Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:27
- Nahlásit

birma
cernej caj

Jinak já mám tyhle a ty jsou takový jako předošetřený, hodně mastný nebo jak to popsat a paráda, šli jsme hned s novejma 5hodin v sajrajtu, bahně a i potůčkem a sucho http://www.sportisimo.cz/columbia/bugaboot-origina l-oh/73367/
Ale dělaj se jen od 42

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:29
- Nahlásit

cernej caj
To poznám až půjdu za hodinu, to on nic nepřizná, on je klasickej chlap, s ním jsou nejvzornější, neutíkaj, a rozhodně nikoho nevyštěkávaj a nenapadaj. (Zřejmě proto, že chodí pozdě za tmy a nikdo nikde už neni...)

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:31
- Nahlásit

ssshhhhh
pokud je člověk čistí, tak po každým čistění.
to dělám. Fakt je, že chápu, že se jim nelíbí, že je čistim jednou za uherák. Ale pokud je nosim měsíc a je krásně (takže čistit netřeba) a pak jednou sprchne, tak už pouštěj a od chvíle, kdy začnou, tak už mi nikdy žádná impregnace nebo nic takovýho nepomohlo

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:36
- Nahlásit

Ju a navíc jedna se vyválela v liščí moči, no horší smrad snad ani neexistuje bléééééé

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:38
- Nahlásit

ssshhhhh
budes taky asi dost vysoka, co

birma
musis naimpregnovat necim co to cely "zalepi" pac kdyz uz ti ten gorac nefunga, a potrebujes nepromok, nema smysl lpet na prodysnosti (ktera stejne je skoro nulova s goracem, minimalne u bot), vzit si dobry fusky co odvadej pot z nohy a proste to vzit nejakym voskem at zatahne ten matros nahore...

ssshhhhh
bleeee

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:42
- Nahlásit

cernej caj
tak jenom 175, ale nohy 42 I když někdy se vejdu i do 40,5
musis naimpregnovat necim co to cely "zalepi"
tak tak a ty columbie jak jsem postla, tam píší Svršek olejovaná lícová full-grain kůže, takže tam už to je. Ale stejně jsem je po týdnu nošení raděj natřela.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:46
- Nahlásit

ssshhhhh
navíc jedna se vyválela v liščí moči, no horší smrad snad ani neexistuje bléééééé
fůůůůůůůůůůůůůůůj
aspoň něco ten můj parchantík nedělá

cernej caj
musis naimpregnovat necim co to cely "zalepi" pac kdyz uz ti ten gorac nefunga, a potrebujes nepromok, nema smysl lpet na prodysnosti
na prodyšnosti nelpim, ale tu síťkoidní látku bych musela vzít snad vteřiňákem, aby se to zalepilo

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:47
- Nahlásit

birma
to buď ráda, jako zlatý hovn@... Jak jsem na to pustila teplou vodu málem jsem zdechla.
ale tu síťkoidní látku bych musela vzít snad vteřiňákem
tak síťovina bude asi promokat vždy

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:49
- Nahlásit

chvíli tu nejsem a tady se to skoro hádá kvůli botám bo co?

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:51
- Nahlásit

Maya
Jsme chtěly vylouhovat čaj, ale nenechá se

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:51
- Nahlásit

ssshhhhh
tak síťovina bude asi promokat vždy
tak já si můžu vybrat - kůže mi vždycky popraská (i všechny ty napodobeniny) v namáhanejch místech a pak tam teče (a padá bordel) a u látky jen odejde goretex (tak ten měsíc, max dva a pak tam teče

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:52
- Nahlásit

ssshhhhh

teda ale ještě že takovýhle věci řešit nemusím, bůhví jak by to dopadlo, stačí že mi vržou boty do práce

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:53
- Nahlásit

birma
jó kvalitu aby člověk dneska pohledal... Jestli pak nejsou lepší farmářky za pár stovek co. Boty moje věčné dilema. Teda venčící boty, civil neřešim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 14:57
- Nahlásit

birma
pouzivam snoseal - nahrejes botu, namazes. Je to prakticky vosk pouzivam teda na kuzi ale podle me ten vosk ti to prave zalepi dobre ale vylozene sitovinu jak je na bezeckych treba, tak to uz asi nee.

me jeste kuze nikdy nepopraskala, dycky prvni odejde podrazka. ale ja mazu/kremuju mastnym.

ssshhhhh
Jsme chtěly vylouhovat čaj, ale nenechá se blbaa

Boty moje věčné dilema jo, to rikej nekomu kdo prorezava boty aby se mu tam vesli malicky ale letos se mi podarilo po 4letech a obehani milionu obchodu najit JEDNY co obuju od chlapika, co dovazi echt siroky a i tak mi ten model na kterej sazel tlacil ale co, ze je ta bota ruzova, kdyz se do ni vlezu

Maya
tak vrzat neprestali? a co reklamace?

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:00
- Nahlásit

ssshhhhh
By mě hráblo. Mě prostě nesmí bota promoknout jinak chytám hyster
já to tu psala už, ale tebe tim možná pobavim ještě.
Před pěti lety jsme vypouštělli asi deset, možná víc, let nevypuštěnej bazeén. Zůstalo nám tam cca 30 cm "vody" (uvozovky nutné) a do toho mi spadnul pes.
I vzala jsem holinky, slezla dolů, odfoukla si, že to mám asi 5 cm pod okraj. Holinky se přicucly k noze, udělám krok krok a najednou "pluf" jedna holinka praskla. bléééééééééééé
Jsem tam toho psa chtěla nechat
Pak přišly
třeba trest za nevenčení
ale jinak chápu rozmrzení :!

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:02
- Nahlásit

kachna_
Dóbrý
třeba trest za nevenčení
to jako fakt, to pes dělá? Ješiši, potěš pánbu teda.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:04
- Nahlásit

cernej caj
tak vrzat neprestali? a co reklamace?
no já je od tý době neměla na noze, protože jsou zateplený do zimy a ta byla, když jsem byla doma, teď je na ně moc teplo
ale máma byla reklamovat vrzací zdravotní boty a hodili jí je na hlavu, tak se obávám, že škoda času

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:04
- Nahlásit

ssshhhhh
Jsme chtěly vylouhovat čaj, ale nenechá se

tak ty tři upííři ..pigi pigi čaj na kref ale nedošlo

kachna_
krok a najednou "pluf" jedna holinka praskla. bléééééééééééé
Jsem tam toho psa chtěla nechat
fujkýýýýýýýýýýýýýýýýý furt stejně hrozná představa !!

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:05
- Nahlásit

kachna_
musíš si alespoň jednou za 20 let koupit holinky nový, jinak zpuchřej

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:05
- Nahlásit

Hanibal rozděluje trekový boty podle účelu. I bych jim věřila, protože zrovna oni dost věcí testujou sami na sobě

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:06
- Nahlásit

holínky nenávidím od dětství - nemám je doma. Za našich mladých let - každá ranní rosa v létě, deště na jaře i na podzim a sníh v zimě promáchal každou obuv... Takže to tak nějak neřeším.
Navíc když míváme tak blbý nápady, jako třeba hledat Ruský kříže... tak stejně není možné udržet sucho ani nad koleny (vím, že dneska jdou vygooglit i přesné souřadnice, ale my si je poctivě našli)
Pokud jdu, mokro mi nevadí. Byl jednou výlet do Jizerek, kdy jsme ušli skoro třicítku ve vytrvalém dešti. Pravda - stoupla tenkrát hladina všech toků... a byla z toho i povodňová pohotovost v podhůří. Nebyla na nás nit suchá, tenkrát jsem si dělala srandu, že čurat by se dalo za pochodu a nikdo by si nevšim... neb vše bylo soustavně proplachováno čerstvou vodou... Ale když už jsme si ten výlet naplánovali a pršet dle předpovědi mělo míň a později...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:07
- Nahlásit

kachna
bleeeeee, to si teda statecna zachrankyne

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:07
- Nahlásit

Kolik tak žere skype s datovýho placenýho tarifu? hodně? nebo je to použitelný jen na wifině?

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:10
- Nahlásit

Xerxová
si mi připomněla reklamu, co jsem viděla včera na oblečení do deště od Tchiba něco jako pršííí, jdeme ven si zakopat a grilovat a tak

cernej caj
Člen
- Nahlásit

krasnyfotky. taky holinky nemam rada ale si zas pamatuju, ze vsechnybyli obrovsky anoha v nivh byla jak v lodi

Maya
Člen
- Nahlásit

birma
ty červený boty jsou krásný

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:11
- Nahlásit

No já jdu do akce a jestli mi ty mrchy vezmou zas dráhu... tak nevim teda...
A ještě tý jedný musím dát bundičku, páč ještě je vlhká po koupání

cernej caj
Člen
- Nahlásit

krasnyfotky. taky holinky nemam rada ale si zas pamatuju, ze vsechnybyli obrovsky anoha v nivh byla jak v lodi. teda ste ale husty v takovym desti, to ja bych se pak bala jestli ste neprochladli a neonemocneli

Maya
Člen
- Nahlásit

a jo, maj fakt v tchibu věci do deště http://www.tchibo.cz/

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:12
- Nahlásit

Mayaty červený boty jsou krásný
to jo, luxusní

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání