Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:53
- Nahlásit

Maya
to jo ale kdyz tam je min bordelu tak je to lepsi a teda mas o 1 vic nez jaaaa, beeee

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:55
- Nahlásit

koukám v těch dvd už takovej výběr není, to maj samý multimediální centrum a podobný ptákoviny, no ale něco by se snad sehnalo

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:56
- Nahlásit

cernej caj
no prej je to dost naddimenzovaný, říkal ten maník, co mi přeformátovával pc loni nebo kdy to bylo
tak já to občas vycucnu těm dírama, ale rozebírat to rozhodně nijak nehodlám
dokud to funguje, tak je lepší na nic nešahat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:57
- Nahlásit

Maya
a ty mas dvd prehravac kombinovanej s nahravacem na disk z telky?

nejhur se da resit dvouma samostatnyma. my si kdysi koupili ten prevodnik na digital s pevnym diskem, no ale nemame telku...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 10:05
- Nahlásit

cernej caj
jj, je to dvd recordér s pevným diskem
prevodnik na digital s pevnym diskem, no ale nemame telku...
a k čemu ho teda máš
to naštěstí nepotřebuju, digitál už umí sama telka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 10:06
- Nahlásit

Maya
ja myslela prave jen vysavacem kdyz je pc vyplej vycucnout ty diry

no ja si taky rikam, vzhledem k tomu co mas za stroj bys mela mit idealne 2 ventilatory, MOZNA i 3 ve zdroji, na grafice a mozna pridavnej na nasavani/vysavani. ono to akorat vic hluci nekdy byva na chipsetu ale to se chladi castej pasivne krz hluk.

ja mam vlastne jen 3 ve zdroji a pac mam grafiku pasivni a tak se mi prehriva ve skrini, tak mam jeste vetrak na nasavani a jeden na vysavani at mi lip proudi vzduch... tot k tomu, ze sem si koupila pasiv kvuli hluku, mela sem si rovnou koupit s ventilatorem a mohla sem mit o jeden min tedy 2

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 10:07
- Nahlásit

jo a kdo máte satelit skylink, tak zdražujou roční poplatek na tisícovku, vyděrači
chtěj asi donutit lidi, aby si pár stovek připlatili a mělii placený programy

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 10:10
- Nahlásit

cernej caj
no dost hlučnej je ten pc od začátku, takže já už jsem zvyklá, ale od tý doby, jak je to vyčištěný, tak je to zase mnohem lepší
pravda to co nám teď dali v práci je proti tomu tichý jak pěna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 10:21
- Nahlásit

Maya
pac to ma idealne jeden vetrak ve zdroji

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 11:16
- Nahlásit

docela dobrý na dárky http://www.orechovekytky.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 11:31
- Nahlásit

Maya
hlavne pro alergiky

dneska si dam asi kolecko ke kadernici, ale nejak se nemuzu rozhodnout

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 11:44
- Nahlásit

cernej caj
to jako nemusíš bejt objednaná dopředu?

worick
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 11:46
- Nahlásit

Maya
jo a kdo máte satelit skylink, tak zdražujou roční poplatek na tisícovku, vyděrači - máme, zmetci jedni...a že prý zadara Za nějaký sranda poplatek to bylo jen chvilku a teď je to rok od roku dražší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 11:46
- Nahlásit

Maya
nee. tam to je na cekacku - prijdes, 10 minut pockas a des na radu (ale zas asi kdybych chtela barveni a vselijaky ofuky na dyl, tak je samo lepsi se objednat, ale maji tam v panskym babu co to bere jak to prijde a v damsky casti kdyz nemaj zrovna zakaznici, tak te taky veme a ofikne hned. a kdyz vidim, ze tam je fronta, tak prijdu jindy

strihani bez myti asi kilo a to je v centru, no bozi, uz nechodim jinam

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 11:54
- Nahlásit

worick
no ale tohle je zdražení o jednou tolik, fakt děs, prostě podle mě fakt spoléhají na to, že se spousta lidí řekne No tak to už si to pětikilo připlatím a budu mít x placených programů
nebejt tam Slováci, tak se jim snad na to vybodnu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 11:56
- Nahlásit

cernej caj
no stříhání bez mytí, to snad dělají u nás jen chlapům a dětem
ale jako určitě dobrý, že je to hned, no a ty prachy taky potěší

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 11:57
- Nahlásit

no tak to bude ještě veselo, koukám po těch dvd rekordérech, jako popisů všude mraky, ale v obchodech téměř kde nic tu nic, skoro všechno nedostupný, zřejmě už je to pasé technologie, mě snad klepne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:03
- Nahlásit

Maya
ja driv takhle chodila do jihlavy, ale taky sem si myslela ze v brne tohle uz neexisutje snad, tak su potesena

jj, to je jasny, ze to je passe technologie... ale muzes mit mozna prehravac a rekorder zvlast, nevim. Mozna zkusit taky vzit starsi. Ale pokud odchazi hdd nemel by byt problem ho vymenit i v tom pc servisu treba

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:10
- Nahlásit

cernej caj
no jo, asi se budu muset dojít někam zeptat
přehrávače mají, ale rekordéry právě už moc ne, ono hodně tv už má nahrávání na flešku nebo externí disk a nebo jsou ty multimediální centra, což finančně je stejně, ale připadá mi, že to bude složitější na ovládání a tak nějak zbytečný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:12
- Nahlásit

Maya
to nahravani na flashku ale muze byt supr, to ta tvoje telka musi umet, ne?

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:19 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit

jů, byly jsme úplně hodný holky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:21
- Nahlásit

ssshhhhh
fakt? zadny mrtvy lisky?

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:26
- Nahlásit

cernej caj
no úplně skvělý byly, asi už se nechtěla potvora znova koupat. Je fakt, že v podezřelé oblasti po mě pokukovala, tak říkám nemysli, že si to nepamatuju, tak se na mě chechtala, ale nezdrhla.
Je fakt, že jsme zpátky šly kolem baráků (teda na volno samozřejmě), abych eliminovala případný zdrhnutí v lese, člověk tomu psovi taky musí občas pomoct nezlobit, že jo
Když jelo auto, krásně poslechli a celkově byly vůbec moc šikovný.
A na louce jsme vyštěkaly podezřelou igelitku a pak vyhrabaly půl metrovou díru abysme našly myšičku

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:34
- Nahlásit

Včera jsem konečně dovezla z tréninku ten nafukovací donut, mám z něj radost jen jsem zvědavá, jestli stihne vyrovnat vrásky, než půjdem na dornovku, nebo bude muset čekat na seznámení s Adamem do nedělního večera, kdy chlapečkovi skončí klidovej režim

ssshhhhh
To zní moc dobře

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:36
- Nahlásit

cernej caj
moje nahrávat na flešku neumí, jen přehrávat z flešky, holt ta levnější řada s malou úhlopříčkou
ssshhhhh
to si prostě jen tak chvilku zablbnuly, to se občas musí

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:37
- Nahlásit

birma
to jako si nafukuješ až doma??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:37
- Nahlásit

ssshhhhh
tak to je skvely holky se vracej do normalu

me zase ferina pribrala, to je hruza, ten pes je furt sadelnatej to mam za to ze je rano krmi muz, beztak jim dava kolik chce a ne kde maj risku na odmerce

birma
tak to je supr, adam bude mit klidovej rezim po ty dornovce nebo sem zas neco prehlidla?

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:41
- Nahlásit

Maya
No jasně ten donut neni žádnej obr, pár minut s ruční pumpičkou stačilo

cernej caj
Jj říkala slečna, že po dornovce 3 dny klid. Na posilování se jí ještě večer zeptám. (Zvláštní, že já po dornovce klid mít nejspíš nemusím, asi nejsem tak důležitá )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:50
- Nahlásit

birma
no jo, na kazdyho jinej metr

ja mam zitra volno, premyslim, jestli nekam pudu nebo budu doma kmitat s prackou a tak, nestiham prat a su ve skluzu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 12:58
- Nahlásit

venku je sluníčko!!! a já pudu o chvíli dřív z práce, tak doufám, že do tý doby nezaleze

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání