Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 19:21
- Nahlásit

Maya
teda vy tu máte téma
že jo????

Hezký večer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 19:26
- Nahlásit

Fajka
naštěstí ke konfliktu Doktor versus Docent nedošlo

tak me se taky chlupaty psi libi krz chlupy ale tohle je aspon jeste bonus

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 20:09
- Nahlásit

chicht - moje obludka je potmě v lese velmi ale velmi opatrná Tam, kde jindy řádí a lítá, se mě nějak podezřele držel... Prý normální lidi se příměstským neosvětleným lesíkem mimo hlavní cesty nepohybují V civilizaci na vodítku výrazně ožil

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 20:11
- Nahlásit

prej Theory of Everything, neznám, ale popis moc nesouhlasí
http://variety.com/2015/film/features/quiz-which-b est-picture-oscar-nominee-are-you-1201438399/

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 20:12
- Nahlásit

Xerxová
Bojí se potmě?
Dorin se sám potmě taky bojí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 20:38
- Nahlásit

jojo - chodíme potmě docela často a po silničkách a širokých lesních cestách to neřeší - ale dneska to bylo cestou necestou opravdu lesem a držel se mě jako klíště.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 23:00
- Nahlásit

Článek o online pokladnách

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 07:02
- Nahlásit

kuk - zkouškové skončilo, začíná zase semestr... Ale rozvrh mám přímo dokonalý, psisko může být spokojené

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 07:23
- Nahlásit

Xerxová
tak to je supr

tak velkej pes a drzel se ti blizko, jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 07:31
- Nahlásit

birma
jedna z veci, co me u toho clanku od fajfky napadla jako prvni - co prenost dat (nekde to ani nejde) co vytizeni site - to tam podle me hodne bije do oci i lajka a v tom tvym clanku je to krasne popsany.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 08:16
- Nahlásit

cernej caj
no člověk nemusí bejt odborník, aby věděl jakej průser by ty pokladny byly, když všichni viděli, jak NEfungoval o dost nenáročnější registr řidičů a představa, že stačí jeden kolaps nebo hack a nekoupíš si ani rohlík a nebo budeš čekat na potvrzení platby třeba 10 minut, je fakt dost děsivá, přesně to tam je v těch komentech, že to akorát povede k prodejům načerno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 08:23
- Nahlásit

Maya
jj, jako kdyz si vemu skarty, ktery se za miliony zavedli, pak zrusili a ja neivm co, to je panecku plytvani penezma...

jj, vypadne sit pri bource nebo se poskodi pri povodnich nekde vysilace nebo kabely a mesic si jako nic nekoupis?

jj, je to fakt hruza

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 08:31
- Nahlásit

Maya
sem si castecne diky tomu u spicu vzpomela, jak jedna tam rikala neco o loveckym vycviku a ze chce stenata, tak se ptam zda to na uchovneni musi byt (fakt madary neznam) nebo chce jen pro zabavu a ona, ze stejne nema s pp a ze ona to pp na nic nepotrebuje, ze je jasny, ze budou stenata...

jak se rika, neznalost neomlouva, ale ja verim tomu, ze kdybych byla stejna jako su ted ale netravila tolik casu tu na foru, a nemela proste ten prehled jak to je ted, tak me taky nenapadne, ze to je TAKOVEJ problem...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 08:36
- Nahlásit

cernej caj
a nebo to máš jako u nás a v okolí, vesnice, kde je krám, hospoda atd., prostě xxx plateb a jedinej dostupnej net je wifina, stačí bouřka s vichrem a je vymalováno a navíc pak ten žívnostník je závislej na soukromým poskytovali netu kdy to opraví a tak, děsný
a znám lidi, co bydlej v místě, kde není ani to a jsou v podstatě bez netu

zajímavej článek http://www.novinky.cz/muzi/361921-meteorolog-na-za biti-aneb-profese-kterou-se-nezavdecis.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 08:47
- Nahlásit

Maya
jj, to urcite. dyt spousta mist kam jezdime s muzem na dovcu maj signal aby se nereklo sem tam nekdy... by se muselo snad resit modemem a dratama od telecomu (ty vedou zatim skoro vsude - ale tam by stejne nestacila kapacita ale taky by se toho nekdo mohl chytnout)
a taky si rikam, jeslti by nebylo chytry si zavest telefonni linku protoze draty vedou z ustredny a kdyz nemas ten chytrej telefon do zasuvky ale jen nejakej starej co je napajenej jen tema dratama z ustredny a krome telefonovani neumi ani zobrazovat cislo, tak kdyz ti vypadne proud, dovolas se o pomoc, pokud nevypadne v ustredne, ktery byvaj chraneny jeste zaloznima systemama...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 09:38
- Nahlásit

cernej caj
no ale to se dovoláš o pomoc i mobilem ne? ti maj vysílače taky na zálohy a když nejde elektrika, mobily jdou, však volám vždycky na čez co se děje
za ten pevnej jsou dost velký poplatky za pronájem i když nic neprovoláš, my to kvůli tomu zrušili už před lety
a net přes pevnou závisí rychlost na vzdálenosti od ústředny, my jsme daleko, tudíž net jak šnek, wifina je proti tomu jak blesk, hlavně že furt volali, jestli chci tv přes net vtipálci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 09:46
- Nahlásit

Maya
jasny, myslim to tak ze kdyz nepude el treba 3 dny tak chytrej phone ani nenabijes

a s tim netem, tak to je jasny. to jen rikam ad absurdum zas kdyby to chteli fakt zavest, aby nerekli ze tel. draty sou vsude... jinak co vim, driv to byvalo do 4km asi schudny, dneska nevim. my sme asi 300m od ustredny takze ja nevim.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 09:55
- Nahlásit

cernej caj
kdyz nepude el treba 3 dny tak chytrej phone ani nenabijes
no to ne, leda v autě a nebo ho mít vypnutej pro případ nouze, ale zase kvůli týhle minimální pravděpodobnosti platit měsíčně pár stovek za pevnou, to by asi udělal jen masochista

jo, prej už existujou power banky nebo něco takového, co je velký jak kreditní karta a nabiješ tím mobil jednou, tak to by se i celkem hodilo nosit něco takového v peněžence

driv to byvalo do 4km asi schudny,
to fakt nevím, jak my jsme daleko, pár kiláků to bude, rychlost netu jak někdy před 15 lety vytáčený připojení, prostě katastrofa, to je tak na vypnutí obrázků a jen čtení nějakého textu

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 09:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
hlavně že furt volali, jestli chci tv přes net vtipálci
hele ale my máme připojení přes O2 a je tak pomalý, že mi některý jůtrubky vůbec netrouběj (a to jako zlatej Linux proti Windows), ale tv jim po tom jede. edit. a když vypnu tv, není to o moc lepší.
Bezdrát tu prostě mizí mezi stromy, takže wi-fi.
Platim 500 měsíčně (+mám stofku slevu na mobilní volání+základ tv zdarma). Levnější tu neseženu a proti mobilnímu internetu je to nesrovnatelně kvalitnější

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 10:18
- Nahlásit

kachna_
Tak jak paní, už je líp? A jaká byla oslava ?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 10:24
- Nahlásit

kachna_
tv určitě přes pevnou nešlo kvůlivá tý vzdálenosti neb jsem si tenkrát volala jejich technikům, těm na telefonu co to nabízej fakt nevěřím a ti mi to právě vysvětlovali a že takhle zlbnou spoustu lidí, co si to nakonec platěj a maj to v podstatě nepoužitelný
třeba O2 u nás nemá ani signál na mobil nebo spíš tak sporadicky, u nás v baráku občas trochu, když si chce někdo zavolat, často musí naproti přes silnici
představa, že u tohohle si pořídím net nedejbože telku, to by mě asi kleplo
já mám net přes wifinu, platím 300 a proti netu přes pevnou, co jsem měla dřív, je to jak blesk jako vysokorychlost to taky není, ale použiteln to je
jediný, co mě štve, že prostě nedostanu plnej signál po celým baráku a tudíž ke mě, takže o tubku a filmech z netu na telce si můžu nechat jen zdát a přebíhat s tabletem od stolu ke gauči mě taky moc nebaví, jako na tohle by mohli tu technologii taky trochu vylepšit

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 10:34
- Nahlásit

kachna_
jo a jinak bezdrát tu taky dost mizel kvůlivá stromům a nešlo to chytat kvůli tomu zpoza vesnice a proto nám dřív wifina ani nešla, ale tak jsme oběhali vesnici, sehnali dost zájemců a dali nám přijímač kterej instalujou až při nějakém počtu zájemců, přímo doprostřed vesnice, takže po vsi pohoda a bere to signál z vysílače z vedlejší vesnice kde jsou taky po cestě dost stromy a tam holt chlapi obrok zaběhnou vysekat pár větví
jako kdybysme čekali, až se firma sama nabídne, tak nemáme dodneška nic

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 10:41
- Nahlásit

teda ale v podstatě musím říct, že před těma pár lety naše wifi firma byli dva kluci, takže dotlačit je k nestandardnímu chování nebylo tak těžký a v těch zlatejch časech jsem měla na ně mobil a stačilo jen zavolat a cokoliv domluvit, asi byli tenkrát rádi, za každý nový zákazníky
dneska už je to taky moloch firma se zákaznickou linkou a podobnýma vymoženostma, takže dohadovat se s nima jako my tenkrát by už asi možný nebylo

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 10:47
- Nahlásit

Darenka
už je líp?
jo, naprosto. A vůbec netušim čím a co to bylo. Sobotní večer jsem prospala, ale Michal říkal, že to víno bylo dobrý (kupoval růžový Habány, takže určitě bylo)
Maya
kdybysme čekali, až se firma sama nabídne, tak nemáme dodneška nic
to bys jako chtěla?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 10:47
- Nahlásit

Maya
jasny, to bylo jen tak jako uvaha, samo se mi za to nechce platit

jj, powerbanku mam, sice velkou asi jak ten telefon muj ale 3x ho nabije ale samo taky to nevydrzi treba rok nabity, az to budes potrebovat, ze jo...

ono to zavisi i od kvality a stari dratu. Ja si to taky davno nepamatuju, a to bych mela byt teoreticky v telekomunikacich po 4letech studia znalejsi nez prumernej obcan, od matury daleko a ono se to vykouri vsecko

kachna_
a mate hd tv? tam musi byt obrovskej datovej tok, tak si to moc nedokazu predstavit.

tak supr, ze je lip

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 10:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
hd tv?

fakt ne.

Jo a zkoušela jsem chleba. No vypadlo mi z toho něco celkem poživatelnýho (ovšem jako olivovej olej fakt nemám, pohankovou mouku pouze celozrnou, olivy jsem jednou ukazovala holkám v obchodě atd.).Moc to nenakynulo a rychle to okorávalo.
Ale zas si moc neumím představit situaci, že bych chleba vůbec neměla.
Nebylo to blátivý.

edit. ale vlastně jo, zadařilo se a Michal mi předělal kuchyň

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 11:27
- Nahlásit

cernej caj
ono to zavisi i od kvality a stari dratu
a kvality ústředny co si tak pamatuju co říkali a že ta naše je stará a dráty nevyměněj neb skoro nikdo už to nepoužívá

mate hd tv? tam musi byt obrovskej datovej tok, tak si to moc nedokazu predstavit.
a já teda ani nevím, jestli já mám hd
naši mají, ale hd satelit k tomu až teď asi poslední rok, takže to stejně ukazovalo normálka bez hd a teď prej teda už koukaj na hd, ale já žádnej rozdíl nevidím, mě to přijde stejný
kachna_
a tak hlavně když to bylo k jídlu

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 11:33
- Nahlásit

kachna_
ale Michal říkal, že to víno bylo dobrý (kupoval růžový Habány, takže určitě bylo)
no to byla tedy oslava - ani špunt sis neolízla. No hlavně že MICHALOVI chutnalo , ale za tu ředělanou kuchyň si to asi zasloužil

Tys zkoušela bezlepkový chleba?

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 11:43
- Nahlásit

Kamarádka prodává v novém obchodu se zdravou výživou u nás ve městě. Tak už taky vyzkoušela ledasco z prodávaných produktů. Říkala, že si koupila směs na bezlepkový chleba. Nebyl prý úplně špatný, ale druhý den byl nepoživatelný.

Koupila jsem si tam datlový sirup na dochucování bílého jogurtu, na pudink, do kaše,... Je moc dobrý. Snaše jsem k svátku koupila kromě kustovnice, vysokoprocentní čokošky, ovocno ořechové bio směsi i sirup brusinkový a borůvkový. Ochutnali jsme sirupy při oslavě. U mě vede ten datlový, ale brusinkový taky není špatný.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 11:57
- Nahlásit

kachna_
tak to nevypada tak blbe. Proberu to s muzem. My uz chleba a pecivo prakticky nejime, tak abysme to uzili castej nez 1x za rok a mista nazbyt moc nemame

a chutove jak pohanka spis nebo jak chleba?

Darenka
me ty bezlepkovy chleby prijdou drahy (no ok) ale hlavne kus gumovyho chleba co ma vydrznost asi pul roku v tom vakuobale, bleee. nasi nam to jednou koupili ze se stavime na obed a musim rict, ze fakt lepsi nejist zadny chleba nez ten kupovany...

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání