| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:40
- Nahlásit
Fajka
Uvidim, je cas, jak koukam. Ted neni nalada.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:46
- Nahlásit
Fifi
Uvidim, je cas, jak koukam. Ted neni nalada.
nějaký starosti?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:47
- Nahlásit
Ani ne, mail pisnu, nechci sem se vyblejvat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 15:50
- Nahlásit
Fifi
Ani ne, mail pisnu, nechci sem se vyblejvat.
OK..jasný chápu ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 16:03
- Nahlásit
fifi
tak snad bude brzo lip
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 16:14
- Nahlásit
tak mi dneska zatrnulo - kousek od branky se na Nighta vyřítil pes. Malý rezavý kříženec (velikostí fox), hodně naštvaný, zuby venku a hrozbu doplŇoval ječením a cvakáním na nohy... Já Nighta na dlouhém vodítku - takže jsem na něj nedosáhla a už jsem si říkala, že je rvací premiéra tady... Nebyla - brouček je ještě stále ustupovací a přišel se schovat ke mně
Majitel se moc omlouval a psisko si odlovil... Pravila jsem, že je fajn, že se nic nestalo... ale že příště už se moje obluda jako ustupovací balík chovat nemusí. Měl by ho na jedno sousto...
Jinak na procházce pohodička pohoda - jen ušlapaný sníh ustupuje postupně bahnu...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 16:36
- Nahlásit
Xerxová
to mi připomnělo jak jsme jednou šli na procházku a v zahradě kolem plotu lítal pes ryčel na nás, sliny stříkaly....a pak doběhl ke svojí brance a ona byla otevřená.... najednou se fejs of fejs potkal s Ašokem....to poslední haf polknul, vytřeštil oči, čapnul si a málem se pos.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 16:44
- Nahlásit
vlk
to mi připomnělo
... Mne zase tohle .
A pokud Asopes nepolk, tak dobry.
Xerxová
Nebyla - brouček je ještě stále ustupovací a přišel se schovat ke mně
Tak co nejmin podobnych vosiracu do budoucna vinsuju.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 16:52
- Nahlásit
Fifi to víš že se bojím, do jakého "rozmaru" doroste. Xerda dlouho všem ustupoval, pak dospěl a fenky miloval, štěníky ještě víc (byl vzorný strejda) psy ignoroval... a když ho někdo hodně naštval a vrhnul se na něj - tak ho normálně zalehnul a znepohyblivěl... Nikdy zuby nepoužil...
Jasně že bych chtěla, aby byl Night stejně nad věcí... ale uvidíme... Zatím se stále ještě chová jako nedospělec
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 17:02
- Nahlásit
ještě mě prostě udivuje, že to bylo na kraji sídliště. Od hlavní rušné komunikace (kterou jsme od naší branky právě přešli) sídliště odděluje trnitý živý plůtek. Vidět nikam moc není. Provoz lidí, dětí, psů (tranzitní cesta do největší zóny volného pobíhání psů - lesoparku), aut, autobusů... a on má neposlušného neodvolatelného psa na nepřehledném místě na volno...
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 17:09
- Nahlásit
Xerxová
Malý rezavý kříženec (velikostí fox), hodně naštvaný, zuby venku a hrozbu doplŇoval ječením a cvakáním na nohy...
a on má neposlušného neodvolatelného psa na nepřehledném místě na volno...
No jo, pán asi pejska už nechtěl no...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 17:14
- Nahlásit
Fifi
A pokud Asopes nepolk, tak dobry.
nepolkl....nevdechl....ale chodím kolem tý zahrady do obchůdku u nás....pes na každýho ječí...na mě né....i když jdu bez Ašopsa....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 17:21
- Nahlásit
vlk neví, jestli třeba Ašopsa nenosíš s sebou v kapse
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 18:34
- Nahlásit
Xerxová
tak hlavne, ze to bylo bez sarvatky a priste snad uz si bude pan psa hlidat
vlk
FifiA pokud Asopes nepolk, tak dobry.
tak to video je skvely
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 19:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Xerxová
ještě mě prostě udivuje a on má neposlušného neodvolatelného psa na nepřehledném místě na volno...
tak tohle mě už vlastně neudivuje vůbec...tady u nás je to bohužel naprosto normální stav a dělá to kde kdo i s velkejma psama ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 19:14
- Nahlásit
no ono i lidi se psem na voditku, idealne nejakym dlouhym nebo flexine, ktery vubec neresej kde maj psa, klido si neco nekde kupuji nebo delaji nebo ja nevim a ze jim pes vystartuje 3m daleko je taky nestve...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 19:16
- Nahlásit
Fajka
to u nás taky, jediná výhoda, že ty psy znám, tak vím, kdy mám zdrhat a kdy ne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 19:30
- Nahlásit
Nás jsou na flexině nebezpečný i čivavy - leckdy jde pes po chodníku tak ideálně od majitele, že kolemjdoucí nemaj ani moc možností je obejít…
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 19:34
- Nahlásit
jak jsem psala, že jsem ho měla "na dlouhém" vodítku a nedosáhla na něj... tak to je tak, že vodítko je dvoumetrové a nestihla jsem ho chytit za kšandy. Jinak vždy při útoku malých ječivců jsem se snažila svoje mamuty omezit tak, aby nemohli nikomu ublížit... i když byli v právu.
Těžký je život obrů... neb ublížit můžou rychle. A fatálně... Proto učím neřešit spory - od toho je páník a panička Třikrát to vyšlo, tak sand to vyjde zas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 22:48 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
zajímavý
http://www.lupa.cz/clanky/jak-jde-nejen-na-alza-cz -nakoupit-za-cizi-penize/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 06:48
- Nahlásit
tak co pani velkomajitelka? jak ji je? ma o ni nekdo zpravy? uz je ji lip?
Maya
1. su rada, ze si cislo objednavky kontroluju v mailu nebo sms, vetsinou ho mam napsany na papirku a vubec se do eshopu neprihlasuju z tel
2. prace s wiresharkem je vyssi divci pro me teda kdyz to obcas potrebuju v praci ale s timhle navodem by asi zvladl fakt kazdej, i ja
3. ono ma neco do sebe platit dycky hotovosti pri prevzeti
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 07:43
- Nahlásit
Morgen,
VLKŮŮŮŮŮ povlečení
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=80755849&tab=2
ale rozměry zasejc
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 07:49
- Nahlásit
Jinak největší skorojarní zábava je zaběhnout za bytovku a hrabat myši
Jo a včera jsem viděla kvést podběl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 07:56
- Nahlásit
denyk
to je nadherny
tak ono uz se zda ze bude docela teplo, no.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 08:01
- Nahlásit
cernej caj
uvidíme, nějak jsem pročítala co jsem si psala loni s kámoškama touhle dobou, tak 27.2. jsem pekli buřty
Včera jsem pracovála, celý vodpoledne jsem uklízela, mimo jiné
i mojí 13-tou komnatu vyhodila jsem asik 70 ponožek, schválně nepíšů párů páč mi pračka žere ponožky a taky Buk , von je teda nežere, ale je schopnej si je sundat ze sušáku a chodit s nima po bytě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 08:04
- Nahlásit
denyk
fakt, jo?
jo pracka zere ponozky uplne vsem ale co me dycky nakrkne dyz pri veseni tech vypranejch zjistim, ze muz misto aby ji pri sundani vyhodil a rekl, jestli potrebuje novy fusky koupit, tak zabira v pracce misto nederavejm
ja chci fotku bukii jak sundava fusky
na vikend su zadana, chtela sem v sobotu vylet s novym masem, tak mi stary maso dalo kosem ze chce az v nedeli, tak ja doufam, ze to preziju ty dva dny po sobe. No aspon uvidim, jak se na to bude tvarit koleno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 08:07
- Nahlásit
cernej caj
no nakupovat přes telefon jsem nikdy neděla, vždyť je to tak nepohodlný na tlf a co bych si vůbec nikdy nepořídila do tlf je banka, to mi připadá nebezpečný stejně
denyk
povlečení teda pěkný, už ho máš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 08:08
- Nahlásit
taky povleceni s vlkem pro drsnejsi povahy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 08:08
- Nahlásit
Mi ještě někdo bude tvrdit, že psi nevyhledávají pohodlí někteří dokonce vědí, k čemu slouží polštář
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 08:10
- Nahlásit
cernej caj
tak trénink na long dobrej ne?
denyk
nechceš dorazit ještě ke mě uklidit?
s tou rukou a teď rýmičkou to flákám už fakt dlouho
|