Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 12:28
- Nahlásit

Fajka
ježíš ale tomudle říkáte sníh? já si právě hodila hodinovku s lopatou máme 30 cm a místama kde je nafoukáno i 40 - a není ti to blbé na Velikonoce?!

Tak já myslela, že se na Velikonoce vykašlu úplně, ostatně jako každoročně Nesnášela jsem je už jako dítě, koledníky nepouštím od doby, kdy o tom můžu sama rozhodovat, neb u nás to bylo vždycky jen o bandě vožralů...ať už mých spolužáků, či rodičů známých
Jenže nakonec, místo abych makala venku, tam mrzne a je hnus, takže jsem se nudila a nějakou tu trochu výzdobu zrobila Vejce nemaluju nikdy, nepeču nic a na Velikonoční pondělí zdrháme na výlet. Letos to bude obvzlášť zajímavé, nevím či někde nezmrzneme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 12:33
- Nahlásit

worick
taky je nemam rada od detstvi, jenze u nas to bylo ve stylu - rano nas tatinek s pomlazkouvyhnal z postele, pak sme jeli s tetou k jednem prarodicum, tam si uzil bratranec a deda a k tomu jeste k druhejm prarodicum - u nas nikdy neslo vlastne o tu pomlazku nebo ze bysme chodili od domu k domu nebo nekdo k nam ale takovy to udelat radost pribuznym, dalsi duvod k navsteve... a proste tuhle cast se snazim castecne dodrzovat, no...

takze ono zas to mam od mala spojeny s tema navstevama, proste jak na vanoce. navic zbytek rodiny fakt zalozen silneji nez ja, to spis uvadlo u rodicu a u nas deti tuplem i kdyz tatinek jeste ministroval a v rodine ze slovenska mame vyznamnyho kneziho o kterym dokonce napsali knizku

takze mit to jako voziraci party, prudi me to jeste asi vic.

ale treba delat vajca voskvoa me bavi, ale fakt neni cas vubec a vylet si urcite moc uziteje

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 12:41
- Nahlásit

cernej caj
odvar z makovice mozna pije doma pred spanim

a to by tak sedělo a podle všeho ho pije už dlouhá léta, prakticky asi od narození

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 12:47 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

PetraK Night děkuje za kožené "pásky". Jen mu zpracování jednoho trvalo podstatně déle, než těm tvým piraňám. I skelety žere podstatně pomaleji než ta tvá důchodka vdechávací...
Jen tedy ta kůže je výrazně flusotvorná. Jeden nechám na Vaši návštěvu u nás... aby David viděl, co jsou to flusy

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 12:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

worick
není ti to blbé na Velikonoce
je a nejvíc mě štve že sem minulej týden sundala vánoční světýlka a adventní věnec..no řekněte, to mohla bejt nádhera to rozsvítit

takže jsem se nudila a nějakou tu trochu výzdobu zrobila
nemáme na to čas ani náladu tak na to peču ..a není to mazanec

a v pondělí se taky chystám vypadnout, jen to počasí mě to jako hatí

tak jsme prubnuli lýýže páč večer nebude čas to jedem makat.
sníh je mokrej lepivej takže to nejelo a jelito se bořilo a ke konci měl takový sněhový koule na chlupech že nechtěl ani chodit... ale prošlápli jsme si stoup tak uvidíme zítr po ránu až bude chladnějš jestli nám to pojede líp.

cernej caj

tak postroj sedí uplně skvěle sice moc netáhl ale myslím že velikost je akorát, uvidíme časem jak ho to bude moc trimovat ale tak zas my žádný stovky kilometrů asi nenajezdíme tak by to nemuselo bejt tak hrozný
takže to je poprvé co sem si z cen na treku přivezla něco opravdu smyluplnýho co fakt využijem
jo a ta červená jelitu vyloženě sluší

PetraKcernej caj

ty vole už vidím jak růžovka zjištuje kerej kosočtverec kam patří

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 12:57
- Nahlásit

MŮŽU JÍT DOMŮ, DOMŮ , DOMŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 13:00
- Nahlásit

Xerxová
Jen mu zpracování jednoho trvalo podstatně déle

A nene?? To nejni možný, dyk má hlavu jak škatuly na moje boty!

aby David viděl, co jsou to flusy

jsem samo zvědavo - představuju si to tak nějak ve formě čistící napěněný pěny na koberce

omaleji než ta tvá důchodka vdechávací...

ssst, Bubi se s ničím nepáře, včera když jsem luxovala, zaútočila na lux, rozčílilo jí, že jí vcucnul jazýček a hodlala ho zabít . pak dělala půl hodiny stojku na hlavě a šmrdlala si hubou vo zem

Fajka

ty vole už vidím jak růžovka zjištuje kerej kosočtverec kam patří

a ty seš taky jemen!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 13:01
- Nahlásit

PetraK
MŮŽU JÍT DOMŮ, DOMŮ , DOMŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!

háský velikonoce a volno na chaloupce !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 13:05
- Nahlásit

Xerxová
fakt se po necem tvorej flusy vic, jo?

Fajka
takže to je poprvé co sem si z cen na treku přivezla něco opravdu smyluplnýho co fakt využijem
jo a ta červená jelitu vyloženě sluší

tak to je fakt skvely to su moc rada,ze se vam podarilo, kamaradce s tou astralackou se podarilo vzit ten opasek, tak taky mela radost asi nejak plemeno predurcuje uspesnost na tombole ci co?

jak růžovka zjištuje kerej kosočtverec kam patří

PetraK
gratulieren!

a jinak teda krasny velikonoce vseeeeem

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 13:28
- Nahlásit

Hlásím se k těm, co nemají rády Velikonoce, respektive pondělí, ráno shrábnu psa a jupí s nim na dlouhou procházku. Na dveřích už pár let nápis NEJSME DOMA teda jen to Velikonoční pondělí takže ikdyž příjde někdo opožděně, tak na dveře nebacá... a když jsem doma tak slyším: neumíš číst? Nejsou doma !
PetraK
haskej víkend, já ešče hoďku

A rozmyslela jsem se že zítra jécham Nach Velemín, páč kucí plánujou nějaký kolena píct a tak...no tak přinejhorším se pobleju tam, že

worick
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 13:39
- Nahlásit

denyk
Hlásím se k těm, co nemají rády Velikonoce, respektive pondělí, ráno shrábnu psa a jupí s nim na dlouhou procházku. Na dveřích už pár let nápis NEJSME DOMA - ještě, že jsme každá z jiného konce republiky, páč vidím, že máme všechny stejný nápad(všechny pejskařky? ) tak aby jsme se tam někde všichni neušlapali...na tom pondělním výletě

PetraK
ssst, Bubi se s ničím nepáře, včera když jsem luxovala, zaútočila na lux, rozčílilo jí, že jí vcucnul jazýček a hodlala ho zabít . pak dělala půl hodiny stojku na hlavě a šmrdlala si hubou vo zem -

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 13:46
- Nahlásit

worick
že máme všechny stejný nápad(všechny pejsk
fakt? Já to u nás nikde neviděla

tak aby jsme se tam někde všichni neušlapali...na tom pondělním výletě
já chodím tam kam nikdo nechodí
Enem tam po mně někdo hází knedlíky

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 13:48
- Nahlásit

Fajka
zjištuje kerej kosočtverec kam patří
pomooooooooooooooooooooooc

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 19:27
- Nahlásit

kde to berete ten sníh a mrazejky? u nás dneska jaroooo, sluníčko, žádnej sníh, žádnej vichr, paráda
koledníci mě nevaděj, u nás choděj s dětma, takže ani tak vožralí nejsou a my jsme spíš zkraje, jediný co mě vadí, že choděj moc brzo a já kvůli nim musím poslední volnej den brzo vstávat, to bych teda zrušila a přesunula koledu nejmíň na odpoledne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 19:44
- Nahlásit

Maya
u nas jen vichrrrrrr snezilo asi jen pul hodky
zavidim ti to jaro ale teda.

no tak si prelep zvonek nebo neco

ja si prave smyla z hlavy hennu, su dost zvedava. vlasy zatim mam a zelene nevypadaj, tak treba ta premiera nedopadne nejhur

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 19:55
- Nahlásit

cernej caj
tak jaro k vám asi doleze zejtra
zvonek by stačilo vytáhnout ze zásuvky, ale to jaksi na naší pidivesnici by bylo rovno vydědění
po henně jsou vlasy červený a ne zelený ne? Jak si dlouho jí měla na hlavě? já četla, že to má bejt celou noc a to mě odradilo,a le měla jsem tu přírodní barvu s hennou a dočervena to bylo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 20:16
- Nahlásit

Maya
no zalezi na odstinu ale na krabicce pisou ze kdyz nebude mit voda na rozmichani aspon 60stupnu a nekydnes to na hlavu s aspon 60ti stupnama tak ta teplota uvolnuje ty latky takze se ty pigmeny neuvolni a muzes mit zeleny vlasy

no ja mela cca 30minut, psali na barvu 30-60min, na intenzivni barvu 60min a na regeneraci 1-6hodin.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 20:21
- Nahlásit

Maya
hm, hloubkova kontrola rika, ze 30 minut bylo asi malo, pac vidim mirny odlesky mozna jinaciho odstinu sem tam na vlasu a v koneckach, ktery sou trochu svetlejsi od posledniho barveni, ale v globalu musim udelat kontrolu na lepsim svetle ve vetsim zrcadle nez 15x15cm

aaaa to harakiri bylo jako k nicemu jooo?

birma
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 20:47
- Nahlásit

Hennu jsem vždycky nechávala aspoň celý odpoledne

Na Velikonoce budu akorát péct mazanec a mamka dělat sekanici. Kopřivy nedáváme, místo toho dáváme pórek a je to ňam

Jsem scíplá. Adam je vzornej a nechává mě relaxovat jen slalom poctivě trénujem a lepšíme se

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 20:52
- Nahlásit

Rumíček JE bordera a Bubinka je blásen. Dneska vylezla sem:

na první a druhou šprušli

sama od sebe , není normální, neni. Než jsem jí to stačila rozmluvit, hópla a to bohužel doslova nahoru znovu a spadla, princezna Blběna to je. I ten malej hovád má víc rozumu v takových chvílích. A byli jsme na trampolíně. A byla sranda, Bubi hópla naohoru a řvala na mě, jak prorvaný Slapy. A taky byla hrdinka největší, páč Štajn jako chvilku nevědíl, ešivá tam chce a nebo ne. Čokle si to dneska uživali a já taky. Jen jsem po těch třech hodinkách intenzivního venčení kaput. Taky si čokle hráli se čtyřměsíčním bostonkem a Rumíček pak lítal s ohařkou blásnivou a ukradl balonek dvěma borderám. A krásně jsme se učili čekat, na chodníku, než pánčička vleze do lesíčka a hodí tam žoužlobalonek, kterej Rumíček pak na povel běžel hledat a přinesl ho. A Bubi taky seděla a taky čekala a taky hledala a taky nosila-svůj kroužek.Leč mám podezření, že Rumíčkovi závidí žužlobalonek. Asi ho budu muset někde pro ni taky sehnat.
Jdu hledat domeček, páč ničehož jinýho nejsu mocna

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 20:52
- Nahlásit

birma
jen slalom poctivě trénujem
taky jsme dneska zkoušeli. Bubi docela jo, Rumenige dělá krávoviny radši

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 20:57
- Nahlásit

birma
co je sekanice?

nj priste se poucim

adamek je zlaticko, pekne regeneruj

PetraK
no teda, to je hustyyy ale snad se ji nic nestalo doufam jak spadla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:05
- Nahlásit

cernej caj
hustyyy

jo. Ten první "výstup" udělala s rozvahou, jako profík, což mě dosti překvapilo- i to, že tam prostě vylezla sama, nestačila jsem zareagovat, jinak bych jí v tom zabránila. Stejně tak mě překvapilo to, že druhej pokus, kde jsem to už neřešila, pojala přesně ve svým stylu potrhlosti a spadla. Nestalo se jí nic, jen se praštila, troubulína jedna. Aby o dvě vteřiny dýl, šla skákat přes dřevěnou překážku. Jí tohle prostě nějak děsně baví.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:11
- Nahlásit

Night dneska nejprve poslechl a nechal se připnout, když se k nám řítil mladý irský teriér (byl zvláštní, skákal na Nighta a přitom vrčel. Chtěl si hrát a přitom se asi bál). Zdrhnul paničce, ta se pak moc omlouvala. Čubinu měla na volno u nohy a on že je snad nevychovatelný... Politovali jsme ji, já za chvilku pustila Nighta... a on zdrhnul za nima. Zmetek jeden... Tak jsem se zase omlouvali my... a litovala nás ona

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:11
- Nahlásit

PetraK Bubice je fakt neuvěřitelná babka

birma
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:21
- Nahlásit

PetraK
Bubitka je lezkyně!
taky jsme dneska zkoušeli.
asik krapet jináč než my naváděnim na pamlsek hádám?

cernej caj
Nádivka velikonoční

Xerxová
Politovali jsme ji, já za chvilku pustila Nighta... a on zdrhnul za nima. Zmetek jeden... Tak jsem se zase omlouvali my... a litovala nás ona
To je krásnýýýyy

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:24
- Nahlásit

PetraK
Bubice má nevyužitej potenciál koukám ale hlavně že jí teda nic nestalo babce
cernej caj
půl hoďky je na henu určitě málo, to se nechává normální barva, já právě taky četla jak píše birma že minimálně několik hodin a obvykle všichni lidi psali, že s tim spěj, to si nedovedu představit a i tak představa bahna půl dne na hlavě mě odradila
tak zkus tu přírodní barvu co jsem měla, to se nechávalo půl hoďky taky a chytlo to dobře, akorát se to dřív omylo než normální barva

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:26
- Nahlásit

Xerxová

klid, vidíš, že někdy se daří. Jen se na tom musí pracovat.Já mám výhodu, že vylezu za barák a vždycky tam někoho potkám. Někoho, kdy ho můžu zastavit a jako odměnu ho můžu nechat za ním pustit. Ty tuhle možnost vzhledem k jeho velikosti nemáš. A on má stejný potřeby jako Rumíček, musí, muůůůůůsííííí se družit. Potřebuje to. je to chudínek malej. Přijeď na Pecku, fakt.

Jo Bubi je úžasná, teď jsem jí vyprávěla, ešivá si pamatuje jak k nám přišla a první co viděla v bytě byla žužlokostéčka. Jak jí popadla a lítala s ní bytem a všem jí ukazovala , bylo to děsně roztomilý tehdá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:29
- Nahlásit

birma

Bubitka je lezkyně!
[i][/i]
Bubi je hlavně ma-goooor. Jde do všeho a po hlavě To na tý fotce ale není ona, to je Ešínek. Ona vylezla "jen" první a druhou šprušli.Ale pravda naprosto s přehledem. Poprvní teda

Slalom nedělám na pamlsek. Na ukazování jenom. Jako když mají obíhat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2015 21:31
- Nahlásit

Maya
ale hlavně že jí teda nic nestalo babce

hrklo ve mě dost teda, i když to byla "jen" ta druhá šprušle. Ona prostě miluje nový věci, co už je ochozený, to jí nebaví . A do všeho jde s plnou vervou.

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání