Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 21:31
- Nahlásit

Denyk
Jejda děvče, to je mi líto, že ti není dobře. Ale tyhle problémy teď jsou asi všude. U nás v práci už kolegyně o patro výš taky odpadly. Tak jen doufám, že já do toho pátku vydržím, abych mohla absolvovat to vyšetření.
Držím palce, ať tu chorobu brzy přepereš a je zas dobře.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 22:00
- Nahlásit

tip na knihu http://www.databazeknih.cz/knihy/schrodingerova-ve lryba-206883

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 22:03
- Nahlásit

špic v reklamě, to je přesnýýý
https://www.facebook.com/video.php?v=1015304546554 9591&set=vb.96814974590&type=2&theater

worick
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 23:00
- Nahlásit

Xerxová
ale nemáme rádi až tak organizovaný volný čas...proto třeba i dovolené jezdíme ne s cestovkou, ale "trasovou samotvorbu" ... A neradi máme psisko na vodítku, pokud to není vysloveně nutné. - navlas stejně i s tímhle: tak to já "malé" výlety taky plánuji často (tedy bez dopravy - jen vhodné parkování se musí taky najít - a k tomu okruh, neb auto samo nepřejede) pravidelně. - každou sobotu

Maya
špic v reklamě, to je přesnýýý - jako bych viděla Worušu A u nás je to ještě o jeden level dál: Worka nerad jezdí i tím autem, takže na výlet chce, chce moc, ale když zjistí, že musí autem, jebne sebou na záda u auta a že on nepojede. Tom už s ním má nacvičeno, že mu jako zacvičí se všema pacenkama...a když je tedy ,,rozcvičený", tak se dá ukecat a nastoupí

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 23:11
- Nahlásit

worick, Xerxová
Nj naše každotýdenní výlety mají v zimě přes 30 a od jara přes 40 km a nesnáším jít byť i jen úsek dvakrát. Pokud vás někoho baví plánovat takový akce v kombinaci s tím, že požaduju minimum asfaltu a dobrou vlakovou dostupnost, tak se vůbec nebudu zlobit, když mi něco naplánujete

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 23:16
- Nahlásit

birma
každotýdenní výlety mají v zimě přes 30 a od jara přes 40 km
Fakt kazdej tejden takhle razis?

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 23:18
- Nahlásit

Darenka
Ale tyhle problémy teď jsou asi všude. U nás v práci už kolegyně o patro výš taky odpadly. Tak jen doufám, že já do toho pátku vydržím, abych mohla absolvovat to vyšetření.
Hele, osobo, ty nepadnes, drzim palce na to vysetreni. V patek se tam nastoupis a tecka! A zjistej ti nic, nebo nejakou banalitu. Tak.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 23:21
- Nahlásit

Fifi
Teď tolik ne, protože jsem byla buď na hromadě, na brigádě nebo na tréninku, na podzim mi to fakt vycházelo a chci se k tomu vratit, pokud to aspon trošičku půjde. Velkou roli v tom važně hraje fakt, že se mi už moc nedaří plánovat trasy, kam by to nebylo přes půl republiky a bylo to tam nový.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 23:28
- Nahlásit

birma
Velkou roli v tom važně hraje fakt, že se mi už moc nedaří plánovat trasy, kam by to nebylo přes půl republiky a bylo to tam nový.
To budes mit postupne letama docela orisek. Do kteryho sektoru se presunout. Nebo se budes presunovat pres tu pul republiky, myslis, ze do duchodu ti to vystaci?

worick
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 23:30
- Nahlásit

birma
a nesnáším jít byť i jen úsek dvakrát - já taky ne! Tomovi to nevadí a nemůže pořád pochopit jak šílím z toho, že jdem blbých 7km a ještě kilometr z toho mám jít tam i zpět

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 05:22
- Nahlásit

Fifi
To budes mit postupne letama docela orisek.
To mám už teď

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 06:32
- Nahlásit

Fifi
Díky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 06:45
- Nahlásit

birma my se sice snažíme o nové trasy, ale za ty roky už se opakujeme. Ale výlety se neopakují - jednou je bučina v rozpuku jarní zelené, jindy nás v ní chytne letní bouřka, pak je tam měděně zlatý podzim a nebo jiskřící paní Zima. Pokaždé je ta trasa jiná...

Darenka držím palce, ať vše dobře dopadne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 07:12
- Nahlásit

birma
tak tak akorat me nevadi jit stejnej usek dvakrat jak pri vylete (kdyz to je kousek) tak opakovane nejaky kus trasy na jinym vylete

Darenka
urcite nepadnes, na to vysetreni cekas uz dlouho, tak to urcite klapne

Fifi
To budes mit postupne letama docela orisek
treba ja ho uz mam nekolik let, prakticky cela jizni morava, kam to mam dostupny vetsinou vlakem, nouzove i busem tak do hodiny a pul (z brna, hodinu od nas na nadrazi nepocitam) mam prochozenou, zbyva mi fakt ten jedinej usek co mi tedko padl ale ja casto chodim vicekrat navic ne kazdou sobotu mam volnou ze se mi hodi na vylet, prece jen clovek by krome prace rad zil jen vyletama ale neni to realny

co mam v planu sou jen takovy veci jako sumava - 8h vlakem, krusky - 8h vlakem, jizerky - 8h vlakem

worick
ber to tak ze z druhy strany to vypada jinak, jinak v lete, jinak v zime...

VSEM CESTUJICIM
byla v radiozurnale hlasena vystraha krz snih a vyjizdet pry opatrne a hlavne ne na letnich gumach

Xerxová
Ale výlety se neopakují - tak tak ale je to taky blby nekdy nejak rozumne. treba co sem sehnala na netu novy zajemce o vylety se ukazalo, ze odmitaj jit dvakrat tam, kde uz jednou byli takze jak sem mela radost tak je prakticky uz po ni

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 07:33
- Nahlásit

Morgen ve spolek,
hlásím se z kolbenky, ale břuch bolí, zítra to na výlet moc nevypadá....
Jo a ráno, bílo a chumelí a chumelí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 07:39
- Nahlásit

denyk
tak doufam, ze je aspon uz lip, nejhur budes odpocivat a nabirat sily

u nas uz nejhorsi chumelenice presla.

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:14
- Nahlásit

cernej caj
sumava - 8h vlakem, krusky - 8h vlakem, jizerky - 8h vla
no jooo čéče, já to mám vlakem kolikrát ešče delší

ak doufam, ze je aspon uz lip
jak nebleju a nemám teplotu tak už se to dá...
Jen se bojím něco jíst

Darenka
držím palčáky ať je vše v pořádku...a bude!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:25
- Nahlásit

denyk
tak ja nerikam, ze nemas jako porad pravda na tom muze byt clovek hur anebo zas bydlet v lesich a nemit tu potrebu

tak co smectu aspon na uklidneni?

jinak zkousim trochu odsazeni, tak je lepsi novy nebo nechat to stary ? se mi mozna vic libi jak je to vic odsazeny, ze ten blok textu je kratsi a vic centrovanej vuci fotkam... ale nevim no

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:30
- Nahlásit

denyk
tak ať tě to brzy přejde, tak suchej rohlík nebo piškoty si snad dát můžeš s černým čajem
u nás vánice a vichr, tak jsem zase vytáhla zimní bundu, včera v jarní bundičce jsem cestou domů málem umrzla
v práci o půl hoďky pozdějc, ta dálnice mě fakt se...e

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:32
- Nahlásit

cernej caj
to nový se mi líbí víc, je to takový úhlednější nebo lepší na pohled pro mě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:36
- Nahlásit

Maya
tak to ses husta s jarni bundickou, ja teda nosim taky jarni ale pod ni mikinu pac bych umrzla rano, takze nastesti me to nezaskocilo

s praci dost napytel teda

jj, taky se mi zda lepsi, tak ja to sice asi zpetne upravovat vsecko nebudu ale necham to tak asi nove.

denyk
dusenou zeleninku a ryzi doma

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn,
hustá kalamita u nás dneska..leden hadr!
Včera jsme jezdili po vlastech českých a bylo na co koukat, samý auto ve škarpě, převrácený přívěsy, polámaný stromy, rozsypaný popelnice, bilbooordy na kusy.... pěkná zima..lepší jak v lednu...máme tu tak 20 čísel sněhu....místo velikonoční výzdoby asi rozsvítím vánoční světýlka

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:46
- Nahlásit

Fajka
no a lituju koledníky, v pondělí má bejt furt stejně, to je fakt spíš na vánoční stromek
u nás teda sníh není, ráno na trávě teda byl, ale nedrží se to, ani není umrznuto, spíš bahno všude

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:48
- Nahlásit

Xerxová
my se sice snažíme o nové trasy, ale za ty roky už se opakujeme. Ale výlety se neopakují - jednou je bučina v rozpuku jarní zelené, jindy nás v ní chytne letní bouřka, pak je tam měděně zlatý podzim a nebo jiskřící paní Zima
u mě to asi vzniklo na úplnym začátku, když jsem Adama učila jezdit vlakem a zvládali jsme jen krátký trasy, což znamená od nás do Lysý - tam je borovej/smrkovej les, furt stejnej, všude placka... od tý doby mi to vadí. A zas když někam jedu 2, 3 hodiny, tak bych ráda viděla něco novýho.

cernej caj
byla v radiozurnale hlasena vystraha krz snih a vyjizdet pry opatrne a hlavne ne na letnich gumach
jj mamka vyrážela před pátou do Mladý Boleslavi a volala pak, že myslela, že nedojede, jaká jí chytla vánice.
tak fakt ofafrně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
a co postrooooooj? sedi?

no hlavne ze bezpecne cestujete a jestli postroj pasuje jeste ho poradne otestujes

birma
tak hlavne, aby dojela pak i domu v poradku

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:52
- Nahlásit

nevíte co na vazy pod kolenem? Furt mě to na jedný noze nechce přestat bolet, tak bych tomu ráda pomohla nějak

Maya
lituju koledníky, v pondělí má bejt furt stejně
já lituju sebe, jestli se to do týdne nezlepší, tak Šlapky budou fakt lahůdka...

cernej caj
nový se mi líbí víc

denyk
hlavně že je aspoň trochu líp

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:54
- Nahlásit

birma
zeptat se ortopeda? + jak maya radi dycky magnety?
pokud to citis spis na tykosti, to muze byt od brzdeni a to nekdy boli dyl jinak s vazama fakt nemam zadny zkusenosti ani netusim kudyma to vede

dik

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:58
- Nahlásit

cernej caj
a co postrooooooj? sedi?

vypadá že joo jen to jelito je prostě děsně chlupatý tak mám pocit že mu to ty chlupy bude na zádech vyškubávat..no uvidíme...
když už je ten letní čas a dlouho vidět tak dneska bych to mohla stihnout, včera jsme se vrátili moc pozdě tak to nešlo..

Maya
no a lituju koledníky, v pondělí má bejt furt stejně, to je fakt spíš na vánoční stromek
tak mám pocit jestli bude takhle tak nikdo nepříjde a my ušetříme...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:59
- Nahlásit

cernej caj
pokud to citis spis na tykosti, to muze byt od brzdeni a to nekdy boli dyl
to ne, prostě nepříjemná bolest na druhý straně kolene, nejvíc mi to vadí, když mám stát.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2015 08:59
- Nahlásit

Fajka
tak uvidis, treba to nebude tak zly, nebo treba krouzek necim podlozit? nevim jak totam vypada

k nam zadny nechodej, uf

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání