Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 18:49
- Nahlásit

Fajka Fajusa je skvela, tohle to samy mam s Bukim. V tomhle mi taky bezmezne duveruje, strihani drapku, cisteni plachtaku, proplachovani kousancu Betadinou v tomhle je fakt skvelej. Znam lidi co nemuzou psisku ani vytahnout klistaka (jorkovi treba ) hlavne at se brzo zhovi slecna Fajkisovata. Moc hezka fotecka a snizek zavidim PetraK muj blbecek byl taky hovnozroutek jako stene. Vzdycky uz za bytovkou zdrhli s kamoskou labrodarkou na hnuj hajzli a cpali si to do tech hub. Tak jsem dycky skakla za nim do hnoje a odtahla ho uz mam pokoj, obcas teda srnci bobky to je pry pochoutka. Ale nevalel se v hnilobach to ne to pry bukvicky nedelaji

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 18:50
- Nahlásit

Fajka já si dala jen svařák. Ale měli ho mocmoc sladký a navoněný, až moc na můj vkus. Ale zvládla jsem popíjet svařák z hrnku a zároveň držet psisko jen jednou rukou... z toho je vidět, že dokázal být psík docela "hodný"

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 18:52
- Nahlásit

Xerxová
No - spinká teď nahlas - asi je unavenější, než za včerejší třikrát delší lítání po Jizerkách
To urcite, je to na psychiku jinsi zahul. A pasak, ze to tak hezky zvladnul.
PetraK
Rumíček hajzlíček velkožrout hovníček
Prasak jeden.
Fajka
že bych tydle pátý měla zakrátit
Jo to byl patej? Tak to bude v pohode, tam to je maly zlo. Ag je musim taky kontrolovat, rostou ji jak kohoutovi ostruhy strasne rychle a toci se ji.
jako igelit jsem dala bublinkačku takže to měla i s eerbegama aby se do toho nebouchala
To by Kremyla asi trefilo, kdyby mela bublinkovku na hnate a prdlo to pri pohybu. By si asi zautocila na vlastni hnatek.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 18:57
- Nahlásit

Zitra vam sem hodim par fotek z Praheee. Fotil kamaradky manzel, moc hezky. Kamoska uz par noci nespi, pac se ji ma narodit vysneny tosacek ( teda ne ji ze jo ) je z chovky nekde z Hradce nebo okoli. No ja nespim taky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 18:59
- Nahlásit

ještě si chlapec našplhal teď při návratu. Práskaly dělbuchy poměrně blízko a vůbec tomu nevěnoval pozornost. Doufám, že mu to dlouho vydrží.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:06
- Nahlásit

denyk
Fajusa je skvela, tohle to samy mam s Bukim. V tomhle mi taky bezmezne duveruje, strihani drapku, cisteni plachtaku, proplachovani kousancu Betadinou v tomhle je fakt skvelej. Znam lidi co nemuzou psisku ani vytahnout klistaka

jo na tohle je fakt zlatá ač je to jináč prudímíra obecná
ale poslední dobou pozoruju že je vůbec nějaká v poho bo sem jí i kost z huby vzala a nic jen koukala vyčítavě že to céééé

Xerxová
já si dala jen svařák
tak to je zas jediný co sem si nedala já sem spíš na papuuu

popíjet svařák z hrnku a zároveň držet psisko jen jednou rukou... z toho je vidět, že dokázal být psík docela "hodný
no to jooooooooo

Fifi
Jo to byl patej
no a páč si ho kravěna urvala o bok zámkovky tak je uplně jedno jak dllouhej byl i kdyby byl megakrátkej tak jak skočila tak by si ho tak jako tak amputovala..

kdyby mela bublinkovku na hnate a prdlo to pri pohybu
nééé to neměla zespoda jeno obtočený z boku aby se jítam nedostal sníh a voda takže nic nepráskalo

denyk
pac se ji ma narodit vysneny tosacek
tosa inu ? šmáánkote...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:09
- Nahlásit

Xerxová
Práskaly dělbuchy poměrně blízko a vůbec tomu nevěnoval pozornost. Doufám, že mu to dlouho vydrží
tak to je skvělej !
Já sem z toho už dost hotová páč u nás práskaj furt už asi tejden a když se to trefí že vycházíme tak ani nechtěj nikam jít

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:10
- Nahlásit

Fajka sikovna holka Fajka. Ze by uz trochu rozum dostala ? Jj Tosu, vsak na nej ceka uz tusim cca 3 roky na medveda .

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:13
- Nahlásit

denyk
vysneny tosacek
Panejo, to jsou obr hovadka. Zvladne ho?
Fajka
nééé to neměla zespoda jeno obtočený z boku aby se jítam nedostal sníh a voda
Snih? Rekl nekdo snih?
a když se to trefí že vycházíme tak ani nechtěj nikam jít
Chudaci maly. Ja myslela, ze to vadi jen Jelitu?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:19
- Nahlásit

Fajka
teda ten dráp je něco, bych ani neřekla, že jsou velký, ale tuhle drápoidní epidemii si nechte, to fakt nechci

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:43
- Nahlásit

denyk
sikovna holka Fajka. Ze by uz trochu rozum dostala
ne néé to je stařecká senilita...zapomněla že měla vrčet

Tosu, vsak na nej ceka uz tusim cca 3 roky na medveda
tak to maj asi dobře vybráno když čekaj tak dlouho
na mě je to moc velký a inu k tomu ale je fakt že moc vo tom plemeni nevím ale řekla bych že to bude ostřejší plémě..

Fifi
Snih? Rekl nekdo snih
néééé šmankote nééé to bych si nikdá nedovolila nebuj se voteplý a máme tu bahno větší jak u vás

Chudaci maly. Ja myslela, ze to vadi jen Jelitu?
no jelito to vodkoukalo vod Fajfky ale zase musím říct že když jde Faja sama a prásknou tak brzda smyk a otočka rovnou domu...když jdem všichni i s jelitem tak je schopná dojít celou prochajdu aniž by panicky prchala...tak nějak v jelitu má oporu... průser je když práskne ještě než opustíme zahradu..včera se mě stalo že stojíme u branky a chtěla jsem je cvaknout na karabinu, rána pak syčení a petarda ob jeden dům a oba dva byli rázem ve sklepě ani sem nestihla zmerčit jak utikaj pryč jak to bylo rychlý

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:48
- Nahlásit

Fajka
rána pak syčení a petarda ob jeden dům a oba dva byli rázem ve sklepě
to je na pytel, zazila jsem to s nebostikem perdelim a fakt to bylo sileny. Nevim, ja ty petardy fakt nenavidim z hloubi duse a jak nepreju nikomu nic zlyho, tak... At si to nechaj na Silvestra, sakra. A ne prskat a palit prubezne.
Btw, hod mi v emila naky info, at muzu napsat podekovani. Ad ty koule.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:49
- Nahlásit

Fifi zvladne urcite . Ji zrovna duveruju. Mozna se za nama prijde podivat. Ano chvk maji vybranou urco uz dva roky. Neni to takovy plasan typu jooo tp je hezkej pes ja ho chci. Vi co tohle pleme obnasi. zFajka jj je ostrejsi. Navic mi tak nejak prijde, ze ji milujou vsechna zvirata od kozenek az po pastevce. . Neni to jeji prvni pes. A Fajkisovou nepomlouvej jo nebo ji zavolam . A jdu se mrknout na tu romantiku Kridla Vanc

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:56
- Nahlásit

denyk
A jdu se mrknout na tu romantiku Kridla Vanc
to jsem si ted právě přečetla o čem to je a nemám odvahu se na to kouknout

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:57
- Nahlásit

tohle mě teď dostalo, smutný, ale fakt se musím smát
http://www.novinky.cz/kultura/356995-zemrel-rakous ky-zpevak-udo-jurgens.html

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 19:58
- Nahlásit

Fifi
a fakt to bylo sileny
no jo no co naděláme

nenavidim z hloubi duse a jak nepreju nikomu nic zlyho, tak... At si to nechaj na Silvestra, sakra. A ne prskat a palit prubezne

no ehm..mě se ted povedlo jak sem byla s maminou nakupovat..přednáma chlápek plnej košík petard a tohodle svinstva...a mamina na mě hele vidíš to? těch dělobuchů? a já na to joo vidim, kdyby jim to tak chtělo pracky utrhat.......chlápek se otočí aby si mě prohlídl a já suše a pohotově poznamenala : No i vám ! tak se zase otočil zpátky dvě vteřiny to vydejchával a pak se otočil znovu nadechoval se a já hodila takovej ukázkovej emeeeeriken smááájl že se zas rači votočil zpátky
jako já nikomu nic taky nepřeju, ale za timhle si stojim
a nejvíc mě štve jak lidi co brečej že nemaj na chleba hulej a práskaj petardy ve velkym

hod mi v emila naky info, at muzu napsat podekovani. Ad ty koule
koulééé koulééé užž na tom pracuju aj na Emilu pro Ešusku

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 20:00
- Nahlásit

Maya to psal nekdo vozralej nebo co?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 20:02
- Nahlásit

denyk
sal nekdo vozralej nebo co?
asi slavěj v redakci vánoce, jsem zvědavá, za jak dlouho to opraví

tady lepší zpráva http://www.novinky.cz/zena/styl/355884-ceska-kynol ozka-cvici-psy-pro-kongo.html

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 20:02
- Nahlásit

denyk
Neni to takovy plasan typu jooo tp je hezkej pes ja ho chci. Vi co tohle pleme obnasi
tak to jooo já vobdivuju každýho kdo do něčeho takovýho jde a dobrovolně

A Fajkisovou nepomlouvej jo nebo ji zavolam
jak bych mohla

mrknout na tu romantiku Kridla Vanc
to jsem si ted právě přečetla o čem to je a nemám odvahu se na to kouknout

taky to mám puštění jsem na to zvědavá

tohle mě teď dostalo, smutný, ale fakt se musím smát
šiš ty novinkáři

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 20:04
- Nahlásit

Fajka
kdyby jim to tak chtělo pracky utrhat.......chlápek se otočí aby si mě prohlídl a já suše a pohotově poznamenala : No i vám ! tak se zase otočil zpátky dvě vteřiny to vydejchával a pak se otočil znovu nadechoval se a já hodila takovej ukázkovej emeeeeriken smááájl že se zas rači votočil zpátky
Drsna Fajfkova. A jako jo, mas recht. Ale na Silvestra se s tim pocita, esli na to maj, at si to koupej. Me serou ty prubezny, necekany (teda u nas je klid, navic se toho cuby nebojej, ale ve meste to je jinsi kava).
denyk
zvladne urcite . Ji zrovna duveruju.
Tak bezva. Prcka ponuchnej, dokud bude prckoidni.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 20:10
- Nahlásit

Fifi
Ale na Silvestra se s tim pocita, esli na to maj, at si to koupej. Me serou ty prubezny, necekany (teda u nas je klid, navic se toho cuby nebojej, ale ve meste to je jinsi kava).

jako mě to s prominutím sere tak nějak všeobecně uplně ... jo beru jeden městskej ohňostroj a hotovo (a i tak to jsou nekřesťanský prachy) ale todle je děs běs v tomdle sem prostě asi děsná ale když si představim kolik peněz tím vylítá z bůchdarma do luftu a pak čék v televizi kouká jak není na léčbu dětí co maj rakovinu

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 20:33
- Nahlásit

Ešuskaaaa ramštajnová má emilááááááááááááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2014 20:55
- Nahlásit

jdu se mrknout na tu romantiku Kridla Vanc
to je točený v Liberci v Libereckým Globuse , tam co jsme byli s Brtníkem ted dvakrát na obědě

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 08:18
- Nahlásit

tady mrtvo, všichni se dovolenkujou nebo co??
jako super jak po ránu nikde nejsou lidi, ale taky bych radši byla doma než ta nuda tady

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 08:20
- Nahlásit

Fajka
tak starecka senilita me pobavila velmi
tak aspon ten patej nebude tak problemovej kvuli pohybu, ne? ze by nemusela mit uplne klid doma na luzku?

Maya
tam s tema bobrama moc pratelstky vztahy teda nemate, i loni si neco psala ze tam kvuli nim vic je vody, ze

ja se musim priznat, ze kdyz sme byli decka, tak sme se na ohnostroj dycky hrozne tesili a furt sme s tim prudili a tak nam nasi koupili vzdycky tak dve, tri rachejtle, vetsinou ten rimskej ohen jak je tam toho vic a myslim, ze nikoho tenkrat ani nenapadlo, ze to treba psum vadi, kdyz sme je doma jeste nemeli. bych rekla, ze ty lidi vlastne to nedelaj naschval.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 08:21
- Nahlásit

Maya
ne, vsichni docitaj ten dvoustrankovej elaborat

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 08:24
- Nahlásit

cernej caj
taky by ses nepřátelila s bobrama, co bys měla v podstatě u baráku
my dřív taky rachejtle kupovali, tak možná 10 let zpátky, a většina lidí u nás kupuje dodneška, ale u nás to bouchá fakt jen ani ne hoďku na silvestra po půlnoci, jinak jen výjimečně, takže mi to nijak nevadí, bydlet někde ve městě, tak mě asi taky klepne
a taky bych asi věřila tomu, že kdo psa nemá, tak ho to ani nenapadne, že by to psům vadilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 08:25
- Nahlásit

zadělávám na vánočky... A musím jít pak taky ven - neb psisko hlásí, že když jsem doma, tak dopolední klidový režim neexistuje...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 08:26
- Nahlásit

cernej caj
ne, vsichni docitaj ten dvoustrankovej elaborat

musím si dočíst ty další odkazy od tebe, jsem na ně ještě ani nekoukala

hele

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 08:33
- Nahlásit

Maya
co to jeee?

jo prave si pamatuju, zes kdysi na bobry nadavala ale pak o nich uz nepadlo ani slovo, clovek by zapomel, ze vam je tam nasadili

Xerxová
no tak aby ses samo doma nenudila najtik hlida

ja pudu pomalu balit darky, odpo pojedem s muzem nakoupit na svatky dostatky jidla, takze jeste doladim chybejici maslicky

a musim se pochlubit, fakt sem dostala hodiny ze zakladovky a supr tasticku na fotak (no.. fototasticka to neni) akorat s hnedyma listama, s kockama mam cernou vetsi uz asi 5 let. sem tajne doufala v cervenou, ze jezisek prinese a jezisek rikal, ze chtel koupit cervenou ae na stanku je mela jen s beruskama

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání