| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 08:42
- Nahlásit
denyk
jo tak to nehrozi pac co mam tu mohutnejsi ortezu s zelezama po stranach (a nemam ji rada na celodenni noseni). Maximalne to vetsinou oddaluje to nejhorsi o par km
no holt nejaka blba narazenina bude bolet
Maya
tak pokud nevemu ten rybarskej preklad tak to jo, to urcite budu honit vodu
hele dotaz - nevite kdo by mi vyrobil voditko s amortizerem? potrebuju asi nejakou zkracovaci modifikaci pac kdyz ferina je utahana, tak se mi vlece pod nohou a je opruz to voditko furt drzet kdyz potrebuju pouzivat hole... tak by se mi libilo neco jako "prepinaci" voditko s amortizerem, ze by slo zkratit treba o 30cm tak, ze by se zahaklo za sedak v ty zkraceny casti a ta prebyvajici by se zacvakla do nejakyho krouzku at neplanda...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 08:45
- Nahlásit
vlk
už máš polštáře, vlku?
lišky mi tak trochu připomínají šiby
jasný to taky chápu, já obecně proti liškám vůbec nic nemám
cernej caj
tak to koleno nebolí, ale mám furt pocit jako když ho mám stažený obvazem, a když blbě šlápnu tak ble
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 08:49
- Nahlásit
denyk
koukám, že jsme na tom podobně a teda já už se obávám, že to bude na dlouho
mě to teda alespoň už nebolíí v klidu, takže se nemusím ládovat práškama na noc jako před sádrou
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 08:54
- Nahlásit
denyk
už máš polštáře, vlku?
mám.... huš se po nich válí šibstvo...ještě sháním povlečení, ale našla jsem jen jedno a to je malý rozměr...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 08:56
- Nahlásit
vlk
polstare pro siby?
Mayadenyk
no nezbyva nez doufat, ze se to brzo uoudri
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:00
- Nahlásit
cernej caj
nevite kdo by mi vyrobil voditko s amortizerem
vim
já objednávala tohle: http://www.fler.cz/zbozi/pruzne-prodlouzeni-voditk a-amortizer-pruzidlo-4432385
tady
http://www.fler.cz/svet-voditek
bylo to dělaný na míru jen kus toho amorťáku, pán ochotnej vstřícnej, kvalita skvělá, doporučuju určitě udělá přesnou dýlku vodítka jakou potřebuješ
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:00
- Nahlásit
cernej caj
polstare pro siby?
no voni měly původně bejt načančaný ( ty polštáře) jako dekorace na gauči.... ovšem šibstvo usoudilo, že jsou tak nějak nevyužitý a začlo po nich polehávat....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:01
- Nahlásit
Maya
to je fajn, že nemusíš brát prášky, je to hnus.
huš se po nich válí šibstvo
jako u nás
povlečení jsem někde viděla, ale ta pálka, to se fakt nedalo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:03
- Nahlásit
Fajka
ja tam psala ale uz je to tyden a porad se mi nikdo neozval, takze to zacinam brat jako slepej konec cesty
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:04
- Nahlásit
Fajka
koukám na ty vodítka a toho pána znám. Byli jsme u něj doma, šil nám postroj pro Ašopsa a vodítko s roztrojkou pro šiby.... fakt kvalita.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:05
- Nahlásit
cernej caj
ja tam psala ale uz je to tyden a porad se mi nikdo neozval, takze to zacinam brat jako slepej konec cesty
aháááá
to je divný mě pán psal hned... ted jsou ty prázdniny jarní tak jestli si se třeba zrovna netrefila tož vydrž ještě chvilu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:05
- Nahlásit
denyk
povlečení jsem někde viděla, ale ta pálka, to se fakt nedalo..
já viděla kolem tisícovky, ale malý.... kdybys někde něco objevila tak do třech tisíc, pošli odkaz.... asi bych si udělala radost...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:06
- Nahlásit
vlk
koukám na ty vodítka a toho pána znám. Byli jsme u něj doma, šil nám postroj pro Ašopsa a vodítko s roztrojkou pro šiby.... fakt kvalita.....
vo*e tady zná každej každýho, to snad není možný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:12
- Nahlásit
vlk
ovšem šibstvo usoudilo, že jsou tak nějak nevyužitý a začlo po nich polehávat....
šikulkýýý
Fajka
no mi to tak taky příjde, masérka, my s Tintou v kině
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:13
- Nahlásit
Hlásání o včerejším Adámkovi:
- na Točníku se na nás vyřítili 3 nebo 4 ječící smetáčci a s nima dva velký naštěstí hodný psi. Zvládnul se s nima seznámit na vodítku, pak jsem ho vypustila a dobrý. Ne, že by se mu líbili, ale žádnej konflikt nevyvolal
- procházeli jsme ulící, kde řvalo asi 20 psů. Prošli jsme bez jedinýho Adamova blafnutí a chvílema i na povolenym vodítku.
- cestou od vlaku jel Adam podruhý v životě metrem a zrovna ve špičce. Roztekl se jak těsto, nešel udržet v sedě a největší problém byl, aby mu někdo nešlápnul na ucho nebo nohu
cernej caj
To naše zerácký vodítko má na jedný části očko, takže zkrátit jde.
Ad boty - mám na výběr dvoje - jedny jsou nízký ve kterejch jsem loni absolvovala všechny čundry. Poměrně pohodlný, ale tak do hodiny maximálně dvou jsou v mokrý trávě durch. Na jednodenní výlet mi to až tak neva, ale jak jsme byli s Vlastíkem u Hoštejna, tak jsem zjistila, že ráno při teplotách okolo nuly je echt hnusný si obouvat na skrz mokrý boty a nechce se mi to absolvovat znovu. Druhý jsou kotníkový po strejdovi - nepromoknou, teplý, takže nehrozí, že bych si večer nemohla rozehřát nohy, ale jsou mi delší a užší a po dvacátym km už fest cejtim jak mi deformujou malíček…
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:14
- Nahlásit
Fajka
tož Frýdlant je coby šutrem dohodil.... a Ašopes má dost na psa netypická rozměry.... a ve zvěráči postroje pro koně nevedou.... tak jsme hledali někoho kdo by nám ušil a našli jsme....dokonce se ani nebál Ašoka si sám změřit....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:21
- Nahlásit
denyk
no mi to tak taky příjde, masérka, my s Tintou v kině
jo jo na vás dvě sem si hned vzpomněla
vlk
Frýdlant je coby šutrem dohodil.... a Ašopes má dost na psa netypická rozměry.... a ve zvěráči postroje pro koně nevedou.... tak jsme hledali někoho kdo by nám ušil a našli jsme....dokonce se ani nebál Ašoka si sám změřit
tak to sem ráda že doporučuju čaji někoho vopravdu dobrýho
pán je fakt šikula a mě to udělal obratem a přesně jak jsem chtěla a dokonce pak ještě to co jsem chtěla já na míru koupili další asi tři lidi
birma
ale jsou mi delší a užší a po dvacátym km už fest cejtim jak mi deformujou malíček…
to není dobý ..jak nesedí bota pořádně tak je to vo průser
Hlásání o včerejším Adámkovi:
ši-ku-la!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:30
- Nahlásit
Fajka
pán je fakt šikula a mě to udělal obratem a přesně jak jsem chtěla
jo, a mně zas vymyslel prima vodítko na který se dají připnout tři další, takže jsem šiby vodila jak ruskou trojku...navíc každý to malý co se odepne se pak dá používat taky jako samostatný vodítko....zkusím někde pohledat fotos....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:33
- Nahlásit
vlk
navíc každý to malý co se odepne se pak dá používat taky jako samostatný vodítko....zkusím někde pohledat fotos....
jé to mě zajímá, to najdi, by se mě možná hodilo taky když chodim s dvouma a potřebuju je spojit či vodpojit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:35
- Nahlásit
zde Ašopes v postroji, ale krz ty chlupy není moc vidět:
akorát třetí šiba šmejdí někde v poli...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:40
- Nahlásit
Fajka
aha, prazdniny to u nas jeste nejsou. no uvidime.
zatim ale tintu s denyky nic neprekona vzhledem k ty historce
birma
ja du do mokrejch hnusnejch nechutnejch bot... pudu v nizkejch botaskach s dirou v boku, co sem mela loni na slapkach a jeste je setrim na posledni streku pac lepsi ten mokrej hnus kdyz vis, ze ti to nohu nezruinuje
o kolik tak de zkratit?
vlk
odvaznej pan
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:47
- Nahlásit
vlk
to vypadá dobřéé to si nechám projít lepkou..díky za fotos..eventuálně se mě bude hodit až ho budu otravovat
cernej caj
odvaznej pan ted jde vo to essi to měření Ašopsa nemá nějakou spojitost s tím, že se ti pán nehlásí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:48
- Nahlásit
worick
Teď myslíš, že se budeš starat o dědoušky? Nemyslíš rodiče?
myslím mojí nebo Michalovu maminku, holt jak mám děti, tak prostě používám i označení "babička" . Já doufám, mám tři možnosti - všechno půjde ideálně a maminky nebudou nemocné až do smrti (a teda doufám, že se dožije výrazně vyššího věku než moje babička s dědou), bude potřeba se o ně postarat a ten soukromej domov důchodců, co ho stavěj u nás ve vsi bude natolik OK, že je tam budeme moc nechat a dle vzájemné chuti a potřeby nastavit komfortní spolužití (jej to by bylo, mít je vlastně u sebe a přesto v "bezpečné" vzdálenosti), no a nebo z jakéhokoliv důvodu budou u nás a pak se s tím nějak vyrovnám.
A na březen mám naplánovanou návštěvu u kamarádky montessori učitelky na téma "jak připravit Lucátko do školky" Těším se.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 09:48
- Nahlásit
Fajka
ted jde vo to essi to měření Ašopsa nemá nějakou spojitost s tím, že se ti pán nehlásí
nemá.... páč napřed měřil a pak ušil... a je to skoro tři roky....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 10:00
- Nahlásit
vlk
prosím tě už jsem se tě na to tadyk ptala, kde ty zhruba bydlíš? Jsem to zase zapomněla
Ašopes je méďula mi připomněl Ení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 10:01
- Nahlásit
Fajka
kachna_
taky me mamka jeste mate kdyz o sobe a tatinkovi mluvi jako o babi a dedovi, je to oroste matouci
tak to zni dobre, to bude urcite fajn
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 10:03
- Nahlásit
cernej caj
Fajka
no já když to někomu s tím kinem vyprávěla, tak nevěřil
minulý týden se mi stalo, že jsem se na nádraží v Mikulášovicích dala do žvanění s nějakým mladíkem, no prý mám hezký štěně tak jsem mu říkala, co a jak a on, že má chovku am.kokrů, tak já mu řekla, že mám kámošku v Brně, co má taky amíka a on a jak se jmenuje, třeba jí znám, tak jsem mu řekla jméno a on jééé tu znám, ta s ním tančí dog dancing a dokázali spolu hodně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 10:06
- Nahlásit
Fajka
to není dobý ..jak nesedí bota pořádně tak je to vo průser
To jo, ale 2 dny v durch botách u mě zimomřivce taky
A kupovat nový se mi nechce, když na letošek plánuju koupi fivefingers.
Zkusím ty vysoký rozchodit (loni to pak už bylo dobrý) a uvidím, co bude.
cernej caj
ja du do mokrejch hnusnejch nechutnejch bot...
Já myslela, žes nedávno koupila nějaký nový, co ti seděj.
o kolik tak de zkratit?
Očko je 45 cm od jedný a 97 cm od druhý karabiny, takže bud můžeš udělat smyčku, nebo ho připnout přímo k vodítku ( takže o cca 45, 97, 23 nebo 48 cm )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 10:09
- Nahlásit
Fajka
já budu dělat generální opravu toho našeho o víkendu, tak se pak připomeň
- jsou to dvě vodítka - krátká metrovka (možná 80 cm) a třímetrovka.
Varianty
- klas. vodítko
- rozdvojka - dvě vodítka 1.5 m
- rozdvojka na silnici 40 cm
- dlouhé vodítko a krátké "knozevodítko" na toho neposlušnýho hajzla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2015 10:15
- Nahlásit
birma
merino ponozky - vlna hreje i vlhka. muzu rict, ze neznam lepsi fusku do vlhka nez toto...
ty s tim malickem - jestli sou kozeny a v miste malicku mas jen kuzi a ne obrubu podrazky, sezen si obuvnika s drevenym roztahovakem - roztahovak se da i koupit ale stoji to snad litr coz na jedno pouziti nema smysl a zkus se zeptat, jestli by ti to nezkusil natahnout - kuze muze povolit. Nebo - totalne promachej ty boty a vem si je na vylet. Mokra kuze taky spis povoli
jo, novy sem koupila ale jeste sem v nich nikdy nebyla a navic sou to trailovy bezecky nizky boty - urcite v nich nebude vic sucho, nez v tech starejch merrelkach a od tech starejch vim co cekat po 80ti km
|