Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 19:39
- Nahlásit

Maya
Hlavně dost šílený - jediný, co Adamově rodu chybí, je nějaká ta bocka
Minule mu fakt nadbíhala a nastavovala a i když na dnešnim videu vypadá jako chudinka obtěžovaná, tak když byl Adam odejit, tak mu musela jít pokaždý aspoň dát pusu nebo očuchat pinďoura

birma
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 19:40
- Nahlásit

Maya
Leze na mě nějakej krkabol a podobný veselostě, to zas bude tejden
Tak to lity pani. Jen to prosimtě neplivej dál!

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 19:46
- Nahlásit

cernej caj
pracka s blokatorem, to vubec neznam, ale pokud to z ty pracky nekde tece tak je to spis na opravu, ne?
tak jasně že pak to musíš opravit, ale nevytopí tě to, žejo, to mám i u myčky
http://www.whirlpool.cz/produkty/spotrebice/pracky /aquastop-aquasafe

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 19:47
- Nahlásit

birma
no to teda vypadala jako chudinka utiskovaná

birma
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 19:53
- Nahlásit

Maya
Berry je jedna z mála normálních boc co znám - vůbec nedělá ten sníženej postoj, upřenej pohled a je pěkně oprsklá

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 22:05
- Nahlásit

mikina
http://www.heychickadee.com/collections/clothing/p roducts/pusheen-the-cat-costume-hoodie-unisex

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 22:34
- Nahlásit

Maya
To jako všechno dneska? to teda lity lity
asi si musíš koupit pračku s tím blokátorem u vody

jo dneska, dneska
taky dneska máti protekl dřez, kterej jí včéra spravoval instalatér (no já jí říkala, že je špatnej)
ale zas k dnešku ztracené klíče od mého bytu už nejsou ztracené, tak se to třá jako dorovnává?

buldozér už v klidu...

jinak otázka není, esi pračku s blokátorem nebo bez, ale esi spravit, nebo pračku, páč zatím šetřím na židle a jarní boty a co máme dál na seznamu? že by foťák a letní dovča? tak jako že nic, ale pračka? hmmmm....

cernej caj

údernější je ta verze, jaks to říkala ty

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 22:36
- Nahlásit

birma
to mi někoho za mladších let připomíná, hádej koho...

birma
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 22:46
- Nahlásit

Vero
připomíná, hádej koho...
no to vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůbec a ani v nejmenšim netušim

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2015 22:48
- Nahlásit

Vero
židle a boty kup v bazaru, dovolená na mácháči a hned máš na pračku

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 07:16
- Nahlásit

tak Vero tady asi spustila epidemii, včera před spaním jsem si dala rozcvičku vyklízení a vytírání skříňky pod umyvadlem neb jsem zjistila, že mi protejká odpad
naštěstí jsem měla hned vedle naštosovaný ručníky a většina vody se vsákla do nich, ale zase už to asi teklo dýl a díky tomu jsem to zjistila až teď
Tak kdo bude další?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 07:20
- Nahlásit

Maya
aha, to je zajimavy

ta mikina je skvela, a ten ocasek

birma
ja znam vlastne jen jednu borderu a ta je uplne v pohode

Vero
tak supr, ze se aspon klice nasli
a jaky potrebujes zidle? jestli ti staci jakakoli zidle, na jaky se da sedet, tak mame doma ruzne posbirany darovany, by se nejaky treba na dlouhodoby zapujceni klidne nasli - pripadne i na netu se da najit zadaco v pohode kdyz lidi kupujou novy, to by ti i muz treba odvez kdyz by to bylo nejak rozumne domluvitelny.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 09:30
- Nahlásit

tady je nějak mrtvo
tak něco pro zasmání

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 09:38
- Nahlásit

podobnou vtipnost tady máme od rekonstrukce tramvajových kolejí a bohužel to obejít nejde, to vymejšlel fakt někdo hodně pomstichtivej co nenávidí lidi nebo co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 09:45
- Nahlásit

Maya
to bejva klasika, no

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 10:10
- Nahlásit

Morgen ve spolek,
u nás krásně slunečno, až je hřích bejt v kolbence

Víkend s povedl, v sobotu jsme šli ráno lovit s orlicí, ale bylo to na prd, byli jsme jak přepadové komando, 4 auta, takže si myslím, že jsme toho i dost vyplašili, Byla zima a foukal, vítr, tak jsem to ve 14 hoin zabalili jeli domů. Kolem 16té hodiny mi volal kámoš, že chytli lišku.
Super akce, majitel orlce řídil, orlici měl na ruce, vypustil, ta chvíli letěla, pak prudká otočka vpravo a lapla jí.
Večer jsme jeli s psisky na chalupu, šli jsme se mrknout na zahradu za Bety. Svítili jsme na ní baterkou,páč tam byla dost velká tma. Lišku měla opodál, když nás viděla, seskočila na ní, roztáhla křídla a začala na nás řvát,
že jí jako nedá . Kuba šel z druhé strany. Bety se natáčela směrem, kterým šel a hrozila, čepejřila hlavu, řvala, že jako nedáááá
Večer jsme pokrafali, popili, pojedli s fajn lidičkama.
Včra byl takový jarní den, vyhřívali jsme na kopci na lavičce za bytovkou...a začínají růst sněženky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 10:24
- Nahlásit

denyk
tak to zni skvele kde mas fotos? a co oslava, uzila sis nebo ste to nejak zvlast neresili a spis to meli hromadne jako akci i s orlicema?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 10:24
- Nahlásit

denyk
to jste si to teda užili
u nás teda jarní den nebyl ani omylem

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 10:27
- Nahlásit

Fotos není, Bety byla zavřená v autě, když jsme tam byli.
Budu mít od kámoše, jak lovila, ale nevím kdy
Mám dvě ve tmě jak na nás machrovala, stáhnu je, ale blbá kvalita
Jojo byla to taková hromadná, no hromadná akce u známýho v tý roubence, bylo nás tam v sobotu asik 8, ale fajn lidičky, byla prča.
Oslava bude teď v sobotu na nádru v putyque s bandou z Velemína

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 10:30
- Nahlásit

takhle si bránila lišáka a takhle se natáčela, když šel Kuba kolem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 10:30
- Nahlásit

fakt ne? unas vcera svitilo slunicko a uz melo i docela silu. ja teda rano kmitala s vysavacem pak sme byli u nasich a koupit kocce novej zachod, pac sem ho tudle chtela vzit za ten okraj plastovej a ono to nekde kruplo a prasklo a dost me nastvalo, ze zrusili v obchodaku zverokruh a dali misto nej petcenter. Ja nechapu existenci tohohle retezce - maj tam kulovy a navic predrazeny

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 10:51
- Nahlásit

cernej caj
u nás bylo včera celej den pod mrakem, akorát tolik nefučelo jako v sobotu
Ja nechapu existenci tohohle retezce - maj tam kulovy a navic predrazeny
u nás tyhle řetězce vůbec nejsou a zveřáče jsou prostě jen soukormý obchody, dokonce i v jednom mají Orijen a Acanu a takový podobný granule

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 11:02
- Nahlásit

Maya
fakt? to v praze neni? tady to je u kazdyho velkycho obchodaku to pet center, asi jako datart jinak ve meste jako tak to neni ale sme vcera jeli autem tak mame jedno nakupni centrum 5minut od rodicu, tak sme to tam sjeli vzit

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 11:14
- Nahlásit

Maya
tak Vero tady asi spustila epidemii, včera před spaním jsem si dala rozcvičku vyklízení a vytírání skříňky pod umyvadlem neb jsem zjistila, že mi protejká odpad
aha, já, moje máti, Maya.... a nejhorší ale je, dyž protéká pes, a to se od loňska neujalo, tak to zjevně naštěstí není nakažlivý

dovolená na mácháči

ehm, zhruba "na mácháči" to bude asi tak jako tak
a to doufám, že si nebudu muset zas pučovat od rodičů na nějakou veterinární ble ble ble...

cernej caj
zidle
dík, dám si k úvaze, ale víš co, mám teď darovaný křesla se stolkem (vizuálně vše úplně strašně hnusný ale funkční), dostanu od našich gauč (krásnej) takže sedět takhle na čem je, sice teď nějak ty židle byla položka co se v lednu nepovedla, ale asi bych dyžtak sáhla po bazarové verzi nebo si počkala na stejný... a hlavně nějaký co nezničí spratkové

denyk
.a začínají růst sněženky

jj, před týdnem už jsem pár dostala a ptáci se ozývají pořád víc...

Maya
Člen
- Nahlásit

cernej caj
tak v Praze asi jo, ale to já tady nenavštěvuju, jsem myslela naše maloměsto

Maya
Člen
- Nahlásit

jsem našla anglický úryvky z Cimrmana, tak v rámci výuky

Expedition Chief: Men. Death by starvation threatens us. I have thought it over the whole night and I see no other way out. I suggest we eat the dogs.

(Meanwhile the others exchange confused looks.)

Teacher: Dogs?

Pharmacist: But we don’t have any dogs…ah, I get it.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 11:15
- Nahlásit

(He glances at Frištenský, who is panting like a dog.)

Frištenský: (puts away his tongue and stops breathing loudly). What dogs?

Teacher: It’s sad when a person must lay a hand on his loyal friend, but really there is no other way out.

Pharmacist: Maybe it would be better not to eat everything at once, but to eat bit by bit. You know so that the remainder of the team would be able to pull.

Frištenský: What nonsense are you talking about? Maybe you are having hallucinations or what. Where do you see the dogs?

Expedition Chief: I don’t agree with that. When you put something down, so all at once. And soon. Before they lose weight.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 11:34
- Nahlásit

Vero
dovcu si urcite uzijes, ja zas na zadnou nepojedu pac nejsou lidi

vidis, na kocoury sem zapomela

Maya
tak na nasi vesnici v hrabich, bicich a tvaruzkach maj mozna granule 10kg za 150kc, nejaky ty konzervy za 20 a mozna nejaky buvoli tycinky, tam bych ani zachod nekoupila pac vesnicky kocky serou venku, ze jo

birma
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 11:50
- Nahlásit

Adamovi bylo nad ránem blbě. Ten tupínek si myslí, že mě vzbudí tim, že na mě bude koukat. Nechápu, jak se mu to povědlo, ale fakt mě tak vzbudil, jen netuším, jestli na mě zíral minutu nebo dvě hodiny...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2015 11:53
- Nahlásit

birma
ale ted nevim, jestli je dobre nebo spatne, ze te vzbudil, pac si muze zafixovat ze zirani je uspesny

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání