Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 11:55
- Nahlásit

cernej caj
tak třeba to je úspěšný, když mě tim vzbudil (stále nechápu, jak je to možný, že se mu to povedlo)

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:07
- Nahlásit

birma
Nechápu, jak se mu to povědlo, ale fakt mě tak vzbudil,
to máme stejně, že mě buldozér v noci vzbudí zíráním...
jak dlouho mu to trvá nevím, ale vím, že když už ten čas není, tak zvolí postup zcela razantní tak myslím, že asi funguje ten pohled docela rychle.

cernej caj
a zas na zadnou nepojedu
a já myslela že do norska!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:12
- Nahlásit

Vero
no, kamosce zrusili praci a presunuli je jinam a nikdo nevi jak to bude s dovolenou. Zatim nevim vubec nic. Navic i tak, tyden v norsku a jinak nic je dost desny a zbytek roku ztravit v praci

birma
co takhle si dat posledni unorovej vikend nejakou akci? neco si myslim i planovala...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:17
- Nahlásit

cernej caj
co takhle si dat posledni unorovej vikend nejakou akci? neco si myslim i planovala...
já už mám nakonec nějakou akci i naplánovanou s kamarádkou, posázavskej "dogtrek" (30 km)
mrknu do kalendáře a napíšu ti, jak jsem na tom jinak, nebo už máš březen plnej?

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:17
- Nahlásit

birma
že mě vzbudí tim, že na mě bude koukat
ták tohle zrovna mě vzbudí docela spolehlivě a když blbeček zjistí, že jsem otevřela oči, bičuje tou zrzavou rákoskou o pelech

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:19
- Nahlásit

cernej caj
Zatim nevim vubec
no já taky zatím taky nevím nic, jak na tom budu s penězma a vůbec, a říkám si,že je ještě do léta fůra času ne? vůbec se mi to nechce nijak teď řešit...
jinak ono když bych byla nějakej čas volna jen tak doma, tak mě to vadit nebude (mám ty prostory a asi i vůči tomu lepší nastavení ), ale zas bych teda nerada nakonec byla doma celou dobu... no uvidím, teď to nejsem schopná plánovat nijak...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:21
- Nahlásit

Maya
týjo Cimrmani v angličtině jsou boží. Nemáš odkaz?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:22
- Nahlásit

birma
ajo, mas pravdu. tak nic. pristi tyden nemuzu a ty prvni dva breznovy vikendy se uvidi, jak to bude jeste...

Vero
jj, do leta casu dost. jestli dopadnu jako loni, tak budu mit prvni dovcu v zari a to na 3 dny i s vikendem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:37
- Nahlásit

kachna_
asi su jedina, kdo vubec neumi anglicky na to aby to byl schopen prelozit

objednala sem segre rikala pani, ze matros je supr, ze to sama pouziva ale mela v obchode jen ciste bily, tak doufam, ze s tim bude spoojena... nemam sajn, co koupit k miminku uzitecnyho a zaroven se neptat aby to bylo prekvapko

birma
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:37
- Nahlásit

cernej caj
pristi tyden nemuzu a ty prvni dva breznovy vikendy se uvidi, jak to bude jeste...
příští taky nemůžu - Adam má te´d ve čtvrtek dornovku a pak by měl mít prej tři dny klid.
Myslela jsem právě na jeden z těch dvou prvních březnovejch, když budeš jeden tu, tak druhej, že bychom vyrazily někam, kdybys měla čas a chuť

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:38
- Nahlásit

cernej caj
no jo, když ty si taky vybereš nejdražší zemi v Evropě na dovolenou, tak to se nediv, že tejden a budeš na dně
říkám to furt, Laponsko, od chatičky k chatičce je prej cca 20 km, všechno na zádech jak doma a platíš jen letenku
kachna_
to je celý neb celej článek byl o tom, že do angliny byl přeloženej jen Záskok, ale překlad tam kromě pár citací nebyl

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:41
- Nahlásit

cernej caj
asi su jedina, kdo vubec neumi anglicky na to aby to byl schopen prelozit
tak konkrétně tohle si nemusím překládát, to znám česky zpaměti
ale jinak taky si vypomáhám slovníkem na seznamu a některý věty v článcích musím číst víckrát

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:41
- Nahlásit

cernej caj
prvni dovcu v zari a to na 3 dny i s vikendem
to sem nezaregistrovala, a to jste s mužem nebyli ani na válecí?

tak si tak říkám, že možná abych na to pomalu fakt začala myslet, hm...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:43
- Nahlásit

kachna_
nemám zvuk, co tohle?
http://www.videohumor.cz/video/ytyiJRU0uK864/zasko k-the-stand-in-jara-cimrman-introductory-lectures- part-1/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:50
- Nahlásit

Maya
tak to myslim tak,ze kamoska tam chce a sama nepojede a me se to upa neekluje, i kdyz asi sama bych volila jinou destinaci a nasla sem zajezd na tyden asi za 10t coz je podle me tak jako +/- snesitelny. ale myslela sem dovcu treba i u nas, chodit na vylety, flakat se...

Vero
byli, v pulce rijna sme meli jeste teda "dovolenou" v cervnu - v sobotu smer kladno, takze v sobotu sme se trochu prosli, navstivili tetu s neteri novorozenou a v nedeli jeli dom... takze to snad ani jako dovolenou pocitat nelze

jo a jeste sme na svatek v kvetnu byli v ostrave v dolnich vitkovicich...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:59
- Nahlásit

ji dovolenou tak nějak vždy začínám plánovat okolo vánočních svátků... A nejdéle v lednu tuším, kam vyrazíme. Protože jezdíme poznávačky, bez cestovek, se psem... tak je to vždycky na pořádnou přípravu - abychom viděli co nejvíc. Takže kvalitní průvodce, mapa... a pak přítel googl a jeho fotky v mapách (tak se často najdou maličké skvosty, které ani průvodce nezmiňuje)...

To je tak leden. Pak mě to přestane na chvilku bavit a po čase přijde část dvě - cesty, rozpočet (alespoň rámcový - s čím počítat na dálnicích, co vstupy - někde dost výrazná částka)... no a pak už se těšit na odjezd.

Letos až v září a za dovolenou může Night...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 12:59
- Nahlásit

cernej caj
norsko za 10t na tejden? to bude tejden busem brutto ne? v Norsku tak dva dny
loni tam byl kolega autem a okomentoval to Jako moc pěkný, ale již nikdy více

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 13:00
- Nahlásit

Xerxová
a kam letos razíte? do Španěl teda vrátit Najta nebo tak něco?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 13:01
- Nahlásit

asi si budu muset objednat knížku
http://knihy.abz.cz/prodej/dobra-znameni

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 13:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
tak konkrétně tohle si nemusím překládát, to znám česky zpaměti
asi tak, a je to super, vždycky jenom zavzpomínám na frázi a mám to i v souvislostech
https://jaracimrman.files.wordpress.com/2010/04/no rth_pole.pdf

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 13:16
- Nahlásit

kachna_
no ne, ty to máš v anglině, asi nějakej soukromej počin? protože v tom článku z loňska bylo, že fakt jedinej ofiko překlad je ten Záskok

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 13:34
- Nahlásit

Maya jojo - "vrátit" Nighta... Vnitrozemí Španělska nás oslovilo hodně. Cestovat se psím miminem se nedalo - a tak jsme si slíbili, že se tam vrátíme. Že hned letos...

jen spolujezdec bude větší...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 13:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
soukromej počin
jj, teď koukám, on tam nemá vůbec ten vtip s tou uvaděčkou (v severním polu). Že by v Británii nebyly?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 13:45
- Nahlásit

kachna_
no a Frištenský je Švarcenegr, ale k tomu tam jsou alespoň vysvětlivky
no ono je to asi těžký přeložit tak, aby ten vtip byl pochopitelnej i pro cizince

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 14:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
Frištenský je Švarcenegr
ale ta představa mi v souvislostech (guverner Floridy, Rambo, ten boží film se Stalonem) přijde hodně vtipná. Já jsem pak musela už vykonávat rodičovský povinnostě, tak jsem tam ještě nedošla. edit. měl mu říkat árný

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 14:29
- Nahlásit

kachna_
No on Švarceneger je tam Richard alias Dick, viz jako Varel Frištěnský zvaný Varle, jako podle mě hezky vymyšlený, líp to asi nejde, aby to mělo alespoň podobný asociace

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 14:31
- Nahlásit

kachna_
ááá, teď jsem se dočetla k

The only person to see us off was Schwarzenegger’s cousin, Arnold. This famous Hollywood actor who terminated many a runaway robot, terminated a pig for us at home
and brought us a wonderful snack to the train station.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 14:36
- Nahlásit

Maya
terminated many a runaway robot, terminated a pig
to je boží , lepší, než aby to byl árný

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 14:38
- Nahlásit

děti sedí na židlích za sebou, na hlavě kulichy
"proč máte čepici holky?"
"protože jedeme ve vlaku a nejsou tu pásy"

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 14:44
- Nahlásit

kachna_
"protože jedeme ve vlaku a nejsou tu pásy"
to je teda brutální logika
že by jako měly čepici místo helmy? ale to fakt jen hádám

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání