| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 16:20
- Nahlásit
Fifi
Drzte palce v patek, jedu s Ag na vysetreni... Neni to dobre, vubec to neni dobre.
Fifi já držím, držím už od víkenda. Mám cestou z prasé cinknout? Jindy nemám dneska možnost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 16:20
- Nahlásit
birma
Jj, i kdyz to asi nebudou radostny zpravy. Slapky si uzij, blazne!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 16:21
- Nahlásit
PetraK
Mám cestou z prasé cinknout?
Jestli mas naladu na morbidno, tak klidne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 16:22
- Nahlásit
Fifi
tak to budu držet palce, snad to nebude tak hrozný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 16:24
- Nahlásit
Fifi
zavolám. jen co vystřelím z úřadu, budu volat, myslím na vás furt.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 16:24
- Nahlásit
Fifi
i kdyz to asi nebudou radostny zpravy
neházej flintu do žita, třeba veta napadne nějaká rozumná varianta co s tím.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 16:29
- Nahlásit
Fifi ach jo... Budu na Tě myslet. A hlavně na chlupatici...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 17:10
- Nahlásit
Fifi
nějak mě uteklo že Agoušek má problém
držíme všecko co máme a myslíme na vás!
Zrovna jsem se vrátila od vetky,byla jsem pochválená že to mám vyčištěno dobře, ale nechtěla se v tom nimrat bo tam je kůže slabá a prej se někdy stává že si to psiska rozedřou a kouká jim ven kost v těch místech jsou i nějaký potní a mazový váčky a ty se rádi zanícujou tak rej to bude určo ono bo pohmatem na kosti nic, vypadá to všecko dobře...
tak dostala protizánětlivku bo dyž odlehčuje a pajdá tak to muší bolet... a do neděle rimadyl a v pondělí se máme buď ukázat a nebo zahlásit jestli dobrý... no a kontrolovat jestli to i přesto nehnisá...
Je zajímavý že tlapu odlehčuje ale do kufru a z kufru skákala sama jak laňka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 17:18
- Nahlásit
Fajka
Toz at se to babovce rychle scucne a bolet prestane. To ma na lokti, otlak nejakej?
nějak mě uteklo že Agoušek má problém
Neuteklo, ja to sem nepsala. Ted je ale potreba palce drzet. Dik.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 17:22
- Nahlásit
Fifi
díky
To ma na lokti, otlak nejakej
no jo mívá to tam otlačení jak je těžká, sice leži furt na měkkým ale jak prudce vstává kolikrát nebo lehá tak ten jeden loket prostě trpí víc než ten druhej, ten je uplně v pohodě. Naposledy si to tam podráždila někde před dvěma lety na Pecce od tý doby dobrý ale však to všichni známe čím jsou starší tím častějš se někde něco najde...no
Ted je ale potreba palce drzet. Dik.
držíme moc moc moc ať je zase líp!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 17:23
- Nahlásit
fifi
budu na vas myslet snad to nebudu de tak zly jak si mydlis ze je...
fajka
tak supr, sikovna cisticka ses a snad se faja brzo zhoji
petrak
z mobilu to vypada jak krabice kralicich bobku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 17:30
- Nahlásit
Fajka
pohmatem na kosti nic, vypadá to všecko dobře...
to je moc dobře. tyhle podebraný váčky se občas dělaj Síse. Přesně jak říkáš, s věkem se takovýhle problémy začínaj trochu víc objevovat. Tak ať už to Fájušku nebolí a hezky se jí to zhojí.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 19:36
- Nahlásit
Fifi
i my držíme vše, co můžem ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 19:38
- Nahlásit
Fajka
tak ať se jí to brzo zahojí, mě to připadá že tyhle otlaky jsou pes od psa, známí mají dva zlaťáky a jeden to má furt a druhej nikdy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 19:51
- Nahlásit
kdybyste chtěly vidět mou dnešní a včerejší obrovskou radost
(- 2. trénink aportu venku
- 2. trénink kdy byl aport ode mě dál než 0,5 m
- 2. trénink, kdy Adam měl pro aport vyběhnout ode mě
- celkově 5. a 6. pokus)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 21:56
- Nahlásit
aaaaaaaa narazila jsem v jednom útulku na kouzelnýho střapáče a ten výraz v očích mi někoho strašně moc připomíná....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 22:01
- Nahlásit
Fifi
držím všecko
birmaaaaaaaaa narazila jsem v jednom útulku na kouzelnýho střapáč
se dvěma budeš mít veselej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 22:03
- Nahlásit
Vero
se dvěma budeš mít veselej
si ho neberu, zbytky rozumu ještě doufám mám. Ale je sladkej a ten výraz je fakt celej Adam na útulkovejch fotkách
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 00:03
- Nahlásit
A ještě pro Fifijovou vlkošedej fousáč - vypadá trochu jako vyšisovanej a vylisovanej Adam
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 06:12
- Nahlásit
Dobré ranko,
dnes překvapivé teplo, asik bude pršát
Včera som prišiel domov dnes (no asi jsem to potřebovala )
Fifi
četla jsem včera, sice jsem nepsala, ale držela palečky
Fajka
tak snad se brzo zahojí
birma
hezkej chlupáček, vlastně oba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 06:50
- Nahlásit
birma
sikovny ste
denyk
stejne v noci nespis, tak co
ferina mela vcera uplne uslzeny oci, jedno teda echt to privirala, tak sem ji to vykapala lidskym septonexem, v tom horsim mela chlup tak jak mrkala a uz lip otvirala tak se mi ho podarilo vyndat, tak snad dobry ale co me prekvapilo, vokoun ho mel taky uslzeny, ale tomu se mi vykapnout nepodarilo tak budu muset zacit trenovat s kapkama. je mi ale zahadou, z cheo to maji
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 06:58
- Nahlásit
cernej caj
jak jsem tu před pár dny psala, Bukís měl taky problém s očima, až hnis, asi to bylo z toho Platinum.
A nemůžou to mít z větru?
stejne v noci nespis, tak co
jo teď jsme spala jak mimino
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:00
- Nahlásit
denyk
no z vetru me napadlo taky - jenze u nas fuci jak svina prakticky celej rok, sme na vetrnejch planich a tak si rikam, ze ted nefoukalo vic nez jindy.
no vidis, navod jak se vyspat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:20
- Nahlásit
cernej caj
Kimovi slzí přes léto taky jedno oko a vypadá to na nějakou alergii, horší to má když třeba běhá ve vysokoý trávě, v zimě nic, tak třeba vám tam teďkon něco kvete
já mu s tím ani už nic nedělám, ze začátku jsem mu taky kapala a bylo to prt platný a jemu to zdá se nijak nevadí, tak to neřeším, ale pravda nemá to, že by mu tekly potoky, ale má pod okem takovou tu umolousanou srst, mu to tam musím občas oškrabat z těch chlupů
denyk
takhle pařit uprostřed tejdne??
birma
to je teda celej Adam ten první
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:24
- Nahlásit
Maya
tj, nekdy to mivaj taky ale sem se elkla co s tim vokem ma, nastesti snad nic
koupim si dalsi hennu a necham priste dyl - proti svetlu trochu odstin byl videt a vypadlao to fakt pekne, akorat nevim zda to bahynko nemuze ucpat odpady
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:34
- Nahlásit
cernej caj
no tak když si jí vyndala ten chlup, tak to určitě bude mít lepší
sem si včera taky četla o tý heně, všude píšou 4-5 hodin a taky jsou různý ty heny, tak záleží jak která komu sedne, prej dát přes to na hlavu pytel na odpadky a upevnit okolo toaleťákem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:36
- Nahlásit
S tím teda nevím, ale je fakt, že u nás do čističky by to asi snad vůbec nešlo, to bych si musela asi chodit smejvat do potoka nebo co ale jestli máte normálka kanalizaci, tak to asi nevadí, vždyť si to tak splachuje každej ne?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:39
- Nahlásit
cernej caj
jenze u nas fuci
tak nefím dzivče....
Maya
u Kima to asik alergie bude. Sousedka měla fenku-nalezenkyni a u ní se projevila alergie na trávu, měla úplně nateklé červené břicho. To jsou svinstva
takhle pařit uprostřed tejdne??
no stane se, bylo to zcela neplánované, jdu z práce, dálce vidím kámoše a řvu, jdeme večer chlastaaaaat? Prej né, jdu makat na barák. A bylo. A po dvou hodinách jsem ho potkala v autě, zastavil a říká tak v sedm jo
Maya
by mě mohli milovat s tou Henou mít ot 5 hodin na palici
A jak dlouho to trvá než se to pak vymeje?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:40
- Nahlásit
Maya
co sem mela tu hennu z drogerky tak k ni byla i takova cepice na vlasy, tak tim ze mam kratky tak v poho
sem si rikala, ze prisne necham aspon tu hodku,no.
no mozna jo ale nemuze to casem za 10 let ucpat trubky do kanalizace? v baraku? spis si rikam smyt do kyblu a vylit na zahradu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:54
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Fifi
Moc, moc na vás budu myslet a v pátek budu držet pěsti, aby to na veterině dobře dopadlo.
Fajka
Fajušce foukám bebí na dálku a přeju brzské uzdravení.
Denyk
Éééliška je héééérečka a s hračkama se dobře vyblbne. Nejmilejší hra je ale na lovenou a na honěnou s paničkou
Darenku jsem fotila na zahrádce o víkendu, ale jen pár fotek. Přidám je příležitostně.
|