Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 09:30
- Nahlásit

kachna_
holt co nadelam, s venkovnim kocicakem

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 09:43
- Nahlásit

cernej caj
tak to už to kocour má asi za sebou, to je mi fakt líto
kachna_
na deváťáky dobrý témata

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 09:44
- Nahlásit

cernej caj
zkus pořídit spíš kočku, ty se víc držej u baráku a je menší pravděpodobnost, že se jí něco stane

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 09:45
- Nahlásit

Maya
taky se mi nektery libi moc, to by mohlo decka i bavit

jenze jak poznam u kotete, co to je? starej zigul mel byt udajne kocka...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:10
- Nahlásit

Mně přečetli Nighta hned po příjezdu na veterině (aniž bych to chtěla já), že prý raději pro kontrolu.
Betku vždy kontrolně načítali u očkování na vzteklinu a nebo před výjezdem do zahraničí. Vždycky si vzpomněli oni - prý pro jistotu, abychom neměli potíž.
Takže jsem spokojená, neb jsem věděla, že čip je funkční...

Jinak celá jedna šarže hodně používaných čipů selhala - dost psů se přečipovávalo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Gůtn tág majne líbe Kindr. To je fukéř hrozivej tohleto!! Malý psi lítaj vzduchem a u nás sněží . Tedy ráno sněžilo a byla kláda jako sviň. A včera v tom děsivým urágoši mě pozval Brtnik do hospody. Tak jako fajn, jen se k ní muselo dojít 4 km tam polema a vichrem a pak zase zpátky vzhledem k tomu, že jsem odmítla jít zpátky kolem topolový áleje, která metala větve do prostoru, šla jsem polem. haxny nabalený bahnem. SUpr akcička ale hovádi zrzavý byli spokojený. Rumíček byl poslušen, když viděl stádečko 4 srnek, Blanďa fordila prostorem. Rumíček pak chytal koudele vyoranýho pýru, který jsme mu ve větru házeli. Bubi chytla dvě a řekla, že jsme debilní a že jí to nebaví takhle kravina . Když měla Bubinka narozeniny, napsala jsem do útulku, aby věděli, jak je na tom po dvou letech a napísali nám:
Dobrý den,moc děkujeme za zprávu,fotografie Blanky nás opravdu velice potěšily,až dojaly...Je neuvěřitelné,jak u Vás "omládla".Opravdu bychom si nic nepřáli více,než samé takovéto páníčky pro naše svěřence .Ještě jednou moc děkujeme a zdravíme Blanku i celou její "smečku"

to mě moc těší. páč občas mívám pochybnostě, ešivá toho na ní není moc, ešivá by nechtěla třebas spíš odpočívat, ale když to takhle vidí i nezaujatý lidijové, tak snad cajk.

Germánština dneska perná, byli jsme jen čtyři a bylo tím pádem hodně prostoru, huf. Mám hlavu úplně vymydlenou

jdu kouknout, co jste tu kutily.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:12
- Nahlásit

cernej caj
jenze jak poznam u kotete, co to je?
Každej trochu zkušenější člověk to pozná s velice vysokou úspěšností

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:15
- Nahlásit

Xerxová
tak ono je asi fajn kdyz si to clovek zkontroluje ze to dava do spravnyho ockvoaku ale zas kdo by jezdil se psem se spatnym ockovakem kdyz navic treba ma jen jednoho psa, ze...

nevis o tom neco vic? ze bych si zkusila nekde psy projistotu precist (ale co vim tak vet to zkousel po nacipovani)

PetraK
neuletelas?

tak to je skvely, a to musi hrozne zahrat nejen kvuli bubici ale i lidsky ja psala do utulku ze to mame 5let vokouna od prichozenin a ani neodepsali.

kdyby chtela odpocivat, poznas to na ni si myslim spolehlive.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:18
- Nahlásit

Xerxová
celá jedna šarže hodně používaných čipů selhala
nj, to budeme my, to by odpovídalo

kamarádi měli úsloví "může se to stát každýmu, ale stává se to kachně".

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:22
- Nahlásit

říjnové oficiální prohlášení (v roce 2012) francouzského veterinárního gigantu Virbac o závadnosti tisíců mikročipů značky “BackHome Biotec Microchips” (šlo však mj. podle výrobních řad až o stovky tisíc nefunkčních čipů), určených pro identifikaci psů, koček a distribuovaných zákazníkům v letech 2010 až 2012. Byly to mikročipy zhotovené pro firmu Virbac třetí stranou. Obsahovaly číselné řady 9000880 a od 9000088 až do 900008800259208. Prodejce nefunkčních implantátů vzal odpovědnost na sebe. Omluvil se a nabídl bezplatnou náhradu

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:25
- Nahlásit

Xerxová
tak to nejsme my já jsem čipovala v roce 2008

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:27
- Nahlásit

birma
ok a kde mam vzit toho zkusenyho cloveka? navic zigul druhy byl jediny kote tenkrat k dispozici, to sme vzali co bylo a u zigula prvniho sme ho dostali jako kocicku...

kachna_
nee

Xerxová
tak to ja nevim, jakej mam cip, ale 9000*** mi nezacina zadnej, tak snad v poho...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:29
- Nahlásit

Beta měla taky BackHome - ale byla čipována na jaře 2006. Jsem ráda, že na to myslí na veterině za nás a občas ji kontrolně přejeli. Před tou Anglií jsem na to myslela... ale jinak bych si nikdy nevzpomněla. Teď bych si taky Nighta nechala raději přečíst, že je vše o.k. - ale zase byli rychlejší

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tak koukám, že zatím všichni bez újmy -krom té branky u Fifi, doufám že i vlčí smečka je cajk.

cernej caj

neuletelas
sice ne, ale bylo to děsný, když jsi roztáhla ruce bylo to jak na titaniku , naštěstí cestou zpátky vítr v zádech, v tom poli to dost pomáhalo

hrat nejen kvuli bubici ale i lidsk

přesně. Jsem ráda, že se ozvali. Já to teda psala hlavně kvůli nim, aby měli zpětnou vazbu a viděli, že ta práce dává smysl. I proto jsme se tam tehdy i s Bubi stavovali cestou z dovči.

a ani neodepsali.

když ono někdy není čas a taky záleží, kdo se v ten moment pohybuje u počítadla. já jsme po té co se Blanďa zabydlela taky posílala emila a nikdo neodpověděl. Je to jak kdy no.

kdyby chtela odpocivat, poznas to na ni si myslim spolehlive.

snad jo, ale - já jí furt beru, jako že prostě jede na plnej plyn, musím občas hlídat i to, že prostě jí není pět, ale o osm let víc

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:38
- Nahlásit

kachna_

"může se to stát každýmu, ale stává se to kachně".

strašný, strašný, straščný

ad čipy- budu asi muset nechat Rumíčka očipovat , tetování už není moc čitelný.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:41
- Nahlásit

PetraK
to je super z tím útulkem, ale ona Blanice je z Troji myslím? to je z těch lepších útulků a celkem se snaží vyjít vstříc a snaží se fakt pomoct
v tý vichřici co je by se mi teda nechtělo chodit po polích
cernej caj
no nebo si vzít kotě z útulku nebo z nějaký dočasky, ty lidi s tím maj obvykle zkušenosti a kočku od kocoura poznaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:42
- Nahlásit

jooooooooooooooooo!! tak jsem se ptala tady u nás na hopikání a myslím, že se tam s Bubi půjdem podívat . uvidíme.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:47
- Nahlásit

PetraK
na jaký hopikaní? jako agi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:50
- Nahlásit

Maya

jojo, Blanimůrka je z Troji, mě právě zarazilo tehdy pár věcí - jejich fakt vstřícnost a to, že i na těch psech bylo vidět, že jsou tam s nima v kontaktu. myslela jsem si, že to bude spíš fabrika při tom počtu psů. co se tam protočí. Ale ne. I pak měli radost, když jsme Bubi přivezli ukázat, pamatovali si tam na ní, takže žádný, že by psy brali jako kusovky při pásový výrobě. Bubi teda jako jasně dala nejdřív najevo, že to JE JEJÍ AUTO! A ŽE VONA Z NĚJ S OŠETŘOVATELEM NIKAM NEPUDE! Páč aby jí neodvedli .
Byla jsem tehdy i ráda, že vzali v potaz to co jsem jim říkala o těch lidech, co si tam vybírali štěně a nedali jim ho, protože to by bylo pro to štěndo průserový.

v tý vichřici co je by se mi teda nechtělo chodit po polích

a tak psi stejnak musej, takže se jen spojí příjemný s užitečným . Čokle dostali od majitelky sušený maso a byli taky spokojený

cernej caj
to mě mrzí s žigulem , ale souhlasím s Mayou, vzala bych kotě z útulku, kde budou vědět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:51
- Nahlásit

Maya

jo, na agi ono jí hrozně baví, když v polích u koní hopikáme s Rumíčkem a běháme otočky, tak jsem se s Bárou Banýrovou domluvila, že jím tam prostě zkusím vzít, ať si taky užije

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 10:57
- Nahlásit

PetraK
a tak když jí dáš skočky k zemi, tak si to může přeskákat, to je fakt
cha, kdysi blahé paměti jsem měla na louce za zahradou zapíchaný klacky na slalom a když mi to Kim asi potřetí zboural, protože proč jako by to obíhal, když to může vzít rovnou, tak jsem se na to vybodla

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:04
- Nahlásit

Maya
a tak když jí dáš skočky k zemi, tak si to může přeskákat, to je fakt

no přesně, dávám jí nízký skočky, ale ona dokáže skočit i tak pětatřicet čísel, bys koukala!

l, protože proč jako by to obíhal

Bubi tohle baví, umí obíhat věci a umí slalom mezi čtyřma lavičkama. Má z těchle věcí ohromnou radost. I proto mě to napadlo.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:08
- Nahlásit

PetraK
Kim taky umí obíhat věci, třeba stromy a umí slalom mezi nohama, ale tam s tím nic nenadělá, to musí, mě poslat k zemi to si netroufne, ale nějaký klacky...
tak když to Bubici baví, tak určitě jde vymyslet něco co tam může, stejně jako se to dělá třeba se štěňatama

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:23
- Nahlásit

usb jako náramek, docela dobrý někam na cesty
http://www.mobilpouzdra.cz/samsung/galaxy-s3-mini- i8190/usb-naramek-datovy-kabel-k-mobilnimu-telefon u.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:24
- Nahlásit

Maya

, ale nějaký klacky..

i proto jsem s Bubi začala s těma lavičkama, ty nezbourá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:35
- Nahlásit

Maya
no kote z utulku je skvelej napad az na to ze ta kocka musi zit v dome, okna neotvirat nebo se siti a tak... jako takovou kocku nechci...

nektery utulky navic maj pozadavky jako topit aspon na 20 stupnu, nebudu kvuli kocce prece dotapet...

PetraK
tak aspon si mela tu chuzi se zavazim trochu v normalu

joo to si pam,atuju jak z nej nechtela

tak snad se ji tam bude libit

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:41
- Nahlásit

cernej caj
ale myslím, že jsou útulku, který daj kotě i na ven, jen se to hůř shání, to je mi jasný, některý dávaj jen dovnitř, před časem jsem po tom taky koukala a ta podmínka jen dovnitř je fakt ujetá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:49
- Nahlásit

Maya
si radsi proto vemu kote od nekoho, kdyz vim ze ho chcu mit venku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:54
- Nahlásit

cernej caj
no kote z utulku je skvelej napad az na to ze ta kocka musi zit v dome, okna neotvirat nebo se siti a tak... jako takovou kocku nechci

čajdo - ale já nemyslím, že by všechny kočky z útulku musely nutně žít jen v domě. Hele na Zvířetniku se pohybují lid, kteří jsou kočkoútulkový - ať už v útulku pracují, či s ním spolupracují. Mám se tam zeptat - i rovnou s ohledem na lokalitu?nechceš? popíšu tvé přání a něco určitě najdeme.

zavazim trochu v normalu
: a boty podle toho dost i vypadaj

joo to si pam,atuju jak z nej nechtela
ano ano, tvářila se velmi odhodlaně a hrozně na ošetřovatele držkovala. Až z toho byl překvapen, neb takovou ji neznal Leč musela jasně dát najevo, že zpátky nejde, i když to tam nebylo tak špatný, tak ale že tetkon má svý doma a hotovo. Byla hrozně roztomilá.

tak snad se ji tam bude libit
já myslím že jo, ona má ráda všechny novinky.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2015 11:56
- Nahlásit

cernej caj
tak samo ideál je od někoho, kdo chce udat kotě, takhle já mám dvě a teda u obou pohlaví souhlasilo s řečeným, i když mě to bylo jedno

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání