| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:59
- Nahlásit
tak už mám asik podobnou slepotu jak ešusová, páč čajdy příspěvek v 8:24 jsem objevila až teď
grimmh
avoj, ty klameš tělem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 09:05
- Nahlásit
denyk
podle me to neni slepotou ale nekdy se mi taky stane ze i kdyz davam f5 tak se mi to nezobrazi, pak neco napisu a buch soutam 3 prede mnou...
grimmh
a mas uz vysledky? budes je znat aspon tento tyden?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 09:19
- Nahlásit
denyk
by mě mohli milovat s tou Henou mít ot 5 hodin na palici
asi tak nějak
A jak dlouho to trvá než se to pak vymeje?
asi dlouho, dostat bahno z vlasů asi nic moc a předpokládám, že čím delší vlasy, tím dýl
no mozna jo ale nemuze to casem za 10 let ucpat trubky do kanalizace? v baraku
to fakt nevím, kdyby to tam nějak zaschlo, tak asi jo, možná asi lepší to nejhorší do kýblu a do odpadu omejvat jen ty zbytky
ty heny z drogerky tam dost drbali jako nejhorší, ale to už podle mě bude s nějakou chemií, když to chytá po tak krátký době, myslím tam psali o nějaký z DM a že v tom je přidaná nějaká chemikálie
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 09:24
- Nahlásit
cernej caj
Budu volat doktorovi asi dnes po obědě. Nevím jestli už bude výsledky mít. Na CT mi řekli, že na popis mají 8 dní, ale abych si zkusila svému doktorovi zavolat ke konci tohoto týdne. On mi stejně asi do telefonu nic neřekne, spíš mě pozve, abych tam přišla, takže nevím, jak dlouho budu napnutá, kdy si na mě udělá čas........
Díky, že na mě myslíš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 09:29
- Nahlásit
třeba se bude hodit kachně pro Marťase
bylo mi doporučený tohle, tak hodlám zakoupit
http://www.gigalekarna.cz/produkt/linola-fett-olba d-400ml/
a jako ta firma má jinak zajímavý věci, ten sprchový gel a šampony taky vypadaj zajímavě, tak budu asi testovat
http://www.gigalekarna.cz/vyrobci/dr-august-wolf/
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
grimmh
tak doufám, že tě nebude moc dlouho napínat
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Maya
ja mela tuhle a psali 30-60min na odstin ale tay asi zalezi od vlasu, treba na blond by ta pul hodka asi stacila a ten odstin sem taky trochu mela nakonec, jen sem to doma nepoznala
rikala sem si ze bych zkusila jinou, ale musim se podivat.
denyk
holt to tak nekdy vyjde, noo
grimmh
no doufam, ze bude mit neco hmatatelnyho, aby ti uz mohl pomoct
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 09:34
- Nahlásit
Maya
dostat bahno z vlasů asi nic moc a předpokládám, že čím delší vlasy, tím dýl
jsem se zasejc blbě vyjádřila, jsem měla na mysli barvu z vlasů, jako jak dlouhou výdrž má barva
grimmh
držím palečky
cernej caj
holt to tak nekdy vyjde, noo
co?
jsem dnes o krapet víc zabržděná než normálně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:01
- Nahlásit
denyk
ja te pochopila huraa ale ja nevim, ja poreferuju az s pristim pokusem. zatim muzu rict ze 30min - jen lehkej nadech a po 5ti dnech jeste zustava trochu ten nadech
co?
jako ze ti daj kosem a pak zmenaaaa
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:09
- Nahlásit
cernej caj
po 5ti dnech jeste zustava trochu ten nadech
no asi jsi mě pochopila, ale než se ta barva úpá vymeje
tak to trvá třeba 2 měsíce, nebo?
jako ze ti daj kosem a pak zmenaaaa
ach sooo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:11
- Nahlásit
denyk
tak to trvá třeba 2 měsíce, nebo?
prej tak měsíc, jde to dolů rychlejc než normální barva, tak ono je to jako logický
co jsem měla tu přírodní barvu s trochou heny, tak fakt to bylo dole celkem rychle a to si nemeju vlasy zas až tak často
tak jsem objednala od tý linoly kde co včetně kofeinovýho šamponu a balzámu a tak, tak jsem na to zvědavá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:18
- Nahlásit
denyk
to ja nevim, to ja davam aktualni stav, moc sem to videt nemela a ted to mam videt trochu min ale ja to mam poprvy a fakt nevim...
taky zalezi asi jak moc mejes ja kazdej den.
Maya
posli odkaz
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:25
- Nahlásit
Maya
hm tak to vydrží prd prd
cernej caj
tak je to jasný že pole toho jak si kdo meje hlavu ale tak když to není moc vidět a navíc se to rychle vymejvá a ty obštrukce s tím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:30
- Nahlásit
denyk
de asi o to ze to jen vlas obali a da mu pigment a narozdil od chmeie ti nevyzere barvu a nenarusi a neponici strukturu vlasu a proto sou nektery ochotny ty obstrukce delat
a me stve, ze najit dobrej odstin nejde ale s tou henou to asi pude
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Může mě někdo vysvětlit proč když jde dav lidí si vyberou na rozhovor zrovna mě???
prej jedna jediná otázečka... si myslela že jí řeknu že nevim a neznám a vono prdlajs, nakonec z toho byl čtvrthodinovej rozhovor a milijon votázek
tak někdy asi budu v českým rozhlase jako vrchní dement
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:50
- Nahlásit
Fajka
co to mas za zazitek?
sem si vzpomela na nasiraci ze vcerejska, du po ulici, zenska s dvema flexinama proti me pulkou chodniku. buldocek de kolem domu, flexina vytazena, neco vetsiho de po travniku, flexina vytazena a ja mirim jako do trychtire jedinou moznou cestou primo na pani, pani vsecko jedno, je preskocila psa, no supr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:50
- Nahlásit
Máme za sebou první trénink jarního kurzu. Jsme se dvěma milejma středníma fenečkama a říkal Adam, že je to mnohem lepší, než uřvanej bígl a uřvaná nafrněná labrouška taky jsme prvně v životě někde nejpokročilejší
denyk
když to není moc vidět a navíc se to rychle vymejvá a ty obštrukce s tím
Zas ti to zlepší kvalitu vlasů při pravidelnym používání a já sem ouchyl, mě to voní
Akorát sem lemra a nematlám si vlasy ničim, když se ale jednou za uherák dokopu k akci, je henna jasná volba
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 10:55
- Nahlásit
A právě jsem se na fb dočetla, že kastrace ve psovi zabije lovecké pudy. Skoda, že to nikdo nevysvětlil Adamovi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:00
- Nahlásit
birma
že kastrace ve psovi zabije lovecké pudy
no to musím teda dát vážnou řeč s Fajkýšem at se podle toho chová..
cernej caj
nasiraci ze vcerejska, du po ulici, zenska s dvema flexinama proti me pulkou chodniku. buldocek de kolem domu, flexina vytazena, neco vetsiho de po travniku, flexina vytazena a ja mirim jako do trychtire jedinou moznou cestou primo na pani, pani vsecko jedno, je preskocila psa, no supr
no a to jsi pejskař.. víš jak to musí štvát lidi co jim psiska vaděj nebo je nemusej???
co to mas za zazitek
no vybrali si mě z davu a zeptali se jestli znám trekkingový hole??? a na jak dlouhý procházky s nima chodim ..a už to jelo
se slečna nestačila divit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:06
- Nahlásit
Fajka
no vybrali si mě z davu a zeptali se jestli znám trekkingový hole??? a na jak dlouhý procházky s nima chodim..a už to jelo
povykládalas jim o ouchylech?
cernej caj
odkaz je vejš, tak znova
http://www.gigalekarna.cz/vyrobci/dr-august-wolf/
tak určo je ta henna lepší než chemie, ale s šedivejma vlasama, kdy to vomytí je hned vidět, je to fakt na prt
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:06
- Nahlásit
cernej caj
tak já občas namatlám na hlavu palette, jen ten barevný šampń ale tak 1x za půl roku. Nemám ráda, když je vidět, že jsem si vlasy barvila, myslím, že mám svojí barvu hezkou
Když se jednou za čas vidím s kámoškama z moravy,
tak se i ptaj, jestli je mám barvený, ale mám fakt lesklý fajn vlasy svoje a i hodně hustý, jen se mi nějak vzadu začaly vlnit
birma
co se týče kvality, já mám vlasy kvalitní, takže žádné kůry a podobný věci se nekonají. Není potřeba
kastrace ve psovi zabije lovecké pudy
voeeee tomu kdo to vymyslel by měli vzít občanku
Fajka
vyberou na rozhovor zrovna mě???
asi jseš milááá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:08
- Nahlásit
Fajka
musím teda dát vážnou řeč s Fajkýšem at se podle toho chová..
No to dej! Možná jim pan doktor zapomněl během operace dát nějakej obecnej návod chování pro kastráty? Chudinky naše nevzdělaný
jestli znám trekkingový hole???
A znáš?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:11
- Nahlásit
Maya
s šedivejma vlasama, kdy to vomytí je hned vidět, je to fakt na prt
Fakt? Známá má šedou celou hlavu a díky henně udržuje nádhernej zářivě oranžovej odstín. Úplně jí závidim, protože mě to na hnědou nikdy takhle chytnout nemůže
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Maya
povykládalas jim o ouchylech
jako že se hoděj na mlácení ouchylů jo?
ne-ee tam jsme se už nedostaly, ona slečna tvrdila že není možný ujít najdnou víc jak 20 kiláků
birma
asi jseš milááá
spíš přemejšlím essi nějak nekulhám boco ale myslím že nééé
A znáš
až moc...a jelito taky vod posledně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:14
- Nahlásit
Fajka
slečna tvrdila že není možný ujít najdnou víc jak 20 kiláků
A k čemu si teda myslí, že ty hole jsou? a zeptala ses jí, jestli někdy slyšela třá o maratonu a ultramaratonu?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:16
- Nahlásit
birma
Skoda, že to nikdo nevysvětlil Adamovi
taky jsme prvně v životě někde nejpokročilejší
no, někdy to muselo bej poprvé. A Adámek je šikovnej tak cos čekala
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:16
- Nahlásit
Fajka
Gratuluju mediální hvězdě
Doufám, žes jim to pořádně osvětlila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:20
- Nahlásit
birma
zeptala ses jí, jestli někdy slyšela třá o maratonu a ultramaratonu?
no vona jako myslela se psem... ale jináč byla blondýna tak byla trošku mimo, ale zase byla fakt milá ..být chlap tak rozteču
grimmh
Gratuluju mediální hvězdě
Doufám, žes jim to pořádně osvětlila
to stejnak vystříhaj a bude tam:
Máte a používáte trekkingový hole:
ANO!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:29
- Nahlásit
birma
tak to je supr ze kurz ste si uzili
tak treba je mel predtim vetsi
Fajka
jo, to presne chapu jak jim to musi vadit, proto se sakra snazim abych nikde se psem neobtezovala, nenechavala ho na nadrazi na dvoumetrovym voditku si chodit kam chce atd. atd... se stekotem nic neudelam ale to matkys jecicima detma taky ne
jestli znám trekkingový hole??? a na jak dlouhý procházky s nima chodim
neeee, co si rikala? bezne si davas pade na rozehrati a jednou mesicne tak tu stovecku abys nevysla z formy? musis pak poslat kdy a kde to budeee
slehlo to s nima hned nebo az za chvili?
ko že se hoděj na mlácení ouchylů jo?
denyk
dyz ja su na ty zrzavy tony a ty vetsinou vyzerou vlas takze kdyz se vymyje tak mam misto svoji hnede takovou vyblitou blond vyzranou, bleee. tak s hennou to asi bude dobra volba. sem ted asi po 15ti letech mela asi 90% barvy vlastni, pres 15let sem nevidela asi vic jak 5% vlastni v kuse nemam rada svoji hnedou...
Maya
slepaaa
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:30
- Nahlásit
grimmh
někdy to muselo bej poprvé.
To je pravda, dř8v nebo pozdějc jsme museli mít aspoň jednu lekci s někym, kdo vidí překážky prvně v životě
Fajka
no vona jako myslela se psem...
Takže pes sám jo, člověk sám jo a dohromady ne?
zase byla fakt milá ..být chlap tak rozteču
To je hlavní
|