Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:13
- Nahlásit

ssshhh
drzim palce at mee

may
n
a omezenym tel. tariku toneni dobrej napad, urco ne s pbrazem s jen hlas bych riskla max na par min. pak muzes zajladit jak to zere

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:17
- Nahlásit

cernej caj
hm, tak to radši ani zkoušet nebudu, já mám jen 200MB, to by bylo asi hned fuč
by mě zajímalo, jak se platí ty videohovory co ten telefon nabízí, to si myslím neubude přes net

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:19
- Nahlásit

cernej caj
pak je tam ještě apka Hangouts, to umí sms, hovory a videohovory zdarma, ale předpokládám, že taky to bude žrát tarif, takže to bude použitelný všechno jen pro lidi s neomezeným a nebo alespoň nějakýma GB

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:23
- Nahlásit

teď jsem objevila tyhle a moc se mi líběj se snad k nim někdy stavim mrknout a ozkoušet

ssshhhhh
tak ať se holky chovaj líp

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:30
- Nahlásit

birma
vyrobeno v Rumunsku

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:32
- Nahlásit

Maya
to jo no
mně zaujalo spíš: Boty jsou vhodné pro lehkou letní i zimní turistiku v horách a po zpevněných cestách na střední vzdálenosti., protože nevim, co je střední vzdálenost a co lehká turistika

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 15:33
- Nahlásit

tohle asi stojí za přečtení

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 17:18
- Nahlásit

birma
s tím lze jen souhlasit. mimochodem já to tvrdím už dlouho, že čím více domestikovaní, tím horší komunikace s vlastním druhem. Je to naprosto logický. Dík za odkaz

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 17:38
- Nahlásit

ssshhhhh
to jako fakt, to pes dělá?
Batynka (špic) třeba krade, když není nakrmená, šeltička mi dycky zdrhla, když měla pocit, že na ní kašlu (pak se nechala přivolat, cvičit, přivázat, ale chovala se prostě jinak).
birma
No ale mamča naproti tomu tvrdí, že za jejího mlada bylo mezi psy víc rvaček
ale dyk tohle vlastně dělá Worick a my jí tu za to kritizujeme D:

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 18:36
- Nahlásit

kachna_
dyk tohle vlastně dělá Worick a my jí tu za to kritizujeme
Já v tom tedy vidím dost rozdíl
Hlavně bych řekla, že v našich podmínkách je to dost nereálný (pokud člověk nechce mít doma xy psů)

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 19:12
- Nahlásit

birma
zajímavý článek, ale podle mě tam chybí nejdůležitější věc a to dlouhodobá selekce, prostě pes, kterej byl agresivní ať už na lidi nebo na psy, tak šel ihned do kytek, protože tam se s tím ti lidi určitě tak nemažou, u nás se holt nechá všechno žít a ještě se na tom chová a výsledkem jsou nevyrovnaný povahy

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 19:18
- Nahlásit

Maya
Ono tam toho podle mě chybí víc, ale třeba to, že pro ně neni prospěšný, když se štěně předá v 7 týdnech a dál je v rodině jako jedinej pes, je podle mýho dost jasný a málokdo si to uvědomuje.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 19:35
- Nahlásit

Betu jsme si přivezli na sedmi týdnech (už bych to neudělala, ale měla jsem absťák...). Měla pouze brášku (dvě štěňata jsou u dog výjimečné) a u nás byla jedináček. Přesto vyrostla jako pohodový zvíře a problémy v komunikaci neměla od malinkata až do smrti...

Night žil tři měsíce v obří smečce. Neuvěřitelně vyladěná banda mamutů - to se fakt jen tak nevidí. Dneska je to debilek, který když vidí psa (fenu) tak má zatmění a nevidí a neslyší... Jakmile není na dohled pes - poslouchá jak hodinky... Dokonce poslouchá i ve chvíli, kdy ho naschvál volám těsně před výhledem na "psí louku"... poslechne, nechá se připnout. Ale jak už psa vidí, chce se jít honit a chce si hrát. Naštěstí má dokonalé chování, takže je bezpečný i pro malé psy... ale stejně bojuju a bojuju.

Nevím, jestli se na tom ta svoboda ve smečce nepodepsala...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 19:44
- Nahlásit

tak to ferina byla mezi 10 dalsima stenatama a dvema fenama a i kdyz sem se snazila za selmiema, venku, tak proste je znat, ze to chybi hrozne pac byla na selmie moc divoka jak se zvetsila a ty se ji stranily a na vesnici si to kazdej predstavi, jak to je

tohle me stve, ale netusim, jak to resit do budoucna, protoze pro me bude nerealny nekde hledat tuny psu se kteryma by dalsi stene mohlo navolno treba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 19:47
- Nahlásit

jo a abyste se pobavili, nevim jak se mi to poradilo ale pudu v sobotu na vylet s madarskyma oharema

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 19:59
- Nahlásit

cernej caj
no já to mám stejně, prostě psi na hraní nejsou a pak je to hodně o povaze psa, Kim byl 3 roky sám, ale protože to je splachovací pohodář, tak nikdy problém se psama neměl, Dorin nikdy sám nebyl, ale jako bojínek s tím problém má taky dost velkej, v Belize by holt takovej pes jako Dorin nepřežil a pak se prostě časem vyselektujou psi na ty nekonfliktní pohodový povahy

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:00
- Nahlásit

cernej caj
tak to musíš fotit ohaře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:02
- Nahlásit

Maya
to uvidime, no

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:07
- Nahlásit

Maya
pak se prostě časem vyselektujou psi na ty nekonfliktní pohodový povahy
jojo tak to je určitě pravda, nervák by tam nevylez z díry a pokud ano, tak by se rozhodně nerozmnožil.

Někdo mi rozbil psy... Zloběj jak čuňata...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:24
- Nahlásit

ssshhhhh
nerikej, ze staci 4dny a je to takovej rozdil? to teda lity lity, snad to bude brzo dobry

birma
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:27
- Nahlásit

ssshhhhh
Však si je zase opravíš

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:27
- Nahlásit

cernej caj
já nevim, ale jsou fakt jak urvaný ze řetězu...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:28
- Nahlásit

birma
na druhý vycházce mi jedna zdrhla, sice jen asi na minutu, no jo, ale vrátila se zas vyrochněná v tý lišce, mě vomejvali teda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:30
- Nahlásit

ssshhhhh já věřím, že je to reakce na tvoji dočasnou nepřítomnost. Jednak se trošku "vytahujou" a jednak mají radost a kravíííí. To se srovná.
Najt nezlobí jak čuně, ale je jak čuně... Řádí po zahradě a zbytky sněhu pod jeho pazourama vytváří krásné bahýnko. A to v pravidelných intervalech nosí na koberec...

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:45
- Nahlásit

No jak to tu tak čtu, tak šiby i kavkazan jsou naprosto pohodový psiska, nezlobí, nekraví, poslouchají..... vlastně nejvíc zlobí buldoček....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:54
- Nahlásit

ssshhh
tak nejde uit nekam kde nrni liska citit?

vlk
me taky prijde ze nejhodnejsi pes v crle obci je ta siba ale uzsem je dlouho nepotkala pri rannim kolecku...

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 20:59
- Nahlásit

cernej caj
ale uzsem je dlouho nepotkala pri rannim kolecku.
možná chodí později, šiba si ráda pospí....

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:02
- Nahlásit

Xerxová
Já doufám, dík
cernej caj
Mno já ji nevyčuchám, to prostě musela najít liščí eono nebo moč, smrad neskutečnýho typu teda. Na druhý vycházce měla obleček a šlo to skrz, bléé fuj. Takže dvakrát za den vykoupanej pes, paráda. Pak sežrala hovězí žebra a býčí kulky a teď mi chrní v posteli, naprosto spokojená.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:07
- Nahlásit

ssshhhhh
Lisci moc?? to si neumim predstavit, to musi bejt peklo naprosty, staci kocici hovno.
Někdo mi rozbil psy... Zloběj jak čuňata...
Na ja, vedouci tabora mel dovcu, to je cas na zlobeni. Znam to, panicek se zaduma a nestihne vcas privolat, otazka par vterin zasadnich a pak se probehnul po lese. Oni to maj sameckove nejak jinak postaveny, co je pro zensky nepredstavitelny, je pro ne kolikrat "tak nejak v poho". Ale to se srovna, s pevnou zrejme tvou rukou.
vlk
vlastně nejvíc zlobí buldoček....
Vy mate buldocka??????

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2015 21:10
- Nahlásit

FifiLisci moc??
Zajdi čuchnout do Zoo Trochu jako pavilon opic, prostě zlatý hovno nebo mršina nebo zamřelá ryba. Fakt, liška je prostě top, horší bude asi jen skunk, to nevím, toho jsem nikdy necejtila.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání