| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 18:34
- Nahlásit
cernej caj
jak je marodovi?
kterýmu ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 18:35
- Nahlásit
vlk
myslim tobe s tou hnatou, jestli se ti to nehorsi aspon po odhazovacich rozcvickach
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 18:45
- Nahlásit
cernej caj
myslim tobe s tou hnatou, jestli se ti to nehorsi aspon po odhazovacich rozcvickach
jo tááááák.... mno dneska mám nějaký dlouhý vedení.... nehorší.... ale bolí furt mrcha..... no aspoň to hodilo dalších 14 dní nemocenský.... já jsem tu asi jediná kdo se do práce nehrne....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 18:52
- Nahlásit
vlk
tak pokud mas v praci opruz jak svina a neumres hlady, kdyz do ni nepudes, tak se neni co divit, ze nespechas. Nekdy je to jedina moznost jak trochu nabrat sil, hodit se marod pripadne se dyl lecit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 18:55
- Nahlásit
vlk
já bych se taky do práce nehrnula, ale doktor už mě poslal, co nadělám, simulovat já neumím
cernej caj
se ti podle mě líhnou z vajíček, to prej může trvat až několik tejdnů, ale ta chemie by je měla průběžně pozabíjet
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 18:56
- Nahlásit
Xerxová
To jsou krasny fotky, jak ma Stromvous nakroceno... Ja Ralsko rada, coby mladeznice sem tam jezdila do Straze na cvicak.
cernej caj
anebo to sou svine blesatka a vesele se tu roji jeste po nejaky neinfikovany blese
Ale prd, si jiste cucly, to sou jen dozvuky. Musi to bejt dobry proste.
vlk
ale bolí furt mrcha..... no aspoň to hodilo dalších 14 dní nemocenský...
A tak jen tak dal, vsak pomaly hojeni je dulezity.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 18:59
- Nahlásit
cernej caj
tak pokud mas v praci opruz jak svina a neumres hlady, kdyz do ni nepudes, tak se neni co divit, ze nespechas.
nehumřu.... nemocenskou mám menší o to, co projedu... takže je to o +/- pár stovek míň a já su skromná jak Lenin....
Maya
ale doktor už mě poslal, co nadělám, simulovat já neumím
no co ruka bolí au au au.... dyk je to jednoduchý
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:01
- Nahlásit
Fifi
A tak jen tak dal, vsak pomaly hojeni je dulezity.
tys měla bejt doktorka....a hrdinů co přecházeli nemoce jsou plný hřbitovy a LDéeNky....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:03
- Nahlásit
vlk
no co ruka bolí au au au.... dyk je to jednoduchý
to sem říkala a prt
ale sem si dneska ve zdravotnických potřebách koupila nějakou spešl bandáž na suchý zipy, tak alespoň nebudu muset motat jak pako přes ty magnety pružnej obvaz, když jsou ty magnety v návleku na loket a samo to na zápěstí nedrží
a měli tam moje kartáčky na zuby a dokonce v balení po 3!!! a to se tak blbě sháněj, tak jsem taky hned zakoupila, takže celkem úspěšný kup
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:03
- Nahlásit
vlk
a já su skromná jak Lenin....
tys měla bejt doktorka..
To by to dopadlo, ja omdlivam pri odberu krve.
A hele, co ty dva partyzani, josefci a terierovita, tem se dari dobre? Vidate se obcas?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:08
- Nahlásit
vlk
tak to je supr, coz nerikam ze su rada, ze to boli no ale...
Maya
tak o vikendu odpocivej a moc ji nenamahanej, pristi tyden uz bude narocnejsi, 5 dnu po sobe v praci...
to ja dneska zjistila, ze mi jedny zrusili, druhy presunuly daleko (tak se mi tam nechtelo, ale nastesti mela pani v ucebnicich vizitky, uf, mi odlehlo, s usmevem me nasmerovala, asi k ni chodi tu symaptickou pani co dycky poradi hledat vic lidi no a vlezla sem do poslednich o kterych ve meste vim, pani vubec netusila co po ni chci kdyz sem rekla ze chcu ortezu se silikonovou podporou na chondropatii (na kazde druhe orteze je to vyslovne napsany, na ktery problemy to je) a donesla mi 2x uplne jinou, pak rekla ze zadnou se silikonem nemaji a pak mi jeste donesla presne tu co sem chtela, se silikonem ale neoprenovou - a to se bojim, ze v zime jeste OK ale v teple bych v tom zdechla tak sem byla uplne nestastna, dyt ten obchod tam je 15let a ta baba je tam furt stejna
tak snad to pomuze co sou tvoje kartacky? ja kupu curaprox po 3 a mam vyhlidlej obchod kde je maj za 160 a jeste elmex za 54, to dycky delam krizovej najezd jednou za sto let
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:12
- Nahlásit
cernej caj
no já právě narazila na nový hned u metra, tak jsem tam vlezla a super a ještě mi dali kartičku na slevu na příští nákup
sou tvoje kartacky? ja kupu curaprox
já právě taky, ale tady je skoro nikde nemaj a když tak po jednom a nebo je kupuju u zubařky a tady je měli hned na pultě u poklady, tak teď jsem taky zásobená
byly teda tuším za 180, ale zas zubařka je prodává za 70 jeden, takže pro mě levnější
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:14
- Nahlásit
Fifi
A hele, co ty dva partyzani, josefci a terierovita, tem se dari dobre? Vidate se obcas?
jj se mají skvělě, páníček je hajný a tak jsou s ním hodně v lese, doma chrápou v posteli a žerou si zvěřinu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:18
- Nahlásit
vlk
jsou s ním hodně v lese, doma chrápou v posteli a žerou si zvěřinu...
cernej caj
ale neoprenovou - a to se bojim, ze v zime jeste OK ale v teple bych v tom zdechla
Tak neni neopren jako neopren, zalezi, jestli to je necim i vypodlozeny. Samotnej neopren, v tom se ti hnata zpoti fest. A ja nevim, ja bych tohle resila pres ortopeda a pojistovnu a vybrat nakou tu spravnou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:18
- Nahlásit
Maya
jj, to je supr cena. mivaj je v dmku ale asi za 250 a to se mi zda trosku moc teda
tak to je supr, ze mas jeste slevovku
vlk
tak to zni jako psi idylka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:22
- Nahlásit
vlk
to se teda mají psiska
cernej caj
u nás v dm jsem je teda nikdy neviděla, tam maj stejně jako rossmana klasika signal a takový ty příšery
slevu mám, ale nevím na co, hned tak tam asi zase nepudu když mám ty kartáčky teď 3
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:23
- Nahlásit
Maya
no az tam pudes priste
se mi chce desne spat, ale musim vydrzet do 9ti h at nemusim vstavat ve 3 ze chcou curavci cuurat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:25
- Nahlásit
cernej caj
jako myslíš, že někdy za půl roku budu ještě vědět, že mám někde nějakou slevovou kartičku?
no tak jdi spát, v půlnoci je vyvenči a zase jdi spát ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:29
- Nahlásit
Mě teda jsou psi zvyklí vstávat tak v 8, včera jsme odjížděli všichni v 6 ráno, tak otevřu kotec, Kim samo o tom ani nevěděl, ale Dorin vylezl z boudy a z kotce, chvíli stál jak trubka, koukal na nás stylem To jako fakt takhle brzo??? pak se otočil, a zase zalezl do boudy a teda se ani nevyčural
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:31
- Nahlásit
Maya
tak to ja nechci vstavat prave prerusovane
pak se otočil, a zase zalezl do boudy a teda se ani nevyčural
tak moji sou zvykly kolem te 9/9.30 vetsinou to je starost muze, kdyz je doma, at ja muzu vklidu umrit me prerusovanej spanek nedela moc dobre
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:32
- Nahlásit
já se bojím, že taky půjdu venčit v noci... neb psisko se tváří unaveně (dvě hoďky v náročném terénu zdá se stačí) a rozespalému se nebude chtít bobkovat... Takže to taky vidím na nějakou tu třetí ráno... kdy ho to donutí obcházet zahrádku za svitu hvězdiček... A já budu mrznout, neb chodím ven s ním...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:37
- Nahlásit
Xerxová
neb psisko se tváří unaveně
Tak to je ale skvely, ucel splnen? Treba se jeste na vecerni venkani probere.
cernej caj
se mi chce desne spat, ale musim vydrzet do 9ti h at nemusim vstavat ve 3 ze chcou curavci cuurat
No tak vydrz, prtka, vydrz, at to nemas prerusovany.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:57
- Nahlásit
cernej caj
Si pusť rychlobruslení a fandi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 19:59
- Nahlásit
birma
ani nevim, ze se nekde brusli ani vlastne netusim, jestli nektery nase telky maj online vysilani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 20:05
- Nahlásit
sice německy neumím, ale ani to není potřeba
http://www.tierherz.com/haha-hunde-gegen-katzen-wi e-sie-lustiger-nicht-dargestellt-werden-koennten-u nd-so-wahr/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 20:14
- Nahlásit
cernej caj
Jaký online vysílání? pusť si čt4 a drž Sáblíkový palce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 20:46
- Nahlásit
birma
Drzim!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 21:00
- Nahlásit
Fifi
Dobře jsi držela!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 21:04
- Nahlásit
birma
jako, ty vole, holka z rybnika? Ja fakt pred ni straslive smekam.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 21:10
- Nahlásit
Fifi
Nejen ty vždycky zírám s otevřenou hubou a hlava mi nebere, jak někdo může bejt takhle dobrej
|