| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 11:46
- Nahlásit
birma
je i mozny, ze ji ta srst tam pada sama, peknej hnus alergie na neco co de dost tezce vyloucit
denyk
hm takze mas nekureci a stejne mu to nesedi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 11:52
- Nahlásit
cernej caj
peknej hnus alergie na neco co de dost tezce vyloucit
pamatuju se, jak se Herčík radoval, když Muprhyho stěry ukázaly toho šmejda strepto/stafylo kokovýho. Páč tam věděl jak s tím zatočíme. U alergie říkal už tehdá, že to je děs vyzjistit co to dělá.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 11:58
- Nahlásit
PetraK
blbý je, že alergie může dělat cokoliv, já mám taky netypický příznaky a když si vzpomenu na ten půl rok, kdy mi x doktorů tvrdilo, že to nemůže bejt alergie, protože ta se takhle neprojevuje, tak je mi blbě ještě teď
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 12:01
- Nahlásit
Maya
jo alergie je svině! A přišlo se na to z čeho to máš? co Ti vadí?
Vánice
XERXOVÁ, FAKT TO PROSÍM NEHROŤ, VOLALA JSEM, AŤ SE NA TO VYKAŠLETE.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 12:07
- Nahlásit
chumelí se chumelí. Budu mít strach o mámu až pojede dom a to tam zítra jede zas...
Video - srovnání dvou tréninkových metod (viděla jsem to tedy bez zvuku, ale...)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 12:33
- Nahlásit
PetraK
jo alergie je svině! A přišlo se na to z čeho to máš? co Ti vadí?
no samo pak mi dělali testy na alergologii, ale dostat se tam byl nadliskej výkon
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
birma
doufam, ze mama dojede dom v poradku"0
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
birma
jj, tady taky vánice, vypadá to na velikonoce u kamen se žrádlem, to už mě fakt klepne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 12:40
- Nahlásit
Maya
vypadá to na velikonoce u kamen se žrádlem, to už mě fakt klepne
nápodobně. Doma u kamen dřepíme, co jsme se vrátili z Toulovce. Sice aspoň klikáme nový věci, ale i tak se včera na tréninku ukázalo, že už dlouho je Adam neprojit a nevyběhán.
Dneska ráno půl hodiny venku a myslela jsem, že zmrznu.
Ani jsem se nechlubila dnešním ranním zážitkem - už jsme byli skoro doma, když jsem zjistila, že mám dva psy, páč za Adamovym zadkem vykukovala hlava zdatného choďáka, páníček asi o 20 metrů jinde a přes zaparkovaný auta nemohl na svýho psa ani vidět super bylo, že se choďák Adamovi líbil, takže mu akorát dělal tukana, téčkoval ho, hopsal okolo a chtěl ho rozhejbat, ale stát se to před půl rokem, tak je tam od sebe nejspíš trhám....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 12:44
- Nahlásit
birma Maya
ja desne zeru uz kvuli te zmene casu pac jim kdyz neni cas apak mam hlad kdyz je cas... tak jim znova.
dneska jdu tancovat, birma me zachranila tak sem se od ni prihlasila na lekci, uterni sem prosvihla teda ale tak ruce sou odpocaty"0
vykukovala hlava zdatného choďáka, páníček asi o 20 metrů jinde a přes zaparkovaný auta nemohl na svýho psa ani vidě
supr zazitecek ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 12:46
- Nahlásit
birma
já to nechápu, že se ti lidi o ty svoje psi ani nebojí, když ne nevidí
zajímavý a vcelku souhlasím http://blog.aktualne.cz/blogy/pohled-zblizka.php?i temid=25002
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 12:47
- Nahlásit
cernej caj
já právě taky žeru teď nějak hodně, kombinace jarní únavy a toho hnusnýho počasí a že člověk sedí doma, i když jsem jen na zahradě, tak si na jídlo ani nevzpomenu, ale jak sedím doma a čtu si třeba, tak to bych mohla žrát furt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 12:51
- Nahlásit
Maya
jj, znam... sem po obede sezrala celou cokoladu co sem si koupila po obede furt me honi mlsna to znamena prej malo bilkovin taky coz asi sedi...
jinak sem teda dopsala ten odstavec o DT a odsadila celej rok 2015 zatim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 12:57
- Nahlásit
já bych teda sežrala všechno, co by mi přišlo pod ruku, naštěstí se už ke shánění sladkostí nedostanu (pokud mě nevyšlou na počtu)
cernej caj
jinak sem teda dopsala ten odstavec o DT a odsadila celej rok 2015 zatim
jsi pilná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:03
- Nahlásit
birma
no já tady mám jen tiktaky a žvejku, ale tutově to doženu až dorazím domů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:04
- Nahlásit
snažím se dovolat do czc a je to fakt nemožný, já mám taky pech poslední dobou s těma objednávkama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
sem nekde cetla ze pri zavedeni povinnyho sviceni stoupla nehodovost motorkaru, pac predtim svitili jen oni a auta spis vedela ze si maji davat bacha a ted najednou motorkari byli jako auto s rozbitym svetlem a ze se naucili svitit dalkovejma, aby prave je zas ridici snaz rozeznali...
spokojenej pes uz prisel?
birma
dik, ale tvoje strevo nemam teda, zavist
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:12
- Nahlásit
Maya
právě taky žeru teď nějak hodně, kombinace jarní únavy a toho hnusnýho počasí a že člověk sedí doma
cernej caj
ja desne zeru uz kvuli te zmene casu pac jim kdyz neni cas apak mam hlad kdyz
a jak si to umíte hezky zdůvodnit
já byla se šéfkouv v NDR a uštřila jsem koupila jsem si tekutý prací prášek (páč ten předtím se mi nějak vylil do umyvadla ) mozarellu, balsamikový ocet, oříšky a párky co obsahují 90% masa vše samo sežeru až mi bude okej.
Taky jsem si koupila celozrnou housku a hnusnouuuu, že jsem snědla půlku a už raději nic.
Vodpo dojdu pro tu mrkef
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:16
- Nahlásit
denyk
a jak si to umíte hezky zdůvodnit
jaký zdůvodnit, to jsou fakta
cernej caj
spokojenej pes uz prisel?
nakonec jo, kdysž jsem tam teda sama zavolala, že nechci to co nemaj, sami se moc nesnažili a ten czc teď je to samý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:16
- Nahlásit
asi si budu muset jít udělat kafe. Bylo by třetí už snad letos a tím bych úplně definitivně překročila kvótu pro letošek
cernej caj
ale tvoje strevo nemam teda, zavist
kachní žaludek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:19
- Nahlásit
denyk
prave na me ten presun casu ten vlivma - pac chodim jist kdyz nechci ale dostavam hlad naucene. s timhle mam hrozny problemy pri kazde zmene casu...
tak to si dobre nakupovala parecky taky mam rada, mnaaaam mam na ne chut
doufam, ze ti po ni nebude blbe po ty houzce
Maya
tak aspon ze sis tu slevu teda uzila, ja ho mela fakt doma druhej den tak nechapu...
birma
ale tak kafe neni nezdaravy a je i dobry a voni
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:26
- Nahlásit
birma
Bylo by třetí už snad letos a tím bych úplně definitivně překročila kvótu pro letošek
jo já měla letos taky dvě, rozpustný a dolitý smetanou a kilo cukru v každým, jinak bych to nepozřela, takže pro letošek vystaráno
cernej caj
pac chodim jist kdyz nechci ale dostavam hlad naucene
dyk den má pořád 24 hodin, tak prostě jím dřív nebo později,ne?
na párečky budu moset prá dní zapomenout, jsou vakuovaný a záruka do 14 týho...
a je i dobry a voni
smrdí hlavně ti turci téda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:27
- Nahlásit
cernej caj
kafe neni nezdaravy a je i dobry a voni
když mně strašně nechutná zkusím to asi napřed rozehnat čajem než přistoupím k tak radikálnímu kroku, jako je kafe
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:31
- Nahlásit
denyk ondá jsem slyšela, že při krátkodobých střevních chřipkách je zbytečné držet dietu - naopak se má málo - ale víceméně normálně jíst. Neb jen tak dostanou "nažrat" ty správné bakterie, které jsou odpovědné za trávení.
Takže ne moc koření, ne moc tuku - ale dietnější jídla - libová masa s rýží, bramborem, banány, pečivo, strouhaná jablka, ...
PetraK nekřič tady Když učím, nejsem ani tady, ani na telefonu. Jasně, když bude nesjízdno, nepojedeme, ale pokud bude normální "zima" není důvod k vám na jih nezajet. Přece nedovolím, abyste buchtu snědli sami...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:31
- Nahlásit
denyk
no jenze my tu mame nejaky meetingy a tak takze proste obed v 11 je vyhrazen v kalendari, sefiky nezajima ze moje telo chce jist ve 12 uprostred nejakyho meetingu, ze jo...
takze cim driv se preucim, tim lip. ale fakt mi to mnohem hur rozhazuje jidelni jak spaci rezim
birma
me jo, 70% kafe 30% slehacky me zas vubec nepomaha, muzu ho vypit litr a nic, casto ho teda nepiju ale taky napytel, ze k nicemu
kdo sel na zachod a zjistil ze ma zakydany bricho necim cervenym? to mam z toho ze sem se na obede oprela o ten stolecek tam jeste ze mam na tancovani dneska cisty trico tak sem uz prevlikla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:37
- Nahlásit
Xerxová
ale víceméně normálně jíst.
háááá konečně někdo normální
jo díky, každopádně kořeněný nejím ani normálně když mi není zle-používám bylinky.
Takže něco málo sním teda no prostě uvidíme, však se z toho nepo*eru
Mám doma laktobacily tak je taky požírám.
cernej caj
jo tak to chápu, já tohle teda fakt neznám, hodinu sem hodinu tam...a jako o víkendu taky jíš takhle?
zakydany bricho necim cervenym?
kdo? Prasátečkooo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:39 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
denyk
dyk den má pořád 24 hodin, tak prostě jím dřív nebo později,ne?
no vono když měsíce jíš v podstatě furt ve stejnej čas, tak jako pak už přicházej žaludeční reflexy, kdy si ten žaludek řekne sám a nijak to neovlivníš
cernej caj
joo, slevy dobrý, u psa asi 3 stovky a u sieberze asi 4 stovky, takže určo se mi to vypplatilo
v czc bohužel žádná sleva není a stejně je to na prt, ale u nich tím sofistikovaným systémem telefonním, kdy se na operatároa proklikáváš jak šílenec a pak stejně furt čekáš a čekáš... pak už mě čekat přestalo bavit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:40
- Nahlásit
cernej caj
70% kafe 30% slehacky
mně by asi nechutnalo ani 90 % šlehačky a 10 % kafe
me zas vubec nepomaha, muzu ho vypit litr a nic
mně většinou stačí i ten čaj. Třeba zelenej už vůbec nepiju odpoledne, černej taky přestávám pár hodin před tím, než jdu spát
kdo sel na zachod a zjistil ze ma zakydany bricho necim cervenym?
tak snad to nebude epidemie. Nechci mít zakydaný triko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:41
- Nahlásit
Xerxová
nekřič tady
sem přece nahluchlá, nahluchlý lidi křičej a já chtěla, abys to nepřehlídla
Přece nedovolím, abyste buchtu snědli sami...
hele ešče jsi neochutnala, třebas Ti to nebude chutnat
cernej caj
hele , když mlluvíš o tancování, ty prasátko se zakydaným tričkem , jak Ti to jde ten půldenc? Podle mě to musí být šílenost, když vidím ty výkony!!!! Si nedovedu představit jak hrozně musí člověka nejen bolet tělo, ale i kůže spálená a jak musí bejt omodřinovanej. Klobouk dolů před každým, kdo do toho jde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2015 13:41
- Nahlásit
birma
Nechci mít zakydaný triko
nechoď na záchod
|