Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2015 22:58
- Nahlásit

birma
prostě to máš nastejno jak já teď s Toulovcem a taky jsem se nakonec odhodlala
tak to já měla s longem stejně, prostě to jdu zkusit a nějak to dopadne

takže za rok tě chcem vidět na startovce a žádný výmluvy

uvidíme uvidíme...rozhodně by jsme byli asi za exoty nejen pohybem ale i ple (ve)menem

birma
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2015 23:08
- Nahlásit

Fajka
rozhodně by jsme byli asi za exoty nejen pohybem ale i ple (ve)menem
narušili byste jednotvárnost a to se vždycky cení

birma
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 00:23
- Nahlásit

zvažuju, jestli nevytáhnout Adama na dogdancingový zkoušky nanečisto. Jednou jsem tu nejnižší úroveň viděla na videu a to je tak všechno, co o tom vím

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 07:07
- Nahlásit

krásný fotky ohařisek i sněžných pesanů (a lidí kolem)

Tady už vstali oba trpajzlíci, takže máme s Nightem veselo - hlídáme je. Night se snaží krást nepovolené hračky - už stihnul LEGO mašinku ukrást z kolejí... prý se to krásně loví, jak mu to ujíždí. Ale to byla výjimka - on ji zná a většinou ji pouze sleduje - ale nepodává ji

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 07:22
- Nahlásit

vlk
jj proste holoprdky, jeste tak fenecku ale psa???

fajka
tesim se zvpc to omrknout a souhlasim z holkama na zivo priste

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 08:45
- Nahlásit

Zdravíčko všem
cernej caj
Díky, díky, díky....to jsou krááááásný fotky. Ty vogo, to bylo zrzounů pohromadě. Je vidět, jak se musím učit, učit se, učit se...Já bych byla podělaná strachy že se navzájem sežerou. Ty výrazy při laškování by mi nahnaly strach.
Fajka
Moc pěkná dokumentace. Myslím, že pokud na příštích závodech nebudete jako přímí účastníci, tak jenom proto, že si tě najme televize jako kameramanku
Kachna
všechno nejlepší, hodně zdravíčka, hodně radostí z krásných a zdravých dětiček. A doufám, že už je ti líp a chorobu jsi zdárně buď vybli.. nebo to druhý
Denyk
Tak co, jak dopadla oslava a co zdravíčko - přežila jsi to?

Jsme zvaní k mladým na oslavu svátku, tak nemusím vařit. I dortík bude a pak procházka s Darenkou, abychom ty kalorie spálili a ještě se potěšili s Darčou.

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 09:31
- Nahlásit

cernej caj
Kolik km jste ušli? A neservali se tam pejskové? Mělas odvoz s dobrým oběděm?

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 09:32
- Nahlásit

cernej caj
jj proste holoprdky, jeste tak fenecku ale psa???

ještě že Maruš není pes ale čupka....ty koule by mě zabily, furt na ně koukat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 09:35
- Nahlásit

grimmh
vetsinou to byli dorostenci a mladosi, rekla bych, ze vsichni je meli dobre vychovany a az na jeden malej incident to bylo v poho, kdyz jelo auto nebo sel clovek se psem, hned byli vsichni u nohy.

Fajka
ty maly spunti me tam prekvapili celkem a tech hunacu

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 10:26
- Nahlásit

Fajka
skoukla jsem fotky a vidím i krásné Worinkííí

birma
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 11:31
- Nahlásit

cernej caj
proste holoprdky, jeste tak fenecku ale psa???
to mě zas přijde estetičtější pes, než fena zvlášť když maj vytahaný cecky, nebo háraj, to zlatý kulky

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 11:48
- Nahlásit

birma

to mě zas přijde estetičtější pes, než fena zvlášť když maj vytahaný cecky, nebo háraj, to zlatý kulky
zlatý chlupatý psiska, kde není vidět vůbec nic....

birma
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 11:50
- Nahlásit

vlk
zlatý chlupatý psiska, kde není vidět vůbec nic....
když mě se zas líbí, když maj vidět svalyyyyyyy třeba jako Najt na fotkách - vypadá jak socha nádherná (teda pokud stojí zrovna )

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 11:52
- Nahlásit

birma

jo Najtík je fešák ohromnej.....ale ty koulééééééééééé

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 12:04
- Nahlásit

vlk
souhlas, zlaty chlupaty psidka

grimmh
asi11 km, prijemna prochazka I odvoz a obidekbyl

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 12:09
- Nahlásit

cernej caj
a teď jsem prošla konečně i tvoje fotky...krááásně jsi jim pejsy nafotila...páníčci budou mít radost
A ta feňule s tou kládou nakonec

vlk
já se z tebe pos.... že bimbací koule Teda já tam nijaké extra koule nevidím, už vůbec ne nijak bimbací....Jsi mi připoměla, jak byla kdysi diskuse..na Fauně...či snad tu?? jak se nějaká ,,dáma" pohoršovala nad tím, že se tohle musí nějak řešit, že ona z toho má trauma, jak jde po ulici a musí koukat na to, jak psům bimbají koule(někdo jí napsal, jestli jí to vadí, tak ať prostě nečumí a hlavně se jde léčit ) a že vůbec nemůže vzít dítě tam, kde se pohybujou psi...Nebyla jsi to náhodou tehdá ty...že ne?!
Taky mám chlupaté psy, kterým není vidět víceméně nic..ale mně to tedy nějak ani nedochází. Až tak jednou vystoupíme na výletě z auta, Worka měl na kulkách sležené chlupy a jak jde, tak mamka čumí a že:co to má tamhle Worka, mezi těma nohama? A já:,,jako co, snad koule ne?!"A ona:fakt jo, to jsem si nikdy nevšimla....,,A ty jako nevíš, že je má, nebo co? Snad je to pes a není kastrovaný, tak má koule...a světe div se...má je i Berry!"

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 12:23
- Nahlásit

worick
Mně to nepohoršuje....akorát mi to připadá děsně srandovní.....i u chlapů....

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 12:24
- Nahlásit

cernej caj
tedy...ono to platí pro všechny, ale Kristýna nemá telku, tak jí to doporučím: koukala jsem na CT24 Hyde park civilizace...a bylo to celkem zajímavé...o lidkých parazitech. Doporučuju skouknout

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 12:27
- Nahlásit

vlk
to jsi mi připoměla častý výjev od vody: starší pánové a vytahané plavky...a půl koulí vevnitř a půl ven...to je pak teprve něco

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 12:34
- Nahlásit

mám ráda elegantní psiska. Když jsem viděla mokrou kolii nebo malamuta - byla to docela psina. Doga je stále stejná...
A náhodou viditelné mléčné lišty (asi víc než ty kulky) jsou fajn vizuální prevence případných potíží. Znám fenu, které nádor na liště našli majitelé až když prasknul a bylo to neřešitelné... Byla hodně chlupatá a spíš venkovní... a na procházkách a na zahradě si ničeho nevšimli...

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 12:42
- Nahlásit

Xerxová
úplně mokrý Woriček vypadá hrozně...a Alfík?(jezevčošpic) to byla doslova krysa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 13:03
- Nahlásit

worick
du se na to podivat, dik za tip

me se to taky nelibi, ne ze bych to nejak moc vnimala ale proste fakt zlaty chlupaty psi, no.

ted su rada ze nechodim moc k vode

Xerxová
pravda je, ze byli hezci, bylo na nich videt jak sou staveni a nebylo to spatny, ale proste...

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 13:51
- Nahlásit

Xerxová
Znám fenu, které nádor na liště našli majitelé až když prasknul a bylo to neřešitelné... Byla hodně chlupatá a spíš venkovní... a na procházkách a na zahradě si ničeho nevšimli... - ještě k tomuhle...tak já mám také psy chlupaté a venkovní, ale je češu třikrát týdně, mazlíme se, není možné si nějaké změny nevšimnout. Kdyby to bylo v nějakém zákoutí, kolem kyčle, v náprsence, v límci....což mají třeba v zimě opravdu obr kožichy...tak snad nějakou dobu, ale do prasknutí nádoru Tam asi veškerá péče spočívala v tom ,,dát psu nažrat a vzít ho ven" Ale jako neodsuzuju to...co by jiní psi ,,jen" za tohle...dali My to se psy máme holt posunuté jinam

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 15:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Zdar datlice! jsme domááá,
dneska už a zase skvělá akce. Jelítečko za chodňoucha, a dneska spíš pod mrakem tak fotil jen čííf. Zase bylo na co koukat !

worick

[/skoukla jsem fotky a vidím i krásné Worinkíííi]
jo jo "woričků" bylo na trati pět a ted na vyhlášení byli dvě štěnda chlupatejch woričků, správný koule chlupatý

Xerxová

[i][/mám ráda elegantní psiska. Když jsem viděla mokrou kolii nebo malamuta - byla to docela psina. Doga je stále stejnái]
jo jo to jsem říkala že je jedna z výhod holoprtek že vypadaj fut stejně...nepřejte si vidět jelito když vyleze z vody

vlk
[i]jo Najtík je fešák ohromnej.....ale ty koulééééééééééé

blbá, blbá co by za ně některej páníček "výstavních"jednokulčáků dal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 16:00
- Nahlásit

Fajka
tak hlavne ze ste si to uzili

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 17:20
- Nahlásit

worick
.a půl koulí vevnitř a půl ven...to je pak teprve něco

no tak teď si to zabila úúúúúplně....esli někdy půjdu k vodě a něco takovýho uvidím, tak jsem mrtvá smíchy....

Fajka
blbá, blbá co by za ně některej páníček "výstavních"jednokulčáků dal
jako chápu, jak říkám ani nejsu nijak pohoršená, nahota je normální..... ale ty bimbací koule jsou táááááák srandovní....

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 17:26
- Nahlásit

Xerxová
mokrá šiba je náhodou hezoučká jako suchá -

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 18:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
tak hlavne ze ste si to uzili
no to každopádně a jelito je po dvou dnech tak mrkvolné že zapadl s upířím pohledem do pelechu a řeže dříví

vlk
jako chápu, jak říkám ani nejsu nijak pohoršená, nahota je normální..... ale ty bimbací koule jsou táááááák srandovní....

tak voni jsou bimbací i u těch chlupatejch jen to není vidět
já sem teda taky na chlupatý ale s nahotou to nemá nic společnýho...pro mě prostě psisko muší bejt chlupatec

Ještě mě napadl jeden zážitek ze včerejška... jak tam bylo dost lidí se psama tak tam byla nějaká rodinka a děcko drželo psa takovýho vořecha černýho velikosti jak jelito na takový děsný šňůře a klasika psisko zatáhlo a děcko pustilo a šel k nám k jelitu...vořech kartáč na zádech až na prdel, tak sem okamžitě změnila směr abych se mu vyhnula ale už si toho všiml asi tata toho děcka a hned si pro něj šel a volal na něj jménem a já šla do kolen bo on řval:
Docente ! zpátky pojď ke mě!!!
naštěstí ke konfliktu Doktor versus Docent nedošlo

Darenka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 18:49
- Nahlásit

Fajka
naštěstí ke konfliktu Doktor versus Docent nedošlo
Vy jste měli krásný, bohatý i vtipný víkend. Takhle si člověk nejlíp vyčistí hlavu

U holoprtek mě nic neuráží to je divný co? Na koule nehledím U chlapů je to horší pohled jak už výše někdo poznamenal

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2015 19:12
- Nahlásit

teda vy tu máte téma
ale fotky pěkný všechny

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání