Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:06
- Nahlásit

Čauky,
nějak se mi to tu navalilo, nestíhám dočíst, jen jsem mrkla na fotos zrzavých trotlos jsou to fakt dementi .
A ten jeden je až neuvěřitelně tmavě hnědej .
Já hlásím, že mám doma poprvé v životě trošku klusťoškááá zrzavýho , on teda není klustej, ale je prostě silnější než kdy jindy, až na to teda, že jsem ho včera chytla za bůček a smála se mu, že je klustínek a Kuba se taky smál...a Bukí dnes co?
Bukí dnes po dlouhé ranní procházce s Blonckou se jídla ani nedotkl

Darenka
jéjda čéče, ty budeš zdravá

A mosím ešče mrknout na Fajkovic fotky.

Jinak u nás krásně azůro, je mi líp, ale ne úpá

Co Ešuska?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:28
- Nahlásit

denyk
jeden na konci je richbek, ale ten byl az na konci, jinak nevim kteryho myslis. Taky to muze delat fotak?

gratulu k tlustoskovi cim teda krmis?

jak je a co oslava?

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:29
- Nahlásit

denyk
Konečně jsi dala Bukískovi trochu nažrat . No a pak mu to vyčteš, že je tlustej, tak se nediv, že zas nechce baštit.
jéjda čéče, ty budeš zdravá
tak zdravá nejsem a ani nebudu a navíc to byly pochoutky pro Lenku (snachu). Já ten datlovej sirup pro nás koupila kvůli dochucení všech těch nezdravých sladkých pochoutek
je mi líp, ale ne úpá
no hlavně, že se to hnulo k lepšímu.
Taky myslím na paní Ešusovic - jak jí ta choroba schvátila a jak asi čoklískové s těma sbližovacíma sklonama....

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:31
- Nahlásit

cernej caj
jo ridgebacka jsem si všimla

najdu toho hnědáka, má oranžový obojek a příjde mi na všech fotkách tmavší.
Teď mám to Platinum . Ale řekla bych, že to možná dělají i kokína, když je venku s Kubou a Blonckou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:34 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Darenka
zas je aspon mohlal hlidat, ze jo (jako ze vsecko spatny je k necemu dobry) ale jestli je uz madam esusova v prasee tak asi ma moc prace, nebo jeste odpociva doma.

denyk
aha, to je fena s tim oranzovym obojkem - tu si pamatujupac je od ty holky co me pozvala, jak si na konci nosi kladu

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:37
- Nahlásit

tak prt s voranžovým, ale tento modrý postroj

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:41
- Nahlásit

Darenka
ona mi čaj dala docela těžkej úkol - nekynutej bezlepkovej chleba.
Dala jsem program "fast" hodinovej a nechala se velmi volně inspirovat nekynutym olivovym chlebem. Olej jsem dala řepkovej, olivy žádný a mouku celozrnnou pohankovou (podle receptu jsem dala sůl, prdopeč a vodu)
Dala jsem sezam, lněný semínko a hlavně slunečnici, no a semínka myslím udělaly zázrak a je to poživatelný.
Ale občas dělám s kakaem sladkou (já teda polopohankovou, ale myslím, že půjde i celopohanka) a ta je fakt dobrá . Zas čajda tam může dát rozinky a zrníčka, což nám děti odmítaj.

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:42
- Nahlásit

Darenka
no to víš, já jsem se na Bukíse nějak nezaměřovala, ale včera kucí než odjeli z oslavy, tak mu dávali bůček že a veku s česnekovou pomazánkou, no a odpo jsem s ním byla venku a říkala jsem si, že má větší bříško, aby mu nebylo zle, ale to nebylo z hospody, on už ho má takhle dýl a hlavně dyckyměl "pas" že jooo a teď se mu trochu ztrácí ale když ho chytnu za kůži tak tuk žádný . Ale tak jsem ráda, na jaře zase budeme víc chodit

Oslava se samo povedla, bylo to super tak jako mám kolem sebe fajn lidičky, nezkazej žádnou srandu, takže pohoda.
Akorát ten můj vynikající bramborový salát s kukuřicí byl až tak dobrý že mi ho někdo chtěl před hospodou někdy nad ránem vrátit zpět stane se noooo .

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:45
- Nahlásit

A když jsem u teho jídla, tak Zdenda Pohlreichů včera na Primě dělal žebírka a teda vypadají luxůsu, ty musím udělat a taky ty penne s ragů.... a vůbec http://www.iprima.cz/tedvarisef/ted-vari-sef-recep ty-ze-3-dilu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 12:48
- Nahlásit

kachna_
jak ja, ty sis ho navrhla sama
ale zas jestli nebyl uz druhej den nic moc, tak muz by to taky jedl tyden, tak nevim, nevim ale zas to zni dobre.

to das mliko a mouku do pekarny a ona si to uz sama nejak posefuje kdyz to dobre nastavis?

denyk
tak to je supr, ze sis to uzila a snad ho nevracli vseci

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 13:13
- Nahlásit

denyk
Přesně jak píše čajda - ještě, že si salát ostatní donesli domů
Oslava musela být super
kachna_
Ty jsi experimentátorka, klobouk domů. Já jedu pořád jen v tom kváskovým už a rok a půl. Před tím jsem asi půl roku pekla ten nehnětený. Semínka občas přidám, když na to vzpomenu. Mám radost - nedávno jsem dávala kvásek dceři mé kamarádky a ti už tomu taky propadli. A navíc mám výhodu, kdybych náhodou něky zapomněla kvásek oddělit pro další pečení, nemusím se s ním znovu dělat a prostě si o něj řeknu

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 13:14
- Nahlásit

cernej caj
jak ja, ty sis ho navrhla sama
no možná
to das mliko a mouku do pekarny
na sladkou - mlíko, cukr, mouku, kakao, prášek, vejce
na chleba - vodu, mouku, sůl,olej, zrníčka, prášek
pekárna to zamíšá, ty to zkontroluješ, kdyžtak přileješ vodu třeba a pekárna to upeče.
Možná ten vhleba vydrží dýl, já zkoušela malý množství
ona si to uz sama nejak posefuje kdyz to dobre nastavis?
de facto ano, jen se vyplatí to trošku hlídat

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 13:18
- Nahlásit

Denyk
Díky za ten typ na žebra. Zkusím je udělat,. Jen nevím, čím nahradím ten červený ocet...... Nedávno jsem zkoušela dělat žebra na medu podle nějakého receptu z netu, ale nějak nás to extra neoslovilo.
Teď můžu z žebrama experimentovat o 106, protože jsme jich hafo dostali ze zabijačky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 13:18
- Nahlásit

Darenka
Já jedu pořád jen v tom kváskovým už a rok a půl
mně se to nějak nedaří, a to jsem myslela, že s tou novou pekárnou budu péct furt
Ale jinak mám taky svý oblíbený recepty a moc neexperimentuju.

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 14:04
- Nahlásit

kachna_
Já ten kváskovej peču v normální elektrický troubě a je fakt luxusní. Pekárnu nemám, ale pokud bych měla, stejně bych jí v tomto případě využívala asi jen na prohnětení a vykynutí těsta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 14:10
- Nahlásit

kachna_
tak ja to doma zkusim prokonzultovat a jestli bude sraz mrtvol tak bysme to mozna mohli nejak provest transakci

pac drozdi ja nechcu a kvasek je nerealnej, tak suzvedava. je to spis asi jak moskva, co?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 14:20
- Nahlásit

Darenka
stejně bych jí v tomto případě využívala asi jen na prohnětení a vykynutí těsta
no já mám novou "chytrou" pekárnu. Na to, že je "česká", tak by teda taky sakra mohla umět česky a mohla by mít víc programů.
Ale teď jsem v ní zkoušela mašo pečený při nízký teplotě a je to dobrý
cernej caj
je to spis asi jak moskva, co?
ale ten je kyselej, ne?
Tenhle kyselej není (a určitě by z něj šla udělat i ta pizza placka a pak to posypat strouhaným sýrem a šupnout do mikrovlnky

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 14:26
- Nahlásit

Není čas, zas až ráno
Já mám nejraději žebírka-olej+česnek+sůl+rozmarýn+tymián prostě tytok provensálský bylinky jednoduché a výborné .
Teda pokud má někdo ty bylinky rád, moje maminka třeba rozmarýn nesnáší, páč smrdí
K žebírkům nejraději sladko pálivou thajskou omajdu, nebo kysanou smetanu s česnekem a bylinkama

Darenka
ten ocet ti tam vadí? nebo proč ho chceš nahrazovat?

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 14:36
- Nahlásit

denyk
jj, na bylinkách je dobrý každý masíčko a omajdu se zakysanky s česnekem a bylinkama dělám taky

kachna_
chytrou" pekárnu
když já si nejsem jistá, jestli se v pekárně docílí taková kůrčička na chlebu jako v normální troubě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 14:44
- Nahlásit

kachna_
myslim jako konzistenci, ze je to takova tvrda kostka spis nez nadychanej kminak?

nevim, co zpusobi ta absence toho kvasku/drozdi.

Darenka
muzes to prece nekdy vyzkouset a pak se rozhodnout podle vysledku, kdyz uz ji doma mas

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 14:54
- Nahlásit

Darenka
kůrčička na chlebu
až budu řešit kůrčičku, tak si budu pískat
cernej caj
e to takova tvrda kostka
je to tvrdá kostka

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 15:00
- Nahlásit

cernej caj
muzes to prece nekdy vyzkouset a pak se rozhodnout podle vysledku, kdyz uz ji doma mas
No já jí právě nemám, tak to nemůžu posoudit. Psala jsem, že kdybych pekárnu měla, tak bych v ní stejně asi jen zadělávala a nechávala kynout
Za chvíli valím domů, opatrujte se

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 15:06
- Nahlásit

Darenka
ajo, tak to jo

kachna_
tak to ja zjistim jeste od muze, jeslti by to chtel - mam pocit ze on rad jen ty mekky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 16:17
- Nahlásit

tak su ofikana, prisla sem tam 15.35 a 15.55 sla pryc chudsi o 120 kc

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 16:33
- Nahlásit

cernej caj
Ty bláho a dobrý? Spokojená? Ta cena je neuvěřitelná. Já mám kratičký vlasy, chodím jen vlastně na zkrácení a vyholení krku, umytí hlavy a vyfoukání a platím přes 300,- O známých, který nechají u kadeřnice od 500,- výš - i přes 1000,- ani nemluvím.

U sousedů štěká Bohouš, je sám doma. Venku chcandí, je zima a hnusně. Jdu sundat prádlo do sušárny a pustím se do žehlení a připravím večeři. Ta bude jednoduchá - včera jsem vyškvařila sádlo a smíchala s podrcenejma škvarčičkama

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 17:00
- Nahlásit

když už jsme u těch střihů... za psa neplatím, neb je holoprtka a za sebe umytí, krácení, vyfoukání - za dvěstě rovných...

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 17:23
- Nahlásit

Xerxová
Kde to bydlím????? Koukám, že všude jste za hubičku
Vždyť tobě toho na hlavě dělají zhruba tolik co mě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 17:30
- Nahlásit

darenka
a to chodim v centru mesta, je to spis to klasicky holicstvi s kadernictvim. uz sem tam byla v zari a supr. slo to skoro o 8 cm vzadu, vpredu min pac sem fikala doma. prijdes na cekacku a strih nasucho ale samo se da objednat na klasiku

v kadernictvi za 350...

birma
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 18:23
- Nahlásit

My sme se měli dneska krááásně! Pokoukat můžete tu

A stříhaná jsem už roky zadara - většinou sama nůžkama, občas Honza nůžkama a ještě řidčejc Honza strojkem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2015 18:37
- Nahlásit

krásný fotky. Našli jste Hynštu ?? Taková pěkná díra do skal to je ... my ji kdysi nemohli najít, neb odbočka k ní nebyla značená a cestička byla zarostlá... Byli jste kousek...

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání