Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:58
- Nahlásit

PetraK
čajdo - ale já nemyslím, že by všechny kočky z útulku musely nutně žít jen v domě.
jasne, vsechny ne. ale ja potrebuju kote a nebudu pro kote jezdit 250km vlakem nekde...

jinak dekuju za nabidku, zatim jeste pockame, treba se jeste ukaze.... a uvidim. ono stejne hodne kotata budou aktualni asi v lete a to do te doby se uvidi...

si rikam, ze kdyz ne bezocasou, tak nejakou hunatou

Byla hrozně roztomilá.
to verim, prdelka jedna

Maya
tak me to taky bylo jedno, ale sem nevedela ze kocky se vic drzej doma

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:00
- Nahlásit

cernej caj
kote z utulku je skvelej napad az na to ze ta kocka musi zit v dome, okna neotvirat nebo se siti a tak...
To snad ne

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:02
- Nahlásit

PetraK
tak pak poreferuj, jaký to bylo
U Katky jsme trénovali s paní, co dřív chodila do Pandiček a byla děsně překvapená, jak moc se s Katkou ten pes neustále má chválit a odměňovat. Ale to ty si dozajista uděláš dle svého

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:03
- Nahlásit

birma
no jako nektery utulky tady kolem brna i diktujou cim mas krmit a na kolik stupnu ty kocce vytapet...

kolegyne zas ma zkusenost z jednoho psiho pred par lety ze po ni chteli videt platovej vymer...

a kamarad mi ted pise, ze je to moje chyba, ze sem ho nemela vyhanet ven kocoura (jako ja nevedela ze kdyz ta kocka chce ven sama ze je to vyhaneni) a ze sem ji mela naucit at nikam nechodi... tak nevim jako jak to naucit kocku

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:14
- Nahlásit

cernej caj
nektery utulky tady kolem brna i diktujou cim mas krmit a na kolik stupnu ty kocce vytapet...
Tak to je síla
kolegyne zas ma zkusenost z jednoho psiho pred par lety ze po ni chteli videt platovej vymer...
Když občas čtu zkušenosti lidí z útulků, tak se skorem nedivím.
sem ji mela naucit at nikam nechodi... tak nevim jako jak to naucit kocku
Třá kdybys mu nechala amputovat nožičky, tak by se nezaběhnul?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:16
- Nahlásit

birma
jako ja na jednu stranu chapu, ze nechtej aby ty zvirata sla do silenych podminek, ale jako takovy informace jako platovej vymer podle me nemaj pravo zadat. navic muzu mit 30cistyho a stejne mi je lito zaplatit za kastraci kocky 300kc a nebo mit 5cistyho a mit zdedenych 8mega a 4 vily... a to mi nedaj jen proto, ze se jim zda ze vydelavam malo? proste...

sakra, priste s ocaskem bez nozicek

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

jasne, vsechny ne. ale ja potrebuju kote a nebudu pro kote jezdit 250km vlakem nekde...

jinak dekuju za nabidku, zatim jeste pockame, treba se jeste ukaze.... a uvidim. ono stejne hodne kotata budou aktualni asi v lete a to do te doby se uvidi...

hele nic z toho nejni problém, ani vzdálenost, ani výběr kotěte ani termit. Fakt, když bude potřeba dáme něco dohromady,
birma

tak pak poreferuj, jaký to bylo

jo to si pište, ale ono to nebude hned, zatím moc termitů volnejch - kdy můžu jít já- není, a mám je dva a časovou nouzi uvidím, ale fakt bych ráda, protože vím, že jí to bude bavit.

Ale to ty si dozajista uděláš dle svého

si piš, moje chválení je vyhlášený - Peckaři se tím vždycky baví . Ono záleží taky ke které lektorce člověk chodí. Nicméně - to pro mě osobně není důležitý, páč já potřebuju plac, jiný psy a mít možnost tam být. Nejdu tam kvůli závodům, ale kvůli zábavě (i jsem právě Báře zdůrazňovala, že chci někam, kde nebudu nikomu brát čas na opravdovej trénink), ostatní si dělám podle svýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:18
- Nahlásit

cernej caj
sakra, priste s ocaskem bez nozicek

ty si Dementěf!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:22
- Nahlásit

PetraK
takze vlastne hlavne prostor dulezitej na to mit

tak snad se zadari nejak to zkloubit

y si Dementěf!
zarid!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:24
- Nahlásit

cernej caj
takze vlastne hlavne prostor dulezitej na to mit

prostor a překážky. To stačí pro Bubinu. Pro Rumíčka ešče jiný pejsky, páč tam ještě chchi aby se dokázal na práci -jakoukoliv - soustředit i mezi ostatními psi, kdy jich je tam víc než třeba dva. Pochopitelně , že Bubi taky uvítá jiný pejsky, páč společnost jí ba. ale není to nutný, s ní bych vystačila s tím, když bych měla překážky na chalupě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:25
- Nahlásit

PetraK
jj myslela sem jako prostor s prekazkama

neda se nekdy domluvit i hriste mimo hodiny?

worick
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Čau holky, vůbec nestíhám dočítat(a to prosím nemakám venku, bo je tam hotová siberie ) ale musím doma dělat úklidové resty Četla jsem jen poslední dvě stránky. A včera tuším skoukla fotky z toho vašeho putování.
Fajce díky moc za pěkné fotky woričkové...na to já strašně ráda koukám. Dotaz: všude vidím když sedí, jak má nějak vodítko, či nějaký popruh přes přední tlapky...má to nějaký význam(je zdrhač?) nebo je to náhoda?

cernej caj
Tak kocour se neukázal... S nima je to těžké. Byl vlastně kastrovaný? Nám doma tedy každý kocour(nekastrovaný) vydržel maximálně dva roky Leonek je kastrovaný a klep, klep...7let...to je kocourovský rekord. Je to briťák, ale také venkovní(tedy když chce, je venku) Já bych neměla to srdce držet kočku doma. Radši riskuju, že o ně přijdu, ale vedou spokojený kočičí, šelmí život
P.S. kočku ti určo seženu, jakou budeš chtít. Až to bude akutní mávni, i přivezem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:38
- Nahlásit

worick
jj byl kastrovany hned v tom nejnizsim veku kdy to jde (cca 6mesicu?) ze prej zustane vic koteci...

no nej samo by zas byl bezocasej cernej kus (dobre, na barve nebaziruju jak to maj u uherskyho brodu bezny

taky dekuju za nabidku, zatim pockam. Kdyz sem rekla muzi, ze udam podestylku a granule, vynadal mi, ze ho odepisuju moc brzo (ale proste 6tydnu na kocku co byla kazdej den doma je hodne

Darenka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:38
- Nahlásit

PetraK
O Blance se to krásně čte. Pro útulek (když jsou tam dobrý lidi) musí být super, že mají zpětnou vazbu a ví, že se fena dostala ke skvělým lidem.
Co si budem povídat - Blanka se nikdy neměla líp než teď - ani v období "před " útulkem. Vytvořili jste jí krásný podzim života. Je šťastná a to je hlavní. A taky si myslím, že bys spolehlivě poznala, kdyby na ní "něco" už bylo moc.
Fifi
doufám, že brána půjde opravit bez větších finančních nároků.

Darenka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:44
- Nahlásit

cernej caj
Pořiď si naháče - nebude mít určitě problém s bleškama
Kamarádka má chovnou stanici britských koček a její dcera má největšího mazlíka - pořídila si nahatou kočku.
No snad kotě nebudeš muset řešit - a navrátí se záletník.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:44
- Nahlásit

cernej caj
huňatá venkovní kočka znamená, že každou chvíli budeš řešit jak jí přinutit, aby se nechala ostříhat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 12:50
- Nahlásit

Darenka
uz vidim nahatou kocku jak bivakuje v zime na verande a chodi ven do zahrady... jinak blechy mela asi jen ferina

podle me naha kocka je dobra jako bytova ale ne jako venkovni

Maya
ok, zustanem u normalni

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:12
- Nahlásit

cernej caj
jj myslela sem jako prostor s prekazkama
ano ano. On prostor by byl - chalupa, jen ty překážky momentálně nemám. Když byl Hošíček Ešíček, měla jsem ty co jsem si vyrobila, Brtnik mi vyrobil i kladinu. Když Ešus odešel, spálila jsem to (kladina byla velká, nedala se uklízet a rozpadla se, stejně tak část překážek, a říkala jsem si, že než budu mít dalšího psa, co může hopikat, rozpadne se to úplně)

neda se nekdy domluvit i hriste mimo hodiny?
tjo to nevím, je to arál po uzavřením a mimo hodiny , kterých tam mají vypsáno dost, si tam cvičí právě ti, co agilitěj doopravdicky.

Darenka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:13
- Nahlásit

cernej caj
já myslela, že u vás celá smečka bivakuje převážně v posteli

já to s tou naháčkou stejně nemyslela vážně - byl to fór. Upřímně, je to strašná podívaná I když jsem na oloprtky, tak tohle už je fakt móóc

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:17
- Nahlásit

Darenka

Blanka se nikdy neměla líp než teď - ani v období "před "

a tak to nevíš zase. Mohla bejt spokojená s tím, že má olbřímí přísun jídla což teda u nás nemá a mohla mít kolem sebe někoho, kdo byl stále s ní, měla ho jen pro sebe..... je to relativní.
Občas si říkám, jestli se jí stýská po tom, kdo jí ze života odešel.

Je šťastná

snad ano. když se se mnou mazlí, nebo něco děláme, když si napucne pupek něčím co jí moc chutná a chodí pak bytem a spokojeně si mrmle, tak určitě, když jí otravuje Štajnidlo, tak moc ne

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:17
- Nahlásit

PetraK
si piš, moje chválení je vyhlášený - Peckaři se tím vždycky baví
neměla jsem na mysli intenzitu chválení, ale míru rozdrobení tréninku a tudíž četnost pochval

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:28
- Nahlásit

birma

tak tetkon nerozumim :

jak moc se s Katkou ten pes neustále má chválit a odměňovat.

neměla jsem na mysli intenzitu chválení, ale míru rozdrobení tréninku a tudíž četnost pochval

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:31
- Nahlásit

PetraK
prostě mi šlo původně o to, že paní z pandiček nebyla zvyklá chválit a odměňovat za tak malé pokroky a tedy tak často a že to ty si určitě vošéfuješ. Nic víc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:33
- Nahlásit

Darenka
az na kocoura, ten do mistnosti s PC nesmi aby mi nelezl po pc a monitoru

kocku mame castecne venkovni vzdycky.

PetraK
aha, tak to je pak naprd. mozna i podivat se po netu po neoplocenych agi plochach treba cestou na chalupu a tak? nektery vesnice to mivaj...

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:36
- Nahlásit

cernej caj
mozna i podivat se po netu po neoplocenych agi plochach
Ty sice jsou třeba po Praze dost častý, ale co jsem viděla, tak většinou jsou ty překážky spíš nebezpečný a minimálně nedostatečný, protože se nedaj přesunout.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:37
- Nahlásit

birma
aha, tak vidis to me vubec nenapadlo ze to muze byt i "blbe"

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:38
- Nahlásit

cernej caj
v dostupnym okolí mám tři takový hřiště, použitelný aspoň trochu je jedno a to ještě za sucha, bez mrazu a jen pro určitou velikost psů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:42
- Nahlásit

birma
prave ja nikdy nevidela takhle ale obcas z vlaku/busu neco vidim nekde u tech mensich obci, ale ono asi jak clovek se tomu nevenuje tak nema prehled

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:43
- Nahlásit

cernej caj
obcas z vlaku/busu neco vidim nekde u tech mensich obci
to budou asi spíš místní cvičáky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:45
- Nahlásit

birma
no mozny to je ale prave to treba ani nebejva oploceny a vetsinou tam ani noha tak sem myslela ze na takovym miste se treba poptat

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání