Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 11:58
- Nahlásit

no teda my když šli těch 5 kiláků 3 hodiny, tak musím říct, že takový klídek a pijánko nejni nic pro mě
já jsem zvyklá nasadit tempo a proběhnout trasu, taky mi každej říká, že chodím moc rychle

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:02
- Nahlásit

vlk
denyk
ráno uvaříme kafé
nebo cernej caj

si na to kápla si řikám právě naco si potáhne vařič na čaj ..dyž se sama bude vařit celou dobu

vlk
tož na tohle už jsem stará
tož chodijoo tam i důchodci

ráda start a cíl a jakýkoliv limity....
jasný každej to má jinak..ale on i ten start cíl má svoje kouzlo a já zorhodně taky nejsem žádnej závodník umím si to užít i přes limity..

tak táhnem na kopec i 40 kilo
fuj tajxl...to by se zas nechtělo mě

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:02
- Nahlásit

denyk
nebo cernej caj
já černej nerado.... radši zelenej....

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:05
- Nahlásit

Fajka
no joooo, ale ti to maj vyšlapaný....

jasný každej to má jinak..ale on i ten start cíl má svoje kouzlo
no to právě pro mě nee....

fuj tajxl...to by se zas nechtělo mě
no to se mě taky nesce...ale jak už pak kroužíš nad krajinou a kocháš se, tak zjistíš, že to i stálo za tu fušku....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:06
- Nahlásit

Maya
tak pod s nama, budes urco rychlejsi nez ja, pac ja urcite moc rychle nejdu takze ani nebudes posledni;)

Fajka
no prave, nahrat stary kosti

vlk
Fajka

toz chodijo ale ja si na to taky pripadam stara. pritom lidi s dvounasobnym vekem dokoncujou v kratsim case takze je to i dost demoralizujici teoreticky, kdyz by to cloveka stvalo

ja bych nezvedla ani 20 a neodtahla se obavam

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:07
- Nahlásit

Maya
no teda my když šli těch 5 kiláků 3 hodiny
to jste šli pozpátku né

Fajka
..dyž se sama bude vařit celou dobu

vlk
já černej nerado.... radši zelenej....
já k narozkám dostala tentok http://www.sweetcoffee.cz/c23-sypany-caj-kolekce-o rient-sri-lanka/p141-basilur-white-moon-100g/produ kty.tab.cs.aspx

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:08
- Nahlásit

vlk
no joooo, ale ti to maj vyšlapaný

jak už pak kroužíš nad krajinou a kocháš se, tak zjistíš, že to i stálo za tu fušku....
tož todle bych zas nedala já, mám hrůzu z vejšek natož z lítání...rači si to ťapu a mám pevnou půdu pod nohama a rozhlídnu se z kopce
ale essi lítáš tak hluboká poklona..na to nemam

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:10
- Nahlásit

cernej caj
toz chodijo ale ja si na to taky pripadam stara
a to si v jedničkách

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:18
- Nahlásit

denyk
já k narozkám dostala tentok

vypadá háááásky.... mě dali totok - URL

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:21
- Nahlásit

Fajka
llítám....sice mě museli přemlouvat, ale dneska jsem ráda, že jsem se ukecat dala....náááádhera.....já naštěstí strach z výšek nemám. Ale jen z kopců, z letadla je to drahý....

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:28
- Nahlásit

cernej caj
tak pod s nama, budes urco rychlejsi nez ja, pac ja urcite moc rychle nejdu
já sice chodím rychle, ale normální trasy
bych odpadla už tak na desátým kilometru, to se mi nevyplatí ani kvůli tomu někam jet

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:31
- Nahlásit

vlk
jakože paraglajd nebo rogalo nebo tak něco???
já taky fobie z vejšek, takže mě nikdo nedostal ani do malýho vyhlídkovýho letadla, jedině tak nějakej ten boening mi nevadí

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 12:42
- Nahlásit

Maya
jj s padáčkem.... rogalo už je na mě složitý.....přítel teď koupil i motor, takže nebudeme muset tahat bágl na kopce, Můžem startovat s polí okolo....

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 13:36
- Nahlásit

vlk
jako musí to bejt pěkný, to jako ne že ne, akorát já to holt nikdy neuvidím
u nás lítaj dost rogala, je to srandovní, jak tam ten člověk pod tím vždycky dřepí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 13:52
- Nahlásit

denyk
miluju mlecnej oooolong zavidim

Fajka
ja vim, o to je to horsi, ze sotva muzu chodit v mym veku a ty starsi to davaj lip ja su tuha po 30ti km a oni davaj 10x za rok v poho longy, nechapu

vlk
matchu ja taky rad s dzusem na studeno

jinak to musi byt skvely zazitek teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 14:47
- Nahlásit

Fifijováááááááááá
Tadyk sem :
http://www.pespritelcloveka.cz/fotogalerie-detail. aspx/rotvajler-na-fotografii
je potřeba poslat nesmrtelnou fotku Sádýlka s kelímkem vod džougurtu !!! Ta tam NESMÍ chybět !!

cernej caj
su tuha po 30ti km a oni davaj 10x za rok v poho longy, nechapu
no a tak ..vzhledem k tomu co píšeš a tomu jakej jsi neverending řešič..nechceš hrát rači šachy???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 14:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
na sachy budu mit dost casu, az se mi zhorsi koleno jeste o neco vic pac potom prej uz budu rada, ze dojdu do prace, jak rikal doktor

musim chodit, dokud to de aspon trochu

edit ta s nahackem ci co to je je skvela

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 14:55
- Nahlásit

no já myslím, že je lepší chodit stabilně patnáctky či dvacítky... než jednou za rok sedmdesátku či stovku.
Jsem ráda, že jsme s polovičkou naladěni stejně - chodíme přírodou rádi, mlčíme tam spolu rádi ... je nám fajn. A chodíme skoro každý víkend. V létě ty patnáctky (až dvacítky), v zimě spíš kratší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:05
- Nahlásit

Xerxová
tak ja to mam spis tak z hecu - realne si nemyslim, ze to ujdu. Loni sem mela treti pokus a i tak sem to chtela vzdat 6km pred cilem, takze fakt kdo vi, no... je to takovy "co kdyby" nez ze bych realne touzila po nejakym longu pac ja vim, ze na to nemam - na toho toulovce sem puvodne taky ani nechtela, ale nejak se to semlelo

ale fakt mate skvely, ze to mate s muzem nastejno

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:05
- Nahlásit

cernej caj
az se mi zhorsi koleno jeste o neco vic pac potom prej uz budu rada, ze dojdu do prace, jak rikal doktor
no tak to nezní moc dobře...ale zas mě dochtor taky řikal že na ty moje kyčle sport nic.... ale tak dyž už je ted měněj tak až bé jednou průser a bude vopotřebeno ...tak si tam nechám šoupnoout titán...

Xerxová
že je lepší chodit stabilně patnáctky či dvacítky... než jednou za rok sedmdesátku či stovku.

já si právě taky myslím že by mělo bejt to tělo trénovaný aby pak tu stovku zvládlo a nebyl to takovej záhul...

Jsem ráda, že jsme s polovičkou naladěni stejně -
to bohužel se u nás nesešlo, čífoj stačí málo... a proto se mnou musej trpět ty chlupáči nooo.....Fajuška už má dlouhý tratě odchozený tak ted halt muší trpět jelito

i když at čífoj nekřivdím...ted celej víkend byl s náma na nohách na těch závodech...

chodíme přírodou rádi, mlčíme tam spolu rádi
tak třá já na šlapce v Krkonoších taky celou dobu mlčela..jednak sem šla hodně sama a druhák sem funěla do kopcůch...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:17
- Nahlásit

ono to asi bude jak s tím běháním, že kdo fakt poctivě běhá, tak za půl roku natrénuje 20 km, takže kdo poctivě trénuje chůzi, tak třeba taky za půl roku tu 100 dá s přehledem

birma
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:17
- Nahlásit

cernej caj
jeste me napadlo, si sla v tech botach po strejdovi? jaky sou?
Ne, šla jsem ve svejch nízkejch čundrovejch. Furt zvažuju, jestli koupit ještě jedny, nebo se prostě smířit s tim, že prochcávaj…

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:22
- Nahlásit

Stajn.
Fajka
Ta tam NESMÍ chybět !
Ona nebyla zadna modelka, mezi tema tutununu by se asi ztratila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:24
- Nahlásit

maya

v mym pripade neni problem, ze to nedavaj svaly, ale neudrzi mi to koleno. ale kybernetika treba pokroci za dalsich 20 let

birma
smirit s prochcavanim? co neoprenovy ponozky? jak neopren funga vodakum?

fajka
taky na tom ferinku a jednou za rok muze

birma
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:28
- Nahlásit

cernej caj
co neoprenovy ponozky?
To bych se bála, že mi nohy upadnou

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:30
- Nahlásit

birma
bambusový ponožky, ty prej sou zázračný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:32
- Nahlásit

birma
ja to vubec neznam, tak nevim. jeste se da za 200 koupit samolepici opravna goretexova paska tak omotat botu?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:34
- Nahlásit

tak tohle jsou třeba ponožky do mokrejch bot ne?
http://damske-ponozky.heureka.cz/icebreaker-mounta ineer-mc-w-oil-silv/specifikace/#section

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:36 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

maya
podle me je bambus jak bavlna... a zadnej zazrak jako trekva fuska

merino hreje I mokry ale furt neresi problem noh v mokru...

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:39
- Nahlásit

Fifi
Ona nebyla zadna modelka
šiš vo to přece nejdéééé ... já myslím že scénka kelímek vod jogurtu by zaujala !! právěže kontrast proti ťuťu ňuňu

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání