Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 16:29
- Nahlásit

PetraK nemam ho v praci to by sef nerozdejchal, myslela jsem to tak ze ho drbu tadyk na foru

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 16:38
- Nahlásit

ufff - jsem doma. Trošíčku náročnější dny - fakt pracovně, ne besídkově... Ale teď už mám dovolenou až do 5. ledna. To se chudák Night zblázní, takhle dlouho jsme s ním vkuse nikdy nebyli... Sice asi mezi svátky dojdu pozdravit holky v práci, ale to půjde psisko se mnou - socializovat se do velkých vnitřních prostor (cizí schodiště za mlada řešíval, teď už nee - ale opakování je matka moudrosti)

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 16:49
- Nahlásit

Rumstajn, ani vas nezkousim docist... Jen sem postrehla, ze musim pevne drzet palce zitra, takze janiiiiii - drzim a nepoustim!!! At to dobre dopadne a hlavne pak klidovy rezim zvladnete!

Xerxová
Ale teď už mám dovolenou až do 5. ledna.
To jsme na tom podobne, ja este zitra a pak jucheeej!

Jo jak jste se bavily o tom vanocnim punci, zrovna jsme si ho s jednou grupou delali na lesson Ozkousejte, je to dobra varianta, zejmena pro damy. Cerveny vino, do hrnce, do toho jednu celou skorici a par hrebicku (koreni!, mile damy ), naloupat a nakrajet ovoce, co srdce raci (mandarinky, pomerance, jablka). Sup s tim do vina, povarit tak nejak primerene, mirne, pak prilit nejakou citronovou bublinkatou limonadu (7Up, Sprite) - bacha, zacne to mohutne bublit a peniti, takze postupne. Promichat a voila, je to. Pomer vino:limonada dle vlastniho usouzeni, bud 1:1 na slabsi nebo litr vina a pul litru limonade. Chutna jak horky, tak studeny.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 18:46
- Nahlásit

Xerxová
Fifi
vy se máte, já ještě v pondělí a v úterý do rachoty a to v pondělí dopoledne končíme s prací, takže pak bude nudaaaa, doufám, že v úterý dostaneme povolenku rozpustit se dřív

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 19:11
- Nahlásit

Maya
Tak ja nakou prubeznou praci mit budu taky, ALE nebudu muset vstavat pred sestou. Coz se rovna dovoleny. Sova se nebude muset premahat jit spat pred pulnoci.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 19:24
- Nahlásit

a to já zase budu vstávat před šestou... Protože to jinak prostě neumím A jako skřivan budu s ostatními ponocovat... a ráno stejně vstanu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 19:30
- Nahlásit

Xerxová
a to já zase budu vstávat před šestou... Protože to jinak prostě neumím
Ja vam zavidim, fakt, vsem, kteri to takhle maji. Pro me to je muceni. A i kdyz usnu vcas, stejne sem pak rano jak ubita, zmlacena, ani kafe nepomuze pres den. Pred osmou/devatou zkratka nebudit.
Jinak Najtik je uzasnej kolohnat, ja sem fakt zvedava za rok, dva, az se dodela, jaky to bude nasvaleny hovadko.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 19:36
- Nahlásit

to jsem taky zvědavá... Bojím se bojím, že z mé teorie jemného štíhlého psa moc nezbude... I když teď skoro zarazil růst na výšku, ale nohy ještě "boule" na růst mají... Tak uvidíme, jak to dopadne. Hlava se mu teď hodně změnila - pysky obří nemá, ale palici už jo.

Na fotce jsou vidět "nedospělá" tlapátka i ta prohlubeň mezi očima (co ji nemá mít a dosud neměl...)

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 20:13
- Nahlásit

Fifi
drzim a nepoustim!!!
děkujem snad bude všechno v cajku. k panu doktorovi máme bezmeznou důvěru. a bude to dělat nějakou tou novou metodou s titanem, takže by měla být rekonvalescence rychlejší než u té původní - takže snad to nebude dlouhý nápor na druhou zdravou nohu ... z vodítka je otrávená už teď, ale nedá se nic dělat, jsme neoblomní

jdeme si bouchnout šáňo a jdem balit dárky - včera na to nějako nedošlo

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 20:13
- Nahlásit

Fifi
Ja vam zavidim, fakt, vsem, kteri to takhle maji.
já taky, mám to úplně stejně, navíc mám fakt problém usnout před půlnocí, prostě klasika vstávám v půl šestý a probouzím se v 9
a jako na dovolený je nelepší to, že si můžu pospat dýl
Xerxová
ty jo, ta prohlubeň je fakt dost velká, to jsem u psa ještě neviděla, tak hlavně že mu to neutlačuje mozek

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 20:16
- Nahlásit

Janiii
taky budu držet palce, vodítkový režim nezávidím, když si na to vzpomenu, vorosím se ještě teď, hlavně u tý první operace, když bylo Kimovi rok a půl, to byl očistec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 20:24
- Nahlásit

Janiii
myslím na Vás, ať vše dobře dopadne

Maya
vždyť říkám, že ho tlučeme sekyrkou mezi oči

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 21:26
- Nahlásit

Janiii
a bude to dělat nějakou tou novou metodou s titanem
V dobe Dorotky frcel kevlar, mam ten dojem. A ted frci i jiny metody bezvlakenny, ale asi ideal pro tu vasi. Nepochybuju o tom, ze to dopadne dobre. Napor na druhou nohu at je minimalni a zada cubis nebolej, zkus treba mirnou masage nebo sehnat nekoho primo na to. Aby se ji lip vyrovnavala necekana zatez.
a jdem balit dárky
Ja pujdu nakupovat nekdy v pondeli, jen malickosti. Lepsi darek behem roku, nez...
Xerxová
vidět "nedospělá" tlapátka i ta prohlubeň mezi očima (co ji nemá mít a dosud neměl...)
Mu roste mozek! A neurony! tak se musi lebza rozestoupit, aby se to melo kam vejit, pak mu to zase sroste s kvalitnim harwarem.

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 21:59
- Nahlásit

Janiii
Taky držím palce moc!!!! Je strašně fajn, že máte dobrého veta. Dobře to dopadne

Koňakovaječní vochmelové
hlásíím, že mám za sebou premiérovou várku. Denykovi tímto děkuji za recept na výrobu a taky za odkaz na výrobu Salka. Náklady jsou poloviční. Celá akce netrvala ani hodinu. Výsledek= 100% spokojenost.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 00:46
- Nahlásit

Adam má zatrženej dráp a já asi zjistila, z čeho mi bylo začátkem tejdne blbě, bohužel jsem na to přišla tak, že jsem si to dala znova (doufám, že se pletu a nebude mi zas zle několik dní)

Darenka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 06:49
- Nahlásit

birma
Jejda děvče, tak se dej brzy do pořádku, ať zvládneš ty úkoly, které jsi si dala a hlavně - ať jsi v pořádku do svátků.
Adámka je mi moc líto, snad se brzy zahojí.

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 06:59
- Nahlásit

Dobré ranko,
páteček jupíííí . Včera celý den lilo, dnes je pro změnu teplo jak v dubnu . Hlásí voláký větřisko, tak jsem zvědaf, co z toho bude.
Janiii
moc na vás myslím.

Darenka
Výsledek= 100% spokojenost
a zbylo něco?
A prosím tě jaké jsi koupila mléko na to salko?

birma
Adam má zatrženej dráp
jéjda, krvácel? je asi naučíme chodit v botičkách,
drápalíky

bohužel jsem na to přišla tak, že jsem si to dala znova
tak na druhou stranu, dobře že sis na to přišla, jestli to teda bylo ono?

co se týče práce, já jdu taky ještě v pondělí, uvidím jak
tu kdo bude v úterý, možná bych to ještě do 10ti dala.
Taky 29-30.12 asik budu kolbenit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 07:05
- Nahlásit

já už se fláááákááám - tedy musím s psiskem ven, pak něco uklidit a hlavně navařit, neb veřer přijedou "nájezdníci". Takže o víkendu nic moc neudělám. Zase ale bude legrace

Najt začíná být doga - nevstává se mnou, ale posune se na můj polštář a chrápe dál.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 07:14
- Nahlásit

Darenka
tak mám první kváskovej chleba. No a největší chyba je, že je připálenej. Jinak je dobrej
Michal jde až druhýho

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 07:18
- Nahlásit

Xerxová
já už se fláááákááám
neprovokuj

ale posune se na můj polštář a chrápe dál
já chci taky doguuuu
ikdyž moje vižla dělá to samé

kachna_
tak mám první kváskovej chleba
tak gratulace a to připálené se dá odstranit ne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 07:29
- Nahlásit

to připálené je na chlebu to nejlepšíííí Tedy pokud to není už jen uhlí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 07:48
- Nahlásit

Fifi
tak snad ste to s puncem neprehnali

Xerxová
tak to se tesis, az si uzijes poradne volna, nighta, vnoucat, co

kachna_
tak to je skvely, uz se mi na nej sbihaj sliny

Xerxová
s tim souhlasim, miluju to pripaleny i na buchtach (proto zasadne zeru krajovky a nejradsi rohovky

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:12
- Nahlásit

birma
a po čem ti teda je blbě?
drápeček snad bude brzo v pořádku
Xerxová
taky souhlasím a nejlepší jsou připálený buřty z ohýnka

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:23
- Nahlásit

cernej caj
tak to je skvely, uz se mi na nej sbihaj sliny
tim souhlasim, miluju to pripaleny i na buchtach (proto zasadne zeru krajovky a nejradsi rohovky
jako bez mouky jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:28
- Nahlásit

denyk
asi z bezlepkový mouky ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:31
- Nahlásit

zajímavý http://histaminovakasulka.com/2014/05/13/cerna-ryz e-proti-alergiim-i-rakovine-a-recept-na-ryzovy-paj -s-cernou-ryzi-a-kozim-syrem

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:35
- Nahlásit

Maya
ahá, já myslela, že Čajda je úpá bez mouky,
bez obilovin....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:41
- Nahlásit

tak jsma s Nightem byli na procházce. Poběhal, počmuchal, dva malé pejsky na větší (spíš velkou) vzdálenost zvládl na volno - prostě vzorňák. Až při návratu byl v úzké boční uličce před vchodem do školky přivázaný zlaťák. On vrtichvostil a kníkal, Najta jsem rázem měla nad hlavou - tam chcííííí. Naštěstí přišla panička (ještě s kočárkem) a pravila - kluci - jdete se vyběhat, alespoň od vás bude pokoj. Otočila jsem to směr zpátky a o deset metrů dál jsme vycvakly vodítka. A teď po návratu domů mám psí mrtvolu - padnul ihned. Má vyběháno, vyskákáno, vyblbnuto... Skvělá panička a skvělý 14 měsíců starý Falco.
Jo a volala mi mlaďaska - nepřijedou, Vilém má teplotu... Takže zůstanou v Praze. Hmmm - tak mám najednou spoustu volného času, neb jsem si víkend vyhradila na dítka...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:44
- Nahlásit

denyk Maya
vyjímečně si dám, když třeba ségra udělala muži k narozkám bezlepkovej dort (tak to by bylo blby si nedat, ze jo)
ALe samo, že od tý doby co su na bezlepku to nežeru (ani bezlepkovy mouky) ale to neznamená, že sem na tom nemohla ujíždět a nebudu v budoucnu

Xerxová
tak to je skvely, ze se vybehal se zlatakem jinak skoda, ze ditka sou nemocna, snad to nebude nic vaznyho

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:50
- Nahlásit

Xerxová
a skvělý 14 měsíců starý Falco.
tak super, že si to Najtík užil

já měla včera zase pohotovost, šla jsem kolem baráku kde bydlí s rodiči bejvalej a spoza rohu se na nás vyřítil zlaťák.
Vím, že bývalý má pár měsíců holku, která má zlaťáka z útulku,
běžel k nám, takže jsem Bukíse připla. Zlaťák si chtěl hrát,
Bukís jeho radost že vidí psa, teda nesdílel...zlaťák to moc nechápal a chtěl pořád k němu, tak jsem ho musela chytnou za obojek, než panička odběhla se slovy, že on je hodný...
Tak jsem jí tak trochu vysvětlila, že v pohodě, že můj pes sice vypadá jak agresor ale že má spíš strach páč má špatné zkušenosti. Tak se omlouvala, páč pes jí neposlechl.
No Bohužel, neměla jsem pak opravdu chuť se s Bukísem
"rvát" aby upustil páru...

nepřijedou, Vilém má teplotu
to je škoda, tak snad se z toho brzo dostane

mě dnes kámoška do práce přinesla cukroví, docela dost a taky dost druhů tak už nemusím nic vymýšlet

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání