Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:11
- Nahlásit

Fifi
Vy mate buldocka??????

No jasně už dlouho, sis nikdy na fotos nevšimla ? Maruš....

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:13
- Nahlásit

ssshhhhh
Zajdi čuchnout do Zoo
Ja ZOO nemusim. A radsi si to ani nebudu predstavovat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:14
- Nahlásit

vlk
No jasně už dlouho, sis nikdy na fotos nevšimla ? Maruš....
Smarja, ja si Marus nikdy nevsimla, dycky sem mela voci jen pro Asoka ci sibstvo. Timto se ji uctive omlouvam! Kraslice jedna.

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:18
- Nahlásit

Fifi
Jsem na ni kdysi narazila u známých.... chodili s ní ven jednou denně a mlátili ji, že se doma počůrává. Takže jsem jim Maruš vzala, dostali pojeb že jim byly trencle malé a ze známých se stali bývalí známí..... a Maruš naše.....samozřejmě se doma přestala počurávat ze dne na den když měla pravidelné venčení....

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:20
- Nahlásit

vlk
Ty ses proste vlk sberac. Ne lovec. Pusina placata!

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:24
- Nahlásit

Fifi
Ty ses proste vlk sberac
kdybys viděla tehdá ty její zoufalý vočíčka, tak bys asi taky neodolala....

Pusina placata!

já nejsu zrovínka velkej fanda těchhle rypáčků, ale zas má uši nahoru což je pro mě velké psí plus ( Ašopes je jediná vyjímka) a tak se ten rypouš přešel....

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:30
- Nahlásit

vlk
kdybys viděla tehdá ty její zoufalý vočíčka, tak bys asi taky neodolala..
Ja bych musela, me by cubky jinou cubu dospelou mezi sebe nevzaly. Ale vocicka ma proste... oobrovsky, aj ta jedna zlazka soudruha hardera ji mozna nejak trapila? Je to prdelka - ja placaty rypaky muzu. S boxikem sem vyrostla. A tenkrat teda taky mel usiska nahoru, opidlany.
Co ruka, porad boli, porad boli urcite?

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:39
- Nahlásit

Fifi
Co ruka, porad boli, porad boli urcite?
bolí.... a ještě tak 14 dní určitě bude....boxíka jsme taky kdysi měli, byl hrozně divnej až mentál...ve dvou letech jsme ho nechali uspat neb míval "divný" těžký záchvaty kdy sebou mlátil o zem a o stěny....při pitvě mu našli nádor na mozku chudákovi....

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:43
- Nahlásit

vlk
Maruš je super, já buldočky můžu, ale poňuchat a vrátit, by mi doma asi vadilo jak chrochtaj u nás mívali strakatou z útulku

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 22:24
- Nahlásit

Maya
Maruš až zas tak nechrochtá.... v noci daleko víc chrápe chlap, než Maruš...

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 01:02
- Nahlásit

Adam byl na tréninku zas moc hodnej (i když ne úplně moc šikovnej). Dost by mě zajímalo, čim to že má takový vzorný období

vlk
Jé já taky přehlídla buldočka! Tímto se krasavici Maruš omlouvám
Já buldočky můžu, ale kdysi jsem se v nějakym časopise dočetla, že jim (a mopsům) může kvůli placatýmu čumáku občas vypadnou očičko a návod jak ho vrátit do důlku. I když racionálně chápu, že se to nestává všem buldočkům a už vůbec ne běžně, tak mě ta představa pronásleduje a buldoček se tak mým souputníkem asi nikdy nebude.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 06:36
- Nahlásit

birma vypadávající očka z mělkých důlků trápí víc malá vykuločka - čivavy, krysaříky, špicíky... u buldočků bych se až tak nebála. Mám na buldočky kliku - většina z těch, co znám, jsou malý aktivní tanky - rychlí, provokující, veselí a vůbec ne chrochtající nemotorové.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 06:56
- Nahlásit

Psisko dneska vstávalo v pět ráno - asi ta dvě jablka, co včera vyžebral, byla příliš vlákninotvorná...
Já mám dnešek dlouhý, dopoledne zkouším a odpoledne máme promoce... takže panička půjde do taláru a kluci půjdou lítat po lese sami...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 07:10
- Nahlásit

huš v kolbence a už bych šla zase dom

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 07:41
- Nahlásit

vlk
no ona uz byla docela stara, tak kdo vi... pry tam maj novy stene rikal muz, tak nevim, no.

me buldocek neprekvapil, ela sem za to zes ho nekde posbirala zas, ale je mozny, ze uz si to jen pletu

ssshhhhh
no to chapu, ze ji musis koupat, kdyz ji mas pak v postylce

birma
zlatej adamek

fuuj ja bych to nedokazala vratit ani na to sahat, bleeee

majitele cajovny kam chodim maji buldocka, je to roztomily a hravy zvire a desne se libi vokounovi

Maya
co ruka?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 07:54
- Nahlásit

zajímavý, to asi vyzkouším
http://www.aifp.cz/cs/online-poradny/znam-sve-leky /

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 08:01
- Nahlásit

cernej caj
ruka furt stejný, asi už chromá ruka nafurt a nebo nevim
co mě štve, že se mi furt blbě píše perem
no teď jsem si 2x nedala na noc ty magnety a je to horší, nesmím na to zapomínat a vydržet to alespoň měsíc

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 08:05
- Nahlásit

cernej caj
hele když mám dvd s pevným diskem a občas se stane poslední dobou, že se ten disk prostě vůbec nenačte a tím pádem nefunguje a pak třeba za hodinu nebo druhej den to zase funguje, tak mám asi předpokládat, že se ten disk odebírá do věčných lovišť žejo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 08:10
- Nahlásit

Maya
tak pis propiskou
tak to je supr, ze citis, ze ti pomahaji

hm, muzes to predpokladat a taky muze byt vadna ta elektronika... v kazdym pripade bych tva uvaha jde spravnym smerem. Otazka zni - muzes ten pevnej disk vymenit? nebo je to pevne propojeny? pokud by sel vymenit, dalo by se zkusit sehnat jinej a vyzkouset a pokud by to porad zlobilo, asi to nebude primarne problem disku ale toho prehravace.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 08:21
- Nahlásit

cernej caj
no to netuším, jestli jde vyndat, ale co tak čtu, tak asi jo, všude raděj vyndat, připojit k pc a zformátovat, že to může bejt velkou fragmentací a taky prej může bejt zanešenej ventilátor, no no jsou rady pro lamy jako já fakt super, v tom bych se mohla pošťourat jedině až to klekne celý definitivně a bude to na vyhození

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 08:23
- Nahlásit

ale tak zase kdyby se koupilo dvd s diskem, co umí i přehrávat z flešky, tak by se asi vyplatila investice do novýho, musím se podívat, co po těch letech maj za nový vynálezy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 08:23
- Nahlásit

Maya
no velka fragmentace by spis znamenala dost pomaly nacitani a prehravani, blby, ze to asi pouziva jiny filesystem nez pc takze by asi neslo JEN defragmentovat... a nejde to zformatovat pres menu toho prehravace?

no leda se zeptat nekde jestli mas servis nebo treba bracha je na to... pokud by byl nekde ventilator u nejakcyh der tak to muzes kdyz to bude vyply vzit vysavacem ale klido tam muze byt jinej jeste vevnitr a jen nasavat nejak jinak...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 08:47
- Nahlásit

cernej caj
proti bráchovi jsem pc guru
jako že by to jelo nějak pomalu když to funguje se mi nezdá, prostě buď se to vůbec nenačte, někdy to nenahrává, podle mě to asi nenajde ten disk a někdy to nahrává, ale chvílema to vypadává, což jsem se právě dočetla, že je chyba v tom disku
přes menu jde udělat jen tovární reset nebo co to je, ale to určitě disk neformátuje, protože to dělal právě opravář když se nám to seklo celý a na disku všechno zůstalo
co tak čtu, tak formátování asi jedině fakt přes pc
já ani nevím jak se to rozebírá, aby se člověk podíval dovnitř, natož kde jsou ventilátory a jiný věci
mě by stačilo odpojit kabely a už to v životě nezapojím
servis na dvd právě s tímhle nic neudělá, to už jsem se ptala, to by musel bejt asi nějakej pc servis spíš

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 08:48
- Nahlásit

budu to muset nějak vymyslet, protože je to dost k vzteku, když se chci třeba kouknout na nějakej nahranej film a disk si zrovna usmyslí, že nebude fungovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:02
- Nahlásit

Maya
podle me to nesouvisi s fragmentaci teda, muze byt problem v elektronice disku, v mechanice disku, to se nevylucuje.

jj, myslela sem pc servic nebo tak.

jo a odepsali mi ze sveta voditek

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:11
- Nahlásit

cernej caj
vyply vzit vysavacem
jo to se dělá vyplý , to pak ale nemůže bejt žádná sranda a vzrůšo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:14
- Nahlásit

kachna_
no prave ale ono znicit si ten ventilator by nebylo moc dobry, coz by se stat teda nemelo ale tak jistota je jistota

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:40
- Nahlásit

kachna_
cernej caj
si dělejte srandu, já to stejně nebudu dělat ani vyplý ani zaplý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:45
- Nahlásit

Maya
tak to muzes udelat u pc, ono mu to neuskodi kdyz vysajes trochu prachu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 09:53
- Nahlásit

cernej caj
já mám prej v pc asi 5 větráků, to vydrží léééta

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání