Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2014 23:47
- Nahlásit

už končím teda radši

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2014 23:47
- Nahlásit

denyk
tak dobrou, ať tě hnátka nebolí

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2014 23:49
- Nahlásit

Máájo!! jdu radši se psima, už takhle padám na hubu díky.

nejlíp se mi pracuje s tím prvním odkazem. ale asi budu muset použít to tvý téma, jinde ta fotka není vidět -/

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2014 23:50
- Nahlásit

Tak asi spat jit nemuzu pac je tam James Hatfield a Bukis mu ze spani bubnuje do rytmu

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 00:07
- Nahlásit

denyk
to musí bejt pěknej koncert, takový supr muzikanti
PetraK
si to klidně použij, já to používat nebudu, takže nebudem mít stejný, to se nemusíš bát

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 00:08
- Nahlásit

já jdu radši dělat něco smysluplnýho, třeba se učit nebo tak něco, tak se tu mějte

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 00:34
- Nahlásit

Maya ucit ted v noci? Jj je to super, byl tam i Seal, David Bowie, je to teda uz dost starsi koncik, ale fajn. Jen mi tu ted do toho nekdo chrape pro zmenu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 01:44
- Nahlásit

denyk
ucit ted v noci?
Já jsem teď dopsala seminárku. Poslala jsem jí Fifince na kontrolu. myslím, že Fifinka bude plakat nad tím, do jakých tvarů je možno ohnouti anglikánštinu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 07:47
- Nahlásit

PetraK dneska chudáček mentálně zaostalej psí místo do hor pojede odpoledne na vánoční trhy do Budyšína. To bude socializace...

Já věřím, že tobě osobně (osobě asi intolerantní na více věcí) to pomůže. Jen hlásím, že se to stalo módou. Není normální, aby lidi bez problémů používali máslo bez laktózy. I na vaření...

Fajka u nás ani vločka. Nic - jen mokro a bahno. Závidím sníh.

Denyk pokud by to bylo ostruha, je třeba řešit včas. Pokud se to nechá, může z toho být bolavá potíž na řadu měsíců bez zaručeného výsledku - vím bojuje s tím kolegyně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 08:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
tak doufam, ze mas uz hotovo

Janiii
tak at se hlavne dobre hoji, fesanda

Xerxová Maya PetraK
ja samo nerikam, ze lepek obecne je hnus. Ja spis rikam, ze je problem v tom ze se hodne zmenil a ono uprimne - kdyz si koupite v ceske pekarne rohliky, jaka je sance, ze tam je draha ceska mouka nez levna polska mouka? napriklad?

Jediny, co je podle me zarucenej fakt, ze celiakie je spicka ledovce a tech intolerantnich je mnohonasobne vic, nez byvalo treba pred 100 lety kvuli tem zmenam v kratky casovy usek, na kterej si lidskej organismus proste nemel jeste dost casu zvyknout

jinak s tim boomem bezlepkovych a bezlaktozovych veci, to je fakt. Me kazdej rika, ze to musim mit desne drahy ten bezlepkac, ale kdyz ja jim vse co predtim jen bezpeciva/bez testovin, takze nevidim duvod proc kupovat mega drahy bezlepkovy chleby baleny ze vydrzej pul roku, kdyz to vypada odpudive uz v obchode a proste misto toho sezeru sunku s rajcatama a ten chleba proste nemam...

neco z wiki - cetla sem nekde nejaky zminy o valce a zlepsovani nepamatujusiceho kdyz byl nedostatek a nemeli chleba, ale nemuzu to najit. tady je aspon pidi zminka o tom
nebo taky v ty bakalarce ale ma brutus odkaz a nevim zda pude otevrit

Xerxová
vypada to, ze si prochazky fakt uzivate

Fajka
sniiiiiih? to si ho uzijtee

denyk
jestli je to ta ostruha, jak rika maya, daj se koupit spesl podpatenky na ostruhu, ktery prej dost ulevujou bolesti i pri chuzi

Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 08:45
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Janiii, to je super zpráva, že je Apinka doma. Přeju úspěšnou a pokud možno rychlou rekonvalescenci.
cernej caj
U té tyče už pěkně válíš.....a pak že jsi líná.........
PetraK
Krásné psí vánoční video. I jsem zamáčkla slzu dojetí
kachna_
Gratuluju k dopsání seminárky. Jsi obdivuhodná jak to všechno s tou početnou družinou zvládáš
Maya
Pěkný odkazy.

Mám převelikou radost, psala mi Lenka, že nám přijdou s NKO mamkou Almou a mladou Abby popřát na Štědrý den dopoledne. To bude krásný den, kromě toho, že tedy večer přijde i Ježíšek a sejdeme se s rodinou. To zas nebudu moct dospat Asi jsem byla hodná, že mě čeká tolik radostí.

Přeju krásnou neděli!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 09:10
- Nahlásit

Darenka
Jsi obdivuhodná jak to všechno s tou početnou družinou zvládáš
ani ne,moc to celý nestíhám

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 09:17
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
Tak je tu tak 10 čísel sněhu
sem šla fotit pséky na Pfko a co se stalo tý kravěně pruhatý blbý????
Lítala s jelitem jak pako a neurvala si ta kravěna dráp??????
no Urvala má ho vlůžku a jen tak napůl a dotrhnout jí to na to nemám žaludek...takže veterina to jistí... jsou tam ale až večer ach jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 10:03
- Nahlásit

Darenka
jé, tak to je supr, to bude fakt suprový štědrý den Budeš mít nějakou dobrutku pro psy nachystanou?

Fajka
tady je dost nad nulou a vcera se dalo na chvilu venku jen v mikine, su zvedava, kdy i u nas bude zima

chudak fajusa, mam pocit, ze tady sou na konci roku vsichni hlavne s drapama letos...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 10:07
- Nahlásit

Fajka
To je pech slavnostně přísahám, že já to nikam dál neposílala!

Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 11:03
- Nahlásit

Fajka
Jejej tady se roztrh pytel s těma zraněnejma drápkama. Foukám na dálku a ať je pan doktor na marůdka hodnej a moc ho netrápí.
Sníh závidím. U nás svítí sluníčko.

Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 11:10
- Nahlásit

cernej caj
Budeš mít nějakou dobrutku pro psy nachystanou
No to je jasnýýýýýýý , pro ty dvě cácorky tu mám pořád zásobu,abych měla po ruce,když mě pozvou na výlet.Ponejvíc sušené kachní masíčko od let´s bite.

A ted jsem obzvlášt vybavená, protože chceme jet 23.12. do psího útulku, tak povezu pochoutky a taky nějaký finance na krmen.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 11:21
- Nahlásit

Rumstajn a vajecny konak ve spolek, tak jsme si dali prochazku a udelali jsme dobre pac i neco jako slunicko se obcas ukazalo. Ted jsem dovarila to salko. No a mezi tim zase chcanec. Fuj. Ale je docela kosa jestli to primrzne . Fajko posli trochu snizku prosim. Pofoukani na drapek posilam ach jo to je porad neco . Kup urcite ten hypermangan. Cajdo na podpatenky jsem se divala ono to ale paradoxne fakt boli hodne v klidu. Pri chuzi je to jen takovy trosku pocit ze mam tvrdsi podrazku v bote. Nicmene zitra po praci skaknu k obvodni (jestli tam jeste bude) snad neco vymyslime. Heli to budes mit ale krasny Stedry den . Ja zase mela v noci sileny sen nejaky chlapek mi zabil Bukise.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 12:05
- Nahlásit

darenka
jee tak to udrlate pejskum radost

denyk
tak snad neco vymyslite a bude lip, achjo, letos ve znwmeni samych neduhu

ja uz jeduna prvni vanocni kolo ke kamaradce, mam s sebou vyborny ruzovy vino, tak se tesim

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 12:19
- Nahlásit

birma

To je pech slavnostně přísahám, že já to nikam dál neposílala!

však to máte s Deníkem kliku !
A zrovna jak sem to tu četla tak mě napadlo že my si dráp neutrhli nikdá a flááákho po palici

Jináč vet se odkládá (naše není bude až záftra a jít k jinýmu tak by byla Fajuša na prášky) a tak sem operovala operovala a kupodivu nepitvala nepitvala ještě že je ta Fájuška taková skvělá a mám její totální důvěru ona je trpělivost sama

tož tu ho máme šmejda

napatláno ajatinem pofoukáno zavázáno a ted hajá a dělá maroda to jí de veeelmi dobře
na venčení dostane fusku a igeliťák a zejtra se uvidí..
a zdraví vás vánoční jelita :-

a tadyk snííížek

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 12:19
- Nahlásit

denyk
Ja zase mela v noci sileny sen nejaky chlapek mi zabil Bukise.

FUj ty tondo ! takovýhle hnusný sny brrrr

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 12:35
- Nahlásit

Darenka
tak hlásím, že z pšeničné tmavé chlebové mouky mám výborný kváskový chlebíček. Možná zkusím i pšenično pohankový.
Ať žije www.cuketka.cz

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 14:48
- Nahlásit

Bre den.
kachna_
Mas to v mailu.
Fajka
Fuuj, to je drapak velkej, tak at se ji luzko zatahne a zhoji bez komplikaci!! Fakt naka epidemie.
Pekne bilo tam mate. Tady prubezne prsi, fouka a bahno pribejva.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 15:25
- Nahlásit

Fifi
Něco tu pro tebe mám, hoď mi pak adresu do emila (ale do vánoc to nebude, už se na počtu nechystám)

Xerxová
Balíček odejit! Jen teda doufám, žes od loňska nezměnila adresu

Fajka
Tak hlavně, že se nechá ošetřit a nemá z toho trojma.
Já furt věřim, že my se obejdem bez trhání, protože u nás by to bez oblbovačky nešlo :/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 17:45
- Nahlásit

birma adresa nezměněna, ale měla jsi dodat částku a číslo účtu... Tak mi to hoď do emailu.

Fajka tak hlavně ať dráp zdárně doroste a žádná hrůza se nekoná

Night přežil přes hodinu na adventních trzích v Budyšíně. Kde bylo trochu volněji, tam byl zcela v pohodě. V davech mezi stánky táhnul, chtěl to mít rychle "za sebou" - ale jakmile se našel kdokoli hladící (a že jich bylo - měli jsme vybírat do klobouku), tak se ihned tulil. V davech neřešil ani psy... neb správně usoudil, že tam to tedy na hraní není.
Kde bylo volněji, mohl jít i na delším vodítku a míjel lidi bez nutnosti jít na krátko. To si našplhal. A ještě si našplhal, že si venčení schoval na trávník k tomu účelu vhodný... a navíc hned vedle koše
No - spinká teď nahlas - asi je unavenější, než za včerejší třikrát delší lítání po Jizerkách

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 17:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

[b]RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!![/b

[imgs]https://lh6.googleusercontent.com/-1va5ehbrd OU/UrmxKHcQ_bI/AAAAAAAAEY4/nMM3eCDTZg8/w426-h269/R ammstein_13%2B%25281%2529.jpg[/imgs]

návštěvička za dveřima.

Rumíček hajzlíček velkožrout hovníček
Brzo vo něj přerazim násadu vod krumpáče (kdybych ho měla )
Ale venku v polích byl hodénka - to to zas vykompenzoval. Každopádně dnes mě vytočil do běla, birmice by měla veleradost.

A Bubitka se třese, jako listí v lese,
neb stůl pod tíhou dobrot prohýbá se.
Bubi všechny potřebuje,
když je nedostane, jistojistě jí to zamorduje

NEMÁME SNÍH , VOPAKUJU NEMÁME SNÍH, MÁME SRÁÁÁÁÁÁ.... BLÁTO, BLÁTO MÁME. A VÍTR.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 17:58
- Nahlásit

PetraK hovnožrout byl za mlada Xerxes. Ale naštěstí z toho vyrostl... Beta byla fajnovka - nežrala hnusy, občas se chtěla vyválet v nějaké té zdechlince (přejetá myš či něco podobného) ale stačilo na ni houknout... Najt zatím taky poměrně v pohodě, žádnou velkou "trus akci" na svědomí nemá
Nemáme sníh, máme bahno...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 18:09
- Nahlásit

my máme taky bláto a vichr a taky bobry, dneska jsem viděla krmítko s kamerou a vohlodanej strom, voda už rozlitá kolem a to je rybník za tím vypouštěnej, nechť ten idiot, co to vymyslel a zrealizovat chcípne natřikrát

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 18:14
- Nahlásit

Fajka

A kurňa - Fajka s taky musí pořídit vo čem se kde šustne? Tak ať pěkně srůstá děfčca. Moc jim to s jelitem sekne .

Xerxová
Ale naštěstí z toho vyrostl.

v zájmu zachování Rumoživota mu doporučuju, aby taky vyrostl!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 18:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Mááám domácí čokošku hotovou ! můj jediný letošní počin
a páč se mě podařilo zapnout mojí jedinou chabou buňku mozkovou tak jí nemám hrudkovatou takže počítám že určitě nepude vyklopit

Fifi
Fuuj, to je drapak velkej, tak at se ji luzko zatahne a zhoji bez komplikaci!! Fakt naka epidemie
horší než křipka..
no velkej je asi 1,5 cm ale jak já ty drápy nemusím stříhat tak mě nenapadlo že bych tydle pátý měla zakrátit páč když se na ten druhej kouknu tak zas nevypadá na tý noze nijak ooobr...

venčení s ponožkou v pohodě a jako igelit jsem dala bublinkačku takže to měla i s eerbegama aby se do toho nebouchala
a výsledek? už zas lítala jak pako

Xerxová
- asi je unavenější, než za včerejší třikrát delší lítání po Jizerkách
se mu zavařila velkokebulička aj s rejhou

[i]přežil přes hodinu na adventních trzích v Budyšíně
u nás byl taky ted od čtrvrtka do soboty...jako tradičně sem neodolala ani klobáse ani trdelníku ani bramborákům

PetraK
Rumíček hajzlíček velkožrout hovníček
fuuuuuuuj
proběhla komplexní hloubková očista dutiny ústní???

NEMÁME SNÍH , VOPAKUJU NEMÁME SNÍH, MÁME SRÁÁÁÁÁÁ.... BLÁTO, BLÁTO MÁME. A VÍTR.

my máme dost ale je taplo a taje to aby vám to nebylo líto!

Fajka s taky musí pořídit vo čem se kde šustne
jo někdy mě připadá že tajně čte čézet psa

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání