Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2015 21:12
- Nahlásit

birma
To je proste "drajv". Huf, frajerka je to.

Darenka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2015 21:57
- Nahlásit

Dobrej večír
Sáblíková je fakt úžasná. Fandíme jí moc, moc. A jak skvěle zvládla i ty 3000 - bomba

Jdu se lovit s Eliškou. Napřed bude honička, pak mordování - ona zalezlá pod dekou a já jí morduju a pak plyšáci - už jsou připravení
Užijte si příjemný večer.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 06:58
- Nahlásit

hlásím mrazivé jasné ráno, srpek měsíce i hvězdičky září naplno. Za chvilku jdu "otvírat dveře". Na jednu stranu škoda soboty, na straně druhé tyhle akce mám docela ráda. Není škola otevřená jen pro uchazeče, chodí třeba i rodiče s dětmi, důchodci či rodiny kolegů...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 07:46
- Nahlásit

birma
dyt ja uz tak 7 let nemam telku, takze asi nic...

xerxova
yzijte si to;)

u nas taky slunecny mrZivy rano

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 10:16
- Nahlásit

Zdravíčko všem
U nás je na 0 a docela příjemně. Sníh pochopitelně vůbec žádnej. Udržel se 2 dny - a to už bylo před týdnem.
Máme za sebou ranní bojůvky s Eliškou a právě jsme se vrátili z hodinové procházky - byli jsme za Darenkou. Měla radost ona i my. S pejskem si člověk krásně vyčistí hlavu. Kdybych nemusela vařit a péct chleba, byla by vycházka delší. Nevadí, odpoledne za ní jedeme zase, tak si to vynahradíme.

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 10:44 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

brejtro....

dost dobrá kérka:

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 16:59
- Nahlásit

vlk
je masooooooo , brrrrrrrrrrrrr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 17:34
- Nahlásit

vrrrrrrrrrr ane brrrrr

sdoufMze I druhaprochazka bude fajn

my sme si dali s vro taky peknou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 17:49
- Nahlásit

teda čajdo - než jsem rozluštila, že jsi procházkovala s Vero... tak mi to trvalo

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 17:50
- Nahlásit

Xerxová
než jsem rozluštila, že jsi procházkovala s Vero... tak mi to trvalo
já jsem dneska zpomalená, tak děkuju za překlad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 18:02
- Nahlásit

po skoro hoxinovym mrznuti na autobusaku to lip neslo

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 18:11
- Nahlásit

vlk
jako provedení pěkný, ale jinak hnus
cernej caj
teda bez překladu bych to asi taky nepochopila

já měla taky procházku nadvakrát neb na louce kam chodíme najednou slyším hlasy, tak jsme se museli vrátit pro vodítka a šli jsme znova a nikde nikdo
a našla jsem další vohlodanej strom blíž k vesnici, je vypuštěnej rybník, tak to bobři asi berou proti proudu, s takovouhle je za chvíli budem mít vedle baráku

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 18:14
- Nahlásit

my taky měli hezkou procházku - Adam se byl cachtat v rybníčcích a rejt tam myšky (dvakrát mu přeběhla přímo přen nosem a on ji nechytil ). Rybníčky se nám zanášej bahnem, v jednom už je tak 40 cm bahna a pak asi 5 cm vody, takže tam na jaře asi sjedu v holinách a s lopatou, ať je to zase co k čemu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 18:22
- Nahlásit

ja su tuha a chci spat. v 16.19 sme skocili do vlaku a v 19 budu doma. to me asi odrovnalo nejvic.

tak prvnich 5 km jeste bylo ok, pak uz nic moc, pak sme zjistili ze sme zapomeli zmenit barvu znacky ale nastesti se dalo jit po jine tam kamsme chteli

byl vitr, bahno nebo snih a vitr. nevypada to s longem dobre. prognoza takova zedojdusbirmou na prvni bivak a pak dokonci sama, pac tohle bude jeste narez.

vero dovedla historku esusovou s bobikem v kapse do jeste nechutnejsuch rozmeru. brr. uz nikdy nebude sbirani bobku jakodriv

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 18:41
- Nahlásit

cernej caj
vero dovedla historku esusovou s bobikem v kapse do jeste nechutnejsuch rozmeru. brr. uz nikdy nebude sbirani bobku jakodriv
a to povídej přeháněj
tady taky bahno a foukalo trochu, ale příští týden píšou že bude 11 stupňů, to bude paráda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 18:43
- Nahlásit

a potkali sme pani ktera mi pochvalila vlciho spice krasnyho s dodatkem zeje to urcite fenecka ze je drobna a to sme se zrovna bavili ze starai geneeace me casto prekvapi perfektni znalosti a sup, uz to bylo chudak buldozer dostal oceneni ze je peknej ale urcite milej a kazdyho privita a ze se zas mrknou po spicovi, ze pekne "ñafčí" na cizi : D

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 18:43
- Nahlásit

ze buldozer by za takvou odmenu byl stasten

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 18:47
- Nahlásit

cernej caj
nevypada to s longem dobre. prognoza takova zedojdusbirmou na prvni bivak a pak dokonci sama, pac tohle bude jeste narez
furt tě to bere?
já jsem hodně zvědavá, až teď začnem trochu zase chodit, jak se budu cejtit, protože poslední dobou máme procházky tak do 7 km a mám pocit, že mi to i stačí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:06
- Nahlásit

odkaz na Ralskofota... a nějaká ta upoutávka na ten děsnej kopec
http://www.drporkert.com/dogy/images/Night/0215/ra lsko/page00002.htm

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:19
- Nahlásit

mají tam úžasné stromy - rozkročené, kráčející i s kapličkou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:21
- Nahlásit

birma
no prvnich pet km ok a pak uz to byla priserna bolest jako byla sem i rada, ze sme koncili o vlakovou zastavku driv a ty posledni 4km si usetrili...

zatim mam 6tydnu z 12 s chondrama, tak uvidime. Jako do bivaku by to slo ale nemuzu nic slibit co druhej den

Xerxová
to sou skvely fotky

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:23
- Nahlásit

Xerxová
to je nádhera! Hned mám strašnou chuť někam vyrazit
Tady Najtík vypadá, jak kdyby byl šmrncnutej greyhoundem

a teda obdivuju tě, že chodíš tak nalehko, já bych umrzla...

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:25
- Nahlásit

cernej caj
to zní dost šíleně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:28
- Nahlásit

on je to sice svetr... ale s membránou... Je to vlastně úžasná zimní bunda. Český výrobek Kama (drahý to je, ale máme je oba asi 10 let a funguje to parádně). Jinak čepici a rukavice nosím tak v mínus dvaceti... to je fakt. Na rozdíl od Pepy, ten rukavice i kulicha nosí. K foťáku si pořídil lovecké rukavice, co jsou na posed (uvnitř prsťáky, navrch palčáky a ještě to má možnost vyndat jeden prstík na spoušť - u nás foťáku, ne kulovnice )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:33
- Nahlásit

Xerxová
z ceho to je? mam pocit, ze sem o tom neco slysela a je to hodne vysoka gramaz merina ale je to tusim nejaka smeska - a bala bych se mozna kdyz hodne snezi nebo prsi, je to v poho?

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:36
- Nahlásit

Xerxová
tak to zní skvěle, jdu hledat co je to zač
a pod těma džínama měco máš? Protože já bych z džín měla během chvíle omrzliny na stehnech

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:40
- Nahlásit

proboha, co bych měla mít pod riflema ??... já jsem ixtá generace "Sudeťáka" z hor zdejších... já netrpívám zimou (spíš vedrem)

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:40
- Nahlásit

Xerxová
tak jsem našla, i jsem si vybrala, pomalu abych začala šetřit, abych si ho mohla pořídit až mi za pár let odejde bunda

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:41
- Nahlásit

Xerxová
mají tam úžasné stromy - rozkročené, kráčející i s kapličkou...
To jsou krasny fotos. Asi stromy placou od korenu, vzhledem k tamni chemicky podzemni tezbe.
cernej caj
no prvnich pet km ok a pak uz to byla priserna bolest
Mno, co napsat? opatruj se a bud rozumna, at ti koleno neklekne total.
Vero zdravim, jiste jste si prochajdu radne uzily.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:41
- Nahlásit

Xerxová
já taky pocitově netrpim zimou na nohy, jen ta kůže to nějak nezvládá, rudne a pálí mnoho dní. (vedrem trpim celá )

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání