| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 14:18
- Nahlásit
cernej caj
kupuju XS
aha tak to fakt nevím, ale jako moje XL určo není xl v klidu má pod průramkama 35cm
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 14:20
- Nahlásit
birma
ve výsledku budu asi po mnoha letech odcházet od agentury
to je škoda, že tě serou, ale třeba se máš "posunout" někam jinam, někde tě třá čeká něco lepšího
cernej caj
někde se určo bude dát najít
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 14:25
- Nahlásit
denyk
to znamena, ze tvoje XL je vyrazne vetsi nez jiny XL nebo mensi?
pac ja to podle tech cisel nepoznam, podle tech cisel bych si mela kupovat obleceni o 3cisla vetsi (pac pokud tvoje XL ma 35cm tak 35x2 = 70 coz je tak moje mira pod prsama a ne pres takze touto logikou by mi XL bylo malo
tzn ja proste to podle tech tabulek neumim
jo a naslaaaaa sem Sko ale to postovny priste mi to nesmis ukazovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 14:26
- Nahlásit
kdo chce novej batoh?
appka na vyber spravnyho baglu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 14:27
- Nahlásit
cernej caj
výrazně menší než jiný XL, páč normálně kupuju 50cm
podle čísel se nedá nakupovat, já měřím průramky.
priste mi to nesmis ukazovat
ses ptala voeeee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 14:42
- Nahlásit
denyk
ses ptala voeeee na to sem zapomela
aha tak to ja schvalne doma neco zmerim na nenatazenym triku. to ja vubec netusim jaky mam velikosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 15:26
- Nahlásit
denyk
no já nevím, ale už jsem zažila i tílko, který mě bylo skoro malý a průramky mělo až skoro do pasu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 15:37
- Nahlásit
mam zkusenosti zas ze neumi ty pruramky u tilka udelat tak at se tinezarezavaj do podpazi, to je taky xhutovka nosit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 16:14
- Nahlásit
myslim, že v ČT by měly padat pokuty za týrání rodičů. Konkrétně za spuštění večerníčku, ve kterym se objevil rým "marabu a marabu hrají spolu na babu. báááááf" Asi mě z toho trefí (a to ještě Lucka říká arabu a arabu, což mě rozčiluje ještě víc)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 16:20
- Nahlásit
a ty si nechceš hrát s Arabama na babu ??? My jich máme na fakultě hodně... jen nevím, jestli by si na babu hráli... I když s dětma asi joo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 16:20
- Nahlásit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 19:12
- Nahlásit
kup chleba a "halsky"
koupil půlku chleba a dvacet rohlíků ("housky" neměli)
Xerxová
ty si nechceš hrát s Arabama na babu ?
ne, mě prostě rozčiluje, že to říká špatně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 19:34
- Nahlásit
kachna_
tak jí to nauč správně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 19:53
- Nahlásit
Prijemny vecer. Jsem nenaladena, tak at nenarusuju slunickovou diskuzi vedle, pisnu sem, neb mi to uz hejblo tlakem.
worick
To už jsem nevydržela a šla konat. Sama jsem si onehdá, když jsem měla zahleněný nosohltan, v takovém aplikátoru (co byl původně do vlasů) namíchala roztok mořské soli a stříkala do nosu. Teď jsem k tomu ještě nakapala citrogrep kapičky, zkusila to nejprve na sobě a když jsem zjistila, že to nijak v nose nepálí či jinak nevadí, nastříkala jsem to Workovi.
Ja nejak nemam, co dodat. Uvedomujes si, ze nosni sliznice psa a cloveka se ponekud lisi? Ze tomu psovi delas medvedi sluzbu? To je jak onehda kdosi znamyho jmena, kterej doporucoval pri pyometre vyplach betadinou. Pes ti tejden pomalu fluse sople, kejcha, tahas je v desti, este mu frnak vystrikas ala cloveku? Je mi smutno.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 20:34
- Nahlásit
Fifi
este mu frnak vystrikas ala cloveku?
hele ale králíkům to zabíralo (mimochodem rada vyčtená z almanachu 1904)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 20:41
- Nahlásit
kachna_
hele ale králíkům to zabíralo (mimochodem rada vyčtená z almanachu 1904)
Fajn. Kralik, clovek, pes, jedna ves. Ty bys psum rozprasovala do frnaku roztok morske soli s pridavkem citrogrepu? Coby lecbu na psi rymu, kasel? Ja teda ne. Kor po zkusenosti s psincakem u znamych, kde pak slo doslova o zivot psa. I u lehky formy jsou snad jiny varianty, pro psy. No nic, jiste to zabere.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 20:54
- Nahlásit
Fifi
Coby lecbu na psi rymu, kasel?
nevim (fakt nevim, já nikdy rýmu u psa ani neviděla), na slabej psincák bych použila jitr. sirup, na silnej veterináře.
Ale coby večerní úlevu bych googlila a kdyby mi tam vylezlo něco takového, tak bych vincentku použila
co je citrogrep nevím, reagovala jsem pouze na to vystříkání nosu (které jsem i postovala)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 21:17
- Nahlásit
kachna_
nevim (fakt nevim, já nikdy rýmu u psa ani neviděla), na slabej psincák bych použila jitr. sirup, na silnej veterináře.
Ja u svych psu taky ne. Klepu na hlavu. A ano, souhlas, resila bych kasel, rymu u psa podavanim neceho peroralne, ne strikanim cehosi doma naredenyho do frnaku. To je to, co me nadzvihlo.
Vzhledem k citlivosti psiho cenichu, rozdilnosti sliznice, cichovym bunkam. Forma preventivniho ockovani proti psincaku se u veta tady dava do frnaku, prave kvuli vstrebavani a ucinnosti, ale jiste neobsahuje morskou sul a cosik. Co nekoho napadne, ze mu to coby cloveku pomohlo.
Ale treba se cela pletu, prskam tu bezduvodne. Jen divny, ze podobnou radu u psu jsem nikdy necetla, nikdo mi ji nikdy nedal z mnohaletych chovatelu a ani nikdo nedoporucoval coby alternativu. Takovyhle samodomo me zkratka rozcilej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2015 23:11
- Nahlásit
Jen prolítám a hlásím, že Adam je borec největší a ten agiliťák z něj možná ještě bude
cernej caj
Nějaký trasy mám uložený, zítra si zkusím vzpomenout a mrknout na to
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 06:45
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Domácí PC jsem odvezla na léčení a nevím, jak dlouho se bude uzdravovat
Nemám šanci vás dočíst.
Koukám, že stále chybí PetraK, snad jí nepotkalo něco špatného.
Mějte se moc fajn, hezký den.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 06:52
- Nahlásit
k té rýmě - nevím, co radí "náš externí pan doktor" - nějak jsem všechny díly neposlouchala - ale možná by se nějaké ty alternativní metody daly naposlouchat v dílech rýma a nebo "chřipka".
Odkazy tady: http://www.deutsche-dogge.cz/rozhovory-v-rozhlase/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 07:06
- Nahlásit
Fifi
ono je to asi tezky, pac hodne leku a pripravku lidskych se muze psum a zviratum davat a dava se to kazdej ma asi tu hranici, co mu prijde v poho a co uz by ho nenapadlo trochu jinde
birma
jj
Xerxová
to je fajn ze to ma na webu ja je kdysi nasla na webu rozhlasu tak sem si neco postahovala
achjo, proc po prvni vlne nemoci v kanclu sem byla doma 3dny s horeckou, pak prisla druha vlna nemoci v kanclu, ktera presla a ted prisla vlna na myho muze, akorat on to ma i s kaslem, takze zatimco sem doufala, ze to mirny ranni skrabani bude po par dnech pryc tak mam v krku cirkus i pres septolete
Darenka
at je brzo fit
taky sem si rikala v pondeli, jestli uz tu nebude - bud dohani spousty prace, nebo se jeste leci a to by byl uz treti tyden snad, tak to ji muselo vzit fakt hodne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 07:25
- Nahlásit
Morgen ve spolek,
ty wogo, už když ráno odcházím do prasé, tak není úplně tma a ptíci pějí .
Co se týče solného roztoku a citrogrepu, nevím, já osobně bych si to nelajskla. Co si pamatuju tak Mvdr.Štourač na rýmu doporučuje výplach šňupáku Vincentkou (nebo jejím roztokem) , ale né ve spreji, ale v inj. stříkačce, sprej do čumce pejskové neradi. Já jsem ale posera, co se týče psa a jeho nemocí, takže většinu řeším s vetem.
cernej caj
pryc tak mam v krku cirkus i pres septolete
chjo čéče ať si brzo fit
Co se týče těch kalhot, posílala jsem dotaz, kolik má vnitřní délka, prý 80cm, tak to je pro mě prasééé . Nevím, nechápu, taková firma, že nedělá prodlouženou délku, myslím že lidí s delšíma nohama je čím dál tím víc
Darenka
jsem si říkala, že jsem tě tu neviděla. Cinknu někdy odpo, ju
taky myslím na Petru, už dlouho se neukázala....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 07:53
- Nahlásit
denyk
fakt neni, jo? tak to je supeeer
hm, tak kalhoty ti budou asi kratky, ? ja mam vnitrni delku tak 70 a to su trpaslik takze predpokladam tobe aspon 90?
ja si nemyslim, ze je cimdal vic lidi s "delsima" nohama ale obecne se populace proste mirne zvetsuje a dneska snad uz nikdo neveri tomu, ze 90% lidi oblece stejnej strih
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 07:56
- Nahlásit
cernej caj
tak 85cm podle riflí. No sejří mě to aspoň ušetřím, že
nohama ale obecne se populace proste mirne zvetsuje
jasný tak jsem to myslela, né
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 08:06
- Nahlásit
cernej caj
já mám v krku cirkus a chrchlu jak tuberák už dva tejdny a to tu žádná epidemie není, asi nějaký odolný bacily či co, koncem minulýho tejdne už to bylo lepší a od neděle druhý kolo
takže to fakt nemusí bejt, že tě muž znova nakazil
psovi do nosu bych teda bez porady s vetem nedala asi nic, já to teda nečetla, ale jestli mu teklo z nosu už tejden, tak nějak nechápu kde je problém vzít ho k vetovi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 08:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek všem...
tady je to samá choroba ještě že nejste nakažlivý přes net
se koukejte uzdravit všici..jaro klepe na dvééře
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 08:27
- Nahlásit
Fifi
Čéče, ty jsi jak hysterická matka, co lítá s každým prdem u dítěte k doktorovi. Slyšela jsem milion zkazek o tom, jak si veterináři neví rady a taky jsem zažila, jak na vše jsou ATB. Vincentka není nic jiného než mořská voda a plno kapek do nosu (těch moderních) mořskou sůl obsahuje. Samozřejmě namíchám roztok slaboučký. A Citrogrep kapky jsou přírodní antibiotikum. Kluci nekašlali ani jeden, ani neměli problém se štěkáním. Jen dva dny se občas dávili(spíš Berry) a Worka kýchal a kýchal(on má ten zůžený průchod v nose) A teď má tu rýmu, od neděle tuším. Jitrocelák dostávají celou dobu. Ani nevím, proč ti to vlastně píšu, bo ty si najdeš zase jiný problém. A nechápu, že tě to pořád baví.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 08:33
- Nahlásit
Maya
už dva tejdny a to tu žádná epidemie není
tfuj, u nás kašlou téměř všici
Fajka
ještě že nejste nakažlivý přes net
no nefím nefím jooo jaro už se klepeeee .
Jsme včera plánovali, že snad stihnem ještě v únoru opéct buřty
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2015 08:40
- Nahlásit
denyk
jooo jaro už se klepeeee
tak u nás taky tady je souvislá vrstva sněhu po ránu tvrdýho a umrzlýho (takže e nám na tom krááásně jezdí) ale už je dlouho světlo a vzduch už má úplně jinou vůni, ptíci řvou jak prorvaný....aaaa to je krása
plánovali, že snad stihnem ještě v únoru opéct buřty
na ty se taky těšim ale počkám si až bude teplejš
|