| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 14:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
asi, jak jsou doma, páč Lucka ještě trochu posmrkává, tak jsme si povídali dopoledne o historii automobilismu (podle knížky), tak jsem jim říkala, že v těch prvních byla zima a tak.
z toho vyplývá, že knížky o zbojnících jim zatím určitě číst nebudeme, myslim, že by přepadly pošťačku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 14:51
- Nahlásit
kachna_
ježíš tos mi připomněla teď nedávno Top Gear, kde s těmahle autama bez střchy i předního skla jeli jako do práce 60 km, ochladilo se na 5 stupňů a začlo lejt, sranda to byla a ty pohledy kolemjdoucích
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 15:18
- Nahlásit
silikonový kryty na mobil
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 16:48
- Nahlásit
to jsou Petry plavky?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 17:16
- Nahlásit
zbrnd
to jsou Petry plavky?
jsou silikonový..tak nejsou to spíš kozi kozi tak asi takhle!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 18:56
- Nahlásit
nototo... není tu šéfová a hned je tu nějak po vymření. Krytky na mobily případně i na poprsí jsou hezké... Jen mám pocit, že na moji stařičkou mrňavou nokii by to bylo veliké a na ňadra zase dost malé.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 19:00
- Nahlásit
já jsem umřetá a vymejšlim, kam zejtra na výlet, abychom tam nejeli dýl, než 2 hodiny, abychom to ušli (už měsíc jsme nikde nebyli) a zároveň abychom se aspoň trochu potrénovali, aby tam bylo hezky, aby tam nebylo moc lidůch a abychom tam nejeli po x tý. je to čim dál složitější...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 19:04
- Nahlásit
birma
jojo, snadny to neni kdyz jezdis casto
kachna
dobra logika
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 19:18
- Nahlásit
birma a jak daleko máš českolipsko a nebo bývalý vojenský prostor kolem Hradčan ??? Tam se dá všude mocmoc hezky chodit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 19:19
- Nahlásit
birma
vem to třeba z Vlašimi na Blaník velkej i malej tam a zpátky, tam teď nikdo nebude neb tady jsou prázdniny a všichni jsou fuč a ještě se můžeš stavit na Zapletalově farmě na zvířátka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 19:28
- Nahlásit
z Český Lípy je spousta okruhů - a jdou i prodlužovat... A mám pocit, že do Lípy jezdí vlak výrazně lépe, než třeba do Liberce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 19:33
- Nahlásit
zatím zvažuju Křivoklátsko, ale mám pocit, že to bych se fakt strhala
Xerxová
Česká Lípa vlakem ráno 3 hodiny, Doksy sice jenom 2 hodiny, ale byli bychom tam až skoro v půl desátý a to je na mě pozdě.
Maya
Blaník známe, jezdíváme na chatu do Postupic, tak jsme si tam už došli navíc ve Vlašimi by mi asi neodpustili, kdybych nenavštívila rodinku, kdybych tam byla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 19:40
- Nahlásit
Z Křivoklátska znám víc jenom cestu z Berouna na Děda a pak do Strádonic (opidum je blbej kopec...) Ale údolím Habrovýho potoka chodím ráda (máme tam příbuzný)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 19:55
- Nahlásit
birma
Jílový u Prahy?
Dobřichovice?
Čelákovice (jsou tam skvělý lesy okolo)
Říčany?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 20:09
- Nahlásit
birma
aha, no pak už znám jen stezku Divišov- Český ŠTernberk, tam a zpátky je to cca 15 km a nebo bys asi došla z Benešova k tý nový rozhledně u Divišova nebo z druhý strany odněkud, ale tam asi zase nejede vlak, jen bus
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 20:46
- Nahlásit
nakonec pojedem sem, to bych měla ujít snad bez větších problémů a na Žebrák a Točník jsem se chtěla stejnak někdy podívat
kachna_
tam to máme prochozený
Maya
pak už znám jen stezku Divišov- Český ŠTernberk
Do Šternberka bych někdy moc chtěla, ale spoje z Prahy jsou tam děsivý, tak asi někdy až vydyndám auto...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 20:47
- Nahlásit
ja ti pak z netu podlu tip na priste. zitra si to uzijte
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 20:52
- Nahlásit
cernej caj
na tip jsem zvědavá a určitě si to užijem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2015 22:28
- Nahlásit
cernej caj
jo dneska mě napadlo ještě k tomu jídelníčku na treku - co šmakoun nebo tofu? (tofu myslim s ořechama nebo s řasou, to je obojí moc dobrý )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 04:43
- Nahlásit
birma
jo ještě pražskej tip - Hlubočepy - Malá Chuchle (tam vyšplhat na ten hřeben), přes MiniZOO - Velká Chuchle (pak k Vltavě), Lahovičky, Lahovice, Most závodu Míru a Keltský opidum na Zbraslavi (nebo návrat pod okruhem přes lávku v Lahovicích a potom pěšmo do Modřan.
Jde to ale jen, ve všední den, když je hnusně, jinak je to zaflákaný cyklistama a lidma vůbec.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 06:50
- Nahlásit
birma
tip na 2hodky delku me to prijde mooooc zajimavy ale asi spis na auto nez vlakem... pripadne pripojit k necemu vetsimu
smakoun vydrzi v poho v teple 4dny? nevim, ja to neznam prave. Tofu vim, ze vydrzi, ale myslela sem nejaky novy napady pac ja to samotny tofu zas moc nemusim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 08:06
- Nahlásit
cernej caj
asi ti nezbyde než jeden den schroupat mrkev, druhej den banán a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 08:07
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/361859-am ericti-experti-zrusili-varovani-o-cholesterolu.htm l
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 08:11
- Nahlásit
Maya
ten banan by nemusel dopadnout nejlip ale jako hermelin, suseny maso a cokolada to jisti
ha, to rikam uz par let
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 08:12
- Nahlásit
ja zas nasla neco, co nutne musim mit. 2.5x2.5 metru velkou celtu ktera vazi 173gramu. Akorat tech 5000 nevim, kde vemu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 08:15
- Nahlásit
cernej caj
to je pálka za celtu teda, ale zase ty jí využiješ
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 08:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
je to mega palka za celtu, ale 173 gramu
tak to si necham az budu rentierem
jo a jinak muz na me zapomel s kazdorocni dovcou a domluvil si do svatku v kvetnu hrani, takze letos zas nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 08:31
- Nahlásit
cernej caj
tak v květnu jsou dva svátky, to nebude mít volnej ani jede?
tohle je moc hezký
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 08:49
- Nahlásit
Maya
ne, nebude pac mi jezdime dycky na dovcu +/- prvni tyden v kvetnu a on ma plny oba a k dovce je lepsi pribalit i vikend kdyz uz se nekam pul dne jede... a ne pondeli - ctvrtek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2015 09:09
- Nahlásit
cernej caj
no jo, tak asi si budeš muset vyrazit jednou do Gambie za gigolama a pak už příště radši pojede s tebou někam
|