| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 13:47
- Nahlásit
birma
nebyla zvyklá chválit a odměňovat za tak malé pokroky a tedy tak často
a táááááák! nojo, tak to u nás je spíš přechválíno, přeodměńováno, to je fakt.
cernej caj
h treba cestou na chalupu
jáhuž vidim Brtnika, jak mi zastavuje Brtnik, kterej se rozčiluje, že při procházce s těma psama hrozně zdržuju, protože furt něco děláme díkuju, díkuju, tos mě rozveselila, tlemím se tu!!
No já se spíš musím hecnout a pár překážek si sešroubovat /když najdu matroš nějakej/ s kladinou to bude blbý. Na tunel jsem koukala, mají dětské látkové, to by šlo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:06
- Nahlásit
PetraK
díkuju, díkuju, tos mě rozveselila, tlemím se tu!!
ja nevim jak to delam, ale ze te dycky rozveselim tak pragmatickejma a nudnejma vecma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:20
- Nahlásit
psí tuláci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:26
- Nahlásit
birma
zajimavy celkem
nemuzu v sobotu na vylet buuu, se tam snazim dostat uz rok do toho mista a je nejaky proklety
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:31
- Nahlásit
cernej caj
nemuzu v sobotu na vylet buuu
to je mi líto Já furt přemejšlim, jestli v sobotu někam vyrážet nebo ne, když budou asi všude lidi
se tam snazim dostat uz rok do toho mista a je nejaky proklety
a kam kam?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:31
- Nahlásit
cernej caj
no mozny to je ale prave to treba ani nebejva oploceny a vetsinou tam ani noha tak sem myslela ze na takovym miste se treba poptat
když ono my jsme fakt v takovým konci světa, na chalupu ani autem nedojedeš, co vím, tak v okolních vesnicích ani nic není, to jsou fakt džuzny po granátu. Na to naše hopikání v podstatě fakt stačí když se hecnu a něco si smontýruju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:33
- Nahlásit
PetraK
Na to naše hopikání v podstatě fakt stačí když se hecnu a něco si smontýruju
agi skočky dělá spousta lidí z vodovodních trubek, taky to mám časem v plánu super na tom je, že jsou fakt lehoulinký na přenášení, jen nesmí foukat vítr, když hopikáš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:33
- Nahlásit
birma
mezi studenec a namest
ja myslim, ze nebudou dyt duben jeste neni sezona, ne?
PetraK
takze dzuzna asi jako u nas, no
hele jako tunel me napadlo - prodavaj se ty zahrani "pruty" ktery nektery lidi zapichujou jakoze do oblouku na popinavky? a pres to hodit starej hadr, igelit?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:34
- Nahlásit
cernej caj
ja nevim jak to delam, ale ze te dycky rozveselim tak pragmatickejma a nudnejma vecma
musela bys znát a zažít Brtnnika , to je fakt krásná představa, že cestou na chalupu, kde on už se vidí, jak řádí s nějakým úkolem, co si vytyčil, že mi zastaví, tak na půl hoďky někde - sjede z dálnice, zastaví mi tam, trpělivě bude čekat, aniž by si netrpělivostí ukousal ruce až k lokti a pak pojedeme dál. Jehehéééé, hehehe tohle mu dneska řeknu, zabiju ho tím!
nemuzu v sobotu na vylet buuu, se tam snazim dostat uz rok do toho mista a je nejaky proklety
proč nemůžeš čajdo?
no ale jestli se tam snažíš dostat a ono to ne a ne vyjít.... tak to třebas i důvod má
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:34
- Nahlásit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:35 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
dyt duben jeste neni sezona, ne?
ale sou velikonoce, volno, všichni v čudu...
edit: zas nevím, jestli se na to nevybodnout, když středa trénink, neděle trénink, středa trénink, čtvrtek odjezd na Šlapky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:49
- Nahlásit
PetraK
maminka ma narozeniny, planovala sem nedeli spis na prani ale prijede jeste teta co bydli u kladna, tak nutno prehodnotit
akorat fakt nevim, co ji poridit krome pekny kytky
no tak hlavne, kdyz se pobavite
birma
sem myslela ze na velikonoce vseci chlastaj a malujou vajicka
vyprdni se a nabirej sily treba ja nechapu, jak sem to udelala ze sem v nedeli chodila jako clovek pac od pondeli pajdam na to bolavy koleno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 14:50
- Nahlásit
birma
akorat su nescastna pac sem shaaaanela nekoho na ty slapky a nakonec ty jedes a tos chtela jednu z tech akci a ja nee a to sem idealne chtela kvuli dojezdnosti slapky to proste nekdy dopada uplne jinak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 15:00
- Nahlásit
birma
agi skočky dělá spousta lidí z vodovodních trubek, taky to mám časem v plánu super na tom je, že jsou fakt lehoulinký na přenášení, jen nesmí foukat vítr, když hopikáš
jojojo. já jen že dřeva na chalupě je dost, jen mít čas a nebejt lemra líná
cernej caj
hele jako tunel me napadlo - prodavaj se ty zahrani "pruty" ktery nektery lidi zapichujou jakoze do oblouku na popinavky? a pres to hodit starej hadr, igelit?
myslím, že tímle by se to pořešilo:
http://prolezacky.heureka.cz/tunel-rovny-prolezaci -180-x-48-cm/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 15:47
- Nahlásit
PetraK
tenhle tunel ti psí drápy asi hned roztrhaj, je to taková tenká látka
navíc to není jak ukotvit, aby se to nepřetáčelo a nehejbalo, i když to by se možná dalo vymyslet, ale ani s dětma to nevydrželo moc dlouho, se obávám, že psi ti tím proběhnou dvakrát a bude po tunelu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 15:49
- Nahlásit
Maya
navíc to není jak ukotvit, aby se to nepřetáčelo a nehejbalo
to není ani většina agilitních. Nejlevnější varianta jsou gumicuky a petky s vodou v něčem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 15:59
- Nahlásit
birma
Maya
navíc to není jak ukotvit, aby se to nepřetáčelo a nehejbalo
to není ani většina agilitních. Nejlevnější varianta jsou gumicuky a petky s vodou v něčem
Nad tímhle jsme právě s kolegyní taky dumaly gumicuky s petkou = dobrej nápad (díky birmo) ééénemžeee- ešivá to ten nezpevněnej tunel unese?????? co?
s dětma to nevydrželo moc dlouho,
hm
pak asi jen varianta Fajfka - která má dva takový ty "koše" na zahradní odpad - zde:
vypreparovaný dna od toho a pospojený. grrr to je zas prááááce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:03
- Nahlásit
appka na sledování bouřek, kdyby se to někomu hodilo, až bude v lese
https://play.google.com/store/apps/details?id=org. blitzortung.android.app
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:04
- Nahlásit
PetraK
a do toho koše by se ti vešli psi?
ale dobrej nápad, případně můžeš použít popelnice, však nemusí bejt tunel látkovej
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:06
- Nahlásit
cernej caj
se tam snazim dostat uz rok do toho mista a je nejaky proklety
tak tam pojeďme příště
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:07 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
a koupit se překážky nedají? možná jsem se přehlídla někde že to píšeš...
já jsem si dosud naivně asi myslela, že čék jde a koupí si agi sestavu na zahradu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:08
- Nahlásit
Vero
koupit se překážky nedají?
ale dají... když se ti chce dát za tunel několik tisíc
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:10
- Nahlásit
birma
le dají... když se ti chce dát za tunel několik tisíc
aha... "luxusní zboží"... no jo vlastně...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:13
- Nahlásit
mapy mapy na všechno, paráááda
http://spotter.cz/cz/18-mapy.htm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:28
- Nahlásit
Vero
já jsem si dosud naivně asi myslela, že čék jde a koupí si agi sestavu na zahradu?
cák kradu?
Maya
a do toho koše by se ti vešli psi?
myslím, že by tím proběhli, když se trochu pokrčej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:32
- Nahlásit
Vero
komplet sada je hezkých pár desítek tisíc. Ale určitě je to hezká představa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:37
- Nahlásit
tak to je pekne draha sranda teda
vero
jj, priste
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 16:57
- Nahlásit
chumelí se chumelí, tak jdu psát blog o toulovci. Otázka je, jestli si pamatuju víc než zoufalství a mlhu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 17:16
- Nahlásit
urcite, uz se moooiic tesim
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2015 17:34
- Nahlásit
Cau decka, hlasi se ciplotina. V podvecer jsme zasly s holkama na pizzu, mela jsem dva kousky. V noci zimnice, ani na vecko jsem malem nedosla. Blinky blinky. Tak si rikam super mas teplotku, komu rano zavolas aby te prisel vozivit? . Ja totiz fakt mam 37 a nikam nedojdu, proste total. Stava se to jednou za 10 let ale stava. Tak kybl k posteli nasadila jsem panadol a rano volala sefce ze zustavam doma. Je mi trochu lip ale stejne. Na Vysocinu se stejne nejede odlozilo se to na kveten. Stejne bych nejela kdyz mi je takhle. Kazdopadne zitra musim do praseee i krz vyplaty. Pocasi furt stejne na hovno, dnes zase bourka a kroupy mimo jine.
|