak asi,.,,

PetraSpeklá
Tam mi umrznula ta umytá hlava
Na to sou dobrý bachovki ni?

hýká jako oslik nadšením.
inteligentnízfíšátko .... někteří lidi, když vidí psa, tak se taky snaží mručet , výt a tak prostě pokoušej se komunikovat sroumitelně pro protistranu

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2015 19:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Darenka
ještě že už to máš za sebou !
tak držíme palce na nějako banalní diagnozu která se lehce pořeší !

Xerxová
sněhu fotí velikonoční přání...
jak černý kuře

Já sem dneska uplně hotová, páč včera jsme se vrátili z práce vo půlnoci a ještě jsem šla venčit... a páč sem idiot vzala jsem si letní obutí... jako celou cestu dobrý trochu to klouzalo tak jdu opatrně a když už jsem před domem, mám pocit že stojím na asfaltu a že už jen udělám jeden krok na zasněžený nájezd k domu a ta noha na zemi se smekla (páč tam byl led a nebyl vidět) jak jsem měla hladkou podrážku... padám a řikám si, kolena ne kolena ne!!! a jebnu ksichtem vo asfalt
Krční páteř zakřupala, hlava zaduněla a zas sem zůstala ležet... já sem si sama sobě normálně nebezpečná..ale hlavně doma bo na treku sem nespadla ani jednou

No tak že dneska jsem neudělala nic a nebyla krom nákupu nikde bo se mě točí hlava a na tváři mám silniční lišej přes voko jelito..... bože bože..asi se pudu hned v úterý připojistit
ale aspoň jsem sepsala zážitky z treku..bo na nic jinýho dneska nemám sil..teda ted jdu ještě venčit tak essi se nezabiju tak to ještě stihnu dneska hodit na web...

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání