| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:42
- Nahlásit
Pepa má praktičtější barvu.
já ten svůj musím prát častěji - ale byl kupován v posezónní slevě a ta byla tenkrát výrazná. Tak i bílý se hodil Ale jak říkám, my je máme snad z první kolekce...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:44
- Nahlásit
birma
vždyť dneska bylo docela teplo, to fakt i v takovýmhle počasí musíš mít zateplený gatě? co nosíš když fakt mrzne?
Xerxová
ty stromy jsou teda fakt parádní, co je to za stromy? to u nás vůbec neroste
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:47
- Nahlásit
birma já mám něco takového - není to čistá vlna
http://www.kama.cz/nova-kolekce/svetr-kama-371-win dstopper-retro-kolekce/
Maya jsou to buky I když ten kráčející je možná klen - to si teď neuvědomuju.. Bučina je tam parádní.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:51
- Nahlásit
Xerxová
aha buk, ty tu fakt nemáme, u nás když už tak samý duby
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:56
- Nahlásit
Fifi myslím, že tam buky nepláčou z těžby. Je to vysoko a daleko... tam byli spíš vojáci. Na těch stromech je to vidět ještě teď...
Dneska je to rezervace - a hodně stromů je necháno osudu - netěží se a tak tam jsou i různé polorozpadlé (a ne moc stabilní) jedinci...
Maya v Jizerkách jsou úžasné bučiny - jsou krásné po celý rok a fakt je milujeme... Není snad hezčí les. No a tahle bučina se povedla taky (i když není v Jizerkách )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:56
- Nahlásit
birma
to je pekna bunda - tyhle tlustomerino veci delaj i jiny firmy ale cena je vsude +/- stejna. docela by se mi libilo neco takovyho mit, ale... nejsu si jista, jestli sem dobrej cek na to mit jen tilko a bundu, pak se nekde zacnes potit, potrebujes rozepnout zip a uz jede nemoc... mi vyhovuje mit spis tenci bundu s necim pod tim.
Maya
treba ja dneska mela merinosmesko teplaky, sou teplejsi trochu nez rifle ale bych spis mozna rekla hrejivejsi nez ze by to bylo tlustci nebo min profukavy... me nesmi promrznout kolena, coz pres rifle promrzaj a pak me priserne boli chodit dneska na tu nulu to bylo OK, driv sem nosivala rifle taky ale kdyz je kolem nuly nebo hodne pod a jeste fici jak svina, tak to mi pekne omrzaj nohy teda. Nicmene si myslim, ze tohle je proste clovek od cloveka a to tezko ovlivnis.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 19:57
- Nahlásit
a myslim, ze my dneska meli hodne buku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 21:00
- Nahlásit
Maya
vždyť dneska bylo docela teplo, to fakt i v takovýmhle počasí musíš mít zateplený gatě? co nosíš když fakt mrzne?
když jdu na dýl, tak musim, protože u džín mě ještě nějak debilně dře ten šev na vnitřní straně stehen a pak to fakt léčím pár dní.
úplně zateplený teda ne, ale softshellky jo. Když fakt mrzne (tak okolo -15 třeba), tak pod ně dám ještě podvlíkačky z moiry)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 21:05
- Nahlásit
birma
existujou neco jako bandaze na stehna - nepomohlo by to treba taky zkusit?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 21:10
- Nahlásit
cernej caj
existujou neco jako bandaze na stehna - nepomohlo by to treba taky zkusit?
už nemám moc důvod, celkem jsem už snad to oblečení vychytala, že to jen večer natřu a ráno dobrý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 22:45
- Nahlásit
birma
nebo nosit pod džíny spoďáry s nohavičkou ke kolenům, co se nosej v létě pod sukně, stojej pár korun
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2015 23:10
- Nahlásit
Maya
To se mi nechce, když mám na chození pohodlnější vkalhoty u kterejch podobný řešení nejsou nutný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 00:12
- Nahlásit
na Slovensku možno objednat Timberwolf s dopravou zdarma a prej budou brzo znova i u nás, tak to určitě budu zase kupovat
Orijen a Acana prej mají nějakej výpadek, tak kdo tím krmí, aby se nedivil, že nejsou
http://timberwolfpetfood.eu/sk/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 07:45
- Nahlásit
jj s acanou sou nejaky potize uz od podzimu, ak eem mela ng, ted byla aspon ta druha modra rada, tak 2 pytle sou v poho na 3 mesice skoro. ten timberwolf pak mozna zkusim
birma
tak supr ze tomas dobre vymysleny atctevto neboli
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 12:28
- Nahlásit
tak jsem několikrát dneska dopoledne vzpomněla na Birmu To když jsme se po kolena bořili do sněhu a hledali kousek pevnější cestičky pod nohama... Trasa klapla perfektně - v Lužkách jsme dobyli vrch Konopáč, prohlídli si sloup sv. Jakuba - a po lesní cestě kráčeli zpátky k autu. Jen holt tam bylo víc sněhu, než jsme si mysleli a míň lidí, kteří by tu cestičku prošlapali
A tak jsme krátkou "procházku" - asi 5 kiláků šlapali skoro dvě hodiny
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 12:34 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
vero dovedla historku esusovou s bobikem v kapse do jeste nechutnejsuch rozmeru. brr. uz nikdy nebude sbirani bobku jakodriv
já jo? já spíš už NIKDYYYYY nebudu se moc napít černýho čaje!
mit jen tilko a bundu
to je podle mě úplně nejhorší nápad, já kdybych se nevrstvila, tak snad musím sedět doma.
co koleno dneska?
edit: nikdy jsem neměla snad ještě TAK špinavýho buldozéra. po půlhodinoým vymejváním jsem se obsahem odpadu málem zacpal záchod. no hrůůůza. ale jinak spokojenost, večer chtěl, pozitivně nabitej, vyrazit zas. já bych též, ale musím debordelizovat.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 12:38
- Nahlásit
birma
tak jsem se dívala na cenu toho krásnýho svetru... ještěže já se radši vrstvím po tenčích vrstvách
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 12:45
- Nahlásit
Vero
sem chvilu premyslela, co je na tom cernym caji tak hroznyho
dneska uz lepsi
tak to s odpadem asi davat bacha, mozna by bylo lepsi pod nim mit nejakej lavorek a pak to lit do umyvadla? pac tam je ten sifon dostupnej a snadno vymenitelnej. Jinak teda supr, ze buldozera to tak nabilo
no hlavne ja se divala poradne na fotky co davala xerxova a kdyz si vezmu, ze urcite neni vyssi nez ja a ten svetr ma do pulky sedaci casti tela, tak se mi ulevilo, ze ho vlastne vbec nechci pac je nehorazne kratkej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 14:07
- Nahlásit
já vám taky ty svetry nenutím Navíc je to poměrně těžký kus šatníku... Ale mám ho ráda - vyhovuje mi - nosím pod něj jen triko s krátkým rukávem (na Ralsku) nebo slabý rolák (dneska).
Jen dneska blbeček psí vletěl na velkou louži pod slabou vrstvou sněhu, probořil se až po břicho a jak se hrnul ven, tak mě celou nahodil bahnem. Ale hroudou sněhu jsem svetr "vyprala" a je to skoro dobrý...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 14:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn,
po skoro 5 týdnech mě odpadl hlavní strup z kolene a už je mě jasný pro to za á trvalo tak dlouho a proč se mě udělalo tak strašně zle že su skorem vomdlela...
páč takovoudle skobu podobnou jsem si vyrobila tenkrát když jsme se vytřískali na motorce a bylo to na 4 stehy..a tadle jizva je ještě vo chlup delší
co se dá dělat nooo....vdaná už sem tak to řešit nemuším
Xerxová
Ty svetry jsou skvělý, jednou už jsem po nich tak pošilhávala ale přišlo mě právě že jsou dost těžký, já taky rači 2-3 slabší vrstvy.
A co vlastně nevim to mě tenkrát prodavač nebyl schopen říct..jestli když fučí vítr tak profouknou nebo ne-e??
Profučí?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 14:37
- Nahlásit
cernej caj
sem chvilu premyslela, co je na tom cernym caji tak hroznyho
joooo už ti došlo, jakej máš nick
ze ho vlastne vbec nechci pac je nehorazne kratkej
to mě nenapadlo, no jo- já se svou dlouhou bundou bych to neocenila už vůbec
příště asi vyleju lavór na ulici do kanálu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 14:39
- Nahlásit
Vero
vero dovedla historku esusovou s bobikem v kapse do jeste nechutnejsuch rozmeru. brr. uz nikdy nebude sbirani bobku jakodriv
já jo? já spíš už NIKDYYYYY nebudu se moc napít černýho čaje
zasmějem se nebo nám bude blbě? essi se zasmějem tak se podělte cizí neštěstí dycky potěší
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 15:41 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Fajka
cizí neštěstí dycky potěš
a) buldozér právě posral matce půl bytu, domácích spotřebičů a koberec. (buď furt neumí číst jeho signály, že potřebuje, nebo je on vůči ní nevysílá) každopádně je ale zas poseron
b) vytopila jsem pračkou komoru a očekávám návštěvu sousedů
-- ba) promočil se spodek plnýho pytle se stelivem a po zdvihnutí za ucho jsem měla taky z předsíně co zametat
edit: nechutnou historku nechám na černým čaji
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 15:45
- Nahlásit
Jsme doma z tréninku, Adámek se akorát dobelhal na pelech a odpadnul prej je náročný mít hodinu klikru a her, pak dvě hodiny chrnět a po tom hodinu a půl agi jen ve dvou a to ještě s fenečkou, která měla posledně krycí dny a dneska si chlapeček nechtěl nechat vymluvit svojí utkvělou představu, že s nim ty štěňátka chce musela jsem si v závěru jeho námluvy i natočit, jak byl vtipnej a byl dobrej, zas jsme mu zvedli tyčky, takže už je má skoro na úrovni svojí kohoutkový vejšky a dobrý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 16:42
- Nahlásit
xerxova
vsak nenytis, e tyhle vecisou supr teply, I neprofukavy, ja su jen rada ze dijy tem delkam nemusim oplakavat, ze na mej nemam,pac obecne po necem takovym prahnu uz par let a obecne to nikdo neumiu drlat poradne dlouhy
vero
jee, tak tochudak buldozer je to uz lepsi? s prackou taky lity lity, asi jrn prat pod fohledem....
vtip s pigicajem mozna nrkteri znaji, pak pohlefam ns netu
birma
adamek sikula, ze ste postoupili o ktok dal
fajka
to teda zni dost silene, tak hlavne ze se to zahojilo I bez toho siti
a dik za drzeni palcuch, segra doma a zatim stale 2v1
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 16:52
- Nahlásit
cernej caj
dik za drzeni palcuch, segra doma a zatim stale 2v1
tak to je moc dobře
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 19:26
- Nahlásit
čaj to je dobře, že si mimíš dal říct a ještě hodlá počkat.
tak co aktuální hlášení paní domácí o nemovitosti ??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 19:28
- Nahlásit
Vero
To jako všechno dneska? to teda lity lity
asi si musíš koupit pračku s tím blokátorem u vody
cernej caj
a ta nechutná historka je kde?
jinak super, že ségra je zatím vcelku
Fajka
tak hlavně že se to zahojilo, když tak můžeš říkat, že ti operovali koleno nebo tak něco, jizva jako jizva
birma
ale to by byly hezký štěňátka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 19:37
- Nahlásit
Leze na mě nějakej krkabol a podobný veselostě, to zas bude tejden, sem to asi chytla v tý nemocnici ve středu a nebo hned jak jsem šla do práce, už mě to fakt se...e
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2015 19:39
- Nahlásit
Maya
milionvosum variaci ale pointa totozna - a tuhle variaci jeste neznam
Tři upíři se sejdou v baru,první povídá barmanovi:
"Já bych si dal pořádně krvavou vodku!!!"barman mu to přinese a druhý upír říká:
"Já bych si dal pořádně krvavej rum,ale pořádně!"barman to zase přinese a třetí upír říká:
"Já si dám horkou vodu"ostatní dva upíři se na něj se zděšením otočí a říkaj:
"Jak to že si dáš jenom hrkou vodu?Seš přece upír ne?!"upír s horkou vodou vytáhne z tašky krvavou vložku a říká: "Pigi pigi pigi čaj"...
pracka s blokatorem, to vubec neznam, ale pokud to z ty pracky nekde tece tak je to spis na opravu, ne?
|