Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 19:25
- Nahlásit

jsme doma! Adam byl naprostej borec - vlezl do cizího bytu a ihned se začal tvářit, že je tam doma Při samotnym ošetření moc hezky držel. Našel se problém na pravý kyčli, ten jsem čekala, propadlá křížová kost (to mu rovnala přes prdel), hnutejch pár obratlů (pravděpodobně důvod přetížení pravý zadní nohy) a propadlejch pár hrudních obratlů (to půjdem zjara na baňkování).
Suma sumárum jsem ráda, že jsme šli a něco se podchytilo včas a jsem strašně spokojená s tim, jak se choval

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 19:26
- Nahlásit

Maya
moji už mají ty beztukový granule, žerou je v pohodě, tak doufám, že zhubnou
kdyby je nechtěli, tak by zhubli určitě víc

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 19:28
- Nahlásit

birma
bože to ani nechci vědět, co by našli mě
ale Adam je borec
kdyby je nechtěli, tak by zhubli určitě víc
to asi ne, to by sežrali mě a na mě je tuku dost

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 19:33
- Nahlásit

Maya
bože to ani nechci vědět, co by našli mě
ono neni úplně špatný, to vědět
to by sežrali mě a na mě je tuku dost
tak to jo a nějakou modelku třeba bys místo sebe nastrčit nemohla? ta by byla určitě dostatečně dietní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 19:34
- Nahlásit

ssshhhhh
moji sou vyjimecne v noci venku, ale fakt nechapu dyt jeste nedavno byla uplne normalni

birma
tak snad bude adamek pak pekne fit a je jinak mazlik, ze se nechal osetrit

Maya
ferina fakt nabira desne snadno, to nechapu, ta se jen podiva na misku a ma aspon kilo tuku na zadku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 19:36
- Nahlásit

Night žere jak kyselina, má mohutně nasvalené plece a stehna. Ale pas jak vosa (to krk má tlustší) a všechna žebra viditelná... Vypadá, že nedostane nažrat - a přitom všechno vylítá. Když vidím dnešní trend poměrně macatých doguší, tak náš radiátor určitě na nějaké té výstavě vynikne

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 19:42
- Nahlásit

cernej caj
snad bude adamek pak pekne fit
snad jo ta kyčel mě štve, říkala, že tam už mu začíná artróza a kdyby byl rovnej, tak třeba ten problém vůbec neni.
Přibližně za měsíc půjdem zas, tak jsem zvědavá, jestli tam bude znatelnej posun k lepšímu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 20:00
- Nahlásit

birma
tak mu dávej nějaký chondra a artrozu si můžeš nechat potvrdit rtg

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 20:13
- Nahlásit

Maya
tak mu dávej nějaký chondra
Jj to zvažuju
artrozu si můžeš nechat potvrdit rtg
Vím otázka je, jestli pro mě to potvrzení něco bude znamenat. U dornovky se mi právě líbí, že když na něco přijde, tak s tím rovnou něco může dělat třeba, s rtg stejně jiný řešení než dornovku a chondra mít nebudu…

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 20:18
- Nahlásit

birma
to ne, ale budeš mít stoprocentní jistotu, že tam tam artroza opravdu je a v jakým stadiu
bez rtg já bych tomu až tak moc nevěřila

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 20:24
- Nahlásit

Maya
To, že v tý kyčli je problém už nějafkou dobu vím, takže nemám moc důvod nevěřit. Zas nějak moc nevím, co bych si počala s tím, že bych se dozvěděla, že je tam velká artróza, když je to Adam, pohyb mu rozhodně omezovat nebudu a při pohybu je to bez příznaků a bolestivosti.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 22:11
- Nahlásit

birma
no problém nerozporuju, jen jsem myslela, že kdyby to byla fakt počáteční artroza, tak na to chondra zabíraj a věděla bys, že mu je máš dávat, když tam artroza nebude, tak s tím nic nenaděláš
já prostě nevěřím, že někdo pozná artrozu bez rtg a dávat chondra bez diagnozy se mi zdá zbytečný

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 22:11
- Nahlásit

a hele, dogtrek tak pro mě
http://www.aaj.sk/boardgame

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2015 22:32
- Nahlásit

Maya
tak podle mýho každej problém v kloubu vede po nějaký době k artróze
a zas kyčle se musej fotit v tý vyvrácený poloze, aby něco bylo vidět, ne? To u Adama znamená narkózu a do toho se mi kvůli tomu fakt jít nechce...

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 06:30
- Nahlásit

Morgen ve spolek,
pátečééék, ikdyž, teda denyk je cíplej, takže je to vlastně jedno
a zítra velká oslava . Budu muset poprosit kámošky ať mi pomůžou s přípravou, páč jsem dost neschopné. Chjo.
v 8 valím z kolbenky k mudře pro kodein, páč je to ve stádiu kdy zvracím z kašle. Moc fajn věc.
A to bylo včéra tak krásně

Doufám, že vy jste všici jakš takš oki, že i majitelka velkofŕa se uzdravuje.

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 06:44
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Nemám vůbec šanci vás po týdnu dočíst, tak jen:
denyk
O tomto víkendu proběhne velká oslava - tak si to krásně užij. A chorobu úspěšně zažehnej - vypálit, vypálit, vypálit Kamarádky s přípravou určitě pomůžou.
birma
Gratuluju ke vzornýmu Adámkovi. A nevím, proč tě furt překvapuje, jak je hodnej - takovej už bude asi pořád Doufám, že mu ta dornovka pomůže a bude v pohodě.
cernej caj
zahlídla jsem, že se chystáš s ohařema - závidím a užijte si to
Maya
Doufám, že haxnička už je lepší.
Vlk
Tak jak vidím, léčení pokračuje podle plánu Jo a Maruška je moc pěkná
Xerxová
Šikovnej páník i koník
PetraK
O víkendu nebláznit a vstoupit do života opatrně. Poňuchat od tety Darenky zrzounky
Kachna
Viděla jsem tě jen jednou na fotkách, ale vsadila bych se, že máš u nás dvojnici, jen neměla na hrudi šátek s Martínkem

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 07:29
- Nahlásit

Darenka
vypálit, vypálit, vypálit
při téhle představě mi je ještě hůř

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 07:40
- Nahlásit

mám dneska dovolenou... hurááááá. Jdu uklízet vařit smažit - večer přijedou nájezdníci Psisko kvííílíííí - chce na výlet, když už se tu válím v civilu. Má smůlu - počkáme na odpoledne na páníka

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 07:43
- Nahlásit

denyk
no, to by mi asi taky bylo ještě hůř. Myslela jsem, že je to jen u nás starších
Ty jsi ještě mladice - to dáš

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 07:46
- Nahlásit

Darenka
a co máte vy v plánu na víkend?

Já nemůžu pít, ani jíst prostě, ze všeho se mi zvedá žaludek,
prostě je minerálku a čaj.
Ale tak o to nejde, pít se dá kdykoliv jindy, jenje prostě na prd že sotva chodím, voči mám jak když jsem plavala pod vodou, neslyším a jsem celkově na pěst prostě .
Když si představím zahulenou hospodu, dělá se mi zle

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 08:21
- Nahlásit

denyk
tak si řekni rovnou u mudry o inhalátor kyslíku
já mám záchvaty kašle akorát v noci, obvykle ve 3 nebo 4 hodinka záchvatu, akorát je to blbý, že už jsem se kvůli tomu tejden pořádně nevyspala
ale už se to lepší, tak doufám, že přes víkend to odejde a už se to nevrátí

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 08:24
- Nahlásit

Psi už nebudou platit v pražský mhd
http://praha.idnes.cz/kupony-mhd-v-praze-od-cerven ce-zlevni-o-vice-nez-tisic-korun-pqe-/praha-zpravy .aspx?c=A150217_111054_praha-zpravy_bur

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 08:29
- Nahlásit

http://technet.idnes.cz/francouzi-chteji-zakazat-k urvitko-dtr-/hardware.aspx?c=A150219_135932_hardwa re_kuz#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&ut m_content=top6

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 08:54
- Nahlásit

denyk
My jdeme zítra na zabijačku
V neděli jsme zvaní k mladým na oběd a oslavu Lenčinýho svátku. Oba dny samo půjdeme na prochajdu s Darenkou.

Snad tě ta choroba nezmůže a jsi v poho!!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 08:54
- Nahlásit

Maya
o tom sem slysela o ty hre

to s tema psama je fajn. kdyby to zavedli v brne, tak to ale nepocitim, pac v brne je pes k salckarte zdarma a pro me je salckarta lepsi

francouzi husti, pac ty vyrobci se i tak topej v milionech na ojebech normalnich lidi

denyk
at je brzo lip, kamosky pomuzou a zitra si to uzij, doufam, ze ti bude lip, abys z toho mela ten pozitek

Xerxová
uzij si volno, pripravy i velkou smecku vecer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 09:01
- Nahlásit

Darenka
tak to si poradne uzij, obed s mladyma i prochazku s darenkou

jojo, zitra sem se nejak haluzove dostala na sraz madarskych oharu asi 20km od nas vzdusnou carou ale 2h busem a 3 prestupy, takze ferinka bude doma, bohuzel znam jen nase ridice ohledne psa ale odpoledne su domluvena s muzem, ze me vyzvedne pac tam bude autem za pul hodky a zajdeme si na obed

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 09:04
- Nahlásit

cernej caj
tak si to taky krásně užij. Možná budeš mít roztočenou hlavu z těch zrzounků a jejich řádění. Určitě to bude chtít dát si pak při obědě nějakýho uzemňováka

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 09:08
- Nahlásit

cernej caj
tak alespoň budeš mít bez Feriny čas na focení a tady to oceněj

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 09:13
- Nahlásit

Maya
tak alespoň budeš mít bez Feriny čas na focení a tady to oceněj
Ty mě máš přečtenou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2015 09:24
- Nahlásit

Maya
tak to jisteee

Darenka
neboj, už nabíjím baterku do foťáku. Jen mám dilema, co vzít za objektiv, jestli normál a když budou daleko tak to bude o ničem nebo tele a čelit pak tomu, že kdo má velkej foťák ma automaticky dobrý fotky

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání