Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 08:53
- Nahlásit

cernej caj
jinak co teda madam majitelka? kdo o ni mate zpravy?
to by mě taky zajímalo
buď chudák ještě marodí a nebo s ní švihlo očekávání malejch pižlounů?
jinak vím o lidech, co chřipajznu chytli ještě teď, takže úplně pryč to taky ještě není

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 08:57
- Nahlásit

Maya
jj to myslim sem si na to vzpomela prave

kamaradka lehla v pondeli s chripajznou, takze to je letos nejaky hooodne dlouhy obdobi a pokud me pamet neklame, tak je to 3ti tyden co je esuska pryc a to ji muselo slozit fakt hodne hnusna mrcha

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:00
- Nahlásit

cernej caj
jj, nějak jak já jsem šla do práce

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:02
- Nahlásit

Xerxová
Takže na celodeňák bych psa druhý den nevzala, ale na standardní lyžovýlet asi ano.

já si právě řikám že ty lyže jsou pro něj fakt docela záhul páč on opravdu maká a zpáteční trasu fakt letí takže od tohodle ho do konce týdne určitě ušetřím at to tělo zbytečně nezatěžuju, a budem jen obyč procházkovat normál kratší prochajdy ale to co chce veterinářka je nesplnitelný úkol a termín že kdybych to měla dodržet, tak se ukouše nudou, rozebere půlku baráku a nebo ho já zabiju bo bude nesnesitelnej... páč nechat jelito 3 tejdny vodpočívat je tak trochu scifi

ani u jednoho svého psa jsem nikdy neviděla žádnou reakci (ani únavu) po očkování
já to jednou zažila u prvního psa bylo to po vzteklině a tři dny byl uplně strašně mimo, zimnice třesavka jen ležel a nechtěl nic... ale tenkrát to byla nějaká špatná šarže vakcíny a těch případů bylo hodně ale už je to 20 let..od tý doby se nám to taky nestalo.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:02
- Nahlásit

jak se vám zobrazuje tohle?
já tom mám celý rozhozený a napůl nefunční a se obávám, že to bude nějaká chybka formátování stránky v prohlížeči a v tomhle novým pc už jinej nemám, já se picnu, čas nákupů u číňanů v práci je asi pryč
http://www.aliexpress.com/store/product/Beads-Fit- for-Pandora-bracelets-New-100-Authentic-925-Sterli ng-Silver-Letter-M-Clear-CZ-Dangle/1396586_3222314 5156.html?spm=5261.7049941.1998087720.31

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:04
- Nahlásit

Fajka
jako 3 týdny po očkování? to se mi zdá přehnaný
já zažila reakci akorát jednou u starýho psa a bylo to dost děsný, ale tam už to bylo spíš věkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:05
- Nahlásit

Fajka
veterinarka chce 3 tydny vodpocinku?

je fakt, ze co popisujes je docela blby a vim, ze nekteri psi maji trochu reakci, ale tak pokud zadna nebude, tak si myslim ze tyden fakt musi stacit...

Maya
me se to zobrazuje OK - jestli tam muzes davat flashku tak si naisntaluj treba nejakou portable appku a poustej z flasky

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:07
- Nahlásit

Maya
jako 3 týdny po očkování? to se mi zdá přehnaný
jj mě právě taky..ale ona je naše Vetka starší ročník a opatrná tak rači říká asi víc ...

já to třá u Fáji nikdá řešit nemusela bo ta se přetížit ani nedala ta by se nestrhal jak jelito , a hlavně třítýdenní odpočinek je pro ní ráj ..... to ona tak z pravého bočku přetočit na levej a denní dávka pohybu splněná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:11
- Nahlásit

Fajka
pravého bočku přetočit na levej a denní dávka pohybu splněná no a ted si predstav, ze bys ji 3 tydny branila v otoceni

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
no a ted si predstav, ze bys ji 3 tydny branila v otoceni
jí by to bylo jedno..vona bé klidně z jedný strany placatá

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:21 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Darenka
co večeře?
Já jsem toho měla včera nějak hodně, odpo jsem byla s kámoškou na prochajdě, tak jsem volat nechtěla, pak jsem smažila řízky a pekla brambory, mezitím na mě zvonila sousedka-postarší paní, která má tak debilního syna, kterému je 43 let a pořídil si NO-tomu je asik 10 měsíců no prostě puberťák.
Nechal ho tady matce celý týden, ta sotva chodí, ona psa nepustí, bojí se že zdrhne, takže na voďáku kolem bytovky, dál s ním nejde, on jí vláčí no super....předevčírem si rozbila držku, páč za bytovkou kluzavý bahno.
No a ona na mě zvoní celá ubulená, jestli bych jí nemohla pomoct odlapit psa, že jí utekl....já ruce od mouky, strouhanky, pánev rozpálená....
Tak jsem vzala v lednici kus točeňáku a šla dělat kynológii .
Paní ho honila, s ní dvě holky cca 18ti leté. Tak jsem jim vysvětlila, že ho v žádným případě nemůžu honit a řvát na něj
hrubým hlasem, že to určo nepříjde...
Tak já ťuťuťu Kerínkuuuu, pojď za mnou ty pipinko, mám kokínko a utíkal jsem od něj, holky zdrhly, baba za mnou....
Nakonec jsem ho dolapila, ale vyvlíkl se z řetízkového stahováku...točeňák došel, záchrana v kapse kokína. Babě jsem řekla, ať se drží opodál, dal si ještě jednou říct, chytla jsem ho za kůži na krku, ta přiběhla, děkovala do alelůja, že měla strach aby jí neutekl do NDR....já jí řekla ať neděkuje, že v pohodě, hlavně že jsme ho odlapili, ona vystreslá, klepala se....

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:23
- Nahlásit

Maya
očekávání malejch pižlounů
de*ilééé

Fajka
tenkrát to byla nějaká špatná šarže vakcíny
ty voeee, to je něco.
Kámošky feňule má takovouhle hnusnou reakci na odčervovadla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:31
- Nahlásit

denyk
dobrej skutek si udelala chudak babca asi ta uz nikdy nepohlida, a ani bych se nedivila

Fajka
pruhata a placata

kdyz sme u tech odcervovadel, jak se to dava kdyz uz je pes zacervenej? byla sem pozadana o koupi odcervovadel, pac pudem ted k veterinari asi ze odcerveni tak sem se ptala jestli preventivne a prej uz cervici sou v bobkach... tak jen abych +/- vedela

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:34
- Nahlásit

Dneska tomu dávám....už jsem sežrala půl Studentské pečeti.
Psal mi Kuba, měl ráno bouračku, on i feňule okej, auto asik v prdeli....

cernej caj
asi ta uz nikdy nepohlida
Bohužel pohlídá, páč ona se na něj "dycky těší".....

s odčervovadlem bohužel neporadím

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:40
- Nahlásit

denyk
Psal mi Kuba, měl ráno bouračku, on i feňule okej, auto asik v prdeli
no ty vogo fuj! hlavně že ty dva jsou v pořádku !!! auto blbý no (

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:40
- Nahlásit

denyk
to je historka teda, taky ten pes musel bejt pěkně vystreslej, chudák
cernej caj
jak se to dava kdyz uz je pes zacervenej
si myslím, že stejně, ale tak přinejhorším se můžeš zeptat toho veta

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:41
- Nahlásit

denyk
teda hlavně že jim není, auto holt se oželí

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:42
- Nahlásit

Zdravíčko všem při pátku
denyk
Koukám, že se chystáte na bloncvižlátka Uhlídáte to?
Večeře skvělá. Manžel si dal vepřový steak a grilovanou klobásu - nosí to na dřevěném prkýnku s obložením z malinkých nakládaných cibulek, nakl.okurek, kozích rohů, s křenem, hořčicí a kečupem v mističkách. Já grilovaný hermelín a kus masa a kousek klobásky na ochutnání od manžela - neměl čanci takové kvantum sníst. On pivíčko, já malinovku, kterou v pivovárku taky vyrábějí svou. Řídila jsem
cernej caj
S tím vypnutým mobilem = dobrý
Maya
koukej se vykurýrovat, ať to neskončí zápalem plic.
Fajka
Vždycky když vidím na nějakých fotkách sníh, představím si jak drandíš na lyžích a jelítko okolo tebe Co Fajka - jak se daří krásné babče?

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:43
- Nahlásit

Dělám si fakt starosti o paní od zrzounků

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:53
- Nahlásit

Teď jsem s ním mluvila, dostal smyk na náledí, hodiny a do stromů...motor snad okej. Stejně se divím, že v tu chvíli uvažoval, odtahovka, kamarádi, pojišťovna, já bych byla mimo.
Jo hlavně že jsou v pořádku

Maya
ten pes musel bejt pěkně vystreslej
hodně on je pořád, ten její syn vůbec neví,která bije, zbytečně ho cepoval a cepuje, mladý pes se téměř neproběhne, zná jen vodítko....je mi ho líto

Darenka
se chystáte na bloncvižlátka
tak já znám reakce Bukíse na háravky a na Bloncku ještě moc nereaguje, ostatní psi jo, on né .
Pěkně jste se napapali, mňamiky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 09:53
- Nahlásit

denyk
tak hlavne, ze jsou oba v poradku!

Maya
prave myslim, ze kdyz je zacervnej tak esi se to neopakuje jeste ta tableta treba po tydnu. neva, zeptam se veta.

Darenka
tak to zni hodne chutne

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 10:03
- Nahlásit

denyk
Jejda, teď to čtu -hlavně že jsou Kba i Bloncka v pořádku. Auto je mrzutý, ale zdraví je přednější.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 10:35
- Nahlásit

cernej caj
Darenka
jo to máte pravdu. Vykašlat se na plechy .

u nás je nádherně
Já budu mít po delší době odpočinkový víkend bez plánovaných akcí ...ale pohrávám si s myšlenkou, že půjdu na pár hodin do práce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 10:52
- Nahlásit

denyk
ses silena, ale jestliti to proplti

uzij si vikend

me prave prislo trickooo ale v kanclu ho rozbalovat nebudu

worick
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 10:54
- Nahlásit

denyk
ježíš, co to máš dneska za hororové storry A koukám, že povíc Tak hlavně, že jsou všichni v pořádku, tohle se neposlouchá dobře...Já mám od děcka(měli jsme s rodiči autonehodu, nic vážné) nějakou stresovou poruchu z auta právě. Jak někdo z rodiny jede delší trasu, tak jsem nervní, když sednu do auta jako spolujezdec, okamžitě dostávám průjem

birma
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 10:59
- Nahlásit

denyk
No fuj! Hlavně, že Kuba i Bloncka jsou v pohodě.

cernej caj
Mám za to, že se pak odčervuje s nějakym odstupem ještě jednou.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 11:21
- Nahlásit

cernej caj
ses silena,
ani né, nejde o to proplatit, ale naddělat nějaký hodiny, abych mohla výletit navíc je konec měsíce-výplaty, takže práce dost

me prave prislo trickooo
TO tričko? Nebo jiný? A to já o, já dycky běžím na wecko a zkouším

worick
no nic moc...jo ty nervy z auta znám, nevím jestli si to tady kdysi četla, já byla už ve stádiu, že jsem do auta nevlezla.
Chápu tvoje obavy, je to hrozný pocit, navíc když člověk bydlí na konci světa a na busy a vlaky se moc spoléhat nedá.

birma
že Kuba i Bloncka jsou v pohodě.
tak tak

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 11:27
- Nahlásit

Tvl zase naše skvělá mudra.....
Včera se u nás v práci jedné paní udělalo zle, zezelenala, tvrdý břicho....kolega jí vezl k naší obvodní, ta jí píchla injekci proti bolesti, místo toho aby jí poslala do Rbk na nějaký vyšetření atd-a podezření na žlučníkový záchvat.
Odpo se paní sebrala a jela do nemocnice-akutní slepoš, ještě včera jí operovali...nechápu, dyť každej snad ví, že když je to v břiše, tak to může bejt problém a ona jí dá injekci na bolest . Jako kdyby měla zlomenou ruku, tak to není ohrožující na životě, al tvrdý břicho....
Tak jsem si vzpomněla na sebe....

worick
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 11:34
- Nahlásit

denyk
Tvl zase naše skvělá mudra.... - ono je takových víc. Taťka šel do práce už s infarktem(což nikdo z nás ale netušil) Když vypadal hrozně, kolegové ho dotáhnuli k závodnímu, ten mu dal injekci na žlučník a nechal ho sedět v čekárně, jestli to ,,povolí". Nepomohlo, tak ho posadil do sanitky, co sváží lidi na 20km vzdálenou polikliniku na vyšetření..cesta trvá kolem hodiny(než z okolních vesnic posbírá další pacienty) Dovezli ho v kritickém stavu...a po pár dnech umřel. Kolegyně při vší smůle ještě dopadla dobře...

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2015 11:36
- Nahlásit

worick

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání