| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:53
- Nahlásit
zdravím,
všem kterým začala nebo začíná dovolenou závidim, já jdu 22.i 23., a 30. a 31.taky
29. mam psanou dovolenou, protože jsme měli jet s bandou pejskařů ze cvičáku na výlet, ale jedna je marod a druhá háravka, takže jedině bysme jeli na výlet bez psů
a aby toho nebylo málo, tak ze setkání s taťkou před vánocema taky nic nebude, páč včera volal, že má zápal plic
halooo halooooo, můžeme být prosím všichni zdravííííííííí??
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 08:56
- Nahlásit
Janiii
halooo halooooo, můžeme být prosím všichni zdravííííííííí??
na tohle lidé Bohužel často zapomínají a trápí se maličkostma...
Brzké uzdravení přeju všem rodinným příslušníkům,
čtyřnohým nevyjímaje.
A držím držím
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:09
- Nahlásit
denyk
zbyly tak cca 2 štamprle. Toho vařeného salka bylo jen o trochu víc než jedna plechovka kupovaného, takže nápoje bylo něco přes půl litru. Měla jsem pěkné prázdné lahvinky o objemu cca 2,5 dl, tak jsem je naplnila a použiju je jako dáreček. No a ten zbyteček - 2 štamprle jsme si dali s taťkou večer.
Použila jsem čerstvé mléko od Madety - plnotučné. Takže o víkendu udělám ještě jednu dávku - jen pro nás - na mlsání
kachna_
mám první kváskovej chleba
Gratuluju k prvnímu kroku Teď už to půjde jako po másle. Nejdýl mi trvalo dokopat se a nakoupit ty správné mouky. Pak už se z nás stali závisláci a peču ho pořád. Normální chleba jsem nekoupila už ani nepamatuju. Tenhle vydrží jako čerstvej třeba 4 dny. Jak dlouho jsi ho pekla a z jakého množství (jaké) mouky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:12
- Nahlásit
Janiii
ja v praci byt chtela a nemuzu, tak me to stve, takhle plytvat dovolenou pac nebude prace
vylet bez psu by jinak taky mohl byt fajn
snad bude tatka brzo zdravej a nepodceni lecbu
jak dneska pani psova?
jako moje segra muze rodit kazdym dnem a to ma termin za 3 mesice, no takze taky na nu docela myslim, at to je OK a miminko zustane co nejdyl v brisku.
denyk
tak to je supr s cukrovim, to mi dostali v praci od arealu nejaky linecky a prej ale nic moc, tak sem byla rada, ze sem se udrzela i kdyz mi sliny tekly malem po brade, vedle pernicku je linecky muj druhej favorit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:13
- Nahlásit
Darenka
okej díky za info, bych mohla poprosit kámošku
aby se cestou z práce stavila v kravíně pro čerstvé plnotučné mlíčko, za 11Kč litr a výborné
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:21
- Nahlásit
http://g.cz/11-vanocnich-pranicek-ktere-vam-letos- poslou-vasi-mene-inteligentni-znami/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:25
- Nahlásit
denyk
ja delavam taky ten salkomix s mlikem s plnotucnym (a ted toho muzu vypit litr a nepoto se z toho :up
taky za 4dny oslavim 3 mesice bez lepku
pomoooc nektery sou desny
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:26
- Nahlásit
Maya
no pěkný..ale abych řekla pravdu,pár takových sms dostávám, ikdyž si nemyslím, že by mí známí byli idioti jsou prostě
jenom "jiní"
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:28
- Nahlásit
cernej caj
taky za 4dny oslavim 3 mesice bez lepku
si dobrá já si teda cíleně nekupuju pečivo,
ale samo trochu cukrovího, občas těstoviny žeru
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:30 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
denyk
To z kravína bude úplně ideální
cernej caj
gratuluju k tříměsíční výdrži. Jsi fakt borec.
Janiii
Tak to tě lituju hned několikrát. Na hafinku myslím a držímvše co mám. Tatínek se snad dá brzy do pořádku. Hlavně ať není hrdina a pořádně ten zápal vyleží. S tou prací je to na prd, že si nemůžeš vzít víc volna.
Mě asi Ešuska zabalí do koberce. Já jdu už jen 2 dny - v pondělí 22. a pak 29.12. a potom až 5.1.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:38
- Nahlásit
Darenka
tak snad k tobe bude shovivava
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:39
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ VYPUKNE TO NAPLNO HUŽ!! Dneska naposledy!!!
Rumíček včera Brtníka zlobil a moc: nejdřív papal hovňouse a pak na protějším chodníku zapískalo dítě na hračku a on vypálil . Jakmile zjistil, že to nejsem já, otočil to, ale máme zase u chodníku co cvičit, nejen hračky, listí, pejsky, klacíky, ale i pískadla. Už mám i vymyšlíno. V pondělí přijede kolegyně kamarádka s psicí a přiveze rybičky. Tak mi bude pískat
JANIII - DRŽÍM!!!
cernej caj
3 mesice bez lepku
UŽ TŘI??? ty jo to to letí ! gratuluju
kachna_
mám první kváskovej chleba
ty jo to dost závidím, taky bych chtěla, ale jsem nemožná, nepovedlo se mi to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:40
- Nahlásit
Darenka
Já jdu už jen 2 dny
já tři, takže to budu opravdu shovívavá. Ale Xerxová má velkej problém, velkej!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:46
- Nahlásit
Fifi
JÉÉ VONA ŽIJE! Hurá!!
Xerxová
Takže zůstanou v Praze. Hmmm - tak mám najednou spoustu volného času, neb jsem si víkend vyhradila na dítka...
to je škoda, co? Tož ať je Vilém brzo v cajku a užije si vánočky.
birma
Adam má zatrženej dráp a já asi zjistila, z čeho mi bylo začátkem tejdne blbě,
a krůnik- a co to bylo?
JOOO a VÍTE ŽE BUBI , KDYŽ SE JÍ ZEPTÁM, JAK VYPADÁ CÍPLEJ PEJSEK UMÍ UKÁZAT JAK VYPADÁ CÍPLEJ PEJSEK? má to jednu vadu ale - cíplýmu pejskovi zpravidla netřepe páreček místo ocásku to nevydrží, musí třepat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:48
- Nahlásit
PetraK
kolegyně má pískací rybičky? ty bych chtěla taky
cernej caj
3 měsíce už je docela dost, fakt by mě zajímalo, jestli to nějak na sobě poznáš nebo tak něco, jestli jako to má opravdu nějaký účinek a nebo jestli je to jen kec?
to že máš míń ty depky si pamatuju
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:50
- Nahlásit
velikéééj problééém - sedmnáct dní v kuse... A ani jsem si nedonesla velký resty. Všechny testy opravené, tabulky odevzdané, projekt finančně uzavřený... Takže flákačka veliká...
To, že budu vařit, smažit, kreslit, LEGOvat, modelínovat, výletovat... to za práci nepovažuju. Fakt mi nevadí vařit oběd pro 15 lidí... navíc se budeme střídat - někdy babča, někdy já a někdy to klíďo hodíme na mladé maminy (ony si oddychnou od dítek a my od kuchyně a nádobí). Mladá s rodinou, neteřka s rodinou, švagrová se švárou... Máme doma tu kliku, že opravdu všichni dobře vycházíme a že bude sranda.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:50
- Nahlásit
PetraK
cíplýmu pejskovi zpravidla netřepe páreček místo ocásku
Moc šikovná Bubitka i s tím třepajícím párečkoocáskem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 09:58
- Nahlásit
Maya
kolegyně má pískací rybičky? ty bych chtěla taky
živý pískací?
Xerxová
vařit oběd pro 15 lidí
ty jo slušná partička!!
Darenka
Moc šikovná Bubitka i s tím třepajícím párečkoocáskem
jo jo , je ftipná.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:04
- Nahlásit
PetraK
živý pískací?
jasně, takový unikát přece
jo jo , je ftipná
a se vsadím, že se u toho ještě směje a po očku kouká, co ty na to a jestli to dělá dobře
já vždycky chodím kolem, jestli jako vydržej ležet a obvykle hlavu nezvednou, ale jen koulej vočima, aby mě nesputili z očí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:11
- Nahlásit
PetraK
cíplýmu pejskovi zpravidla netřepe páreček místo ocásku
jéjda otomiloučkááá Bubííí
Xerxová
Fakt mi nevadí vařit oběd pro 15 lidí
to je fajn, já tak ráda vařím...a to mi připomíná, že budu moset
o Vánocách někam vyrazit s bandaskou
Příští víkend to snad klapne a přijedou kluci s orlicema,
to si zase zavařím
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:16
- Nahlásit
PetraK
s tím nepovededeným chlebem - víš v čem jsi udělala chybu? Nebo nemáš blbej recept - belbej postup nebo nekvalitní kvásek?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:18
- Nahlásit
Rumštaaaaaj,
jako letos snad budou ty zákazníci"votravovat" i na štědrej den bo co a to už choděj lednový objednávky
nestíhám vás dočítaááát, a nebejt maminy tak nemame cukrový žádný..jediný co ted o víkendu budu dělat je domácí čokoška jináč nemám na nic tak nějak myšlenky ani sílu..letos toho bylo fakt tolik že jediný na co mám chut je se jít pořádně prolítat s psékama a pak sebou fláknout k telce a čumět na pohádky.. nějakej vánoční shon a uklid (ale tak okna jsem naglančit stihla)mě totálně míjí, dárky mám asi čtyři a vůbec mě to nestresuje...už sem otupěla nějak, letos toho stresu a nesíhání bylo tolik že už sem immuní
Hlavně chci pochválit Vlčákovou že mě vyrazila dech částkou co poslala za gule do Skřivánků je nejlepčí (Ešuska nic zatím poslat nemohla bo sem ji ještě nenapsala já trupka) držíme Janii a Apí aby bylo všecko v pořádku, tatka se brzo uzdravil (to je taky zápal plic, kde to sebral když je ted tak teplo?) no a co se týče vaječňáku vod Ešusky tak .... jak nepiju tak není na světě vaječňáku který by mě nechutnal a když je trošku ostřejší nebo slabší jak někdy prodávaj tak se dá dycky dodělat ale ten Ešusčin má jedinou vadu !!!
je ho mááááálooooooooooooo
Xerxová
vařit oběd pro 15 lidí
hustý to bych nedala tak velký nádobí ani nemáme
hlavně taky aby nechtěl uvařit každej něco jinýho
jo a ta rýha co má Najtík na kebulce, ač teda asi bejt nemá tak mě se náhodou strašně líbí!!! připadá mě že z něj dělá takovýho mudrce přemejšlivýho (no joo já vím, mudrc co mozeček nepoužívá vždy y zcela za všech okolností :lol je to prostě fešáááák
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:24
- Nahlásit
tak jsem se přes noc rozhodla, že se Adámek pojede ukázat pándochtorovi. Držte nám palce, ať to všichni přežijem ve zdraví, neb nemá rád šahání na tlapky, nesnáší manipulaci s drápkama a nemá rád, když mu někdo studuje bebí a teď se to spojí... Za úžasný považuuju to, že se mu na to můžu podívat já. Pán dochtora zainstruuju, že dívat jo, šahat ne a budu se modlit, abychom dostali mastičku a obvaz a nechtěl mu to nějak střihat do živýho nebo tak něco, páč to bych mu pak asi ty drápky už neostříhala nikdy (a že si to teď fest vyčítám, že to pravidelně netrénujem a neudržuju mu to kratší, nemusel si to třeba zatrhnout vůbec )
PetraK
jůůů roztomilá Bubitkááá natoč to někdy na vídejo a ukááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:26
- Nahlásit
birma
pojede ukázat pándochtorovi. Držte nám palce, ať to všichni přežijem ve zdraví, neb nemá rád šahání na tlapky, nesnáší manipulaci s drápkama a nemá rád, když mu někdo studuje bebí a teď se to spojí..
držíme držíme !!! at jste taky brzo v cajku !
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:26
- Nahlásit
Fajka jojo to je tedy mudrc přemýšlivý... ten teda rozhodně
Pro patnáct lidí se vaří docela dobře- vykostím krůtu, udělám z ní velký plát masa s kůží a zabalím roládu. Dovnitř nacpu housky a vajíčka a mandličky a houby a petrželku... no a peču ji v troubě v hlubokém "plechu". A bramborová kaše to jistí. Nebo Pepa udělá "kýbl" guláše, dětem se odebere "dětský", zbytek se dochutí a uvaří se těstoviny...
Horší je nezapomenout na dětské svačiny, jak tu budou tři prťavci (nejstarší 4,5 roku, nejmladší 1,5), tak je spotřeba přesnídávek, ovoce, jogurtů, tvaroháčků... dost velká.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:28
- Nahlásit
birma držííím. A říkám si, jakou jsme dosud měli kliku, neboť když nepočítám nějaký ten nalomený dráp či ubroušený až do živého (nikdy jsem to nijak neřešila - nechala jsem být), tak problém s drápy se nám vyhýbá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:30
- Nahlásit
cernej caj
tak ségře taky držíme pěsti, ať mimino neblázní a líbí se mu u mámy v bříšku co nejdýl!!
s marodem před chvílí mamina odjela směr veterina
a ad. zápal plic - tatínek se už bojí, minule (cca 3-4roky zpět) totiž nechtěl k doktorovi, a pak byl tři měsíce doma takže myslim, že bude vzorný marod.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:33
- Nahlásit
Fajka
Ještě že se snažíš mí nadhled, jinak by to bylo na makovici. Tak se drž děvče, ať to s tebou neflákne a ty svátky si užiješ podle svých představ - s hafíkama a u pohádek
birma
Držím palce, ať to zvládnete a Adámek si nevypěstuje strach z veta a taky nechytne fobii na stříhání drápků. Ale on je moc šikovnej a bude to v pohodě.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:34
- Nahlásit
Xerxová
já právě s drápama nezažila u psů nikdy nic, jen kočce se jednou dráp najednou záhadně ztratil. On to nemá utržený úplně, ale zatržený do živýho a furt si to blemcááááá
Janiii
držím palce ať je brzo v pořádku jak lidský tak psí marod
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:42
- Nahlásit
birma aha, tak Night měl nedávno dráp "zlomený" v půlce - a taky nešel odstřihnout, neb jsem se bála, že je to hodně živé. Odstřihla jsem špičku co nejvíc, aby mu ten "pravý úhel" na drápu nevadil a počkala, až to odroste a půjde zcela odstřihnout. Zpočátku to občas přiblíz, ale nic děsivého. Po pár dnech to přestal zcela řešit.
Ale on asi Adam je na bolístka neurotický ošetřovatel
|